33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Akkor úgy látok kijelenthetjük, hogy jelenleg Rakitic a Barca legjobb középpályása, ami azért nagy szó. És a horvátoknak van egy Modricuk is...
  • tobias88
    Amennyiben úgy játszanak mint tegnap, nem lesz baj, mert nem lesz sok sérült. Viszont ha úgy mint hétvégén, az azért annyira nem jó nekünk
  • bakkerman
    jaja,ideje volt hogy végre valami erős csapattal is találkozzanak a kupában
  • Sippie
    mi meg az atleticoval találkozunk következő körben.
  • bakkerman
    Matyi...szabadrugásgól...hova fajul ez a világ :DDDD na de viccet félretéve grat neki,ezt bármelyik klasszis megirigyelné ahogy eltalálta :D
  • ToM1113
    Jól nyomtuk 4-0 lett asszem. Mathieu óriási szabadrúgásgólt vágott.
  • bakkerman
    most nézem a Real meg kizúgott,na legalább azt már nem nyerhetik meg
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.16. 16:39:12
  • bakkerman
    Mit jatszottunk? Valaki nezte? :D
  • ToM1113
    1. Ter Stegen 2. Montoya 7. Pedro 12. Rafinha 15. Bartra 20. S. Roberto 21. Adriano 24. Mathieu 27. Adama 31. Munir 35. Gumbau

A fiataloknak lehet lehetőséget adni ezen a szinte tét nélküli visszavágón, LE pedig megadja a lehetőséget. Kiváncsian várom a meccset.
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom milyen meccset nézel :)
  • Nyiri
    Szerintem is nagyon jó Rakitic
  • bakkerman
    akkor más meccseket nézünk,egyszer belenézek egy olyan Barca meccsbe is amiket te nézel
  • tobias88
    BL-ben gyengélkedik, amúgy jobban teljesít mint Ini és Xavi... (Rafinha sajnos a említésre se méltó)
  • Matte
    leszámítva hogy irtózatosan gyenge a srác, teljes mértékben egyetértek :D :D :D
  • bakkerman
    mikor volt a szavazás? meg is feledkeztem az aranylabdáról :DDD
  • tobias88
    Úgy tűnik Ibra annyira még sem utálja Messit, mert nála első helyen volt az Argentin a szavazáson
  • bakkerman
    jaja,Neymaron én is csak pislogtam,hogy már Pedro felállt a padról,ott állt az oldalvonalnál,erre látom hogy a brazil full véres zoknival egy lyukkal a bokáján visszakocog a pályára,és utána úgy játszik mint akinek semmi baja :D Hihetetlen a srác,nem mindig jön ki neki a lépés,de amióta itt van alibizni még sose láttam,pedig eléggé adja magáról a külvilágnak ezt a "hülyegyerek" imidzset...ezek szerint úgymond két személyisége van,egy akit a pályán látunk,meg egy amit civilként :D Az tuti hogy a jelenlegi futballvilág legszínesebb egyénisége
  • ToM1113
    Egyszerűen nem értem. Tegnap bebizonyították a srácok hogy még mindig képesek felpörögni és jól játszani, küzdeni, hajtani. Utoljára ilyen elszántságot talán a Milan elleni visszavágón láttam a BL-ben amikor sikerült továbbjutnunk.

Neymar sérülése utáni akarata, hogy tovább játszon, példaértékű.

De kérem szépen, nem félévente kérünk 1-1 jó meccset...
  • bakkerman
    Rakitic hatalmas pozitivuma eddig ennek a szezonnak,neha egeszen mas dimenzioba focizik mint a tobbi kozeppalyasunk, jo ertelemben. Persze le kell kopogni :D Csak igy tovabb :D
  • homeless
    Megkövetem magam, bár mentségemre legyen mondva, hogy még az oldal keresője se hozta ki ezt a cikket. Persze ettől még mindig az a véleményem, hogy vagy Martinonak teljesen elment az esze, hogy válgatott edzőként ilyet nyilatkozik egy játékosáról vagy pedig kamu a hír.

