Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Nõ a fogad? Vagy csak nem tudod felfogni, hogy a Real divatdrukkereinek nem ez a helye? Mi a faszért nem tudtok az összevásárolt csapatotokkal a saját topicotokban szenvedni? Fáj, hogy már 3 éve szart sem nyertetek? Komolyan mondom vicc, hogy úgy csináltok mint a 10 évesek.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Miért is?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

válasz a flémben 😊

hunbasser
én meg a helyetekben azért aggódnék,h továbbjusson a csapatom a bl-ben... -.- mert most jelenleg ez is elég necces,a werderrel meg ugye x-eltetek már egyszer...

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
na elég a spamból!lesz szíves mindenki a Barcaval kapcsolatos dolgokról diskurálni

Ehez a meccshez két fél kellett! Sportszerünek egyik csapatot se mondhatnám, azon vitatkozni, hogy ki volt a szabálytalanabb hülyeség.

sztem meg röhejes 😊, korán ivott a medve bõrére, ennyi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oziris666
A Chelsea kapta a több lapot amugy!Mindkét csapat irtó sportszerütlen volt !
Itt is ottis lehetett volna 2piroslap simán!
Amugy Messi ellökte a Kannibált,azért kapott lapot!Puyol fejberugása akár piros lehetett volna Marquez taposása ugyszintén és még lapot sem kaptak!Motta megkaphatta volna simán a 2.sárgát!Essient is ki lehetett volna szórni!Mindkét csapat ahhoz képest amit tud nagyon gyengén focizott!a döntetlen abszolut reális eredmény!Reméljük a döntöben újból tali!!!

neevous
Elmés hozzászólás...

Én a helyedben inkább a real formán kívüli játékosaiért aggódnék ennyire, és nem azon kéne remegni, hogy nálunk ki mikor játszik jól meg rosszul... <#ravasz1>

hunbasser
grat!sikerült szétkúrni a topikot -.-

és beszélgethetünk tovább 😛 majd meglátjuk a köv.5 meccset,h dinho ott h teljesít

ReaL MaDRid x siempre

LOL 😄DDDDDDD, ezt szívásnak hívják 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Rijakaard viselkedése után nem csodálnám, ha megóvnák a meccset

fernando torres
hát gec.pofám leszakad módszer.ezért utálom a cselszkit.de nagyon.

Jagi
ígyígy... a bíró egy szar volt és Murinnyóval ebédelt az tuti 😛
ha azt nem fogják kivesézni a sajtóban meg a szövetségben, akkor az a féreg megkent mindenkit.

Persze könnyû újjal mutogatni a másikra ugye? (Látsd a tavalyi nyálverés)
most fogadjunk kuss lesz.

tobias88
azt is számoltam!!! képzeld! mert én sztem a focit! kaphatott volna 1et motta 2.at, a 11es az lehet az volt, és marquez is kaphatott volna a taposásért, nálatok a meg nem adott sárga 6-8!!!
chelseafan
A Barca játékosok szabálytalanságait, ami után nem kaptak sárgát, nem számoltad?

tobias88
A Bíró a meccs meghatározó alakja, ha ellened van nehéz nyerni!!
tobias88
Igen, ahol labda fele ment! A 6 könyöklés, 2-3 hátulról felrugás, 1 hasbaütés, 1 tököntaposás->szándékos!!! mellett ne beszéljünk semmirõl
tobias88
Ballack-Cole-Essien: 18 szabálytalanság=2 sárga! HOGY VAN EZ???
Chelsa kemény játéka nem ok a döntetlenre. Remélem nem lesz több sérülés a Barcaban, mert a csapatotokat, most még az ág is huzza. Valami nincs rendben a csapattal.

