33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza1
    Jobb hatvedet mindenkeppen es esetleg meg egy kozeppalyast a rotaciohoz.
    Azonkivul felesleges, csak Vermaelennek kene felepulni es akkor osszeallhatna a belso ket vedo Pique es Vermaelen, rotacioban meg Bartra, bar nagyon sok hibaval jatszik, valamint akkor Busquets posztjara mehetne Mascherano is vagy rotacioban vagy alapjatekosnak.
  • bakkerman
    Pogba,fölösleges is részletezni. Pár év és aranylabdás lesz.
  • ToM1113
    Srácok, érdekelne a véleményetek, hogy kit lenne célszerű nyáron igazolnunk. Tudom eltiltás van, de elvileg meg tudják oldani hogy mégis lehessen, csak nevezni nem egyből a játékosokat.

Az én véleményem:

Elől a Neymar Suarez Messi hármas elég stabil, nehéz lenne valamelyiküket is kiszorítani. Suareznek még idő kell, ha visszagondolunk Tata irányítása alatt amikor Neymar érkezett, sokáig még csak kezdő sem volt, és az 1. évében nem igazán volt meggyőző, ez a szezon eddig az övé, bele lendült a játékba, egyre bátrabb. Suarez esetében is szerintem csak időre van szüksége, valamint a taktikának is Suarezhez kéne kissé igazodnia, nem csak fordítva. Mint láthatjuk Messi többnyire visszavontabban a jobb szélről indul, ami nekem személy szerint nagyon tetszik.

A középpálya: Rakitics stabil, jó igazolás volt. Iniesta élénkebb mint tavaly, de már sosem lesz a régi, összeségében jól játszik. VK posztra 2 játékosunk is van és Busquets mellett Masch is kap lehetőséget mostanában a poszton.

A védelem: 11 gólt kaptunk a bajnokságban ezzel messze mi kaptuk a leg kevesebbet. Azt mondhatnánk hogy betonstabil védelmünk van. Viszont a nagy csapatok ellen rendre becsúsznak a hibák és 2-3 gólokat kapunk. Mathieu nem lesz hosszútávú megoldás. Bartra igen. Pique klasszis szinten játszik idén, 1-1 komoly hibával.

Összességében a leírtak alapján az vehető ki az írásomból hogy igazából minden poszt rendben van, nem kell sehova igazolnunk. Nem beszélve arról hogy a feltörekvő fiatalok is kopogtatnak azon a bizonyos ajtón.

De, valamiért mégis azt érzem, hogy kéne egy olyan játékos, aki egy kis színt vinne a csapatba adottságaival, aki kicsit átformálásra kényszerítené a taktikánkat, esetleg a formációt. Valamiért azt érzem, hogy hosszú távon nem lesz elég ez a csapat, szükség van a fiatal lendületre.

Akik szerintem szóba jöhetnek: Az első számú jelöltem Pogba lenne a középpályára, testi adottságai fiatalos lendülete, tehetsége és klasszisa miatt. Kérdés: Hol játszana? Iniesta és Rakitics stabil kezdő...

Koke- az érvek ugyan ezek. A kérdés továbbra is ugyan ez.
    Reus: Kell ő nekünk? A taktikát és felállást végképp meg kéne bolygatnia az edzőnek hogy ő beférjen a csapatba ha a 3 klasszis játszik elől. (Nem lenne lehetetlen megoldani, sőt...) De ő nem középpályás, Semmiképp nem Iniesta poziciójában tudnám elképzelni.

Védőt nem igazán tudok mondani, aki megérné jelenleg az árát és Bartrától jobb lenne.
  • Jakuza1
    El juez Pablo Ruz es socio del Real Madrid - Mundo Deportivo
    Igy aztan ne csodalkozz
  • bakkerman
    vicc bazmeg :D

A Spanyol Legfelsőbb Bíróság részéről Pablo Ruz bíró vádlottként idézte be Josep María Bartomeut február 13. péntekre adócsalási ügyben, ami kapcsolatos Neymar Jr. Barcelonához való átigazolásával. A bíró az ügyészség hétfői kérését teljesítette ezzel, amivel kapcsolatban a klub a sajnálatát fejezte ki nem sokkal a keddi fejlemények előtt.

A legújabb, 2,8 millió eurós adócsalás ügyében Bartomeu mellett a klub, mint jogi személy szintén vádlott. Ruz bíró az ügyészség azon kérését visszautasította, hogy a már vádlott Sandro Rosell és az FC Barcelona mellett külön ügyként tárgyalját Bartomeu ügyét is.
    Az ügy alapját az adja, hogy az adóhatóság szerint a Barcelona nem fizetett be 2,6 millió eurót egy 5 millió eurós szerződés után, további 234.000 eurót egy 900.000 eurós szerződés után, illetve még 11.700 eurót egy 22.500 eurós kontraktusból eredően. Ezzel összesen a csalás értéke 2,8 millió euró a 2014-es évre.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.02.03. 17:36:03
  • Jakuza1
    Micsoda ? Messi jobbal 16oson kivulrol? Egesz idenyben csodalkoztam, hogy jobbal mennyi golt lo mostanaban, es ma is.
    Szerintem komolyan foglalkoznak az edzesen a jobb laba fejlesztesenek.
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen debil ez a bíró? Ez mi a fasz? Sima piros, tizenegyes.
  • [HUN]FaTaL
    Na, ezzel a húzással valszeg elbuktuk a bajnokságot...

