33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#12009 MU nem volt jobb a 2 meccs alatt, de amúgy jelenleg tényleg jobb csapat, mint a Barca, csak ezt a 2 meccs alatt nem mutatta be... -
#12008 jah,zambrotta "megfogta" ronaldo-t amig nem kapott sárágát...utána már nem merte faragni
de addig tényleg megfogta
amugy jó volt a barca,de mu jobb volt!majd legközelebb.. -
#12007 de 1nél többre nem is voltatok jók... -
#12006 Ez az Eto is egy vicc.
Le tud játszani 70 percet úgy, hogy helyzetbe nem kerül, éppkézláb labdája nincsen, és még ő fenyegeti a Barcát hogy ha nem nyernek semmit eligazol.
-
#12005 Nagy meccs volt, jó volt, mi meg szarok voltunk és azok is maradtunk. Majd jövőre. -
#12004 180 perc alatt nem kaptunk gólt egy Barcelonától, szerintem ez bármilyen helyzetben elismerésre méltó így hát az "ezt teljesen nem érdemelték meg" megállapítással vitatkoznék.
de nemteszem . sok sikert nektek jövőre a bajnokságban, nektek drukkolok, mert utálom a reált. -
#12003 grat fiuk, és szerintem nem vagyunk tetü csapat.:) (túl jó kedvem van, hogy pattogjak...:D) Amúgy nekünk is járt volna szvsz egy tizi kezezésért, de mostmár úgyis mind1. Gratula, nagy meccs volt. -
#12002 grat a Manchesternek a továbbjutáshoz, de attól a Manchester tetü csapat marad, azért szép volt mikor a végén Bojan beszopatta Ronaldot de mindegy -
Coco #12001 dehogynem :( . nem volt a barcának egy épkézláb helyzete sem. :( -
#12000 hát azt hiszem Rijkaard utolsó mérkőzése volt a BL-ben a Barcelonaban -
#11999 Szegény Zambrotta... 180 percen át leszedte a "világlegjobbja" Ronaldot, és egy ilyen hülye hiba miatt kapunk gólt... -
#11998 ezt teljesen nem érdemelték meg -
#11997 Akkor se szeretem.Össze vissza esik kel..jó cselez mint a malac meg gyors meg elismerem hogy ügyes.De nem szeretem.Persze ez magánvélemény:)
jóéjt -
#11996 lehet, de megbassza az egész védelmet sprintben.... -
#11995 mint egy meleg:D -
#11994 bazmeg Ronaldo hogy fut... aztakúrva -
#11993 ááá tényleg elég szar helyzetböl kaptunk egy elég szép golt de remélem hajtunk és a második félidöbe forditunk vagy legalább egyenlitünk, meg amugy megkaphatuk volna azt a 11-est az elején mert vonalon volt de mindegy már, azért HAJRÁ
-
#11992 Ilyen hülye hibából gólt kapni... Zambrotta először elcsúszik, majd visszaszerzi és eladja... -
#11991 ha így játszanak a második félidőben, akkor egy kis szerencsével fordíthatunk is...
elején meg 11es és sárga helyett adott egy szabadot, hajrá -
#11990 Hát csak az a kérdés hogy Dinho aláírna-e a Citybe... -
#11989 Nah, Mancity megcsinálja itt a Barcának a dolgot, nyomja fel az árat rendesen! -
#11988 Manchester United - FC Barcelona:
Manchester, Old Trafford
20:45
Vezeti: Herbert Fandel (német)
Manchester United: Van der Sar - Hargreaves, Brown, Ferdinand, Evra - Carrick, Scholes, Ronaldo, Park Ji Sung, Giggs - Tévez.
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi (Deco), Iniesta - Messi, Henry és Eto'o.
-----------------------------------------------------------------------------------
itt az esti állitolagos kezdő remélem Rooney meg Vidics nem játszik és akkor jo lesz, jo lenne továbbjutni. HAJRÁÁ!! -
#11987 nahbazz :D csajok mi? Ebben meg kevesebb az akció, de több az ész -
#11986 zsir video.jo ötlet -
#11985 egy uj video ez sokkal de sokkal jobb mert itt a csajok dominálnak... csajok -
#11984 hát, nem küldik, hanem elvileg kérheted hogy az irodában átvehesd, de külföldről csomagot általában 4 nap alatt hoznak -
oreg21 #11983 Ha neten rendelek jegyet a meccsre akkor azt kb mennnyi idő alatt küldik meg Magyarországra!!irjon akinek voltak tapasztalatai!! -
marosiviki #11982 Lehet, hogy monooton, de okos dolgokat mondanak :D én nem vagyok "igazi férfi" :P de most énis tolnám a focit xD "sztááárleszek" -
#11981 elég gáz ez a video mert olyan monotonan beszélnek de azért a sztárok feldobják monjuk egy Materazzit belerakni elég merész. -
marosiviki #11980 Jó ez a video :) -
oreg21 #11979 Nem baj én akkor is várom a BARCA MEMBERSHIP kártyával rendelkező emberek segítségét!! -
#11978 ennél olcsóbban nincs, és ezért még én is kimennék -
#11977 http://www.sportsemotions.com/en/gbp/tickets/1080/fc_barcelona_vs_rcd_mallorca_tickets?w=c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710& -
oreg21 #11976 köszi a segitséget, néztem én is ezt az oldalt de szerintem picit drága!!azért gondoltam h megkérdezem a Barca MEMBEREKET h tudnak e segiteni, mert a hivatalos honlapon ők megtudják rendelni olcsobban a jegyet, viszonylag közel a pályához!!Nagyon megköszönném ha vki tudna segiteni!!!köszi!! -
#11975 http://www.spainticketbureau.com/tickets/buy-tickets.aspx?id=551&match=FC-Barcelona-v-RCD-Mallorca -
oreg21 #11974 huuhh hát szorít az idő és mindenképpen kiszeretnénk menni pár haverommal Barca-Mallorca meccsre ugyh megkérdezem h van e esetleg köztetek Barca MEMBER??csak azért mert ha esetleg tudna nekünk 4 jegyet rendelni (persze minden költséget mi állnánk) azzal egy álmot váltana valóra!!!köszi -
#11973 plusz jegypénz... -
#11972 A 2. helynél nincs kvalifikáció, egyből csoportkör, 3., 4. helynél pedig selejtező van. -
Zenszkij #11971 Pff, persze, hogy tudni lehetett, hogy lealibizik a hétvégi meccset, de igazuk van a bajnokságban a 4. hely is BL, tehát totál mindegy 2. vagy 4. a csapat...Mostmár csak a bl-be lehet bizonyítani, nektek is a bl a fontos, én fogadtam volna erre a bajnokira nyugodt szívvel. -
oreg21 #11970 van esetleg köztetek BARCA MEMBER????