Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
cseppet... nem beszélve arról hogy legalább 3 egyértelmû esetet nem fújt be, de ezt is õ tudja.
Lehet azért mert olasz és megszokta a színészkedést... csak most nem ott vezeti a meccset.

ui.: érdekes a fogsora... olyan Beetlejuice-os sztem

idióta bíró!

idióta bíró!

idióta bíró!

REALista
Cole kapta a sárgát és állítólag ez volt neki az elsõ mert az elõzõt Lampardnak adták!Elég ratyi ez a bíró...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
Van bírói engedélye, tehát az!
tobias88
Itt még lesznek érdekes bírói döntések, és érzem hogy nem velünk lessznek azok a döntések!
Jagi
játék? vezetõ?

Jagi
de akkor is.. bíró az ilyen?

tobias88
Most Lampard kapott 1 et valamikor!
tobias88
Sztem akkor nem cole kapta hanem essien!
Jagi
Mondtam a faternak, az lesz vége, hogy Barcást állítanak ki... há'majdnem

Jagi
Murinnyó egy geccci de ezt tudtuk... sportszerûség? Kívánci vagyok Messi miért kapott sárgát?

tobias88
Farinátál 3 tól van tuggyátok, mint a vb-n!!!!!!!!
REALista
Na ez mi a fasz volt????Errõl még fognak beszélni...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jagi
Faszt mekkora bunda bazmeg!

tobias88
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
HHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTTTTT EEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZ FFFFFFFFFAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZOPÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
tobias88
ITT AKIÁLLÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tobias88
szövegelés az azonnal sárga, a könyöklés az nem
tobias88
Végre 6 szabálytalanság és 3 mûesés, nem sárga Drogbának, de Cole szövegelt!
tobias88
pont most könyökölték le gudit
Forza Italia
faszom. ez a bíró nagyon hülye. Már kioszthatna egy sárgát valamelyik cselzisnek.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

tobias88
Xavi majdnem
tobias88
nálam már van 1 sárgája
tobias88
drogba 100 lemegy
Jagi
Roni sztem gyenge lesz, Drogba oscar-díjas, ezen felül jó meccs lesz.
Van motiváció az egyenlítésre, vagy az elõny megtartására és reményem szerint növelésére 😊

Nagy meccs lessz!!! Piros lap is lessz!!!

tobias88
mindenki szerint
tobias88
torres meccset néz
B0B0
Nem csak szerinted 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

tobias88
MI SZINÉSZKEDÜNK??? MI??? DORGBA MIT CSINÁL???
Kiváncsi leszek Gudi játékra, szerintem Saviola jobb játékos.

B0B0
Mia? Ezzel meg mivan???? Kicsit még javítani kéne ezen az új design-on! Torres, pucolj lécci!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tobias88
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól DECO!!!!
Gyönyörû volt!!

Jagi
ehehe 😊 1

Jagi
Na, hajrá, hajrá!

<#pias><#taps>

fernando torres
egyetértek.Sylvinho jobb mint Gio

Ronaldinhos10
tudom de az hogy még a keretbe sem került be azt már tényleg nem értem azért rotáció ide vagy oda de egy Chelsea ellen bent lehetne bár a keretbe

Visca el Barça !

hunbasser
sztem meg nem.lehet,h az elkövetkezendõ 50 évben nem találkozik egymással a két csapat.topikot csak a derbiknek lehet nyitni,mivel az van minden évben 2x.mint pl az el clásico

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
lassan kéne nyitni egy Barca-Chelsea offtopikot
Rotáció...
Bár lehet télleg neki kellett volna cselzi ellen játszani és Gionak meg rekre ellen

shevy
sylvinho még a padon sincs

Ronaldinhos10
nem értem mért nincs Sylvinho a kezdõben a Recreativo ellen pedig kiválóan játszott??!!!!!!

Visca el Barça !

szerintem most shevcsenko rúg egy gólt és azzal nyernek :\\
Vagy Messi villan egyet , és azzal 1-0

Ronaldinhos10
ja én is úgy vagyok vele hogy inkább 1 gólos nyereség és ha több lesz akkor örüljünk

Visca el Barça !

én is, csak Drogba(2) 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
én is döntetlenre tippelek
2:2 G:Ronaldinho,Messi ill. Shevchenko (2)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Én nem vagyok ennyire optimista, mivel nem vagyunk valami nagy formában. Örülnék egy 1 gólos gyõzelemnek is 😊