Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudom, hogy miért cserélték le. Pedig sokszor felfutott és beadott a jobb szélrõl, tehát jól nyomta.

Ronaldinhos10
nem láttam a meccset miért volt a Zambrotta(Zambrotta jól nyomta vagy nem?) Belletti csere mert ugy olvastam hogy Bellettin kaptuk a gólt

Visca el Barça !

Reyi
Igen, így is gyõzni kellett volna...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

Röhej bakker...
Egy kapuralövése volt az internacionalnak az gól lett mi meg végigtámadtuk az egész meccset csak minden kimaradt. Nem kaptunk meg egy egyértelmû 11-est. Mindezek ellenére illett volna gyõzni 😞

Reyi
Vége... 0:1...

Reyi
Huuu mi maradt ki a 92.percben...

nah kezdõdik a döntõ!

B0B0
Szerintem az már lassan egy hónapja nyilvánvaló, hogy Ronaldinho formába lendült. Ez nem kérdés

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

bigapó
nagyon úgy néz ki, hogy Roni kezd belelendülni😊))

nem tudom ki hogy látja, de nekem ebbõl az összefoglalóból is az jött le, hogy ha Ronaldinho-nak megy a szekér, akkor a csapatnak is jobban megy, valahogy tudja húzni magával felfelé és sajnos lefelé is a bandát.

ja és én meg az a példa vagyok aki erõsíti a szabályt, merthogy nekem nem a Barcelona van a logómban, de Én így is a kedvenc csapatomnak tartom😊)

The Matrix has you...

versacce
szerintem legyûrjük a Liverpool-t!!!! hajrá fiuk!

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

zalan05
Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntõk párosítása:

Porto-Chelsea
Celtic-Milan
PSV-Arsenal
Lille-Manchester United
Roma-Lyon
Barcelona-Liverpool
Real-Bayern
Inter-Valencia

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

neevous
Tegnap néztem az Arsenal TV-t a Sport Klubbon. Porto-Arsenal meccs volt. Jó lenne, ha Quaresma még a Barcelona-ban nyomná...😞

versacce
jaja,és meg is fogjuk megmutatni!!!

Ronaldinhos10
szép volt de ez kötelezõ is volt mindenesetre nagy csata lesz a döntõ de meg kell mutatni hogy a Barca a világ legjobbja!!

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
hát biztos van olyan de ha már barca drukker vagyok akkor legalább belenézek a Forca BARCA nevû topikba vagy nem-de lehet hogy ezt csak én gondolom rosszul

Visca el Barça !

zalan05
grat szép volt nagyon, remélem a döntöben is ilyen jok lesznek.<#eljen><#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

versacce
dánke sün

gPROject
hunbasser
hidd el,sok fórumozó van még itt az sg-n,akinek a logójában benne van a barca címer,vagy a neve barca,ronaldinho vagy hasonló,és mégsem ír ide 😛

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
Mind a 4 gólt valaki belinkelné?
versacce
amúgy 4-0 lett

versacce
kösz a linket Bobo,szentem idén megnyerjük a klub vb-t!!!

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

A brazil Ronaldinho lesz a FIFA Év Játékosa Díj gyõztese.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ronaldinhos10
multkor épp belenéztem az FM2007-be és láttam hogy ott irtál még csodálkoztam is hogy itt még nem jártál!Különben Üdv!!

Visca el Barça !

Üdv! 😊

Viszont ha a Realosokkal gondod akkad akkor itt intézd 😛

neevous
Üdv néked!😊

versacce
ez jó hír,mer a hétvégi bajnokin már bevethetõ lesz remélem,és ezzel bõvülnek a variációs lehetõségek

versacce
Javier Saviola alaposan kimérte a gyógyulásának végét, hiszen éppen egy nappal a Klubvilágbajnokság rajtja elõtt megkapta az orvosok engedélyét a játékra. Az argentin a várakozásoknál gyorsabban gyógyult, ezért volt lehetséges, hogy elutazzon a csapattal Japánba.A játékos még november 12-én sérült meg a Zaragoza elleni bajnokin, ahol combizom-szakadást szenvedett, s melynek gyógyulását egy-másfél hónapra tették az orvosok. Saviola teljesítette az optimistább várakozásokat, s szinte napra pontosan egy hónap alatt játékra kész állapotba került. Innentõl tehát már csak Frank Rijkaardon múlik, mikor térhet vissza mérkõzésen is a pályára. A holnapi América ellen elõdöntõn ez még nem valószínû, ugyanis teljes értékû edzést ma tudott végezni elõször, de a vasárnapi, érmekért vívott meccsekre már jobb eséllyel pályázhat. Kisebb negatívuma a mai napnak, hogy Edmílson nem tudott tréningezni gyomorrontás miatt, ezzel együtt holnapra, õ is játékra kész állapotban lesz.

Írta: Z.Iván

versacce
szevasztok,elõször járok ebben a topikban eddig csak az FM2007-es topikban jártaskodtam,de most a kedvenc csapatom topikjában is folyamatosan fogok írogatni,remélem nincs ellene kifogásotok,ja és sok hírre számitsatok majd😊

shevy
jó progi, de a harmadik helyért való meccs elõtt nincs meccs? 😊

Ronaldinhos10
Remélem nem cak azért vitték el magukkal Santost hogy ott legyen ha valaki esetleg nem lenne képes a játékra hanem játszani is fog mindenképpen

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
THX

Visca el Barça !

gPROject
A Klub-világbajnokság programja
Írta: Z. Iván

Nyilvánosságra került a Barcelona hivatalos programja a jövõ heti FIFA Klub-világbajnokságról, ahová már vasárnap elutazik a csapat, hogy kellõképpen akklimatizálódjon Japánban.

