33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#12129 Ibra 2013-ig hosszabított és 12 millios fizuja lesz, ennyit arról hogy hozzátok megy:D -
#12128 ja nem semmi legalább volt annyi eszük .hogy elötte a kamerákat elvették -
#12127 "Eto'o lefejelt egy újságírót
Samuel Eto'o számára most nem lenne utolsó szempont, hogy ne érkezzenek rossz hírek a magaviseletéről, ám a játékosnak ezt most, holtszezonban sem sikerült elérnie. Eto'o ugyanis egy kameruni válogatott mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatón lefejelt egy újságírót, aki vérzett, valamit elmozdult egy foga is.
A nézeteltérés egyébként nem volt egyoldalú, mivel a konfliktus az egész kameruni csapat és a helyi újságírók között fönnállt. Ennek oka, hogy a kameruni szövetség korlátozta a sajtó munkatársainak megjelenését az edzéseken. Erre válaszul a zsurnaliszták tüntetőleg egy kérdést sem tettek föl a sajtótájékoztatóra kijelölt Eto'ónak és társainak, s el kívántak vonulni. Mikor ez egyértelművé vált, Eto'o dühödten megközelítette az egyik yaoundei rádióállomás riporterét, Philippe Bonyt, akit lefejelt. Az újságírónak könnyebb sérülései keletkeztek, s azt fontolgatja, hogy beperli Eto'ót. Az esetről ugyanakkor nincs bizonyíték, mert a többi kameruni játékos és rendező ideiglenesen elvette az újságíróktól a kamerákat és a telefonokat, nem engedte, hogy felvétel készüljön az esetről."
Ezt hívják úgy, hogy "Én nem láttam semmit". -
#12126 goal.com tuttoról vette hírt:)
de én inkább gazzetának hiszek, de meglátjuk mi lesz. -
#12125 Silvát időlegesen nem eladó státuszba helyezte a Valencia
David Silva köztudottan a Barcelona egyik jelöltje a baloldali támadó középpályás - támadó pozícióba, ugyanakkor a Valenciával egyelőre nem sikerült eredményes tárgyalásokat lebonyolítani. A Valencia a hírek szerint 25 millió eurót szeretett volna kapni a játékosért, amit a Barca nem kívánt kifizetni, ám most már ennyivel sem érné be állítólag a Turia-parti egyesület. A klub vezetése ugyanis arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Silva egészen az Európa-bajnokság végéig „nem átigazolható", e döntés hátterében pedig az áll, hogy Valenciában a futballista piaci értékének emelkedésével számolnak az EB következtében.
-------------------------------------------------------------------------------------------
elég tetü eza Valancia remélem Silvanak nem fog olyan jol menni az EB-n (ezt csak a BArca érdekébe mondom) és utána könnyebb lesz leigazolni mert ö tényleg jo játékos és Roni helyére jo lenne ha elmenne.
Amugy Tommy aza baj ,hogy a samsungsport tényleg sokat kamuzik de már a Goal.com-on is fent van ami eléggé egy szavahihetö oldal ugyhogy majd meglátjuk ,hogy milesz Eto meg Ibra sorsa -
#12124 csak aza gond hogy magyar sajtó is a megbízhatatlan tuttosportos(torinói lap, amit Interről írnak áltlában nem igaz:D) hírt fordítja le és nem a gazzetáét, ahol azt írják hogy Mourinhonak kell Ibra... -
#12123 Mourinhónak nem kell Ibrahimovic
Bár a svéd támadó maradni szeretne az Internél, José Mourinho nem tart igényt a szolgálataira - állítja a Tuttosport.
José Mourinho kinevezése napokon belül megtörténhet, a tréner ezért már javában tervezi leendő csapatának összetételét. A legnagyobb név a távozó listáján Zlatan Ibrahimovic lehet, a svéd támadóra ugyanis nem tart igényt a portugál szakember, és már jelezte is Massimo Moratti klubelnöknek: megfelelő ajánlat esetén nyugodtan eladhatja a játékost.
Mourinho úgy véli, Ibrahimovic az igazán fontos mérkőzéseken nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, mint a bajnokságban, ezért a fő cél elérésében, a Bajnokok Ligája-győzelemben nem tudná segíteni a gárdát. Ibrahimovic iránt a Barcelona érdeklődik, s miután a katalánok szívesen odaadnák érte Samuel Eto'o-t is, az Inter leendő szakvezetője jelezte Morattinak: érdemes lenne megfontolni a cserét.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ez még jo üzlet is lenne csak aza baj ,hogy ezt csak samsungsport irta ami nem mindig a legjobb forrásokból ír
-
#12122 "A szakembert (Mancini) már több nagy klubbal kapcsolatba hozta a sajtó, ezek közül a legtöbbször emlegetett csapat a Chelsea, ahonnan nemrég küldték el Avram Grant menedzsert, valamint segédedzőjét, Henk ten Catét."
