Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
hohó!mire ez a nagy önbizalom? 😊
farina bátyja úgy is elintézi -.-
azért a cselszki is nyerni szeretne,és sztem le fogják szarni,h 90000 ember a barcának drukkol
sztem egy x-re képes a chelsea

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
várom már nagyon a Chelsea elleni meccset.jó lenne gyõztesen elhagyni a pályát..

fernando torres
tippek??

én azt mondom
3:0
gólok : Dinho2,Messi v Gudi

fernando torres
A Chelsea megérkezett Barcelonába

Ma este leszállt a Chelsea-t szállító repülõ a barcelonai El Prat repülõtéren, s a csapat gond nélkül szálhatott föl a buszára, mely a szállodájukba vitte õket. Ezúttal José Mourinhót sem érték szidalmazások a helyi katalánok részérõl, mint egy évvel ezelõtt. A portugál tréner egyébiránt kisebb gondokkal küzd, mert sem Didier Drogba, sem Andrij Sevcsenko nem teljesen egészséges, a csapat kapujába pedig továbbra is a harmadik számú kapus, Hilario állhat majd. A sérülésébõl nagyjából meggyógyult Carlo Cudicini a kispadra várható, Petr Cech pedig az egyetlen játékosa a kékeknek, aki nem utazott el a küldöttséggel Barcelonába.

fernando torres
elég rossz ómen

fernando torres
Farina vezeti a Barça-Chelsea-t

Az olasz Stefano Farina lesz a játékvezetõje a keddi Bajnokok Ligája mérkõzésnek, mikor a Barça visszavághat az angoloknak a két hete elszenvedett londoni vereségért. A talján bíró idén már vezetett egy meccset Xaviéknak, méghozzá az Európai Szuperkupát Monacóban, a Sevilla ellenében, tudjuk milyen eredménnyel...

fernando torres
elég ha õ elhiszi

hunbasser
:\ nem hiszel el 😛

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
FC Barcelona-Recreativo Huelva: 3-0 (1-0)
Barcelona, Camp Nou
72.630 nézõ
Vezette: González Vázquez

Barcelona: Valdés (2), Belletti (3), Puyol (2), Márquez (2), Sylvinho (2), Edmílson (2), Deco (2) (Iniesta, 67 (2)), Xavi (3), Giuly (3), Ronaldinho (3) (Ezquerro, 81 (-)) és Gudjohnsen (2) (Saviola, 60 (2)).
Vezetõedzõ: Frank Rijkaard (3)

Recreativo: Laquait (2), Edu Moya (2), Mario (1), Bouzón (1), Dani Bautista (2), Viqueira (1) (Barber, 62 (2)), Jesús Vázquez (2), Cazorla (2), Aitor (2), Rosu (1) (Javi Guerrero, 58 (1)) és Calle (1) (Pongolle, 67 (1)).
Vezetõedzõ: Marcelino García (2)

Gólok: 1-0, 28: Ronaldinho (p). 2-0, 56: Ronaldinho. 3-0, 59: Xavi.
Sárga lapok: Edmílson (17), Mario (27), Deco (53) és Jesús Vázquez (73).

Szabálytalanságok: 22-13
Lesek: 3-5
Szögletek: 0-3
Kapura lövések (ebbõl kapura): 11-6 (7-4)
Labdabirtoklás: 64%-36%
Teljes játékidõ (ebbõl effektív): 94:10 (56:10).

B0B0
Majd lesz az több Mondjuk a következõ El Clásicóra! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
az se sok :\

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
2 meccs után

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
egy meccs után mondod ezt? XD

amúgy mi ez a Ronniezás? Ronnie az Ronaldo,meg ezzel az R10-ezéssel is Ronaldot majmolja

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Na, szerintem abba lehet hagyni a Ronaldinho formán kívül címû sírásokat!

Ronaldinhos10
Na végre valami Ronnie<#worship><#worship><#worship>

Visca el Barça !

tobias88
talán már a cselszkí ellen
tobias88
linket a meccshez tud valaki?
fernando torres
jó kis meccs volt..ez eleje döcögött de a végére összeszedték magukat a srácok.
és végre Dinhon is látszott hogy akar játszani.

Messi mikor térhet vissza?

Ronaldinho(2), Xavi

Sziasztok!! Ki lötte a gólt??
Nah szépvolt! A 2. gólig kicsit görcsösen játszottunk, de utána már jól nyomtuk.
Valencia meg kikapott <#nyes>

REALista
Na ekkora kamu 11-est se gyakran lát az ember!!!<#levele>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Ronaldinho 11-es!!! 😛

fernando torres
most jól jönne egy nagyobb arányú gyõzelem.és jó játék Ronaldinhotól

fernando torres
huu paszod ha nem szólsz el is felejtem..

szenksz <#worship>

nah kezdõdik a meccs a sportklubon

hunbasser
te meg ne húzd ki magad ez alól -.- (tudom,h mást mondasz,de legalább te állj mellém😊)

ReaL MaDRid x siempre

többes számot nem értem, csak egy ember mondogatja... ne általánosíts

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
a barcás mélyrepülést csak hülyeségbõl mondtam,álmaimban hasonlók szerepelnek 😊
viszont dinho nem 2 meccs óta formán aluli,hanem egész vb-n is az volt,tehát durván 5 hónapja

