33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
oreg21 #11969 annyit szeretnék megtudni h honnan lehet a legolcsobban jegyet rendelni a neten???Barca-Mallorcára szertnénk kimenni.....segitsetek pls!!
-
#11968 klafa ez a video -
#11967 Ha kiváncsi vagy rájuk, akkor katt ide! -
#11966 akkor mostmár a 2.helyet sem akarjátok megszerezni?ha így folytatjátok,a végén talán még a 4.helyen is kiköthettek -
#11965 Csodás, komolyan mondom! A hétvégi bajnoki 0 volt ám, de a köbön... -
#11964 Teljesen mindegy volt ez a meccs. A BL a fontos, Mondjuk attól még nyerhettünk volna. -
Zséé #11963 Hát ez gyönyörű volt... -
#11962 remélem a Manchestert kimeríti a kétfrontos játék, hogy 1 héten belül 3 nehéz és fontos meccset játszik, bár szerdán nem adták ki magukból épp ez miatt a maximumot -
Gaba94 #11961 Már rég láttam ilyen jól játszani a csapatot. Remélem a visszavágón kitudjuk csikarni a továbbjutást :) Messi meg hozta a formáját, egyszer-kétszer megállították, de azon kívül nem sokszor. (Nekem nagyon tetszett mikor Evrat beetette egy esernyővel) Nagyon remélem, hogy mostmár össze fog állni a csapat és megint az igazi Barcát fogjuk látni :))) -
#11960 GG.Barca Jó játékosok jó a csapat..
ha nem MU. ellen menne nektek szurkolnék
ferguson tegnap elszámolta magát...ronaldo nagyon jó,de nem kéne mindent rá alapozni hiszen jó a csapat
majd kedden kiderül,ott már lesz gól -
#11959 Nagyon jók voltatok tegnap! A MU azt se tudta hol a labda! 65%-ban volt nálatok a labda, ez mindent elárul. 21 kapura lövés és sajnos egy se ment be. Henrynak nem 10 percet kellett volna szerintem játszania, beállt és rögtön két helyzetet csinált magának.
Jók voltatok nagyon remélem jövő héten ünnepeltek! -
#11958 CR a világ egyik legjobbja. Aki nem ezt mondja az elvakult barom.... -
#11957 a Chelsea tényleg könnyű sorsolással jutott el idáig, és szerencsével ért el egy 1-1 et tegnap. Épp ezért lennék picit szomorú, hogyha így búcsúzna a Liverpool, akik szerintem jóval többet produkáltak azért, hogy itt lehessenek.
A Barca meg könnyű sorsolással jutott el idáig, és talán csak ezért lennék , lehetnék dühös, ha ők jutnának tovább.
Az Arsenallal meg már sokan picit úgy lettetek, hogy megszoktátok, minden bejön, és most nem hiszitek el, hogy a bajnokságban pontokat veszítettetek, és a BL-ből kiestetek. Szerintem az egész kommented arra ment ki, hogy mit akar ez a csőcselék, mikor itt az Arsenalnak kéne már jóelőre odaadni a kupát. De hogyha a Barca ki lenne netántán ejtve, akkor másodsorban az ilyenek miatt örülnék, mint te, akik gyermeteg indulatoktól fűtve, egy Old Traffordi vereség után a Chelseanek drukkolnak, meg most a Barcának....na mind1...minek is kommenteztem? Igazából no komment... -
#11956 60-40 inkább sajna -
Zenszkij #11955 Rendkívül kiélezett, szoros visszavágó lesz...50-50%. -
#11954 Hát igazuk volt azoknak akik azt mondták hogy ha megfogjuk Ronaldot akkor "megvan" Man.Utd. mert Ronaldo megmozdulásai nélkül nem nagyon produkáltak!
Most azon kell gondolkozni hogy birunk gólt lőni idegenben -
#11953 Eto és Henry helyet cserélhetne igazán a visszavágóra -
mate317 #11952 Ja ma is bebizonyította:D Volt jó megmozdulása a "világ legjobbjának?" -
Zséé #11951 Hát jobb lett volna nyerni, de az jó hogy nem kaptunk gólt.
Viszont az első 5-10 percet leszámítva jól megfogtuk őket. Rég láttam ilyen deffenzíven játszani a Unitedet.
Ha idegenbe sikerül egy gólt szerezni akkor talán meglehet a továbbjutás. -
#11950 Attól még a világ egyik legjobbja.... :D -
Zséé #11949 A lényeg hogy ne kapjunk gólt! -
#11948 na kezdödik a második félidö remélem olyan jok leszünk mint az elsöbe csak már gól is kéne -
#11947 Régen láttam így nyomni a csapatot, játszunk, a MU csak védekezik, helyzetekre, majd gólra kéne váltani a mezőnyfölényt.
