Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg eltûnt a csapat bannere...Istenem egyre mélyebbre süllyed ez az oldal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jól lehúzzák idén mindkét spanyol gigászt úgy látom 😄DDD aztán jövõre nehogy megint az Atletico legyen a bajnok fillérekbõl <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Egyelőre nem tudják se aláiratni Suarez szerződését,se bemutatni,a FIFA szankciói miatt Suarezzel szemben. Vicc bazmeg

bakkerman
nektek is új az ezsgé? szerintem ritka fos,és kurva bugos,nekem azt írta erre a topikra,hogy 346 új üzenet...

tobias88
Madridban közben már kispadra igazolnak 70 millióért. Legalábbis James Rodrigez ha Marad Di Maria kezdeni nem fog és elvileg nem akarják eladni. (mondjuk Fabregast mi sem akartuk)
LasDen
én kicsit másképp látom. védekezésben tényleg nem csinált semmit, volt mikor nem értettem az argentín játékos miért sétálgat, mikor 2 méterre tõle hozza a német a labdát, de aztán láttam, hogy Messi az, akkor már értettem. Viszont támadásban azért próbálta odatenni magát. Sõt, õ megtette a részét, de (szerencsére) mindenki impotens volt mellette. Rossz lövéseknél, szabadoknál is olyan rossz, fanyar, gunyoros arccal volt, amit mostanában nem láttam tõle. Nálam felvetõdik a kérdés, hogyha a VB döntõben is ennyit játszik csak, ami az elmúlt évekhez képest nagyon kevés, akkor mostanra ez nála a 100%? ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
na a tegnapi meccsrõl egy kis szösszenet:
Rohadtul mérges vagyok Leora,de még inkább csalódott,hogy egy kibaszott VB döntõben se tudja megemberelni magát,és egy ilyen fontos meccsen volt teljesen impotens a játéka. Meg kellett nézni a németek arcát,meg az övét meccs közben,látszott a szemükben a tûz,hogy 110%-on pörögnek,nem is csoda hogy megnyerték,és jó eséllyel mennek a következõ EB-re is. Támadnak a németek,Leo meg a félypályánál sétál,miközben a többiek a tüdõjüket köpik ki...és ezt eltûri Mascherano,vagy a szövetségi kapitány?? Oké,lõtt pár gólt,adott gólpasszt,nem is akármilyet Di Marianak,de csapatják a futball,ki kell vennie a részét a védekezésbõl is,ha már labdát nem szerez,legalább tegyen úgy mintha õ akarna védekezni.
Lehet csak én vagyok ilyen negatív véleménnyel,de a legelsõ meccsétõl követem a pályafutását,és láttam õt úgy játszani HÓNAPOKIG,mint aki nem ezen a bolgyón született,és ahhoz képest mostanában mintha nem is õ lenne. Meg kell barátkozni a gondolattal,hogy öregszik õ is,és már nem lesz motiváltabb...

tobias88
Madrid megvette Kroos-t Khedira helyére. Hát enyhén szólva nem örülök...
korrupt FIFA

de láthatóan szart bele, rendesen el volt képedve😞 õt sajnáltam, de kihagyott egy nagy helyzetet a meccsen...viszont a németek megérdemelték😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Messi lett a legjobb játékos, de hogy ezt hogy hozták össze azt nem tudom. Közelében sem volt szerintem a díjnak, elképesztõ
bakkerman
Carles 😊

„Sem Argentínának, sem Németországnak nem szurkolok. Én a barátaimnak, Messinek és Mascheranónak szorítok" – hangoztatta Puyol, aki a stadionban drukkolhat korábbi csapattársainak.

tobias88
Amúgy eddig -50 millióban vagyunk és még közel sem kész a csapat. Egy középhátvédnek mindenképpen érkeznie kellene, de sajnos Alves miatt kéne egy jobbhátvéd is.

Alves szerzõdése még 1 évig érvényes, ráadásul jövõre lehet eltiltanak minket az igazolástól. Megújítani ezt a szerzõdést szinte lehetetlen, hiszen Alves minimum a jelenlegi fizetését kérné ha nem többet, amit õ már a teljesítménye alapján közel sem érdemel meg. Ráadásul ki tudja, hogy teljesítene a 2015/16os szezonban.

