Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Rohadtul mérges vagyok Leora,de még inkább csalódott,hogy egy kibaszott VB döntõben se tudja megemberelni magát,és egy ilyen fontos meccsen volt teljesen impotens a játéka. Meg kellett nézni a németek arcát,meg az övét meccs közben,látszott a szemükben a tûz,hogy 110%-on pörögnek,nem is csoda hogy megnyerték,és jó eséllyel mennek a következõ EB-re is. Támadnak a németek,Leo meg a félypályánál sétál,miközben a többiek a tüdõjüket köpik ki...és ezt eltûri Mascherano,vagy a szövetségi kapitány?? Oké,lõtt pár gólt,adott gólpasszt,nem is akármilyet Di Marianak,de csapatják a futball,ki kell vennie a részét a védekezésbõl is,ha már labdát nem szerez,legalább tegyen úgy mintha õ akarna védekezni.
Lehet csak én vagyok ilyen negatív véleménnyel,de a legelsõ meccsétõl követem a pályafutását,és láttam õt úgy játszani HÓNAPOKIG,mint aki nem ezen a bolgyón született,és ahhoz képest mostanában mintha nem is õ lenne. Meg kell barátkozni a gondolattal,hogy öregszik õ is,és már nem lesz motiváltabb...
de láthatóan szart bele, rendesen el volt képedve😞 õt sajnáltam, de kihagyott egy nagy helyzetet a meccsen...viszont a németek megérdemelték😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
„Sem Argentínának, sem Németországnak nem szurkolok. Én a barátaimnak, Messinek és Mascheranónak szorítok" – hangoztatta Puyol, aki a stadionban drukkolhat korábbi csapattársainak.
Alves szerzõdése még 1 évig érvényes, ráadásul jövõre lehet eltiltanak minket az igazolástól. Megújítani ezt a szerzõdést szinte lehetetlen, hiszen Alves minimum a jelenlegi fizetését kérné ha nem többet, amit õ már a teljesítménye alapján közel sem érdemel meg. Ráadásul ki tudja, hogy teljesítene a 2015/16os szezonban.
Szóval szükségünk van 1(+1) középhátvédre és egy jobbhátvédre és erre van úgy 50 milliónk. Itt jön képbe az idióta Suarez igazolás
Remélem Argentína behúzza ma a vb-t!
http://goo.gl/gd6Zi5
„Nem vagyok Rambo, sem San Martín (argentin szabadságharcos), sem egyéb szuperhõs. Nem nagyon foglalkozom azzal, miket mondanak rólam, de azért zavar. Ezt nem álszerénységbõl mondom, mert az rosszabb még az önteltségnél is” – nyilatkozta Mascherano az Olé címû napilapnak.
Puyol 0.5 <#nyes>#nyes>
- Bale (Real Madrid) 85.2
- C. Ronaldo (Real Madrid) 80
- Neymar (Barcelona) 71
- Suarez (Barcelona) 64.3
- Ibrahimovic (Barcelona) 40+Eto'o
- Kaká (Real Madrid) 59
felzárkóztunk a riválisra...nem kéne rátérni erre az útra,hogy minden nyáron idehozunk egy kurva drága játékost,ez nem vall a Barcelona-ra
http://www.twitch.tv/hegii
Védõt miért nem igazolunk? Mire várnak, hogy Pique is kiöregedjen? 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Én még 70rõl tudtam. Kész...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amúgy meg kéne egy jobbhátvéd és 2 középhátvéd. A prioritás amit a vezetõség le se kakil
nálam a vb játékosa, akár negyeddöntõig jutott Kolumbia, akár nem...
Hát nem tudom...egyrészrõl örülök mert egy világklasszis,a posztján az egyik legjobb játékos jön hozzánk,de másrészrõl meg ott van az a tény,hogy mentálisan nagyon bizonytalan,benne van az hogy eldurran az agya 1 kiélezett meccsen,és ugye ismerjük a régebbi sztorijait,a legutóbbit a VB-n olaszok ellen. Saját koromhoz képest régóta vagyok Barca rajongó,és azokhoz képest akik itt ikonok voltak,és szerethetõ figurák a csapatban,nem nagyon tudom elképzelni õt a csapat mezében,de ha tenni fog a csapatért,és hozza a gólokat,akkor ámen. Sok sikert neki.
PS3 Slim 250 PC
Jóslat:
Talán furának tûnhet amit most fogok írni. De szerintem Vasárnap az argentínok nyerik a VB-t. Ezt a valóságtól messze álló kijelentést pedig azért teszem, mert most mindenki rá van izgulva a németekre, hogy milyen jók. Megy majd ezerrel a fogadás rájuk. Messi pedig világbajnok lesz.
Aztán lehet hogy gyõz a foci, és a németeké lesz a trófea.
PS3 Slim 250 PC