33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    bíztató ez a kép

• Risu Führer
    fasza
  • el bruja
    Puyolt elvileg Guardiola el sem engedné.
    " a 38 éves szakember már meg is nevezte azokat a játékosokat, akikre szeretné felépíteni új csapatát. A mostani keretből mindössze Lionel Messi, Carles Puyol, Andrés Iniesta és Bojan Krkic helye biztos a jövőbeli Barcában."
  • mopsar
    Remélem a következő szezonunk jobban sikerül, az idei egy katasztrófa volt... Le kéne igazolnunk Németh Krisztiánt :)

Qvajó ez a videó, sokkal jobb, mint az eddigi nikefootballosok! Ronaldinho-hoz meg no comment, ő az Isten! Azaz inkább már csak volt :(
  • dienesoft
    Aki Puyolt eladná az nem barcás.
  • GTheo
    Pontosabban eladnák Eto'ot és jönne Benzema. De hülyeség lenne ez még, Benzema még túl fiatal ahoz hogy tőle várjunk megváltást. Eto'ot nem is szabadna elengedni, szinte minden meccsén gólt lőtt idén.
    #12080: Aki Puyolt eladná az nem barcás.
  • Risu Führer
    én úgy hallottam hogy Etot elcserélnék a lyonos Benzemára...
  • mentopes
    Iszonyat nagy cseleket csinál Ronaldinho ebben a videóban! Konkrétan a második harmada után találhatjátok, de érdemes végignézni az egészet, mert nekem azóta tátva van a szám, hogy láttam:O
  • tobias88
    én épp ezut szeretem benne, beleéléssel játszik
  • NeoMaN
    Puyolt azért simán eladnám, ön és közveszélyes néha.
    Viszont Xavi a középpályán nagyon fontos szerepet tölt be és szerintem ő az, aki mindig jól nyomja...
  • GTheo
    Mindegyik hülyeség. Eto'ot nem szabad elengedni, Puyol és Xavi pedig a csapat jelenlegi szimbólumai.
  • fernando torres
    első transzfer okés,többi nevetséges
  • tobias88
    ezek fantasztikus cserék... Ibra egy köcsög játékos, Puyol alaptag meg Xavi is, tőlük nem kéne megszabadulni
  • Rockynhooo
    A katalán klub idén nyáron a kiköltekezés helyett okos, megfontolt játékoscseréket hajtana végre. Az Interrel lebizniszelnének egy Eto'o-Ibrahimovic cserét, a Chelseanek Xavit ajánlanák Essienért cserébe, az Arsenalhoz Puyol távozhatna, a londoniak cserébe Fabregast adnák.
    A Barcelona emellett természetesen pénzzel is beszállna az üzletbe, de az átigazolási díjak nagyobbik részét a játékosmozgások tennék ki. Ez leginkább Puyol esetében érvényesülhetne.

Ibrával yol járnátok az biztos.
  • NeoMaN
    Murínnyó a Miláné elvileg...
  • Risu Führer
    Mourinho vagy del Bosque kellene ide...
  • el bruja
    nem gondoltam volna, hogy elveszítjük ezt a meccset :(
  • NeoMaN
  • GTheo
    Webó mekkora gólt lőtt :|
    Fasza h 4-2-4ben játszunk :DDDD
  • tobias88
    ez is azt mutatja, hogy mennie kell
  • el bruja
    Hát ez gyönyörű... Rijkaard beküldi Oleguert, egyből kiegyenlít a Mallorca :S
  • Rockynhooo
    nem tom ,sztem veszteni valótok nincs rajta... bár én inkább valaki tapasztaltabb edzőt igazoltam vna :)
  • Cabell
    Pedig milyen aranyos volt, mikor bejelentette, hogy ő nem mond le:D Arra nem gondolt még, hogy ez senkit nem érdekel:D
  • banok
    én se vagyok biztos abban, hogy jó ötlet egy tapasztalatlan edzőt betenni egy ilyen nagy klubhoz.
  • mrroma
    en nem tudom mit varnak Guardiolatol, es hogy ezt ki talalta ki hogy adaultessek, de ennek szerintem nagy bukta lesz a vege (ne igy legyen)
  • fernando torres
    én sajnálom a hollandot
  • zalan05
    LAPORTA BEJELENTETTE A VÁLTÁST
    Hivatalos: Rijkaard távozik, Guardiola érkezik

Joan Laporta ma koraeste hivatalosan is elismerte, távozik a posztjáról Frank Rijkaard, helyét pedig a csapat korábbi játékosa, Josep Guardiola veszi át a kispadon. Az edzőváltás tényét a korábbi hírek szerint Laporta csak a szezon végeztével akarta bejelenteni, a tegnapi, Real Madrid elleni szégyenteljes vereség után viszont már nem köntörfalazott tovább, s a nyilvánosság előtt hivatalosan is megerősítette a spanyol sajtó értesüléseit.

