Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GÓÓÓÓÓÓÓL RONALDINHO!!!!
fúú de nehezen akart megszületni ez a gól... 😛

tobias88
én nem hinném hogy 30 évesen kockáztatná egy ilyen pályafutás után a lebukást, én nem tenném 2 aranylabda után
Jagi
de már gyorsabb... valamivel 😊

Ronaldinhos10
hát nem tudom azt mondják sokat fogyott de mindegy ez a Realosok dolga

Visca el Barça !

hunbasser
de már nem ott van 😛 ha most beindul,akkor mondhatom azt is,h szerencsére -.-
de szvsz a barcában volt a pályája csúcsán

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
Ronaldo még mindig tulsúlyos
B0B0
Annyira azért nem. Volt õ a Barcában is ugye.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
jól van 😊
egyébként pont õ nyilatkozott egy olyat az ügyben,h õ bizony semmit nem kapott,és nem is szedett -.-
de ez itt nagyon off 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ronaldinhos10
ne kapd már fel a vizet csak hüjéskedek😊

Visca el Barça !

hunbasser
erre inkább nem válaszolok,én is mondhatnék pár dolgot neked 😉

ReaL MaDRid x siempre

Ronaldinhos10
ja Ronaldo is azért fogyott le cak õ a zsirégetõ tablettából kapott

Visca el Barça !

tobias88
+ba, a legtöbb játékosunk a góllövésérõl és a passzolásáról híres, olyan doppingot nem tudok, ami ezen javítana
tobias88
Valneciával, de ha a Betissel érintett, az érdekes doppingszer lehet, mert kib@szott szarok<#nyes>, Sztem a Betis neve miatt felejtõs az egész!
Várjuk jövõre 😄DD

neevous
megköszönnénk, ha csinálnál egyet o.O :ASD

kell banner skacok ?

😄

mostanival mibaj ? sztem az a legjobb O_o

REAL MADRID

csm
nem para sztem a dolog

BMW 325 iX Rallye Car :)

hunbasser
a kivágással nem vagyok kibékülve,de egyébként szép

ReaL MaDRid x siempre

srácok, gáz lehet basszus

A Barcelona és a Real Madrid is érintett a Dr. Eufemiano Fuentes-ügyben! A francia orvos neve idén híresült el, a kerékpársportban elõbújó doppingügyben. A hírek szerint Fuentes a Real Madriddal, a Barcelonával, de még a Betisszel és az Espanyollal is kapcsolatban állt - értesült a Le Monde! Az orgánum hozzáteszi, hogy Fuentes az imént felsorolt csapatokat is ellátta egyes anyagokkal, melyeket bizalmas dokumentumokkal támasztanak alá.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Hát Corellal tök egyszerû az tuti! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jagi
sehogy 😊 sztem corelben csinálta azt a részt 😊

fsgh
Szerintem ez a banner nagyon szép😊

(aki csinálta eljöhetne ide és elmondhatná hogy kell egy kép szélét felhajtani Photoshopban😊) )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kuci06
620-as szélességû:
<#vigyor3>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jah télleg #780033, de sztem nagyon nem látható a különbség.

gabber_saviola
amúgy meg a háttér nem okés mert nem #740233, hanem #780033

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄DDDDDDDD

Köszi!

gabber_saviola
800* gratula tényleg 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kuci06
Látom banner-hiány van, szal csináltam egyet<#wave>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Akkor amíg elkészül a végleges addig lécci tedd be ezt.
és bocs a sok kavarásér

gabber_saviola
mégsem, nincs nekem erre energiám

gabber_saviola
jah összedobok gyorsban egy bannertz

neevous
oksa
megcsinálom a hétvégén, mert most nincs ps-sem
Amúgy én is 600-asat akartam csinálni, mert a flém topikba is akkrát csináltam, de Torres modta, hogy csináljak 800-asat.
Gabber, te is csinálhatsz, mert ahogy elnézem ügyesbb vagy mint én😊

gabber_saviola
Palermós flashbannerom 645 széles

Egy max határt tudnál mondani? 😊

Köszönjük!
Bannert intézzük...

Neevous: én mondtam hogy nagy lesz 😛

gabber_saviola
Bannert valaki csináljon, mert egy 800 pikszel széles bannert nem fogok berakni (vagy csinálok Én)

neevous
Hajrá 😊

gabber_saviola
nah ez már kezd a vicces kategória lenni 😛
amit kértetek, azt nemsokára csinálom is

fernando torres
vok,csak otthon nem jó a gépem.
de már rajta vok.

REALista
Szerintem egy sorozatgyilkos van a háttérben!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
lehet,h nem is õ jön fel,hanem vmi hozzátartozója,mondjuk elolvassa a híreket,és sztem az is látogatásnak számít.
az utolsó üzenet sztem régen volt,na meg felvetõdik a kérdés:ha volt sg-n,ide miért nem jött be?
tuti,h nem õ volt,vagy ha fent volt,akkor is csak annyit nézett meg,h kapott-e üzit 😛
sztem válasszatok egy olyan házigazdát,akit nem nagyon komáltok itt sg-n,és garantált,h eltûnik -.-

ReaL MaDRid x siempre

Mégse tûnt el Torres <#nevetes1>
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 12. 05. 20:23

Jagi
Valami ilyesmire számítottam, a tegnapi nagyon tetszett <#pias>

B0B0
Kissé kezd ez már nevetségessé válni.

Ronaldinhos10
Grat Barca!!!<#taps><#worship><#worship>
Még jó hogy Iniesta sérülése nem olyan komoly!!

Visca el Barça !

Nah szépvolt!! <#taps>
Az elsõ félidõben nagyon jól játszottunk, a másodikban nemtudom hogy tudatosan vagy készszerbõl álltunk így vissza, de ígyis sima meccs volt.
Ronaldinho ismét a régi, Gudjohnsen is végre viszonylag jó volt.
Forca Barca!!!

Golyo69
2-0 a vége 😄 szurkoltam nektek 😄
Meg azért a barcát is szeretem :😄

Ronaldhino kezd a régi lenni 😄

GGMU

csm
2-0 ide, tud a barca jhe kell 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)

Tojesz
Ez a Gudjohnsen gyerek nem is olyan botlábú, hány védõt megetetett már!!!<#wow1><#wow1>

hunbasser
tudom már mi a gáz.össze akarta venni a bannert,mert túl nagy volt szte,és elfelejtette a hosszúságot is átállítani,a kép linkje után a weight-et meg height-ot ki kellene szedni

ReaL MaDRid x siempre