Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Saviola kezdõ

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Skacok! Sport1 most!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

neevous
Nyugodjon békében.

fernando torres
<#shakehead><#szomoru1>

hunbasser
részvétem

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
Meghalt Puyol apja<#shakehead>
France men
<#wow3><#levele><#kuss>

München ist ROT!!!

Jagi
lol-.-, fukk, köszi cselzi

gabber_saviola
komolyan nem hiszem el, egyszer már kértem, hogy ne flémeljetek, aki folytatja kivágom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

B0B0
Gratulálok! Bemutatkoztál ismét! Tényleg a Bayern most nagyon ott van a toppon! A Barcának meg akkor kezdtem drukkolni, amikor épp a béka segge alatt voltak! És igen! Képzeld el ti fiatalok, akik a Realnak drukkoltok mind divatdrukkerek vagytok, mert amikor leesett a pelus a popótokról akkor épp a "csak aranylabdásokat veszünk" féle Real nyerte a trófeákat, persze, hogy a kis piros autó után ez volt a menõ a suliban! Amikor meg én el kezdtem szimpatizálni bármiylen csapattal is, akkor te még óvodába jártál, úgyhogy ne próbálkozzál már belémmagyarázni bármilyen divatdrukkerséget, már fájdalmamban kezdek el röhögni.

Mellesleg normális gondolkodású embernek nem szimpatikus az, hogy temérdek pénzbõl összevásároljuk az épp legjobb formában lévõ játékosokat és kiküldjük õket a pályára, hogy oldják meg a meccseket és ezzel több éves tudatos csapatépítéssel felépített csapatokat döngölnek bele a földbe. Csak nektek ez nem jut el az agyatokig, ugyanúgy minthogy itt nem szeretnek titeket épp ezért nem kell idejönni.

Bocs a Barcásoknak, befejeztem, csak útálom amikor a szomszéd kutyának idegen telken nagy a pofája.

fernando torres
azt gondoltam hogy pihentetni fogja Rijkaard de még Xavi is..

tobias88
még sztem Messi se fog játszani!
fernando torres
a pics@ba már

tobias88
Na, Xavit is azért hozta le mert lesérült 10 napra!
uefa
fernando torres
törölt hozzászólás

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
#6755,#6756 : <#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

neevous
És légyszi figyelj oda jobban, mielõtt leordítod a fejemet.

fernando torres
neevous
Én is a Barca szimpatizáns vagyok.

tobias88
Te is a nagyobb csapatnak kezdét el drukkolni, mi beérjük a kisebb...

hunbasser:
"kisebb" :o-gondolom csodálkozott

Erre válaszoltam az irománya néhány sorával, mert ha figyelsz ott az idézõjel az elején is és a végén is, azért, hogy eszébe jutassam, hogy még õ mondta, hogy a Madrid sokkal nagyobb csapat...

Azt hiszem elég rendesen félreértettük egymást.

Idézett te szerencsétlen, ráadásul pont azt idézte, amire egyszer már reagáltál, NO COMMENT vagy...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Igen én, miután mindkét csapat összes drukkere nem teszi az összevásárolt, jólfésült Real-fanok számát.

Mi van?? teszi...számát? most mit akartál? Mellesleg lópikulát a popsidba, azért divatdrukkerek a Realosok, mert a költségvetés magasabb? Te meg azért szurkolsz a csapatodnak mert alacsonyabb? Ha vesznek egy drága játékost, akkor útálni fogod õket? Én ha csóró lesz, ha nem akkor is nekik szurkolok, és 3 éve semmit sem nyertünk, mégis drukkolok nekik. Szóval a te szádból bûzlik a divatdrukkerség fogalma. 2 top csapatnak szurkolsz, akik 2 éve mindig nyernek. Ha valóban szeretetbõl szurkolsz, akkor se általánosítsd le egy csapat szurkolóit, mert tudod sokakban felmerül a mondat, hogy mindenki magából indul ki. KÉT kedvenc csapatodat látva...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
1, van erre egy másik topik
2, kit érdekel a 29 bajnoki címetek, meg a 9 beketek! A Madridnak nagyobb a multja, ezt sztem mindenki belátja! CSAK MI A JELENBE ÉLTÜNK! Egyébként a te Margitod alegtöbb bekjét még születésed elött szerezte bõven!
neevous
"a hatalmas nagy barcátok nyer egymás után 5 bl-t meg 7-8 bajnokságot,a Real Madrid akkor is hatalmasabb klub lesz,azt a 29 bajnoki címet és 9 bek/bl gyõzelmet nem veheti el senki,és azt a díjat sem,amit a FIFÁtól kaptunk.ha vki nem tudja mirõl van szó,nézzen meg egy 06/07-es Real mezt,szembõl nézve a jobb felsõ sarokban találja.szükségeltetik pici angoltudás,de sztem mindenki meg fogja érteni 😉"

Jagi
Én is két "top csapat"-nak drukkolok... a másik a Nyíregyháza^^

B0B0
Errõl van szó!