Henket igazán idehozhatnák másodedzőnek, szerintem neki volt köszönhető, hogy BL-t nyertünk, nem pedig Franknak... -
#12121 Nem igazán ismerem a játékát, mindenesetre nem rossz név a Sevillából. Sok sikert neki! -
#12120 nagyon jó, Keita nagyon jó játékos, örülök az érkezésének -
#12119 AZ ELSŐ NYÁRI IGAZOLÁS
Hivatalos Keita érkezése
Az FC Barcelona a várakozásoknak megfelelően hétfőn délután bejelentette, hogy leigazolta Seydou Keitát a Sevillától, s a mali középpályás a következő négy évben a gránátvörös-kék klubot szolgálhatja.
A Barcelona ezzel párhuzamosan bejelentette, hogy Keita 2012-ig írt alá, a kivásárlási ára 90 millió euró lesz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
na megvan a nyár elsö igazolása sok sikert neki a Barcába, igy legalább már van 2stabil VKP-nk -
Shelton #12118 nem tartottunk rá igényt, inkább piquét hoztuk vissza a manchesterből. -
#12117 úgyvolt, de már nem fog az tuti :D -
#12116 "Két héttel ezelőtt Ramón Calderón, a klub elnöke kijelentette, 100 millió eurójuk van játékosvásárlásra. Ebből 10 millió eurót Ezequiel Garay szerződtetésére költenek, aki 2009-től fog a Real csapatába kerülni a Racing Santandertől."
Nem úgy volt, hogy Garay hozzánk jön? -
#12115 Messi mindenképpen menni akar az Olimpiára 2008.05.22., 16:28
"Lionel Messi határozottan kijelentette, hogy részt kíván venni az augusztusban esedékes nyári olimpiai játékokon Pekingben, s erről a vágyáról nem kíván lemondani, mert mint mondta: „olimpián soha többé nem fogok tudni játszani." Messi ezért nem lehet majd ott a Barcelonával a Bajnokok Ligája selejtező mérkőzéseken, ha a katalán egyesület végül elengedi a legnagyobb sztárját a tornára az argentin válogatotthoz. „Úgy gondolom, hogy a Barcánál megértik majd a vágyaimat, s nem hiszem, hogy konfliktus lenne ebből a dologból. Még azt sem tudjuk ki lesz az ellenfelünk a BL selejtezőben, de a Barcelona egyébként sem csak tőlem függ, nélkülem is meg tudja nyerni a meccseit. Remélem a szurkolók is meg fognak érteni ebben a kérdésben" - magyarázta Messi, aki elmondta azt is, kiváló erőben érzi magát már most, a vakációja előtt is. „Nagyon jól érzem magam, pihentem már eleget, amíg sérült voltam" - válaszolt az újságírók kérdéseire."
ezt kiemelném:
"de a Barcelona egyébként sem csak tőlem függ, nélkülem is meg tudja nyerni a meccseit."
(lehet más szezont nézett) -
#12114 Jelképes öszeg :D.. -
#12113 1 forint... -
#12112 Barca póló,szurkolói mez -
#12111 "Laporta vérfrissítésre készül: Eto’o és Ronaldinho is mehet
„Én vagyok az elnök, ezért én vagyok a felelős itt mindenért, azonban vannak olyan dolgok, amiket nem tudok megakadályozni.” – mondta sejtelmesen Laporta a két sztárral kapcsolatban.
„Eto’o áldozatkész és hűséges labdarúgó, egy igazi egyéniség. A klub egyik emblematikus alakja, aki rengeteg dicsőséget hozott a csapatnak. Ha távozik, megérdemli, hogy a kellő tisztelet övezze majd.” – tette hozzá.
Az elnök csodálata figyelemre méltó, azonban tegyük hozzá, szavaiból kiderül, hogy nem ragaszkodik foggal-körömmel csatárához. Csakúgy, mint Ronaldinho esetében, akivel kapcsolatban kerek-perec kijelentette, szerinte új kihívásra van szüksége, amit nem biztos, hogy Barcelonában talál meg.
