Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol nézitek?Had lássam már h végre játszik idén a csapat 😊
Livescoreon követem csak :S
Plz LINKET!😊
Livescoreon követem csak :S
Plz LINKET!😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ja bocs, nem láttam a kérdést.
Amúgy az egész csapat istenien játszik. Ha most 6-0 az állás akkor se szólhatna egy szót se az osasuna...
Amúgy az egész csapat istenien játszik. Ha most 6-0 az állás akkor se szólhatna egy szót se az osasuna...
Nyugi folyamatosan nézem. Kár lenne kihagyni, mert gyönyörûen játszunk 😛
Messiiii!!!! Milyen kötény 😄DDDD
Ennek örömére kezdek egyet a Barcával efembe (közkívánatra) 😊
Ennek örömére kezdek egyet a Barcával efembe (közkívánatra) 😊
2-0 <#nyes>#nyes>
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL ETO'O!!! 2. perc
szépvolt!
szépvolt!
Puyol csak csere :o
de aki nemtudja emgnézni tv-ben itt tudja követni: www.livescore.com
vki nemtud netes közvetitést?😊
vki nemtud netes közvetitést?😊
Ez nem adó kérdése. A sorsolástól is függ, hogy mikor melyik meccset melyik csatorna adja...
már bukott az elméleted, mert speciel nekem se sport1, se sportklub nincs, de van sport2...
The Matrix has you...
ugyanannyi embernek van SportKlubja mint Sport2-je. És így jobban is járnak az, szvsz emberek mert nagyobb lesz a választék
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
AHHA!! Pontosan, szted a vb-t mér az rtl klubb adta! Egész évben a sport klubb közvetíti, sztem
valszeg... dde nemértem miért? sokkal kevesebb embernek van fosklubbja mitn sport1 vagy sport2... gondolom a pénz beszélt..😞
akkor itt is leírom. Cfosspeed felrakása ajánlott. Sp2-nek muszáj fennt lennie és érdemes EZT elolvasni
A p2p streamekrõl szólva: pl. a héten pplive-ot raktam fel h szerdán megnézzek egy meccset, de akárhogy is próbáltam elindítani nem tudta bufferelni 100%-ig, így lemaradtam a meccsrõl. (asszem a DragonTV volt, de már más csatornákkal is fordult elõ ilyen, és biztos, h nem a netem sebessége miatt😊
\"Hard to see, the dark side is.\"
2-0-ra nyerünk 😊
köaz a reklámot. Elkél.
egyébként...
tv: SportKlub, B92(a szerb határ mellett élõknek)
stream: CCTV Soccer (TvAnts), QSIV (PPStream)
egyébként...
tv: SportKlub, B92(a szerb határ mellett élõknek)
stream: CCTV Soccer (TvAnts), QSIV (PPStream)
A Primera Division második fordulójában is remek meccseket láthatunk, hiszen már egybõl a Barcelona - Osasuna mérkõzéssel kezdõdik, amely egyik csapat számára sem lesz egyszerû meccs.
szombat, 20:00
Barcelona – Osasuna:Az elsõ fordulóban a Celta Vigo vendégeként alaposan megszenvedett a 3 ponttért a Barcelona csapata Ronaldinho nélkül. A Barcelonának vert helyzetbõl sikerült fordítani akkor. Az Osasuna pedig hazai pályán kapott ki a Getafe együttesétõl, talán majd idegenben jobban fog menni. A meccs esélyese a Barcelona. A mérkõzést a Sport Klub élõben közvetíti.
szombat, 20:00
Barcelona – Osasuna:Az elsõ fordulóban a Celta Vigo vendégeként alaposan megszenvedett a 3 ponttért a Barcelona csapata Ronaldinho nélkül. A Barcelonának vert helyzetbõl sikerült fordítani akkor. Az Osasuna pedig hazai pályán kapott ki a Getafe együttesétõl, talán majd idegenben jobban fog menni. A meccs esélyese a Barcelona. A mérkõzést a Sport Klub élõben közvetíti.
Zambrotta elárulta, hogy miért hagyta el a Juventust
Gianluca Zambrotta elárulta, hogy azért igazolt a Juventus csapatától a Katalánokhoz, mert gondjai voltak menedzserrel.
"Éreztem, hogy a korábbi Juve menedzsment csalt, de ellentétben a szurkolók állításával, én nem csaltam." - mondta Zambrotta a válogatott edzõtáborában.
"Ezért a káoszért távoztam. Minden tiszteletem Buffoné, és Del Pieroé."
Gianluca Zambrotta elárulta, hogy azért igazolt a Juventus csapatától a Katalánokhoz, mert gondjai voltak menedzserrel.
"Éreztem, hogy a korábbi Juve menedzsment csalt, de ellentétben a szurkolók állításával, én nem csaltam." - mondta Zambrotta a válogatott edzõtáborában.
"Ezért a káoszért távoztam. Minden tiszteletem Buffoné, és Del Pieroé."
ennek is megvan a saját topikja...
Barca meccset meg remélem sportklub adja
Barca meccset meg remélem sportklub adja
Most hétvégi mûsor a http://takeforum.com/stream oldalon
BUNDESLIGA
Dortmund-Mainz
Werder Bremen-Bayer Leverkusen
Cottbus-Hamburg
Bochum-Bayern München
Bielefeld-Stuttgart
PREMIER LEAGUE
Sheffield United-Liverpool
Arsenal-Aston Villa
Everton-Watford
Newcastle-Wigan
Bolton-Tottenham
Manchester United-Fulham
Chelsea-Manchester City
LIGUE1
Auxerre-Marseille
Toulouse-Nice
Bordeaux-Lyon
SCOTTISH PREMIER LEAGUE
St. Mirren-Aberdeen
Glasgow Rangers-Hearts
EREDIVISIE
Groningen-Feyenoord
GREEK LEAGUE
Olympiakosz-Xanthi
Egaleo-Pnathinaikosz
SPANISH SUPERLEAGUE
Espanyol - FC Barcelona
BUNDESLIGA
Dortmund-Mainz
Werder Bremen-Bayer Leverkusen
Cottbus-Hamburg
Bochum-Bayern München
Bielefeld-Stuttgart
PREMIER LEAGUE
Sheffield United-Liverpool
Arsenal-Aston Villa
Everton-Watford
Newcastle-Wigan
Bolton-Tottenham
Manchester United-Fulham
Chelsea-Manchester City
LIGUE1
Auxerre-Marseille
Toulouse-Nice
Bordeaux-Lyon
SCOTTISH PREMIER LEAGUE
St. Mirren-Aberdeen
Glasgow Rangers-Hearts
EREDIVISIE
Groningen-Feyenoord
GREEK LEAGUE
Olympiakosz-Xanthi
Egaleo-Pnathinaikosz
SPANISH SUPERLEAGUE
Espanyol - FC Barcelona
#acm
1-0-ra kikaptunk...
Úgy néztem nagyon sehol nem adják.
Hol lehet majd nézni a Catalunya Cup döntõt?
Barca a legjobb! 😉
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ez tény, én sem értem mit keres ott pl. a Marseilles. Az Inter az utóbbi években nem volt valami top, csakis a régi eredményei számíthatóak bele, de akkor hol a Bayern és a Real???
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!