A Barça vezetői hétfőn este ültek össze, s döntöttek az edzőcseréről, mely akkor még nem volt hivatalos, ám a kiszivárogott hírek biztosra vették, hogy Frank Rijkaardot a B csapat jelenlegi mestere, a játékosként a csapat korábbi kapitánya Josep Guardiola váltja a padon. A hír pedig igaznak bizonyult, ma pedig már hivatalossá is vált, miután az igazgatótanács is áldását adta a holland leváltására és Guardiola kinevezésére.

Frank Rijkaard hivatalosan június 30-ig marad a Barça alkalmazásában, spanyol kollégája pedig ezt követően fogja átvenni tőle a csapat irányítását.

A korábbi hírek egyébként arról számoltak be, hogy Laporta valószínűleg csak a szezon végén jelenti be hivatalosan is az elnökség és az igazgatótanács döntését, a tegnapi El Clásicón elszenvedett 4-1-es vereség azonban már most lépésre sarkallta a presidentét, aki így már ma, röviddel hét óra után a sajtó képviselői elé állt, s megerősített minden információt: jövőre Guardiola lesz a Barcelona vezetőedzője.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    sajnos várhato volt és idelye is volt, sajnálom Rijkaardot de nem ment már neki
  • Ronaldinhos10
    elvileg június 30-án mivel Rijkaard addig van hivatalosan a Barca alkalmazásában
  • mike0013
    nem tudom melyik volt, de vagy azt hallottam, hogy nyár elején/szezon után jelentik be, hogy új edző vagy akkor már jön is, de jó lenne, hogyha már akkor jönne
  • tobias88
    mikor váltja Rijkaardot Guardiola? mert jó lenne ha az alapozást már ő csinálná, én pepben sokkal többet látok, mint a már hitehagyott jelenleginkben
  • fernando torres
    ügyes a srác
  • GTheo
    A Barca B-s Thiago játszott tegnap a Spanyolország - Franciaország U17es meccsen, adott 2 gólpasszt és rúgott 1 gólt, elég jól nyomta :)

A stílusa tisztára Decora hasonlít szerintem.
  • dienesoft
    Nekem kedvem sincs beszélni a tegnapi meccsről....nincs mit róla. Szégyen és gyalázat amit tegnap csináltunk a pályán...Eurobarcán is kicsit kifakadtak.
  • tobias88
    jah, az igaz, de a 3 gól különbség úgy is megvolt
  • GTheo
    Az első gólnál is volt szabálytalanság, na mind1.
    Jobb volt a Real sokkal, Rijkaardnak most bekéne jelentenie hogy távozik a szezon végén, sajnáltam már a képek alapján :S
    Robben gyerek nagyot játszott, Robinho miért csak csere volt?
  • hunbasser
    szvsz meg nem kéne elesni ennyitől...a 2.gól előtt volt csak kamu Ramos megmozdulása,kicsit nagy lendülettel ment,és talán kicsit hosszan is tolta meg,jobbnak látta ha felugrik,minthogy beleszaladjon a védőbe,vagy valami,amúgy nem a játékvezetésen múlik :) már lehetne akár 3 vagy 4-0 is.
  • hunbasser
    aha,hát 2 nemlest azért nekünk is befújt lesnek,de nem baj ;)
  • Coco
    [jó a 2. gólnál a szabálytalanság nagy kamu volt :D]
  • Coco
    dehogy a bíró. csak fos a barca sajna.
  • GTheo
    Na bazdmeg ma a bíró is a reallal van, nézzétek meg alaposan a 2 gólt. Az elsőnél vmeik realos felrúgta Marquezt, a másodiknál meg nem volt szabálytalanság. Na mind1, szarok vagyunk.