33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11649 dehogynem... eltelt fél perc, meddig várjanak??? -
#11648 ezt te sem gondolod komolyan. -
#11647 "Azért mennyivel szebb lenne ha nem a bírok hoznák össze nektek..."
Fogalmam sincs miről beszélsz, most néztem meg az összefoglalót! Partjelző bejelezte a lest már a gól elött!!!! Kiment a 3/4 csapat örülni úgy hogy már rég less! Ott áldogáltak!!! És vagy fél percel azután elvégezték a szabadot, nem volt benne semmi bírói segítség! Nem kéne kint szórakozni a szögletzászlónál... -
#11646 nem is az a dolga :DDDDDDDDDd -
#11645 vajon hol lehet a fókuszpont? -
#11644 Eto'o se lenne jó fényképész, az biztos
-
#11643 Tavaly is ilyesmi volt, csak fordítva. Nem?
:D -
#11642 Ezaz már csak 2 pont a különbség...Nincs itt eldőlve semmi, pedig nagyon úgy látszott :)...Hajrá fiúk! -
#11641 a képet linkelje be valaki -
#11640 Na erre nem fogadtam volna :) -
#11639 Igy már remélhetőleg világosabb:) -
#11638 Nem látom a meccset amúgy! Hasonló a logótok -
#11637 és itt a vége maradt 0-1 és igy már csak 2pont a hátrány -
Monoton #11636 hagyd ... -
#11635 Azért mennyivel szebb lenne ha nem a bírok hoznák össze nektek... -
#11634 Már csak 1 perc és vége a Madrid meccsnek -
Zséé #11633 Engem most az érdekel a legkevésbé, hogy hogyan :D
-
#11632 Nah, azért elég furán.... -
Zséé #11631 Vezet a Getafe Madridban -
#11630 Mi volt ez a fényképezősdi? :D
Nem láttam a meccset. -
#11629 Szép volt remélem a Madrid botlik!
egyébként szerintem is sokat javult a támadósorunk -
#11628 jah kezd egyre jobban menni a játék remélem igy folytatják tovább és grat Etonak a mesterhármashoz -
#11627 Hát így egy kicsit más lesz a bajnokság, hogy végre van egy gólerős Eto'o és Henry. -
#11626 ez nagyon jó meccs volt, tetszett!
ÖTÖS
:)))))))))))) -
daviddavid #11625 lehet XDXD -
#11624 Vajon tényleg fényképezett Eto'o? -
#11623 szép meccs, motivált játékosok
élvezik
EZAZ!! -
el bruja #11622 bizony:) csak mióta ez így van, azóta Valdés kezd blnázni megint... Celtic ellen, meg most is hibázott szépeket. -
#11621 Remélem maradnak ilyen formában most már sokáig, mert a mai és a szerdai meccsen is nagyon jók voltak. -
#11620 szép volt Messi, Xavi ma formába van egy gól és egy sarkalos golpasz nem rossz eddig csak igy tovább -
#11619 ez szép volt, Xavi tuti -
#11618 Messssiiiiiiiiiii!!2-1..gyönyörű gól! -
#11617 1-1 -
#11616 Azért csinálunk még érdekeseket a védelemben. De végre Ronin látni az akaratot, a küzdést és közben azt az örömöt, amit ő a fociban érez. Jó lenne ha ez mostmár így maradna. Na basszus, 11-es a levantenak.Bameg Zambrotta... -
#11615 jah és 3-bol 2 11es lett volna mert kezezés volt de a biro természetesen nem vette észre -
#11614 Na, Dinho 3 pontos fejre menő szögletet adott egymás után -
#11613 Xavi lesz a gólkirály a végén? -
#11612 A LEVANTE ÉRKEZIK VENDÉGSÉGBE
A leggyengébb lesz a legkönnyebb?
Abszolút kötelező feladat lenne a Barcelona számára a Levante legyőzése a Primera Division 25. fordulójában, hiszen az elsőszámú kiesőjelölt, tökutolsó látogat most a Camp Nouba, egy csapat, melynél előfordul, hogy sztrájkolnak a játékosok, melynél súlyos anyagi problémák vannak. A Barcelona célja nem is lehet más, mint hogy magabiztos sikert érjen el, s ezzel legalább megtartsa az ötpontos különbséget a Real Madriddal szemben a bajnokságban.
FC Barcelona - UD Levante:
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Velasco Carballo
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Iniesta - Ronaldinho, Messi (Bojan) és Eto'o.
Levante: Kujovics, Descarga, Álvaro, Serrano, Castedo - Berson, M. Ángel, Juanma, Courtois - Geijo, Riga.
----------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti állitolagos kezdő én Rijkarrd helyébe Messit is pihentetném és Dos Santost játszatnám helyén -
#11611 Hát, Abidal szerintem nagyon jó idén, nagyon biztos, védekezésben jóval jobb mint Sylvinho, küzd, hajt, erőszakos, nekem nagyon tetszik a játéka, ellenfélként már kevésbé kedvelném :D támadásban gyengén ad be... -
#11610 A brazilhoz képest