Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsi lennék, hogy szerinted a vb-n ki játszik jobban, mint Messi? Robben? Ja, tegnap is kurvajó volt 😄DD Hámesz? Momentuma nem volt a brazilok ellen.
Mascherano viszont tényleg zseniális. Kb neki meg Messinek köszönhetõ, hogy ez a középszerû argentin válogatott vb döntõt fog játszani.

tobias88
Hah. Az Argentín csapatból aki jól játszik az Mascherano. Nem csak a pályán teljesítményben hanem szellemileg is ott van és ahogy hallható az öltözõben is motiválja a csapatot. Egy igazi harcos, remélem marad nálunk
Sippie
akkor nem csak nekem tûnt fel, hogy rémgyenge a játéka. Még ha meg is indul, be viszi a sûrûbe, ott meg 99%-ban elválasztják a labdától.
vb-n jól és veszélyesen játszik...nem azt a szintet tolja, mint 1-2 éve, de még így is pazar és az argentínok vezére😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Csak Özil nem játszik a Barcában és így számunkra nem fontos. Tényleg lehet el kéne gondolkozni azon hogy egyszer talán eladjuk, mert én nem látom benne már sajnos annak a lehetõségét sem, hogy a tûz esetleg visszajön.

Olyan már mint Dinho, jóllakott és már nem küzd. Amúgy ez azért is érdekes, mert vb gyõzelme még nincs és most sem hajtott
DasIsFuck
Még mindig jobb mint egy Özil, na õ ugyan ez csak benne még azok a néhai megindulások sincsennek benne<#idiota>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

tobias88
Remélem Messi összeszedi magát a döntõre, mert eddig amit a VB-n nyújt az ugyan az amit nálunk nyújtott. Rúgott 4 gólt persze, de közben sétál és sétál és sétál. Tíz percenként egyszer megindul de ennyi. A jelenlegi játékával nem hogy a világ legjobbja vagy a második legjobbja de a legjobb 10ben sincs sajnos.
[HUN]FaTaL
Szerintem elég nagy hiba volt eladni Sanchezt.

http://goo.gl/gd6Zi5

kaposi1
Velõs, de a lényeg benne van.<#wow1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Velõs, de a lényeg benne van.<#wow1>

Sippie
Mekkora égés volt ez, úristen 😄
remélem polgárháború azért nem lesz.
tobias88
És épp ezért kellene, hiszen amint látod õ összefogja a védelmet nem úgy mint egy David Luiz.
tobias88
2 sárga, nem kapott pirosat
Ezért kell nekünk Silva. Piros lap és szopnak a Brazilok. Hiányzik a CSK és a legjobb védõ

bakkerman
40-ért Alexis az Arsenalé lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
eközben Madridban 😄DDDDD egy boltba már kirakták a mezeket 😄

tobias88
Jajah, Leo majd eldönti hogy sétál és annyi.
bakkerman
és ha szorul a hurok lelehet kapni Init vagy Rako-t,bedobni Maschet vonalba Busi mellé,és akkor stabilizálódna a középpálya,támadásban meg odadobni az induló Leonak a lasztit,õ meg majd eldönti mi legyen.

bakkerman
megnéznék majd egy olyan felállást,hogy Busi szûrõbe,elõtte Rakitic-Messi-Iniesta majdnem egy vonalba,Messi középrõl tudna indulni szabadabban,vagy kiugratni a két támadóból valakit (Neymar,Harapós),elõl ketten elviszik a védõket,mélységbõl meg érkezik Messi és bombáz. Vagy picit kitolva Rakitic és Iniesta mozog a két szélen,addig járatják a labdát,amíg nem tud kiugrani a 3 ászból valamelyik. Védekezésben ez valamelyest hátrányt jelentene,hogy ennyi támadószellemû játékos van a kezdõben,de egy jó belsõvédõ párossal meg egy formába lendülõ Busival nem lenne félnivalónk,és közben fosnánk a gólokat. Csak ugye ez október 26.-ig még csak felvetés szintjén létezne

Nyugodjon békében!