Hoppá, erre nem számítottam, hogy 2 perc alatt megfordítjuk :D
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.02.01. 22:13:56
  • Jakuza1
    Szanalmas
  • [HUN]FaTaL
    Attól tartok ebben a szezonban már ilyen marad. Mint alexis a 12-13-as szezonban... Pedig kurva jól kerül helyzetbe, jó lenne ha be is rúgdosná őket...
  • Jakuza1
    Megint milyen golt kaptunk, azota rohogok magunkon. Egyszeruen kabare.
    Az viszont idegesit nagyon, hogy 87 millioert vettunk egy mozgasserultet Suarez szemelyeben.
  • ToM1113
    Egyáltalán nem védtem őket... :)
  • Jakuza1
    Szerintem egyaltalan nem vedte oket senki, egyszeruen csak kibeszeltuk, hogy vajon mi hozta ezt ki beloluk.
  • Nyiri
    Ne kezdjük védeni Őket. Tré viselkedés nem magyarázható
  • ToM1113
    Így van, nagy a teher rajtuk, mert évről évre elmegy a legjobb játékosuk, és rendszerint gyengébb minőségűvel pótolják. Ez valahol az ő hibájuk is. Görcsös megfelelni akarást veszek rajtuk észre ami átmegy rugdosásba.... Ha kupákat akarnak nyerni és topp csapat maradni akkor nem szabadna a legnagyobb sztárjukat eladniuk, vagy ha el is adják akkor hasonló kvalitásúval kéne pótolni és nem rombolni hanem tovább növelni a szintet.
  • Jakuza1
    es a jatekosmozgasok
  • Jakuza1
    Azert nem voltak ilyenek ezek qa matracosok elozo idenyben.
    Az teny hogy mint masodik madridi csapat toltak oket is a birok rendesen, de nem voltak ennyire favagok.Talan az elveszitett BL donto tette oket ilyen frusztralta es a jate.
  • Nyiri
    Megszületett Pique második fia :)
    Gratula neki.

Autóversenyzőknél van egy mondás hogy születendő gyerek fél másodperc lassulás. Ha focistáknál van ilyen akkor Pique hova fog még lassulni? :D
  • bakkerman
    utolsó féreg,illik is hozzá ez az imidzs
  • bodajoci
    a legtöbb bírónál ez is megért volna egy pirosat, nem is értem :O ha fejbe trafálja pont stoplival, biztos megérzi a pares :D, ugyanis nem arra nézett, nem húzta volna el a fejét...
  • Nyiri
    Arda Turan a partjelző felé vágta a cipőjét, elhalmozták mémekkel
  • bakkerman
    csak meglett!! :) undoritó amit művelt az Atma
  • [HUN]FaTaL
    Goals without penalties this season for club & country

Neymar 28 in 2390 minutes (1.05 g/90mins)

Cristiano 28 in 2905 mins (0.87 gp90)
  • Nyiri
    Azért tényleg. Alba mekkorát futott!!!
  • Nyiri
    KONTRA :D:D:D
  • Nyiri
    HÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁ
  • [HUN]FaTaL
    Még egy kontragól, hát mi az isten van itt? :D
  • Nyiri
    Hiába a bíró ha öngól van :D
  • Nyiri
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Nyiri
    Leszíhat az Atletic!
  • [HUN]FaTaL
    Ott a második :D

Miranda rájött, hogy kamutizi volt úgyhogy inkább lőtt egy öngólt :D
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.01.28. 21:41:32
  • Nyiri
    Hogy lehet ilyen retek csapatnak szurkolni?!?!?!
  • Nyiri
    Ja és Neymar második gólja nem volt les
  • Nyiri
    Mario Suarez 4 szabálytalanság és nulla lap. Azért ez érdekes
  • [HUN]FaTaL
    Ráfutott Mascheranora, ráadásul még kívül is volt...
  • Nyiri
    KAMU TIZI!!!
  • [HUN]FaTaL
    Elveszik a szabályos gólunkat, aztán meg befúj egy kamu büntetőt a hentes csapatnak, jó a bíró.
  • Sippie
    Nincs valami mobilos app amin lehet nézni a meccset? (előfizetés nélkül persze)
    vagy lehet sima streamet kéne bepróbálni azon is?
  • Christian88
    kontra gól !? what
  • [HUN]FaTaL
    Ha egyet sikerül begyömöszölni az még jó lehet, de egyelőre nulla amit produkál a csapatés persze csapni nem kéne többet.

Na ennyi, csak le kellett írnom :D És kettőt kell lőniük.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.01.28. 21:12:49