Szóval szükségünk van 1(+1) középhátvédre és egy jobbhátvédre és erre van úgy 50 milliónk. Itt jön képbe az idióta Suarez igazolás
[HUN]FaTaL
Messi jövõre azt is behúzhatja 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
na meg ne feledkezzünk meg Mascheról se,aki szép csendben a válogatott vezére,és itt a VB-n bizonyítja hogy egy igazi csupaszív játékos,õ is megérdemelné maximálisan az aranyat.

bakkerman
az hiányzott Maradonanak is mondjuk 😄

[HUN]FaTaL
Még egy Copa America arany is hiányzik a vitrinbõl 😊

Remélem Argentína behúzza ma a vb-t!

bakkerman
Minimum fussa ki a belét! 4 évente van VB,ha most nem teszi oda magát,akkor lehet hogy már nem játszhat soha VB döntõt,és nem lehet világbajnok. Már csak ez hiányzik neki,és tényleg beteljesedik a karrierje. Sokáig hittem azt,hogy az Isteni Diegot nem fogják überelni,de ez a srác már minden téren túlszárnyalta,csak a VB arany hiányzik neki! Meg kell lennie annak is!! <#eljen><#eljen>

tobias88
Remélem futni fog a meccsen. Fussa ki a belét amennyire tudja mert ez az a meccs amire várt fél éve és ami miatt fél évig kerülte a sérülésveszélyes eseteket
bakkerman
Elõre a VB aranyért Leo !!!!!!! Már csak ez hiányzik a világ legjobbjának 😊

tobias88
Javier Mascherano a döntõs argentin válogatott motorja, lelke, a középpályán nem nagyon jutnak túl rajta az ellenfelek, a hollandok elleni elõdöntõben Arjen Robben veszélyes lövését az utolsó pillanatban õ blokkolta. El is kezdték agyba-fõbe dicsérni, ám ez nem tetszik neki.

„Nem vagyok Rambo, sem San Martín (argentin szabadságharcos), sem egyéb szuperhõs. Nem nagyon foglalkozom azzal, miket mondanak rólam, de azért zavar. Ezt nem álszerénységbõl mondom, mert az rosszabb még az önteltségnél is” – nyilatkozta Mascherano az Olé címû napilapnak.

Puyol 0.5 <#nyes>
tobias88
Hát, szerintem az kizárt. Õk is vagy 34 éves korukig fogják tolni nálunk attól függetlenül, hogy milyen teljesítményre képesek. A következõ posztra cserélés Alves lesz az szinte biztos.
bakkerman
hát maximum 2 évig...Ini posztja,és Busi posztja lesz a következõ kulcsposztok,ahova mélyen a zsebbe kell majd nyúlni,ha esetleg nem aknázzuk ki a Rafinhában rejlõ potenciált

tobias88
Most egy ideig szerintem el leszünk, nem nagyon lesz drága igazolás vagy 2 évig. Persze a 2 védõ kivételével, akibõl az egyik 30-40 között
bakkerman
világ 6 legdrágább igazolása,fontban:
- Bale (Real Madrid) 85.2
- C. Ronaldo (Real Madrid) 80
- Neymar (Barcelona) 71
- Suarez (Barcelona) 64.3
- Ibrahimovic (Barcelona) 40+Eto'o
- Kaká (Real Madrid) 59

felzárkóztunk a riválisra...nem kéne rátérni erre az útra,hogy minden nyáron idehozunk egy kurva drága játékost,ez nem vall a Barcelona-ra

Sippie
😄DDDD
kaposi1

Hát ezért!<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman

Christian88
Remélem, hogy kellemes csalódás lesz, mint anno Mascherano. De egyelõre félek, fõleg ennyiért...

http://www.twitch.tv/hegii

[HUN]FaTaL
Mi a szarnak kellett ide Suarez, fõleg ennyiért? Jó játékos, csak nem látom a helyét a csapatban.