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Nugodjon békében Alfredo Di Stefano,a rívális nagy legendája <#shakehead> Sorra mennek el a régi idõk nagy ikonjai

bakkerman
na közben itt van a chílei is

bakkerman
legyen így,nem az én zsebembõl megy,de ha már költjük a pénzt,akkor igenis hozzanak 2 belsõvédõt. Ha mellé még költenek Suarezre,akkor költsenek,majd csak megbarátkozok vele,de a védelmünk legyen stabil,csak akkor van esélyünk a BL-ben

tobias88
Song és Sanchez távozik a hírek szerint 45 millióért. Tello még 8. Mascherano középpályára lesz számûzve cserének és elvileg jön 2 védõ, de 1 biztosan
tobias88
Biztonsági döntés a felfüggesztett büntetés miatt, hogy idén többet költünk és jövõre kevesebbet (avagy semmit)
bakkerman
persze,meg még akkor Suarezért 70-80 millió...ezek a kamuhírek kikészítenek. Honnan a picsából lenne nekünk egy nyárra két sztárra alsóhangon 120-130 milliónk?

Messi igen, de az argentínok nem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Thiago Silva nagyon jó védõ. Iszonyat tapasztalt. Nagyon kellene ide.

Azért egy Kompany, Thiago Silva belsõ védõ páros eléggé ütne. 100 millióból meg is lehetne, Suarez akkor nem jönne, dehát na....

PS3 Slim 250 PC

"Csak" 29 éves 😊

[HUN]FaTaL
50 milliót egy 30 feletti védõért? Nagy hiba :/

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem is kéne fiatal tehetség akkor, Bartra elég. Ha TS érkezne.
Már csak Alves helyére hoznék vkit.

PS3 Slim 250 PC

szucsy89
"Thiago Silva egyelõre nem jön vissza a Milanhoz. A Barca 50 millió eurós ajánlatot küldött a PSG-nek, amit állítólag el is fogadtak a francia fõvárosban. A világbajnokság után be is jelenthetik a klubcserét. (bbc, milannews.it)"
Szerintem Messi nyerje csak meg a VB-t Ez hiányzik neki a teljes pályafutásából és igazán megérdemelné a koronát.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Igen ez jó kérdés.
Mindenesetre kezd felpörögni, egyre jobban játszik, óriási meglátásai vannak, igaz kihagyott ma egy ziccert...
Német-Argentin döntõt várok. Argentin gyõzelemmel a végén.
A brazilok szerintem kiesnek a németek ellen. Nem is játszottak igazán jól eddig, talán Kolumbia ellen igen.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
amúgy most annak kell szurkolni hogy Messi nyerjen VB-t, vagy sem?
Ha nyer, lehet felszabadultabb lesz, és végre megint focizni fog a barcában, vagy lehet "ez a cím is megvan, mostmár telibeszarom az egészet" felfogása lesz? 😄
bakkerman
ez csak kifelé kommunikáció,hogy picit lentebb vigyék az árat szerintem

tobias88
Az esti meccs élvezetes volt egészen odáig, onnantól kb nem érdekelt, csak reméltem hogy nem lesz nagyobb baj. Ez az 4-6 hét nekünk még elmegy. Persze nem az igazi, de elmegy

"A Barcelona bár a vezetés kommunikációja és a hivatalos számok alapján nyereséges, pillanatnyilag a mozdítható tõkeállománya nem elegendõ ahhoz, hogy játékos eladás nélkül azonnal kifizesse a 79 millió eurót a Liverpoolnak."