Bár a program ránézésre hasonlít egy nyári bemutató túrára, természetesen a játékosoknak nincs annyi elfoglaltsága, s itt elsõsorban az eredményességen van a hangsúly. Az együttest viszont ugyanúgy elkísérik a felsõ vezetõk, sõt, egy idõre még a Katalán Parlament elnöke is Japánban tartózkodik majd protokolláris célokból. Az út középpontjában természetesen maga a torna áll, mely viszont nem csak a trófea miatt fontos, hanem a magas, 15 millió dolláros összdíjazása miatt is. Ez a pénz a következõképpen oszlik el a helyezettek között:

Elsõ helyezett: 4,500,000 USD (~ 3,500,000 euró)
Második helyezett: 3,500,000 USD
Harmadik helyezett: 2,500,000 USD
Negyedik helyezett: 2,000,000 USD
Ötödik helyezett: 1,500,000 USD
Hatodik helyezett: 1,000,000 USD

A részletes program:

December 10. vasárnap:
- 16 órakor fölszáll a Barcát szállító gép, s Tokió felé veszi az irányt.

December 11. hétfõ:
- 12:50-kor leszáll a repülõ a tokiói Narita Repülõtéren.
- 19:00-kor esetleges edzés a csapat szállodájának edzõ-tornatermében.

December 12. kedd:
- 11:00-kor az elsõ teljes edzés a Todoroki Stadionban.
- 13:30-kor sajtótájékoztató a három csapatkapitány részvételével.
- 16:15-kor Marc Ingla és Esteve Calzada a klub marketing vezetõi elõadást tartanak aTokiói Waseda Egyetemen.
- 19:00 órakor edzés a Todoroki Stadionban.

December 13. szerda:
- 10:30-kor Joan Laporta elnök tart sajtótájékoztatót.
- 18:30-kor Frank Rijkaard és Deco tart mérkõzés elõtti sajtótájékoztatót.
- 19:00 órakor edzés a Yokohama Stadionban

December 14. csütörtök:
- A Japán Parlament elnökének fogadása, melyen részt vesz Ernest Benach, a Katalán Parlament elnöke, illetve a Barcelona elnökségének néhány tagja, Joan Laporta vezetésével.
- 19:20-kor Jeonbuk Hyundai Motors vagy Club América-FC Barcelona mérkõzés a Nissan Stadionban.

December 15. péntek:
- 15 órakor Ferran Soriano, gazdasági ügyeként felelõs alelnök tart elõadást a Tokiói Üzleti Kutató Intézetben.
- 19 órakor edzés a Todoroki Stadionban

December 16. szombat:
- 10 órakor a csapat részt vesz egy gyermekkórház megnyitó ünnepségén a klub japánbeli szurkolói klubjának rendezésében.
- 19 órakor edzés a Yokohama Stadionban

December 17. vasárnap:
- 16:20-kor mérkõzés a harmadik helyért a Klub-világbajnokságon - Nissan Stadion
- 19:20-kor döntõ a Klub-világbajnokságon - Nissan Stadion

December 18. hétfõ:
- 08:55-kor indul a Barcelona repülõje Naritából vissza Barcelonába.
- 13:35-kor érkezik meg a repülõ az El Prat replülõtérre.

Minden idõ helyi idõ

Nemtudom sajnos a pontos programot, de az Américaval játszunk az elõdöntõben.
Viszont elutaztunk és ottvan Dos Santos is 😛

Ronaldinhos10
meddig tart a Klub VB(mikor van a döntõ)??

Visca el Barça !

Jagi
<#worship>

banok
azoknak akiknek nincs SportKlubjuk

Barcelona-Real Sociedad összefoglaló

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GTheo
Téééényleg 😊
Dos Santos remééélem fog játszani 😊
Egész jó kis pénz jár érte, asszm gyõztesnek 4,5 milla dollár 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

A jövõ heti Betis elleni meccs elmarad, mert mi most megyünk a Klub VB-re 😊

GTheo
Pont erre gondoltam én is 😊
Sevilla év végéig nem fogja bírni h "fut" utánunk, 2-3-4 helyen ott lehetnek de nemhiszem h év végéig fogják bírni...Chevanton mekkora gólt rúgott 😮
Kanouté is rúghatott volna még a végén.Na Off vége, jövõ7en kivel játszunk ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

B0B0
Kikapott a Real, úgyhogy a legjobb eredmény született, mert szerintem a Sevilla év végén nem lesz ott a második helyen

Nem borult el. Tök nyugodt volt. 2 sima sárgát kapott. Az elsõ asszem reklamálás volt, a második meg utánarúgás szerûség (de alig találta el)

Amúgy a bírók nem voltak a helyzet magaslatán. Fõleg a partjelzõk. Rengetegszer beintették a lest amikor nem is volt az. pl elsõ félidõben 2 lesgólt is lõttünk. A 2. az les volt de az elsõ igencsak határesetnek tûnt...

A Sevilla-Real meg csak maradjon így 😛

GTheo
Hogy lehet 2 perc alatt 2 sárgát kapni ? Nem láttam ezért kérdezem, max elszállhatott az agya és az elsõ után tovább pofázott...Sylvinho pedig nem ien...Reklám remélem kikap, most 1-1re áll...

Nah vége! Hát nagyon nehéz volt. Valdes hatalmasat mentett a 94. percben :S

Nah remek Sylvinho-t kinyomták :S

"Dzsuli" jobb szélrõl visszagurított és jött Ronaldinho 😛

horpeti
Guily: "DZSULI" 😄DD

sportklub rulZ 😄

Jagi
nálunk nem is vó't... 😞

GTheo
Mien gól volt ? Sza* UPCn vmié nincs SportKlub, csak sport1+2