B0B0
Igen én, miután mindkét csapat összes drukkere nem teszi az összevásárolt, jólfésült Real-fanok számát. De nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy a Realosok állandóan átjönnek ide mindig piszkálódni és tudják jól, hogy mindig ez lesz a vége, mégics csinálják, és mikorra kisarkosodik a dolog, akkor meg ártatlanul mondják, hogy õk csak... Õk csak ne. Menjenek át a saját topicjukba és ott szidják és csipkedjék a Barcát, lesz hozzá partner. Érdekes, én kibírtam, hogy ne menjek be a Real topicjába (nem mintha vágynék oda), de ti, a sok kis 15 éves nem bírjátok ki, hogy ne jöjjetek át. Hát akkor lássátok be, hogy ilyen fogadtatás vár rátok!

hunbasser
nem is mondtam h csak divatdrukker barcások léteznek 😊
na flém off

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Te beszélsz divatdrukkerekrõl mikor két top csapatnak is drukkolsz /Barca Bayern/???😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jagi
ja, flém off

DJ BP: akinek inge nem veszi magára...

Jagi
nem csak divatdrukker barcás létezik

gabber_saviola
flém off

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
nem az x miatt jöttem,nem is nyáltverni,de nem is flémelni.csak válaszoltam egy hsz-re,és abban reménykedem,h dinho nem lesz újra jó,pedig jó úton halad...és akkor ti meg megsértõdtetek vmin,nem értem.és ide fajult a dolog.pl az,h pont egy barcás mondja divatdrukker 😊
ez elég vicces,és most mondom harmadszor,a flémtopikban folytassuk tovább

ReaL MaDRid x siempre

hagyd már ezt a többes számot... ki fikáz? ha átnézed, max. 1 fikázót találsz, de nem többet. Csak BOBO-nak írtam, hogy kár vlt elõre inni a medve bõrére, ennyi, a csapatról egy szót sem. Sok az általánosítómûvész...

Jagi
kicsit sok lett a "fika" <#vigyor5>

Jagi
Mit keresnek itt a Reálosok "nyáltverni"?

...nemtom közülünk ki megy át innen fikázni, ha kikap a csapat (ráadásul x-eltünk), de mindenesetre zavaró, hogy ilyen "értelmes" kommentekkel bizonyítjátok éretlen mivoltotkat.
Amíg ti voltatok a topon senki nem jött ide fikázni, hogy "szarok vagytok".
A Barca is volt mélyponton vagy 5 évig, mégsem keztem el "divatból" a Rehálmadritot meg a valensziját fikázni.
Mivel "minden cigány a saját lovát dícséri", tegye azt a saját portáján... köszömcépen

Ronaldinhos10
sztem te

Visca el Barça !

hunbasser
ki az a humbasszer? :p

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"kisebb" :o

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
Te is a nagyobb csapatnak kezdét el drukkolni, mi beérjük a kisebb, szebb focit játszóval(ez a mai fociban nem jelent semmit sajna)!
tobias88
Olvastátok Terry nyilatkozatát?? Szte a Chelsea volt a jobb, a játékvezetõ ELLENÜK<#conf> fújt, s a Barca játékosok provokálták ki azt a 30 szabálytalanságot, meg azt a 6 sárgát<#merges2>! Ez melyik meccsen játszott?<#wow3> Azt hogy provokálod ki, hogy könyökölnek, rúgnak, harapnak??? Ja, és azt mondja még hogy egy igazi csapat - - az lehet, hogy csapat, de a focihoz kevés közük van már némelyeknek!
<#violent>Terry, Mourinho<#law>Farina
csm
nem, de nem is igazoltunk 100 millióért játékosokat 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)

B0B0
Lehet, hogy nem nyertünk, de Ronaldinho a gólpassza után élt

,,az összevásárolt csapatotokkal"

Mert a Barcában ingyen fociznak, meg mennek játékosok...

gondolom 2-1-nél írtad, amire válaszoltam 😊, de nem jött be a gyõzelem

gabber_saviola
lécci humbasszer told el a bringát innen 😊

hunbasser
"és h ezért drukkolok-e a csapatnak?nem"

ezzel azt akartam mondani,h a csapatnak nem az eredményekért drukkolok,de látom ezt sem tudtad felfogni...
és mondtam,h a flémtopikban folytassuk

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Hát ha az eredményeiért drukkolsz egy csapatnak, akkor minden szánalmam neked. De ez prezentál is téged.

hunbasser
pont egy barcás beszél divatdrukkerségrõl?elég poénos,nem mondom.de tudod mit?ha a hatalmas nagy barcátok nyer egymás után 5 bl-t meg 7-8 bajnokságot,a Real Madrid akkor is hatalmasabb klub lesz,azt a 29 bajnoki címet és 9 bek/bl gyõzelmet nem veheti el senki,és azt a díjat sem,amit a FIFÁtól kaptunk.ha vki nem tudja mirõl van szó,nézzen meg egy 06/07-es Real mezt,szembõl nézve a jobb felsõ sarokban találja.szükségeltetik pici angoltudás,de sztem mindenki meg fogja érteni 😉 és h ezért drukkolok-e a csapatnak?nem.
de inkább ezt folytassuk a flém topikban

ReaL MaDRid x siempre

csm
valamikor majd felnõnek 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)