33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Kanál
    igaz :DD
  • NeoMaN
    Milyen csapat ez a Barca bazmeeeeg?
  • el bruja
    és hogy sikítoztak mikor meglátták
  • tobias88
    tán így jobb
  • tobias88
    micsoda bojan szurkolótábor várta a buszt
    http://www.youtube.com/watch?v=2eDp4BH6csE&eurl=http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7929
  • Risu Führer
    legalább 0-3:D
  • huleee
    És reméljük ez most sem lesz másképp.ugyértve,legalábba végére legyenek már gólok bőven...
  • dienesoft
    De kár, hogy mai meccs maximum csak az önebcsülésünk miatt fontos... azért hajrá fiúk, az jó lenne, ha megszórnánk őket! Elvégre tét nélkül minden jobban megy :]
  • el bruja
    még1 jó hír: Henry azt nyilatkozta hogy biztosan marad.
  • GTheo
    Én is először őt akartam írni, csak nem nagyon találtam forrást h ő lenne, de ő jó lenne :)
  • Shelton
    Hát nagyon remélem h Luis Enrique..
  • GTheo
    Majd megy máshova :)

Kíváncsi leszek ki lesz Guardiola segítője, mert 90% hogy ő lesz az edző.
    Én lehet hogy Laudrupnak jobban örültem volna, de bízok Pepben, remélem megmutatja hogy jó edző :)
  • fernando torres
  • Risu Führer
    Ronaldinho se megy a Milanhoz...
  • dienesoft
    A TV3 katalán televízió értesülései szerint megszületett a döntés az edzőkérdésben: Pep Guardiola fogja váltani Frank Rijkaardot a Barça kispadján. A döntés természetesen még nem hivatalos, s várhatóan nem is jelentik be a szezon végéig, ám a jelek szerint igazak a hírek, ezzel pedig végérvényesen eldőlt, Guardiola veszi át 2008 nyarától a karmesteri pálcát.

A Barça vezetősége a hírek szerint ma döntött a Rijkaard sorsáról, s az edzőkérdésről, a kiszivárgott információk pedig azt állítják, Guardiola személyében meg is találták a holland mester utódját. A döntést állítólag csütörtökön hagyhatják hivatalosan is jóvá a vezetőségen belül, a bejelentésre pedig az idény végeztével kerülhet sor.
  • Risu Führer
    az a komoly hogy mindig a bajnokságok végén megy a foci.tavaly is az utolsó meccsen marha nagy gólzápor volt
  • tobias88
    Valenciánál az elnök(ök)nek valami nagyot alkotni kell, ha nem esnek ki
  • Rockynhooo
    igen, utolsó 2 percben lőttük mind2t :D
  • tobias88
    Madrid 1-2vel bajnok?
  • Rockynhooo
    szép teljesítmény :)
  • NeoMaN
    6-0 a vége....
  • dienesoft
    Még jobb. :] (Mikor már nincs tét, már megy is a focizás...)
  • Risu Führer
    már 5-0
  • dienesoft
    Na, oda vissza 3-0 a Valencia ellen, az jó.
  • Gaba94
    Barcelona 3 - 0 Valencia (részeredmény)
    Gólszerzők: Messi (11-es), Xavi, Henry

Ezaz srácok, csak így tovább :)
  • Monoton
    de a formahanyatlását családi okokra terelik és valószínűleg visszamegy angliába
  • tobias88
    150 millió... Oleguernek is 35 azthiszem
  • Gaba94
    Messi nem eladó :)
  • Matthew Prosac
    Messiért 80M fontot adna a Chelsea.
    Mennyi a kivásárlási ára?
  • oreg21
    Rendelt már vki a Barca hivatalos honlapjárol jegyet??csak az érdekelne h azokat hová küldik ki??kell hozzá spanyol cim vagy elég a sajátom is??
    köszi
  • NeoMaN
    Henry most jött faszomatmá....
  • Coco
    mért szted nem fogta meg? :D
  • tobias88
    Guardiola jönne és Cate, ez szerintem bőven jó lenne...
  • GTheo
    Ő edzette a támadókat, Rijkaard a védőket. És támadásban szarok vagyunk jelenleg, csak Messi próbálkozik, de nincs nagyon társa. A Chelsea meg elég szépen játszott tegnap.
  • tobias88
    Hát ahogy nézem Henk Ten Cate miatt volt jó a csapat taktikailag, és ezt most a Chelsea-nél is bebizonyítja... Én őt tartanám a legnagyobb igazolásnak, ha edzői posztra le tudnánk ültetni.
  • Zséé
    Mennyen mind a Realba
  • GTheo
    Henry, Marquez, Zambrotta és Sylvinho maradhatna, sőt mintha azt olvastam volna hogy Sylvinho hoszabbított.
    Ja és az AS nem túl valós híreket szokott közölni.
  • Monoton
    Az AS név szerint tudni véli, hogy kik azok a játékosok, akik távoznak az idén sikertelen évet záró gránátvörös-kékektől. Íme a névsor: Ronaldinho, Henry, Deco, Márquez, Gudjohnsen, Zambrotta, Ezquerro, Sylvinho, Edmilson és Thuram.

• dienesoft
    Én biztos nem, az csak a szerencsén/az adott pillanat dönti el. Szerintem a Manchester megérdemelten jutott tovább.
  • mike0013
    én is vitatkoznék azzal, hogy jobb volt a MANU...
    és (Barca drukkerként) azzal is, hogy a Barca jobb volt...
    szerintem teljesen kiegyenlített volt mindkét csapat játéka, és szívem szerint én ezt a párharcot 11-esekkel döntöttem volna el:/