Hogy lesz akkor ebbõl két védõ? Vicc
bakkerman
Neymi csigolyatörés baszki. Jobbulást neki!

kaposi1
Tello-t nem szabadna eladni.

tobias88
60, mondjuk...
De ha azt vesszük hogy Cavani és Falcao is 60 akkor Suarez tényleg 90
Sippie
nekem csak az összeggel vannak problémáim... 90 milla. Ne vicceljünk már...
bakkerman
júli 28-tól aug 2-ig itt lesz a csapat,nem rossz kis hely 😄
St.George's Park edzõközpont

bakkerman
Xavi megy,ezt én biztosra veszem,már csak a bejelentést kell megvárni.
Nem is a középpálya megoldása volt a mondandóm lényege,hanem az,hogy 3 ilyen kaliberû játékos elõl hogy fog megférni,kinek mi lesz a feladata,és Messi mennyire engedi át a támadásokat majd részben Neymarnak,részben a szájkosarasnak

tobias88
Ha jön Suarez, Xavinak mennie kell a középpályáról ez fix. Hiszen elöl 3 játékos lesz aki max letámadva védekezik (Messi még úgy sem), szóval nem lesz lehetõség Xavi alibi védekezésére a középpályán, Rakitic lesz állandó szereplõ ott. Valószínûleg ezért adták el Fabregast is mert õ is kevés lett volna oda védekezésben ha Ini a pályán van.
Sippie
+ fabregas
bakkerman
ha jön az uruguayi,akkor mi lesz Neymarral? Mi lesz Messivel? Kinek fogják dobálni a labdákat? Neymarnak meglesznek engedve a cselezõs megindulásai továbbra is? Messi labda nélkül csak kóvályog,és védekezésben õ inkább minusz 1 ember,de ugye õ Messi,a 4x aranylabdás,akinek oda kell adni a labdát,és majd õ megoldja,de mi lenne a dolga Suareznek? Középen,vagy jobbszélen fog Messi elõtt futkározni,hogy elvigye a védõket? Ezért adunk ki csillagászati pénzeket? Vagy ha õ szabadkezet kap,és fossa a gólokat,akkor mi lesz Messivel,meg a brazillal?? Ez már nem is két dudás,hanem mindjárt 3,egy csárdában...
Vagy óriási bukta lesz a dologból,és egymást fogják kioltani,vagy egy kibaszott komoly gólgyárunk lesz

Alexisért kár, kár hogy nem Pedro megy...
Én is így vagyok vele, ha jönnek a beígért védõk akkor semmi baj.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Számold bele, hogy Tello megy 8ért, Sanchez 25-30ért, Song 10-15ért. Szóval lesz bevétel is. Én támogatom Suarez érkezését ha elmegy egy pszichológushoz kapásból, de csak úgy, ha jön legalább 1 belsõ védõ.
Egészen addig ne szomorkodjunk és ne legyünk elégedetlenek amíg a két beigért belsõ védõ érkezik és az egyik egy fiatal óriási tehetség lesz a másik pedig egy nagy tapasztalattal rendelkezõ jó védõ.

Azonban, ha elkezdünk kicsit számolni azzal kapcsolatban hogy ha megvesszük Suarezt, mennyi maradhat a két belsõ védõre, valamint ha megy Alves akkor az õ helyettesére, hááát akkor eléggé borulátó vagyok én is.
120 milliót írtak hogy rendelkezésre áll, ebbõl lejön 90, marad 30, ami gyakorlatilag még Marquinhos árát sem fedezi, nem hogy a másik két védõét.

A realitás:
Suarez 80-90m
Marqinhos 40m
"Tapasztalt öregebb( Mathieu)" 15-20m
Cuadrado, esetleg más 30-40m

Ha 180 m állna rendelkezésre akkor kb ki is jöhetnénk....
Biztos vagyok benne hogy Alexis megy... Alves és még valaki szintén menni fog.

Mind1, ha a beígért igazolások meglesznek, akkor bodlog leszek, Suarez ha jön, az csak jó, megtanítjuk viselkedni, és ontja majd a gólokat. Más kérdés hogy szükség van-e rá, megér-e ennyit pl Alexishez képest mennyi pluszt ad majd. De L.E. nek legalább van elképzelése, motivált, remélhetõleg ezzel megújítja a taktikánkat.

PS3 Slim 250 PC