Amúgy meg: Messi nyilatkozat
  • bakkerman
    Jo meccs volt orulok nagyon a 3 pontnak,es hogy Messin nem latszodott ez a sok herce hurca, van meg eselyunk egy jo tavaszra, bar ez a tegnapi Atletico bun gyenge volt.
  • tobias88
    szerintem megnézte félidőben Messi kezezését és kompenzált (mondjuk Neymar bokájáért is kompenzálhatott volna egy pirossal valakinek igazán, tettek érte)
  • Nyiri
    Nagyon szép labdákat adtak egymásnak a srácok. Rakó és Suarez is. Az Atletico meg lehúzhatja magát a vécén. Ennyire undorító játékot. Simán járt volna pár sárga
  • [HUN]FaTaL
    Isten bassza meg ezt a bírót ekkora kamutizit...
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.01.11. 22:20:25
  • Sippie
    Micsoda kamu büntető, madridi csapatoknak ez már jár? :D
  • Sippie
    Aszongya a kommentátor h edzőért játszanak :D Messi kirúgatná és Reijkardot követeli vissza az NSO szerint, ki hazudik?? :D
  • bakkerman
    a geci anyjat a bironak h nem latja h telitalppal megolik neymit azt kilyukad a bokaja basszameg...
  • tobias88
    Úgy úgy. Mi meg vagyunk annyira gyengék. Szezon elején ment a játék, ahogy pár éve szokás, de megint a völgyben vannak
  • bakkerman
    Van olyan jo csapat iden is az AtMa hogy ok buktassanak onerobol edzot nalunk.
  • tobias88
    nem, itt professzionális futballisták játszanak
  • Sippie
    ez nem az NB1 aszondod? :D
  • tobias88
    Ha esetleg lenne edző buktatás, az szándéktalan lesz. Nem hiszem hogy egyik játékos is olyan hülye lenne, hogy egy szezont beáldozzon ilyen dolog miatt
  • Sippie
    na lesz-e szándékos edzőbuktatás?
  • Jakuza1
    Biztos, hogy ilyet nem nyilatkozik, argentin szov. kapitanykent, de mar megszokhattuk, hogy a mai ujsagiras csak bulvar es hazugsag jo reszt.
  • bakkerman
    dede,lehet nem éli meg a nyarat az argentín padon :D
  • Sippie
    nem ő lett az argentív szövetségi kapitány? érdekes, hogy ilyet mesél, biztos fantasztikusan megalapozza a viszonyukat :D
  • Monoton
    http://www.elperiodico.com/es/noticias/deportes/hasta-valdes-enfado-articulo-opinion-emilio-perez-rozas-3831578
  • homeless
    Martino ezt állítólag az elperiodico.com-nak nyilatkozta. Felmentem az oldalra és semmi ilyesmit nem találtam. Megnéztem a sport rovatot, azon belül a Barca rovatot, semmi... A karaktergyilkosság iskolapéldája ami Messi ellen megy 2 éve. Az esetek 80%-ról kiderül, hogy kamu, de az már sokkal kisebbet szól, mint az "eredeti" hír.

Ezzel nem azt mondom, hogy 100%, hogy kamu a hír, de az látszik megint, hogy az nso és a külföldi társai megint úgy hoznak le cikkeket, hogy utána se néznek a forrásnak.
  • ToM1113
    Mondjuk ez érdekes lenne és talán inkább még inkább káros mintha szezon végéig maradna és az új elnökség érkezésével váltanánk edzőt.
    Ha szezon közben repül, akkor szezon végén megint cserélünk majd? :D
    Mert az tuti hogy most vagy ideiglenes edzőt tudnánk csak alkalmazni vagy megint valami hozzá nem értőt.

Szép dolog azzal próbálkozni ami 1x bejött már... de olyan hogy egy tapasztalatlan edzőből a világ legjobbja lesz nagyon ritka alkalom. Guardiola volt ilyen. Most szakembert kell igazolni, nem lutrit.
  • bakkerman
    ennek is örülni kell jelenleg,de valóban a 27 ezer néző inkább beszédes.

Közben Martino is "kipakolt"
    „Nagyon furcsa és kellemetlen élményeim voltak Barcelonában. Úgy éreztem, mindenki azt várja, hogy behódoljak Messinek. Az egyik edzés végén aztán odamentem hozzá, és azt mondtam: »Lionel, mindenki tudja, hogy ha felvennéd a telefont, és felhívnád az elnököt, azonnal az utcán találnám magam. Te vagy itt a főnök, de nem kell erre emlékeztetned mindennap…”

ha az Atleticot nem verjük meg akkor LE is repül