„Látszott, hogy a szezon során nem tudja felvenni a ritmust, kétlem, hogy ez magánéleti vagy közérzetbeli probléma lett volna. Az edző látta, hogy nincs megfelelő erőállapotban és elhatározta, hogy nem játszatja addig, amíg tökéletes nem lesz. Ronnie azonban nem tudta felhozni magát.” – így az elnök a 2005-ös év aranylabdásáról.
Laporta hozzátette, hogy tavaly nem akartak megválni tőle, bíztak benne, hogy megtalálja korábbi formáját, azonban bármennyire is profi a brazil hozzáállása, idén ez nem sikerült.
„Ronaldinho rengeteget tett a klubért, de most új kihívásra van szüksége. Ez minden játékos életében előfordul, és itt az idő, hogy ne szolgálja tovább a Barcelonát, de úgy szeretném, hogy távozzon, mint Rijkaard, megbecsüléssel és tisztelettel.
A katalán klub elnökének nyilatkozata a későbbiekben nagy port kavarhat, hisz ha diplomatikusan is tette, de gyakorlatilag kitette csapatából a két világsztárt."
Már meg sem lepődök a nemzeti sporton, az utolsó bekezdés alapján fél éve nem néztek a Barcelona felé... -
#12110 De ez nem mentség a fiúknak... -
#12109 idegenben most meg megy... -
Shelton #12108 sztem ide vehetjük Reinát is, azért nemrossz... -
#12107 Barca játékosok a vállogatottban:
Xavi, Iniesta, Puyol
Barca nevelések a vállogatottban:
Fernando Navarro, Güiza, Sergio García, Cesc Fabregas
hm... -
#12106 Ibrahimovic is az, még is szeretnék páran -
#12105 Neee, Daniel Alves? Igazi unszimpatikus futballista számomra:S... -
#12104 nemzeti meg samsungsportot hülyeség olvasni is mert azok mindig kamuznak -
el bruja #12103 ezek szerint eléggé megbízható a nemzeti sport:D -
Shelton #12102 Kizárható Palacio érkezése
Bár számos magyarországi sportmédium tényként közölte, hogy a Barcelona megszerezte magának Rodrigo Palaciót a Boca Juniorstól, az átigazolás semmilyen formában nem valószínű, s nem hogy megállapodásról, még tárgyalásokról sem lehet beszélni a felek között. Az Eurobarca megítélése szerint Palacio Barcelonához való igazolása szinte kizárható ezen a nyáron. -
el bruja #12101 "Az AS című lap szerint a Barcelona első nyári igazolása az argentin válogatott támadója, Rodrigo Palacio lehet, aki 17 millió euró ellenében igazolhat a Boca Juniorstól Josep Guardiola csapatához." -
#12100 Azóta már én is hallottam...hát nem örülök neki, de ha Fergusonnak nagyon kéne, úgyis maradna...kár érte... -
#12099 de haver a ti Piquetekre gondolok
ezt olvasd el hogy tájékozodj kicsit, de nem biztos -
#12098 Ugye nem a Piquénkre gondolsz?: )
Eto'o nál pedig sajna elég kiszámítható, hogy mi lesz vele, hónapokig fog érte próbálkozni a Spurs, majd első kérésre elmegy a Chelseabe.:( -
#12097 hát nem lesz semmi a barca jövőre a fél csapat elmegy, kiváncsi leszek Guardiola igazolásaira Alves tényleg jo meg Piquet is ha beérik, de hogy Benzemat is leigazolja az már durva kiváncsi leszek mik fognak neki sikerülni, de azért sajnálom a távozókat elég sok mindent összehoztak a Barcának. -
#12096 őket azért nem akartam, mert valakit azért rotálni is fog a középpályáról -
pinnacle #12095 SZerintem:
Valdes-Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Roni,Iniesta-Henry,Messi,Eto'o,Krikic meg kéne tartani, akár egy gerincet:) -
pinnacle #12094 Henry ne birna a strapát? ne vicceljünk már:) 31 éves lesz idén.
Csak szar szezonja volt, mint az egész Barcanak.
-
#12093 Plusz Tourét is oda lehetne rakni, és Xavit.
Deco távozik biztosan, ma nyilatkozta.
Alveshez nagyon közel állunk, ennek nagyon örülök :) -
#12092 Abidalt és Henryt én hozzá tenném, állandó kezdőnek, bár lehet, hogy pl Henry már annyira nem bírja a strapát -
pinnacle #12091 ha igy szétkúrja a barcat akkor puta-.- -
#12090 Keita helyett Capel kellene inkább még a Sevilla-ból