Ha a spanyol bajnokságban akárki ellen így játszanánk ellenfelünk nem lenne... A MU nagyon jól védekezik, de egyszer fognak hibázni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ronaldo egy rinyálós nagyképű fasz. -
#11946 Elég jól nyomjuk,remélem tartani is fogjuk...
harjá fiúúúk -
#11945 És jaja hájra Barca, hajrá Henry! -
#11944 Hát ez a tizi kemény volt az elején! De köszönjétek meg Ronaldonak, hogy kihagyta! -
#11943 Hajrá fiúúúúúk! -
#11942 bár ő összesítésben kaphatna egyet az aranycipői miatt... -
#11941 2003ra gondolsz? -
#11940 (OFF)
nem volt kérdés, a statisztikákban mi lesz írva-mire emléxik az emberek többsége. ez olyan, mint az Aranylabda, nem mindíg az kapja, aki megérdemli adott évi teljesítménye alapján(lásd anno Henry-t).
teljesítmény, ez a kulcsszó, nem bírói helpek, meg zsáknyi mák...:/
(OFF vége) -
#11939 Morientes "lesgólja"..., meg még a másik 2 nem megadott gól... Ezeket nemsokára mindenki elfelejti. -
#11938 a statisztikákban az lesz, hogy ez a 4 csapat volt bent a döntőben...
Például 2002vb-re már most se sokan emlékeznek arra, hogy Dél-Koreát mennyire segítette a nyolcad-, negyed-, elődöntében és a 3. helyért vívott meccsen a bíró, hanem az lesz bent, hogy megverték Olaszországot, Spanyolországot és a Németektől is csak 1-0ra kaptak ki... -
#11937 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=669667
Röviden az van a cikkben, hogy a Madridiak nekünk szurkolnak a BLben. -
#11936 Ok, mindenki máshogy látja.
A Bl-ben nem az egész éves forma számít - ez a kupák szépsége, vagy éppen nem - hanem csak 1-2 meccs eredménye. Ezek alapján el lehet mondani, hogy megfelelő 4 csapat van a Bl-elődöntőben.
És ezt most nem azért írom, mert "cselszis" vagyok...ahogy te nevezed.
Abban tényleg igazat adok, hogy a mai fociban legszebben a nagycsapatok közül az Arsenal játszik.
Ma én is a Barcának szorítok, de majd meglátjuk.
Most már én is abbahagyom a szemetelést a topikban... :D -
#11935 nem rongálom a Barca-drukkerek topikját, nem a "4legjobb csapatról" van itt szó, hanem arról a négyről, akik elvileg(!!)a legjobbak Európában.
egy mákos sorsolású cselszi, egy (c.ronáldó formáján kívüli állapotában)halovány mencseszter, aki a 7végén is simán bukhatott volna, (Blackburn...)egy szintén szerencsés sorsolású Barca(nekik legalább a bajnokság is buktás egyenlőre), és egy továbbjuttatott 'pool.
Az "Arsenal bukott mostanában elég sokat"-ot megmosolygom, BL-ből kiestették őket, a PL-ben meg egyfolytában osztják őket, gondolom Wenger miatt. pillanatnyilag azonban a legszebb futball(!!)az, ami tőlük látható, sajnos jóval rövidebb kispaddal, mint a többiek.
(nézz utána, Hleb a "nyakasáért" uazt a büntit kapta, mint Taylor, aki kettétörte Edu lábszárát. csupa ferség a Premier League mostanában...)
Legyen meg a Barca-nak a BL, vannak ők olyan jók, hogy egy elkefélt bajnokság mellett BL-t nyerjenek!!!
Go Gunners Go, este pedig Vamos Barca!!! -
#11934 :DDDDD
mikre képes Európa leghírhedtebb kupája:)
És bárhogy is legyen én kitartok a csapat mellett, HAJRÁ BARCA!!! -
#11933 Üdvözlünk közüttünk!(20:45-től 22:30-ig) :]
Ma este nagyon bíznunk kell a csapatban és drukkolnunk, de azt sem bánom, ha Messi egyedül veri meg a Manchestert!:D Most Barca tájon nagy a lelkesedés, csak szerintem ne lesz nagy meglepi ha kikapunk...de akkor legalább próbáljunk meg ma este szépen játszani! Semmi sem reménytelen! Visca El Barca!!!!!!!!!!!
-
#11932 egy estére Barca szurkoló leszek xD annyira rühellem Mu-t , hogy nagyon..:\ -
#11931 Akkor szerinted mi a mostani "4 legjobb csapat a világon"?
Szerinted hogyan lehet ezt meghatározni? Csak nem egy kupával, ahol a bajnokok játszanak?!
[Ezt nem sértésként írtam így...]
Amúgy a MU kétségtelen, és szerintem a többi is ide való...ha azt nézzük, most a MU-n kívűl akkor 1 nagy csapatnak sem megy.
Az Arsenal bukott mostanában elég sokat, a Chelseanek sem megy nagyon jól, de viszont mind a 4 sorozatban a végéig menetel(t), az olaszok sem nevezhetők mostanában és pl a Real sem. Ugyanez a helyzet pl a Lyonnal és a Bayernnel is. -
#11930 "szép focit" játsszó csapat már nincs a "legjobb"4között, ez a helyzet.
szerencsés sorsolásos, és továbbjuttatottak vannak, ez a négyes messze nem európa legjobb 4csapata, legalábbis közülük kettő tutira nem az...
este pedig(ha már ide írok, akkor)Hajrá Barcelona!!