Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a mostanit neevous csinálta,csak vmi miatt összenyomódott,mindjárt meg is nézem a kódot
ReaL MaDRid x siempre
oda van írva tisztán ha valakinek kell használja😊
amúgy a mostani bannert ki csinálta?😊
(Te mindenhol ott vagy?😄DDDD)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha valaki fel tudja hasnálni valamire hát hajrá😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 11. 29. 14:43
6 napja még volt,de már fél hónapja nem írt sehová sem
ReaL MaDRid x siempre
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
afenebelé 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
már ma sem jött suliba,ahogy mindig szoktam,lekezelek a fiú osztálytársakkal,és megkérdezem a gyerek legjobb haverjától:Hol van Ricsi? azt mondja,spanyolországban,mire megkérdezem,h a meccsre ment ki?,aszongya igen(és ez a gyerek nem szokott hazudni,meg ez a gyerek,aki most barcelonában van,nem lepõdök meg rajta,h kint van,mivel elõ szokott fordulni,h váratlanul elmennek a családdal ausztriába meg szlovákiába síelni)
még most is csodálkozom,h a csudába kaphatott jegyet 😛
amúgy a sulinkból voltak kint szeptemberben spanyolországban 2 hétre(én azért nem mentem,mert Barcelona mellett voltak vhol,és Madridig nem mentek el,csak costa bravan voltak) és akik ott voltak,õk is voltak a nou campban
csak gondoltam leírom,mert nem off 😛
ReaL MaDRid x siempre
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ne haragudjatok, hogy belerondítok a fórumba, de szeretnék egy kis segítséget kérni. Tudtok olyan könyvrõl, vagy DVD-rõl ami FC Barcelona-s? A páromat szeretném meglepni vele karácsonyra.
MInden segítséget elõre is köszönök
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
remélem ma a Sevilla is döntetlent játszik
Visca el Barça !
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
Visca el Barça !
1-0!
Várható kezdõ:
Barcelona: Valdés, Belletti, Puyol, Thuram, Sylvinho, Edmílson, Xavi, Deco, Giuly, Iniesta és Gudjohnsen.
Sylvinho pedig aláírt 2008-ig 😛

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Visca el Barça !
Másrészt meg itt érte el pályafutása legnagyobb sikerét sztem...
(Elvileg azért ment el mert közel akart lenni a családjához)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
de persze lehet hogy a barca nem is tett neki ajánlatot.
BMW 325 iX Rallye Car :)