33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11929 csak ponén volt te lelkiszegény
amugy csípem a barcát,jó csapat és jó lett volna ha döntőben kerülnek össze..
így is nagy meccs lesz a mai
csók a családnak
-
#11928 Messi szerintem ma már akkor is játszani fog, hogyha lábra tud állni egyáltalán. Luxus lenne őt ma nem játszatni, főleg, hogy ellenünk kelleni fog az előny, mindenképpen. De én bízom benne, hogy nem hátránnyal megyünk majd az Old Traffordra. Nem tudom, Messi mennyire jön formába mára, mindenesetre Evrával nagy csatákat fognak vívni..:) -
#11927 szerintem Reikard ma köszön le...
:S -
#11926 Messi szerintem most már kezd, Dinho elvileg sérült, gyakorlatilag nem játszik, de helyette Bojantól félhetsz :) Szerintem Messi-Eto'o-Henry(Bojan) csatársor lesz.
Kíváncsi vok Deco fog-e játszani. -
#11925 ilyet egy értelmes, futballhoz értő drukker nem mond..
1) sose becsüld le az ellenfelet
1-b) egy Barcát meg aztán főleg..
kérdés: kis argentínnal mi van? kezdő lesz? és ronaldinho? igazából tőlük félek a legjobban, szoros meccs lesz, és bárki is megy tovább, remélem a BL-t is megnyeri, mert szépfocit játszó csapat érdemelné meg a serleget. -
#11924 30 millió szép ár lenne Ronaldinhoért és Zambrottáért ebben a helyzetben -
#11923 majd kinövi -
#11922 majd kiderül -
#11921 =D -
#11920 Kevés lesz barca még az emberfelettivel is
manchester alázni fogja a katalánokat!!!
4eva united -
#11919 Madrid nyert. Nem számít...részünkről már nem :D Viszont szerdára valami emberfeletti teljesítményt kell hoznunk, hogy valami eredményt fel tudjunk mutatni... -
#11918 Hát igen, de Nasri vagy Diego sem lenne rossz, bár utóbbi drágább lenne. Sneijder is megállta a helyét a spanyol bajnokságban, vdv meg jobb is mint sneijder :) -
#11917 VDV-vel igen yol járnátok :) -
#11916 Néztem fél órát a meccset, elég uncsi volt, de megvoltak a ziccereink, nyerhetünk ha berúgjuk a ziccereket.
Igazolási témában olvasgattam mindenféle oldalt, szélső védőnek Alves az első számú célpont, ha nem sikerül akkor Lahm. Középpályára van der Vaartról hallok mostanában sokat Deco helyére, és Silváról a Valenciából, de őt inkább Roni helyére, és még Benzemáról cikkeznek sokat hogy barcába jön. Alves 30-40 milla, Silva 20-30, van der Vaart 20, Benzema 30-40 milla. 100 felett lenne, de Roni,Deco,Zambrotta,Gudiból fojna be pénz. Bár szerintem az említett 4 emberből talán ha 2-t megveszünk. És Silva és Benzema közül csak akkor kellene mind2jük hogy ha Henry is távozna. Szerintem. -
#11915 én mostmár abban bízok, hogy a 2. hely meg legyen a bajnokságban, jó lenne automatikusan indulni a bl-ben jövőre, na meg a bl-re kéne nagyon fókuszálni most! -
#11914 Nyert a Real 1 góllal. Tényleg a BL a legfontosabb mostmár. Bár szerintem 8jelen forma szerint) akár ki is alázhatnak minket az angolok..de azért csak nem. -
Zséé #11913 Hát igazából nem sok már ha a pillanatnyi formákat nézzük (bár már emberhátrányban játszik a Real, de sztem így is nyerni fognak). Matematikailag még lehetne jelentősége, de én már nem gondolkodok bajnoki címben. BL-ben kell nagyon odatenni magunkat, meg bajnokságban annyira hogy legalább a Villarrealt megelőzzük. -
#11912 Megy a Madrid-Murcia...számunka nézve szerintem mrá nincs jelentősége, nem? -
#11911 igeeen, ez az, gratulálok a csapatnak, megint nagyon jók voltunk, pff:S
bár eléggé rásegített a döntetlenre a partjelző, de akkor is, nem kellett volna hagyni, hogy ezen múljon:/ -
#11910 Kár, hogy nem nyertünk..legalább a presztízs miatt. -
#11909 -
#11908 Guddit miért vitte le Rijkaard... Ő próbált irányítani, nem is ment neki rosszul, Tourét kellett volna levinni, egy kalap szar volt ma.
A védelem meg... Hogy lehet ilyen üresen hagyni kétszer is egy csatárt? Sőt volt még azon kívül is fejese amikor szabadon fejelhetett.
Eto'o jól játszott, Gudi sem volt rossz, Messi próbálkozott de látszott hogy régen játszott, Giovani is egész jó volt. Zambrotta lövése beakadhatott volna a végén... -
el bruja #11907 hát ez hihetetlen! a végén megint kikapunk... -
#11906 már lövésem sincs mi van itt.. -
el bruja #11905 ez most tényleg igaz, hogy Titi nem érzi jól magát Barcelonában, és el akar menni, vagy kamu hír? -
daviddavid #11904 ezt jól elnézte a partjelző! nem volt bent a labda.. -
#11903 Őőő...1-1. -
#11902 Jah vezetünk...csak el ne szórjuk, úgy, mint múltkor. -
el bruja #11901 Recre ellen a meccs jól kezdődik:) -
#11900 Milan topikból:
Ronaldinho - MILAN : 2012-ig szolo szerzodes. Az utolso szo a katalanoke.
"Ronaldinho es a MILAN eggyetertenek" - Roberto de Assis kijelentese , amiutan egyutt ebedelt Gallianival.
A MILAN keszen all 2012-ig szolo szerzodest ajanlani a brazil zseninek , 8 millio euros evi fizetessel.
Minden reklamugy , a jatekosnal maradna.
Egy par dolgot kell meg letargyalni , de a fotemakon , eggyetertettek.
(Gazzetta dello sport) -
#11899 Ahogy olvasom a híreket Ronaldinho 90% hogy távozni fog... És 75% hogy a Milanba... Én hónapok óta nem tudok dönteni h el kéne adni vagy nem, bár húzok arra fele h menjen, de minőségi igazolás kéne a helyére az biztos.
Pótolni nem nagyon lehet majd a régi Dinhot, esetleg C Roni tudná, de nincs túl sok esély h ő barcás legyen. -
#11898 köszi! Ilyen gólt is ritkán lát az ember, mint a tegnapi meccsen... -
#11897 Miért ne lehetne megverni a MUt? Tegnap sem voltak annyira jók, igaz hogy tartalékosak voltak, a BLben a forma nem nagyon számít. Mindenkinek lehet jó és szar meccse is, akármi lehet. -
#11896 bsz tobias! -
#11895 szerintem kizárt hogy ezt az MU-t megveri valaki....
Pláne a Barca a mostani teljesítményével... -
#11894 Messit foltozzátok össze :D -
#11893 szép volt megvan a tovább jutás a MU már sokkal keményebb lesz mint a Schalke de ha Messi visszatér és formába lendülnénk akkor sikerülhetne továbbjutni -
#11892 -
#11891 Nagy 0 volt a Getafe ellen is. Mondom, marad a BL, de szerintem a Manchestert senki nem fogja megállítani ebben az évben, legalább is mi tuti nem. Ha őket kapjuk (és ha továbbjutunk a Schalke ellen, de csak nem csesszük el innét...) -
#11890 Messi gyere már vissza