Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lesz majd torrent linkem a teljes meccshez. ha majd érdekel valaki az priviben irjon.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
---------Valdes--------
----Thuram----Puyol----
Zambrotta-----------Gio
--------Marquez--------
-----Xavi-----Deco-----
--Messi-----------R10--
---------Eto'o---------
szvsz
----Thuram----Puyol----
Zambrotta-----------Gio
--------Marquez--------
-----Xavi-----Deco-----
--Messi-----------R10--
---------Eto'o---------
szvsz
Avanti Crociati!
Sztetek is egy nagy fos ez az IFFHS??
6. (6.) Olympique Marseille (francia) 266 ???????????????????????????
Én nem akartam elhinni
6. (6.) Olympique Marseille (francia) 266 ???????????????????????????
Én nem akartam elhinni
sztem nem.rutinosabb az tény de már lassabb,fáradékonyabb.
szvsz a Mexikói jobb
<1ik kedvence>1ik kedvence>
szvsz a Mexikói jobb
<1ik kedvence>1ik kedvence>
nekem marquez egyik kedvencem, talán õt lehetne VKP posztra edmilson helyett, és ugye Puyol kezdõbe
Avanti Crociati!
Sylvinho sztem jobb mint Gio..
Thuram tegnap meglepõen jól játszott,de persze hogy Puyol.
am sztem:
balról-jobbra
Sylvinho - Marquez - Puyol - Zambrotta
Thuram tegnap meglepõen jól játszott,de persze hogy Puyol.
am sztem:
balról-jobbra
Sylvinho - Marquez - Puyol - Zambrotta
srácok valaki tud valami hírt a www.eurobarca.hu honlapról?Nekem már kb 1 hete nem jön be.Hiányoznak onnan nagyon a hírek és linkek a meccseink videóiról.
------------Valdes-----------
Zambrotta--Thuram--Marquez--Sylvinho
-----------Edmilson---------
-------Xavi------Deco--------
Messi----------------Roandlinho-
-------------Eto'o-----------
Zambrotta--Thuram--Marquez--Sylvinho
-----------Edmilson---------
-------Xavi------Deco--------
Messi----------------Roandlinho-
-------------Eto'o-----------
Az mikor derül ki, hogy mikor játszik hétvégén a Barca?? Mert a sport klubb, olvastam máshol, hogy csak a szombat 20.00 kor kezdõdõt és a vasárnap 21.00-kor kezdõdõt adja! A Barca-Real az biztos szombat 20kor lessz de akkor megõrülök ha nem látom<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>, akkor gyilkolászásba kezdek!
Az 1. gól az hihetetlen szép! A 2. az Ossasunától óriási bénáskodás, és utána egy kiváló megmozdulás, és ez a 3.ra is elmondható
"A Barcelona valósággal kiütötte az Osasuna csapatát a Nou Camp stadionban. Be kell látni, a tavalyi BL helyezés idén csak álom lehet"
Az elején csak idáig olvastam és azthttem a Barcáról írod!😄
Az elején csak idáig olvastam és azthttem a Barcáról írod!😄
most nekem az az elsõdleges hogy vhonnan szeereznem/vennem/rendelnem kell 1 idei Barca mezt.
1 szurkolói mezem van csak 😞
1 szurkolói mezem van csak 😞
Barcelona – Osasuna 3-0:
A Barcelona valósággal kiütötte az Osasuna csapatát a Nou Camp stadionban. Be kell látni, a tavalyi BL helyezés idén csak álom lehet, az Osasunanak, ha így folytatják. Helyzetük is alig-alig akadt, a Barcelona viszont remekül játszott és már az 1. percben megszerezte a vezetést Eto'o, Ronaldinho passza után. A 26. percben ismét a kameruni volt eredményes, majd Messi a 36. percben alakította ki a 3-0-s végeredményt. Ezután is a Barca uralta a játékot, több gól azonban nem született.
A Barcelona valósággal kiütötte az Osasuna csapatát a Nou Camp stadionban. Be kell látni, a tavalyi BL helyezés idén csak álom lehet, az Osasunanak, ha így folytatják. Helyzetük is alig-alig akadt, a Barcelona viszont remekül játszott és már az 1. percben megszerezte a vezetést Eto'o, Ronaldinho passza után. A 26. percben ismét a kameruni volt eredményes, majd Messi a 36. percben alakította ki a 3-0-s végeredményt. Ezután is a Barca uralta a játékot, több gól azonban nem született.
jó meccs volt.gyors és sokpasszos játék.egyértelmû mezõny fölény is megvolt.szal jó meccs volt!
Enyhén szólva sajna nem az a fééling, mint élõben<#shakehead>#shakehead>! 1 meccsre 100 hogy ki fogok nézni, pl erre is kimentem volna<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mit keresel szombaton koleszba?énis az vok am,de 7végén itthon vagyok.
benne van még a gól a Barcaban de az Osasunaban nincs.
benne van még a gól a Barcaban de az Osasunaban nincs.
És tudjátok mi a poén??? Hogy az összefoglalót se látom, mivel koleszos vagyok!! És ott meg csak MU tv van, még sport 1 se!
Egy picit azért ben hagyhattátok volna😄😄😄 Ez nem jó, mért Torres a házigazda, a régi szép idõkben még 1-2 napot is bent volt 1 ilyen üzenet😄😄😄! Kommentáljátok végig légyszi, ha már nincs SPORTLKUBBOM (bazz)