Biró ide vagy oda, ezt a meccset nyerni kellett volna. A védelem néha hihetetlen dolgokra képes. a Werdert mindenképp meg kell verni!!!

számból vetted kiaszót 😛 undormány

chelseafan
Khm... Abban én is egyetértek, hogy elég sportszerûtlenül játszottunk, de azért a Barca se volt vmi kedves egy pár játékosunkhoz... Lásd Essien tököntaposása, stb..

b4rc4
*több mint fele pénze elmegy a feleségére

b4rc4
nembaj skacok!! jövõre remélem összekerülünk a cselzivel és akkor fog kideurlni h,ogy ki mit tud,mivel akkor abramovicsnak több mint fele pénze a feleségére... gondolom értitek.. 😉 aztán nemelsz mar pénze ien holmi szedett etett birok "prémiumára"😄DD

Ronaldinhos10
sztem független attól hogy rugott gólt nagyon nincs összhangban a csapattal

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
remélem Gudi lesérül és most már Rijkaard belátja hogy Saviolának a kezdõben a helye

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
hát igaz hogy a biró egy szár volt de a Barcánál hatalmas problémák vannak hát emberek mi volt ez az utolsó gól Edmilson üresbe fejelt Rafael üresbe rugott!!HOL A VÉDELEM?????????????<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Visca el Barça !

egypszichonauta
f*sszopó sportszerûtlen cselzi!!!!!!csicska mind!!!

ilyen cigány bírót se láttam még... bemondja a 6 perces hosszabbítást erre lefújja 5 perc után. Meg amúgy is valami röhejesen fújt.
Eddig is utáltam a cselzit de mostmár mégjobban utálom. De nem azért mert kieggyenlítettek hanem azért amilyen aljas módon játszottak...

tobias88
A CHELSEA ÉS A BARCA IS 12 EMBERREL JÁTSZOTT, A BARCÁNÁL A NÉZÕK, A CHELSENEL A BÍRÓ A 12.
kurva annyukat ezeknek a mocskos aljas cselziseknek. széjjelrúgnak minket és még ki is eggyenlítenek a mákos..........

tobias88
EZ NEVETSÉGES!!! 2 PIROSLAP KIJÁRT VOLNA, ERRE LÕNEK MÉG 1 GÓLT!!
Valami hihetetlenül undorítóan játszik a cselzi...
Kíváncsi vagyok mit mond majd erre murinnyó.

b4rc4
LOL BESZAROK!!!
Johnsen megsérül és mosse a nyulat hozná be... :S:S:S:S:S vmi virust kapott el Rijkaard?=P

B0B0
Beszélgessünk tovább? 😊

b4rc4
MEKKORA PASSZ!!!!!!!! GUDJOHNSEN A PIBE MENNYÉ MAR MEGINT

tobias88
kézzel sodorni és könyökölni is szabad
tobias88
jól elmutogat ez a bíró, de szinészkedés nem sárga, taposs nem sárga, kérdés, hogy mért szabadrugás -> azonnali sárga
tobias88
szívós izgalmas eddig!
tobias88
gól vagy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLL???
Ugye visszalasitották a felvételt, és valoban Lampardnak mutatta fel, de Lampard nem a birora figyelt. Ha jobban megnézitek a biro még kereste is Lampard figyelmét.

Jo lenne ha elkezdenénk támadni, mert, megkéne büntetni Lampard pofátlan golját, Itt a GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Gudi

b4rc4
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl !!!! Remélem Ronaldinho megtartja az ien paszait a szezon további részében😛

REALista
Na ilyen gólt se lát minden nap az ember...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
AZTAKURVA MEKKORA GÓLT LÕTT!!
tobias88
öltözõben Mourinho:
- a bíró le van fizetve, üssétek ki õket
tobias88
Betandwinen Colenak írták mind a 2 sárgát!!!
tobias88
új szabályokat csinál:
1.:Chelsea játékosok kiállítása 3 vagy több sárga után!
Ha Gudjohnsen lõne egy golt:
2.:az 1 évvel korábbi állapotot kell nézni, mivel a Barca vezet
Ronaldinhos10
és Ronaldinhot átrakni mert ott a szélén megint semmi

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
sztem Gudi le Saviola fel

Visca el Barça !