Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
farina bátyja úgy is elintézi -.-
azért a cselszki is nyerni szeretne,és sztem le fogják szarni,h 90000 ember a barcának drukkol
sztem egy x-re képes a chelsea
ReaL MaDRid x siempre
Ma este leszállt a Chelsea-t szállító repülõ a barcelonai El Prat repülõtéren, s a csapat gond nélkül szálhatott föl a buszára, mely a szállodájukba vitte õket. Ezúttal José Mourinhót sem érték szidalmazások a helyi katalánok részérõl, mint egy évvel ezelõtt. A portugál tréner egyébiránt kisebb gondokkal küzd, mert sem Didier Drogba, sem Andrij Sevcsenko nem teljesen egészséges, a csapat kapujába pedig továbbra is a harmadik számú kapus, Hilario állhat majd. A sérülésébõl nagyjából meggyógyult Carlo Cudicini a kispadra várható, Petr Cech pedig az egyetlen játékosa a kékeknek, aki nem utazott el a küldöttséggel Barcelonába.
Az olasz Stefano Farina lesz a játékvezetõje a keddi Bajnokok Ligája mérkõzésnek, mikor a Barça visszavághat az angoloknak a két hete elszenvedett londoni vereségért. A talján bíró idén már vezetett egy meccset Xaviéknak, méghozzá az Európai Szuperkupát Monacóban, a Sevilla ellenében, tudjuk milyen eredménnyel...
Barcelona, Camp Nou
72.630 nézõ
Vezette: González Vázquez
Barcelona: Valdés (2), Belletti (3), Puyol (2), Márquez (2), Sylvinho (2), Edmílson (2), Deco (2) (Iniesta, 67 (2)), Xavi (3), Giuly (3), Ronaldinho (3) (Ezquerro, 81 (-)) és Gudjohnsen (2) (Saviola, 60 (2)).
Vezetõedzõ: Frank Rijkaard (3)
Recreativo: Laquait (2), Edu Moya (2), Mario (1), Bouzón (1), Dani Bautista (2), Viqueira (1) (Barber, 62 (2)), Jesús Vázquez (2), Cazorla (2), Aitor (2), Rosu (1) (Javi Guerrero, 58 (1)) és Calle (1) (Pongolle, 67 (1)).
Vezetõedzõ: Marcelino García (2)
Gólok: 1-0, 28: Ronaldinho (p). 2-0, 56: Ronaldinho. 3-0, 59: Xavi.
Sárga lapok: Edmílson (17), Mario (27), Deco (53) és Jesús Vázquez (73).
Szabálytalanságok: 22-13
Lesek: 3-5
Szögletek: 0-3
Kapura lövések (ebbõl kapura): 11-6 (7-4)
Labdabirtoklás: 64%-36%
Teljes játékidõ (ebbõl effektív): 94:10 (56:10).
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
amúgy mi ez a Ronniezás? Ronnie az Ronaldo,meg ezzel az R10-ezéssel is Ronaldot majmolja
ReaL MaDRid x siempre
Visca el Barça !
és végre Dinhon is látszott hogy akar játszani.
Messi mikor térhet vissza?
Valencia meg kikapott <#nyes>#nyes>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
viszont dinho nem 2 meccs óta formán aluli,hanem egész vb-n is az volt,tehát durván 5 hónapja
ReaL MaDRid x siempre
Ronaldinhot meg jó hogy nem vonultatjátok vissza rögtön, mert kicsit formán kívül van (melyik focista nem volt még?)
Az tény, hogy Eto'o hiányában kicsit nehezebben megy a góllövés, de sztem ilyen középpályásokkal átvészeljük ezt az idõszakot.
ReaL MaDRid x siempre
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre
ááhhh,azért nem,de nyilván a pénz miatt lett ilyen.és lehet,h ennél már csak rosszabb lesz.persze nem akarok vészmadár lenni,sõt,mivel én nem is szeretem annyira dinhot,ezért most örülök,h szar formában van.
következõ el clásicora meg sztem gyõri eto nem fog felépülni,ha meg felépül,az edzéshiány meg fog rajta látszódni,tehát akkor is lesz esélyünk,sõt,még több mint most,mert akkorra már jobban össze fog szokni a csapatunk,capello mester pedig büntetni fogja a barcát 😊
a bannerhez meg annyit,h ok,h ott van az a lehajlás,de talán szimbolikus jelentése van inkább.mégpedig az,h úgy lesz egyre rosszabb a barca,ahogy egy plakát is az idõ folyamán leválik a falról.legalábbis nekem ez jut eszembe róla elsõnek.ezt javítani kellene,az FC Barcelona felirat meg...lehetne jobb is 😊
ReaL MaDRid x siempre
Visca el Barça !
62' <0 - 1>0 - 1> E. Gudjohnsen
76' <0 - 2>0 - 2> E. Gudjohnsen
90' <1 - 2>1 - 2> Tarradella (pen.)
Reméljük hétvégén is rúg kettõt Gudy 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ronaldinhonak meg tényleg kéne egy hét szabi, hogy gondolkodjon, pihenjen stb...
Mondjuk nem ez minõsít egy játékost, egyáltalán... 😄
Nem hinném, hogy ennyi idõ alatt ennyire motiválatlanná vált volna, hiszen mindig csak mondják, hogy mennyi szabadrúgást gyakorol, meg különedzések (jó ez VBnél volt, most nemtom), stb stb...
Aztán lehet csak tényleg rohadt nagy hullámvölgyben van, így nehéz tudni... De lehetséges , hogy kis pihi akkor nem is ártana neki, mind fizikálisan, mind mentálisan...
Na majd kiderül. 😊