Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fúú de nehezen akart megszületni ez a gól... 😛
de szvsz a barcában volt a pályája csúcsán
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
egyébként pont õ nyilatkozott egy olyat az ügyben,h õ bizony semmit nem kapott,és nem is szedett -.-
de ez itt nagyon off 😊
ReaL MaDRid x siempre
😄
mostanival mibaj ? sztem az a legjobb O_o
REAL MADRID
A Barcelona és a Real Madrid is érintett a Dr. Eufemiano Fuentes-ügyben! A francia orvos neve idén híresült el, a kerékpársportban elõbújó doppingügyben. A hírek szerint Fuentes a Real Madriddal, a Barcelonával, de még a Betisszel és az Espanyollal is kapcsolatban állt - értesült a Le Monde! Az orgánum hozzáteszi, hogy Fuentes az imént felsorolt csapatokat is ellátta egyes anyagokkal, melyeket bizalmas dokumentumokkal támasztanak alá.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
(aki csinálta eljöhetne ide és elmondhatná hogy kell egy kép szélét felhajtani Photoshopban😊) )
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#vigyor3>#vigyor3>http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Köszi!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
megcsinálom a hétvégén, mert most nincs ps-sem
Amúgy én is 600-asat akartam csinálni, mert a flém topikba is akkrát csináltam, de Torres modta, hogy csináljak 800-asat.
Gabber, te is csinálhatsz, mert ahogy elnézem ügyesbb vagy mint én😊
Bannert intézzük...
Neevous: én mondtam hogy nagy lesz 😛
amit kértetek, azt nemsokára csinálom is
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
az utolsó üzenet sztem régen volt,na meg felvetõdik a kérdés:ha volt sg-n,ide miért nem jött be?
tuti,h nem õ volt,vagy ha fent volt,akkor is csak annyit nézett meg,h kapott-e üzit 😛
sztem válasszatok egy olyan házigazdát,akit nem nagyon komáltok itt sg-n,és garantált,h eltûnik -.-
ReaL MaDRid x siempre
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 12. 05. 20:23
Még jó hogy Iniesta sérülése nem olyan komoly!!
Visca el Barça !
Az elsõ félidõben nagyon jól játszottunk, a másodikban nemtudom hogy tudatosan vagy készszerbõl álltunk így vissza, de ígyis sima meccs volt.
Ronaldinho ismét a régi, Gudjohnsen is végre viszonylag jó volt.
Forca Barca!!!
Meg azért a barcát is szeretem :😄
Ronaldhino kezd a régi lenni 😄
GGMU