33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
bodajoci #12450 Azt én sem vitatom, persze, h nagyobb az esély, csak ne igyunk előre... -
#12449 el classicon a real kikap, schustert meg kirúgják a gerelybe. szerény jóslatom :D -
#12448 a mostani Barcaban több van 3 kapufánál a mostani Real pedig egy romhalmaz persze ettől még a Classicon lehet bármi de az esélyünk jóval nagyobb élni kell vele -
bodajoci #12447 Nyugalom srácok a klasszikó az más tészta. Elég, ha rúgunk 3 kapufát ők, meg találnak egy bepattanós gólt...persze ne legyen igazam -
cocobanana #12446 jövő héten rommá verjük a realt -
#12445 remélem jövő héten jól megtömjük őket -
#12444 Real megint nincs a toppon:D,40.perc vezet a Sevilla 3-1re... -
#12443 ez a dolog majd az első nagyobb meccsen kiderül a BL csoportkörök után ugyis jönnek a nagycsapatok, sztem Messinek szabad mozgást kell hagyni tegnap ott kint a szélen nagyon megfogták akkor tudott labdát kapni amikor visszajöt vagy kicsit beljebb ment középre -
#12442 dehogynem, mert nagycsapat ellen ha 2en figyelnek messire, akkor is lesz egy szabad ember -
#12441 Barcelona-Valencia 4-0 ::: gólok -
#12440 Én össze vissza néztem csak a meccset, annyira nem vettem észre, hogy Messit kivették volna a játékból, de ha ki is veszik, ahoz egy ember nem elég, azonnali letámadás kell több ember részéről Messire és akkor Messi csak passzol egyet és máris fölényben vagyunk.
Alves játéka nagyon nagyon tetszett, Henry meg mintha az Arsenalban játszott volna, úgy nyomta :)
Ha megverjük a Realt és a Villarealt akkor 9 pontos előnyünk lesz, a Real nincs valami jó formában, de El Classico lesz, arra össze szokták szedni magukat, a Villareal mostanában egyre gyengébb, elkéne kapni mindkettő csapatot :) -
#12439 pont azt mondom hogy most még kiválóan megoldották de egy nagy csapat(Manchester,Chelsea stb.) ellen nem biztos hogy ilyen jól fog elsülni -
bodajoci #12438 Addig nincs gond, még Messire figyelnek, a többiek, meg rúgják a gólokat, egyébként azért gólt is rúghatott volna, ha nagyobb szerencséje van, szal annyire nem vették ki a játékból. Oké, nem lehet mindig ő a legjobb, sőt az a jó, h Messi "nélkül" is vagyunk ilyen jók. -
#12437 tény hogy gyönyörűen játszottunk tegnap de nekem az nagyon nem tetszett hogy Messit ennyire kitudták venni a játékból ezt orvosolni kéne mert egy nagyobb csapat ellen már gondokat fog jelenteni(tegnap mondjuk hiányoztak a Messi féle megindulások) -
bodajoci #12436 Nagyon durva fölényben jáccottunk, a Valenciának helyzete sem volt jóformán, Titinek én is örülök, Alves is olyan már, mint Sevillában volt, Messire nagyon figyeltek, azért néha megkeverte a dolgokat, de legalább 3 embert kivett az ellen csapatából, akik nem tudtak mással foglalkozni -
#12435 Alves góljáig néztem a meccset, kérdés nem volt már az elejétől kezdve, hogy ki nyeri a meccset :)
Titi végre elkezdett focizni, kíváncsi leszek a jövőheti el classicora :) -
#12434 4-0 a vége. borzasztóan erős az idei Barca, le a kalappal előttetek.. -
#12433 már megjavult...
Amúgy 2-0 Henry dupla... -
#12432 nálunk megy, 28. perc, 2-0, esélyük sincs, megint egy lefutott meccs, végre valaki megszorongathatná a Barcát (majd a Villareal talán) -
#12431 hol lehet neted nézni a meccset? elment a kép nálunk...:s -
mate317 #12430 egyetértek.
az ember szíve nem szurkolásra termett, egyesek viszont kifejezetten szentimentális viszonban vannak egy "szeretett" klubbal.
szerintem az a normális, ha egy vagy több játékos játéka miatt ül le a meccs elé valaki.
pl 6-7 éve a ZTE győzelmeknek örültem, de azóta kicserőlődött az egész keret, ez már egy másik csapat. miért drukkoljak nekik?
-
Coco #12429 de a barcának szurkolok. :) függetlenül az itteni témától, úgy értettem. sosem fogtam fel hogy tud valaki egy külföldi, távoli csapatnak úgy szurkolni, mintha az a sajátja lenne. én kedvelem a barcát, de sosem tudnék úgy szurkolni neki, mint teszem azt egy olyan csapatnak amit nap mint nap láthatok élőben, közelnek érezhetem. tudom bennem van a baj :) -
Coco #12428 * félne -
#12427 Ha nem szurkolsz senkinek nem is értheted... -
Coco #12426 úgyértem hogy Ő féne Etootól.. tehát remélem érthető :D -
Coco #12425 sry :D real-barcától függetlenül sosem értettem a kicsit erőltetett azonosulásokat :D -
Rudee #12424 Mondatot értelmezni még tudok, nekem címezte, nem a klubnak -
Rudee #12423 Én se találtam, azért kérdeztem...
A liga honlapját megismerem, nagyon jól tudom hogy hány sárgája van. -
Monoton #12422 Na lehet csendesedni, Rudee szépen kérdezett vmit. Felesleges flémkeltő hozzászólásokat itt lehet folytatni. -
Coco #12421 neked félnivalód? max a realnak :Q -
Shelton #12420 hát nem tudom milyen oldalt nézegetsz én nem találtam sehol olyan hírt h megsérült volna, de ott van az 1. válaszban h csak sárga lapos én ebből azt szűröm le h nincs semmi baja csak ma eltiltás miatt nem játszhat. -
Rudee #12419 És a kérdés mi volt? Sérülés.
Mint írtam, egyik honlapon a sérültek közé rakták, ezért mertem megkérdezni hogy mi van. Azt tudom hogy hány sárgánál jár. -
Shelton #12418 akkor figyelj, múlthéten megkapta az 5. sárgáját ami miatt ki hagyja a mai valencia elleni meccset, de a jövőheti clásicóra visszatér. remélem megfelel -
Rudee #12417 Szerintem meg nem azt kérdeztem, hogy jövő héten játszani fog-e vagy sem. Mai meccs miatt kérdeztem... -
Shelton #12416 sztem teljesen normális választ kaptál a kérdésedre... -
Rudee #12415 Eddig se voltam ideges, kissé félreértitek. Nekem nincs félnivalóm se tőle, se mástól, így ideges se leszek ha játszik.
Kérdeztem valamit, amire talán nem lenne nehéz válaszolni, de mindegy. -
#12414 nyugodj meg játszani fog -
Rudee #12413 Azt tudom hogy sárgák miatt nem játszhat, de a betinf-en sérültlistán van. -
#12412 Ja de 3:0-nál már nem fog számítani...:D -
#12411 pontossan