Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
jah

shevy
szerintem most Messi van a legjobb formában, neki legalább megy a játék

b4rc4
igen,sztár sportban irták a barátnõjével készitett interjuban. 😞

Mor3llo
ezt télleg Ronaldinho csinálta ?????????? most egy világ omlott össze bennem 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sziasztok!! Nem tudjátok hogy mi a baj itt a Barcelon-ával mert már eléggé kapom én is a kritikákat a haverjaim közt és kurvára idegesit hogy Ronaldinho-val mi van végül is??? És a Chelsea mecsen is felrugtak de nem fújtak ezt se értettem.Szerintetek lesz esélye a bl-megynerésére???
b4rc4
hát ja... Én tisztelem és szeretem mint játékost,de... Egyszer nyáron olvastam vhol,hogy vb környékén 1 nap több száz millio forintnyi lóvét költött el.. :S PArty,kocsi,Ruha,szállás,pia stb. onnantól csak azt látom Dinho-ban,hogy nem játszik alázattal a fociban...
Remélem RIjkaard leülteti 1-2meccs ereéig a padra,és remélem hogy akkor fölényesen yner a csapat,mert akkor elgondolkodhatna,hogy nélküle talán jobban megy???? Aztan hátha észhez kap,hogy 2évvel ezelõtti alázat,szenvedély,és aranylabda..
hangsulyozom: remélem....

Ronaldinhos10
nagyon is igazad van õ azt mondta hogy nem robot de amikor szükség lesz rá akkor ott lesz és segiteni fog a Barcanak hát Chelsea és a Real???...

Visca el Barça !

b4rc4
Ronaldinho meg sztem hetek óta,sõtt honapok óta "nem adja önmagát".Jó persze õ nem robot aki sose hibázna vagy hasonlok,de szerintem nem játszik olya alázattal mint tavaly,tavaly elõtt.Ha pár meccs ideéig a padon lenne,sztem az helyrerakná... Aztán kiderülne,hogy mi is van...
de ez a saját véleményem...

b4rc4
sztem inkább, Ritkán van JÓ megmozdulása... dehát ezvan..

Jagi
Tényleg nem akarok olyan dolgokat mondani ami nyilvánvaló, de Eto'o tényleg hiányzik és Dinhonak még mindíg nem megy a szekér...
hogy kit kellene játszatni, azt majd a mester eldönti, a csapat meg issza a levét. Nem akarok, tényleg nem akarok vészmadár lenni, de jó úton haladunk a két évvel ezelõtti Real szintjére esni :S

LasCar16
látom h. ez jó 7vége volt mindenki szempontjából...:S

#acm

és ezt ki kérdezte? 😄

hunbasser
én se játszatnám õket -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DD

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
EZ IGAZ!! ÉS LÁTTAM HOGY MECCS KÖZBEN RÁGÓZOTT!! ÉN TÖBBET NEM KEZDETNÉM! SAVIOLA TÖBB FiZETÉST KAP, DE MINDENKÉPP MEGKAPJA, HA JÁTSZIK HA NEM!! ÉS MÉRFÖLDEKKEL JOBB MINT gudjohnsen! A BARCA ALAPBAN NEM VOLT SOSE A BEÍVELÕS JÁTÉKÁRÓL HÍRES, EZÉRT NEM JÁTSZANA NÁLAM ZAMBROTTA ÉS A BALFÉKSÁGAI MIATT THURAM!
Hát igen. Szinte nem volt jó megmozdulása...

Ronaldinhos10
jó tudom de tegnap este annyira felvoltam b*szódva hogy...
különben sztem azért tegnap tényleg csinált nagy hibákat

Visca el Barça !

fernando torres
¤ A Real Madrid nyerte az El Clásicot

A hazai pályán szereplõ Real Madrid megérdemelten nyerte meg a rangadót, bár ekkora különbség nem volt a két csapat között, a jobb helyzetkihasználás döntött.

A Real Madrid remekül kezdte a meccset, jobban nem is kezdhette volna, hiszen elsõ lehetõségüket gólra váltották. Személy szerint a spanyol csatárcsillag Raúl Gonzalez Blanco. Sergio Ramos jobb oldalról adott be egy remek, pontos labdát, amelyet Raúl fejelt Valdes mellett a kapuba. Mindez a 3. percben történt.

