33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Kanál #12049 igaz :DD -
#12048 Milyen csapat ez a Barca bazmeeeeg?
-
el bruja #12047 és hogy sikítoztak mikor meglátták -
#12046 tán így jobb
-
#12045 micsoda bojan szurkolótábor várta a buszt
http://www.youtube.com/watch?v=2eDp4BH6csE&eurl=http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7929 -
#12044 legalább 0-3:D -
huleee #12043 És reméljük ez most sem lesz másképp.ugyértve,legalábba végére legyenek már gólok bőven... -
#12042 De kár, hogy mai meccs maximum csak az önebcsülésünk miatt fontos... azért hajrá fiúk, az jó lenne, ha megszórnánk őket! Elvégre tét nélkül minden jobban megy :] -
el bruja #12041 még1 jó hír: Henry azt nyilatkozta hogy biztosan marad. -
#12040 Én is először őt akartam írni, csak nem nagyon találtam forrást h ő lenne, de ő jó lenne :) -
Shelton #12039 Hát nagyon remélem h Luis Enrique.. -
#12038 Majd megy máshova :)
Kíváncsi leszek ki lesz Guardiola segítője, mert 90% hogy ő lesz az edző.
Én lehet hogy Laudrupnak jobban örültem volna, de bízok Pepben, remélem megmutatja hogy jó edző :) -
#12037 -
#12036 Ronaldinho se megy a Milanhoz... -
#12035 A TV3 katalán televízió értesülései szerint megszületett a döntés az edzőkérdésben: Pep Guardiola fogja váltani Frank Rijkaardot a Barça kispadján. A döntés természetesen még nem hivatalos, s várhatóan nem is jelentik be a szezon végéig, ám a jelek szerint igazak a hírek, ezzel pedig végérvényesen eldőlt, Guardiola veszi át 2008 nyarától a karmesteri pálcát.
A Barça vezetősége a hírek szerint ma döntött a Rijkaard sorsáról, s az edzőkérdésről, a kiszivárgott információk pedig azt állítják, Guardiola személyében meg is találták a holland mester utódját. A döntést állítólag csütörtökön hagyhatják hivatalosan is jóvá a vezetőségen belül, a bejelentésre pedig az idény végeztével kerülhet sor. -
#12034 az a komoly hogy mindig a bajnokságok végén megy a foci.tavaly is az utolsó meccsen marha nagy gólzápor volt -
#12033 Valenciánál az elnök(ök)nek valami nagyot alkotni kell, ha nem esnek ki -
#12032 igen, utolsó 2 percben lőttük mind2t :D -
#12031 Madrid 1-2vel bajnok? -
#12030 szép teljesítmény :) -
#12029 6-0 a vége....
-
#12028 Még jobb. :] (Mikor már nincs tét, már megy is a focizás...)
-
#12027 már 5-0 -
#12026 Na, oda vissza 3-0 a Valencia ellen, az jó. -
Gaba94 #12025 Barcelona 3 - 0 Valencia (részeredmény)
Gólszerzők: Messi (11-es), Xavi, Henry
Ezaz srácok, csak így tovább :) -
Monoton #12024 de a formahanyatlását családi okokra terelik és valószínűleg visszamegy angliába -
#12023 150 millió... Oleguernek is 35 azthiszem -
Gaba94 #12022 Messi nem eladó :) -
#12021 Messiért 80M fontot adna a Chelsea.
Mennyi a kivásárlási ára? -
oreg21 #12020 Rendelt már vki a Barca hivatalos honlapjárol jegyet??csak az érdekelne h azokat hová küldik ki??kell hozzá spanyol cim vagy elég a sajátom is??
köszi -
#12019 Henry most jött faszomatmá.... -
Coco #12018 mért szted nem fogta meg? :D -
#12017 Guardiola jönne és Cate, ez szerintem bőven jó lenne... -
#12016 Ő edzette a támadókat, Rijkaard a védőket. És támadásban szarok vagyunk jelenleg, csak Messi próbálkozik, de nincs nagyon társa. A Chelsea meg elég szépen játszott tegnap. -
#12015 Hát ahogy nézem Henk Ten Cate miatt volt jó a csapat taktikailag, és ezt most a Chelsea-nél is bebizonyítja... Én őt tartanám a legnagyobb igazolásnak, ha edzői posztra le tudnánk ültetni. -
Zséé #12014 Mennyen mind a Realba -
#12013 Henry, Marquez, Zambrotta és Sylvinho maradhatna, sőt mintha azt olvastam volna hogy Sylvinho hoszabbított.
Ja és az AS nem túl valós híreket szokott közölni. -
Monoton #12012 Az AS név szerint tudni véli, hogy kik azok a játékosok, akik távoznak az idén sikertelen évet záró gránátvörös-kékektől. Íme a névsor: Ronaldinho, Henry, Deco, Márquez, Gudjohnsen, Zambrotta, Ezquerro, Sylvinho, Edmilson és Thuram.
-
#12011 Én biztos nem, az csak a szerencsén/az adott pillanat dönti el. Szerintem a Manchester megérdemelten jutott tovább. -
#12010 én is vitatkoznék azzal, hogy jobb volt a MANU...
és (Barca drukkerként) azzal is, hogy a Barca jobb volt...
szerintem teljesen kiegyenlített volt mindkét csapat játéka, és szívem szerint én ezt a párharcot 11-esekkel döntöttem volna el:/