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
de jól megfogalmaztad azt ami az én fejemben is volt.(Y)
riszpekt

Ez mostmár röhejes hogy egyszer veszítünk egymás után 2 meccset és máris temetnek minket. Sztem a reálosok csak abban reménykednek, hogy olyan mélyrepülésbe kezdünk mint amit õk mûveltek az utóbbi években. De mindenesetre mi vezetjük a tabellát még mindig...
Ronaldinhot meg jó hogy nem vonultatjátok vissza rögtön, mert kicsit formán kívül van (melyik focista nem volt még?)
Az tény, hogy Eto'o hiányában kicsit nehezebben megy a góllövés, de sztem ilyen középpályásokkal átvészeljük ezt az idõszakot.

na ilyen nem lesz
hunbasser
és az kit fog érdekelni akkor,ha majd dinho csak padon lesz,reyes meg robinho meg csillog villog? 😛

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Azért lehet többen tudják majd Ronaldinho nevét mint Robinho-ét vagy Reyesét...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
az.de kiismerték,és dinho kifújt.a nagy sztár jelenleg új dõl össze folyamatosan,mint egy kártyavár 😊 2 éve múlva azt se tudja a sok guszti,h ki az a ronaldinho XDD

ReaL MaDRid x siempre

azért mi magyarok ne dumáljunk a technikáról...😄D azért vitathatatlan a technikai készsége

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
meg az is a gyengéje,h állítólag csak a jobb lábát tudja használni cselezéskor...még messit kell tudni kikapcsolni,és akkor a barca-real is lehet majd 0-2 😊

ReaL MaDRid x siempre

mondjuk a sok pénz arra (is) van, hogy költsék... 😊 Ha van neki, nem tudom miért baj, hogy 1 nap elindul bevásárolni...

semmi köze a pénznek, kiismerték a játékát, meg 2 embert min. ráálítanak, és ha csak kicsit is mélyponton van, szinte leveszik a pályáról, fõleg nagycsapatok védelme képes rá... ilyeneket ne állítsunk már, hogy a pénz miatt.. Sevának se megy még

ez csak ideiglenes banner amíg valaki csinál normálisat

hunbasser
látom itt ment dinhoról a szöveg.egyszerû erre a válasz:a sok pénz tehet róla sztem.megtudná majd,h mi az a zsíroskenyér,ha az én irányításom alatt dolgozna -.- minimálbér,azt viszontlátásra 😊
ááhhh,azért nem,de nyilván a pénz miatt lett ilyen.és lehet,h ennél már csak rosszabb lesz.persze nem akarok vészmadár lenni,sõt,mivel én nem is szeretem annyira dinhot,ezért most örülök,h szar formában van.
következõ el clásicora meg sztem gyõri eto nem fog felépülni,ha meg felépül,az edzéshiány meg fog rajta látszódni,tehát akkor is lesz esélyünk,sõt,még több mint most,mert akkorra már jobban össze fog szokni a csapatunk,capello mester pedig büntetni fogja a barcát 😊

a bannerhez meg annyit,h ok,h ott van az a lehajlás,de talán szimbolikus jelentése van inkább.mégpedig az,h úgy lesz egyre rosszabb a barca,ahogy egy plakát is az idõ folyamán leválik a falról.legalábbis nekem ez jut eszembe róla elsõnek.ezt javítani kellene,az FC Barcelona felirat meg...lehetne jobb is 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ronaldinhos10
hát én remélem hogy hétvégén most már kispadra kerül és jöhet a bizonyitási lehetõség Saviolának

Visca el Barça !

B0B0
Õ "csak" ezen a szinten tud (úgy látszik)

FT Badalona <1 - 2> Barcelona
62' <0 - 1> E. Gudjohnsen
76' <0 - 2> E. Gudjohnsen
90' <1 - 2> Tarradella (pen.)

Reméljük hétvégén is rúg kettõt Gudy 😊

Jagi
😞

GTheo
Ha én lennék frankie helyében betolnám ronaldinhot középre, akkor lenne messinek társa, mert messi a legjobb magasan mostanában és Ronaldinhoval megértik egymást, és saviola vagy giuly a másik oldalra, mert messi balon is tud játszani.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

B0B0
Igazából nem Eto'o hiányzik, hanem Henke

Jagi
A Barca nem Roniból áll, Eto'o hiányát nyögi a csapat és iszonyatosan meglátszik, hogy hiányzik...
Ronaldinhonak meg tényleg kéne egy hét szabi, hogy gondolkodjon, pihenjen stb...

horpeti
Hát mikor Mon voltak Ronaldinhoék, akkor meccs elõtti estén 2 kurvát is felvitt magával 😄D

Mondjuk nem ez minõsít egy játékost, egyáltalán... 😄

Nem hinném, hogy ennyi idõ alatt ennyire motiválatlanná vált volna, hiszen mindig csak mondják, hogy mennyi szabadrúgást gyakorol, meg különedzések (jó ez VBnél volt, most nemtom), stb stb...

Aztán lehet csak tényleg rohadt nagy hullámvölgyben van, így nehéz tudni... De lehetséges , hogy kis pihi akkor nem is ártana neki, mind fizikálisan, mind mentálisan...

Na majd kiderül. 😊

Ronaldinhos10
ja rengeteg a pénze mindenki szereti nagy SZTÁR stb. csak nehogy a fejébe száljon a dicsõség

Visca el Barça !