A megszerzett gól után a Real Madrid átadta a kezdeményezést a Barcelonának, sokkal több támadást vezettek le, míg a Real alig-alig jutott el a Barca kapujáig. Messi ezekben az idõkben fantasztikusan játszott, de az egész meccsen nyújtott teljesítménye miatt ki lehet õt emelni. A Real Madrid megúszta kapott gól nélkül az elsõ félidõt.

A második félidõre is úgy jött ki a Real, mint az elsõre, azaz minél hamarabb gólt szerettek volna szerezni. Kicsit megkéstek, az elsõ félidõhöz képest, de a 6. percben egy kontra után Robinho beadására Valdes pocsékul jött ki, mellé ütött és Nistelrooy elõtt nagy lehetõség adódott, nem hibázott, beállította a végeredményt. Ezután kiegyenlített játékot hozott a mérkõzés.

Jól játszottak a csapatok, jó meccset láthattak a nézõk, megérdemelten nyert a Real Madrid.

hát ezt azért nem mondanám, mert lõtt azért fontos gólokat pl Celta ellen meg bilbaoban is...

Hát sajnos az ilyen fontos meccseken nagyon megérezzük Eto'o hiányát. Pedig a helyzeteink most is megvoltak bõven, csakhát be kellett volna lõni õket...
Sebaj, még mindig vezetjük a tabellát és hozni kell a kötelezõ meccseket.

Ronaldinhos10
idáig a játékosok fejét mosták de most már Rijkaardra is ráférne õ meg a Gudjohnsenje<#falbav><#falbav><#falbav>, Saviolának az utolsó 25 percben több értelmes megmozdulása volt mint Gudinak egész Barca pályafutása alatt!!!

Visca el Barça !

fernando torres
hát basszus..nem mondok szólok inkább semmit. 😞

B0B0
Inkább most, mint évad végén! 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

kuci06
mostanában nem igazán megy a barca szekere<#rinya>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

B0B0
Késõ 😞(

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Én most nem azt a dinamikus, gyors focit játszó Barcat látom.Inkább totyogós, tológatós focit játszót...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kuci06
juhééé! reszkess madrid<#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

navégre Gudjohnsen-Saviola csere
sztem már késõn...

Nuno88
Saviola bejött Gudi helyére

késõ már szvsz

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

b4rc4
VÉGRE!!!!! SAVIOLA

kuci06
deco-guily csere...
miért nem cseréli már le rijkaard gudjonsent???

b4rc4
sztem Rijkaard-nak vmi baja vabn,hogy gujonzent jatszatja

kuci06
ilyen egy barca-fan rémálma: minden helyzetünket kihagyjuk, a margit pedig legyõz minket<#falbav>

Mor3llo
Nem értem miért nem Saviola a kezdõ.Ezerszer értelmesebb,gyorsabb,pontosabb,intelligensebb Gúdjonzennél.

röhej bazzeg hogy 2 helyzetbõl 2 gólt lõnek mi meg sorra haggyuk ki a helyzeteket <#boxer>

b4rc4
GUDJONSZEN A KUVA ANYÁDAT BASZKI
a faxért nemlehet 3ziccerbol 1et berugni ????????
SAVIOLAT BEFELÉ!!!!!!!!!!!!!!

kuci06
2-0 <#violent><#wilting>

Ronaldinhos10
ja ha most nem hozza be Saviolát Rijkaard akkor nagyot fogok benne csalódni

Visca el Barça !

Hát azt kell mondjam, hogy nem játszunk rosszul, csak a helyzeteket be kellett volna lõni. Real 2x jött el a kapunkig, ebbõl 1 gól meg 1 kapufa lett. Gudjohnsen meg nagyon nem játszik jól. Én félidõben lehoznám...

b4rc4
jah sztem a realnak jolfog jonni a szunet.. de ha igy folytatjuk jo esélyeink vannak.

mostmár be kéne lõni a helyzeteinket...
Messi jól keni

b4rc4
*Gudy

b4rc4
ááá nemérdemli meg gufy h ien csapatba kezdõ legyen

bazzzeee Guddy mit hagytál ki?!?!?!?!
szépvolt Messi

nana, kicsit finomabban...
miért ne rágózhatna? 😊

tobias88
Ez a köcsög gudjonzen mit keres bent???? RÁGÓZIK!!!!!!!!!!!!!! Ez mit hisz, hol van???
b4rc4
paszmeeeg

ajjajjj rosszul kezdõdik 1-0...

b4rc4
de örülnék ha nyernénk

b4rc4
sztem 1-1 lesz