Védõt miért nem igazolunk? Mire várnak, hogy Pique is kiöregedjen? 😄

jujj😄DD

bakkerman
egyébként meg ennyi pénz elköltése után ha tavasszal nem nyerjük meg a BL-t,akkor úgy el lesz zavarva ez a vezetõség mint a huzat. Ami jogos is lenne,ilyen szezon után jövõre mindent be kell húznunk

bakkerman
mekkora igazság <#hehe><#hehe><#hehe>

Sippie
😄DDD
tobias88
tobias88
sky 80at ír. Hihetetlen
bakkerman
eurobarcán is 75-öt írnak,vicc összegek 😄

tobias88
"A mértékadó BBC értesülése szerint 94.4 millió euróért (majdnem 30 milliárd forintért) kerül Liverpoolból Barcelonába."

Én még 70rõl tudtam. Kész...
bakkerman
én se hittem volna. Az angolok elleni meccs után jött az elsõ pletyi,én akkor azt gondoltam hogy csak a góljai miatt ezzel akarják eladni a lapokat,de egymás után jöttek már a konkrétumok,és bumm,jövõhéten már feszít a mezben...Durva

REALista
Durva..Régóta megy a pletyka hogy érdeklõttök iránta de nem hittem volna hogy tényleg létrejön az üzlet, fõleg nem ennyiért.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bakkerman
HIVATALOSAN Luis Suarez a Barca játékosa. 5 évre ír alá,jövõhéten bemutatás

tobias88
Egyértelmû. Én inkább õt venném meg bárki bármit mond. Õ legalább hátra futna így meg lesz 3 elöl pihenõ játékosunk.

Amúgy meg kéne egy jobbhátvéd és 2 középhátvéd. A prioritás amit a vezetõség le se kakil
tobias88
úristen...nem ér annyit az ürge...

James harcolt, küzdött a Brazílok ellen és nem mellesleg õ volt a legkiegyensúlyozottabb játékos pazar gólokkal, a csapat vezérévé vált...

nálam a vb játékosa, akár negyeddöntõig jutott Kolumbia, akár nem...

bakkerman
jó hát Ibra egy lóbaszó fasz volt,meg Zingaro, nem illett szerkezetbe,de Suarez más tipusu játékos

Sippie
Ibra is egyik legjobb volt a posztján, aztán sokra mentünk vele 😄
bakkerman
Suarez végsõ vételára 88 millió euró lesz,és még a héten bejelentik hivatalosan.

Hát nem tudom...egyrészrõl örülök mert egy világklasszis,a posztján az egyik legjobb játékos jön hozzánk,de másrészrõl meg ott van az a tény,hogy mentálisan nagyon bizonytalan,benne van az hogy eldurran az agya 1 kiélezett meccsen,és ugye ismerjük a régebbi sztorijait,a legutóbbit a VB-n olaszok ellen. Saját koromhoz képest régóta vagyok Barca rajongó,és azokhoz képest akik itt ikonok voltak,és szerethetõ figurák a csapatban,nem nagyon tudom elképzelni õt a csapat mezében,de ha tenni fog a csapatért,és hozza a gólokat,akkor ámen. Sok sikert neki.

bakkerman
nekem se tetszik Messi sétálgatása,de vasárnap rohadtul fogok az argentínokért szorítani,hogy meglegyen a VB címe,ami egyedül hiányzik Leonak. És ezzel abszolút õ lesz a valahova volt egyik legnagyobb labdarúgó 27 éves korára. Megérdemelné

PS3 Slim 250 PC

Azért itt eléggé örült... Más kérdés hogy baszott jól játszani... Vicc volt mindkét csapat.

Jóslat:

Talán furának tûnhet amit most fogok írni. De szerintem Vasárnap az argentínok nyerik a VB-t. Ezt a valóságtól messze álló kijelentést pedig azért teszem, mert most mindenki rá van izgulva a németekre, hogy milyen jók. Megy majd ezerrel a fogadás rájuk. Messi pedig világbajnok lesz.

Aztán lehet hogy gyõz a foci, és a németeké lesz a trófea.

PS3 Slim 250 PC