Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mascherano viszont tényleg zseniális. Kb neki meg Messinek köszönhetõ, hogy ez a középszerû argentin válogatott vb döntõt fog játszani.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Olyan már mint Dinho, jóllakott és már nem küzd. Amúgy ez azért is érdekes, mert vb gyõzelme még nincs és most sem hajtott
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

PS3 Slim 250 PC

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PS3 Slim 250 PC
Már csak Alves helyére hoznék vkit.
PS3 Slim 250 PC
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mindenesetre kezd felpörögni, egyre jobban játszik, óriási meglátásai vannak, igaz kihagyott ma egy ziccert...
Német-Argentin döntõt várok. Argentin gyõzelemmel a végén.
A brazilok szerintem kiesnek a németek ellen. Nem is játszottak igazán jól eddig, talán Kolumbia ellen igen.
PS3 Slim 250 PC
Ha nyer, lehet felszabadultabb lesz, és végre megint focizni fog a barcában, vagy lehet "ez a cím is megvan, mostmár telibeszarom az egészet" felfogása lesz? 😄
"A Barcelona bár a vezetés kommunikációja és a hivatalos számok alapján nyereséges, pillanatnyilag a mozdítható tõkeállománya nem elegendõ ahhoz, hogy játékos eladás nélkül azonnal kifizesse a 79 millió eurót a Liverpoolnak."
Hogy lesz akkor ebbõl két védõ? Vicc
St.George's Park edzõközpont

Nem is a középpálya megoldása volt a mondandóm lényege,hanem az,hogy 3 ilyen kaliberû játékos elõl hogy fog megférni,kinek mi lesz a feladata,és Messi mennyire engedi át a támadásokat majd részben Neymarnak,részben a szájkosarasnak
Vagy óriási bukta lesz a dologból,és egymást fogják kioltani,vagy egy kibaszott komoly gólgyárunk lesz
Én is így vagyok vele, ha jönnek a beígért védõk akkor semmi baj.
PS3 Slim 250 PC
Azonban, ha elkezdünk kicsit számolni azzal kapcsolatban hogy ha megvesszük Suarezt, mennyi maradhat a két belsõ védõre, valamint ha megy Alves akkor az õ helyettesére, hááát akkor eléggé borulátó vagyok én is.
120 milliót írtak hogy rendelkezésre áll, ebbõl lejön 90, marad 30, ami gyakorlatilag még Marquinhos árát sem fedezi, nem hogy a másik két védõét.
A realitás:
Suarez 80-90m
Marqinhos 40m
"Tapasztalt öregebb( Mathieu)" 15-20m
Cuadrado, esetleg más 30-40m
Ha 180 m állna rendelkezésre akkor kb ki is jöhetnénk....
Biztos vagyok benne hogy Alexis megy... Alves és még valaki szintén menni fog.
Mind1, ha a beígért igazolások meglesznek, akkor bodlog leszek, Suarez ha jön, az csak jó, megtanítjuk viselkedni, és ontja majd a gólokat. Más kérdés hogy szükség van-e rá, megér-e ennyit pl Alexishez képest mennyi pluszt ad majd. De L.E. nek legalább van elképzelése, motivált, remélhetõleg ezzel megújítja a taktikánkat.
PS3 Slim 250 PC