33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
marci9507 #13939 Vége.
Nagyszerű.
Csodálatos.
1:0
Grat a Barca-nak.A második félidőben megmberelték magukat. -
marci9507 #13938 Nah mehet zuhanyozni Lassana Diarra is. -
marci9507 #13937 Ne,Busquets piros:S -
marci9507 #13936 Ibrapapa:D:D:D
1:0:)
EZAZ -
Gaba94 #13935 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 1-0! -
marci9507 #13934 Jaja.
Megköszönhetjük neki,hogy még nem vezet a Madrid. -
rumkola #13933 Valdes csillog mint egy isten! :DDD -
marci9507 #13932 Én is nagyon köszönöm:) -
baca01 #13931 Istenek vagytok, magyar sport1. :D
Ennél jobb nem is lehetett volna köszi. :) -
#13930 klikk -
Monoton #13929 katt + myp2p.eu ami most nem jon be -
marci9507 #13928 én idáig nem találtam egyet se,mind offline:S -
baca01 #13927 Egy streamet valaki légyszi. :( -
marci9507 #13926 De nagy meccs lesz:D -
icemankimi #13925 amikor majd beáll ibra henry helyér akkor.... -
Gaba94 #13924 a Real elleni kezdőcsapat:
Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Keita - Messi, Iniesta, Henry -
baca01 #13923 Köszi szépen!
Beizzítottam a sört a hűtőbe, jöhet a chips és az egész estés kikapcsolódás!
HAJRÁ BARCA! :)
6-2 csak ennyit mondok! -
Gaba94 #13922 Benzema nélkül, de Ronaldóval támadóként készül a Madrid
A Real Madrid kezdőcsapata változott az elmúlt órákban az előzetesen várt kezdőhöz képest, legalábbis így értesült a fővárosi ’Marca’. A lap információi szerint a fehérmezesek két támadója Higuaín és C. Ronaldo lesznek, a két támadó középpályás Marcelo és Kaká, a két szűrő Xabi Alonso és Lassana Diarra. A védelemben a várakozásoknak megfelelően Ramos, Pepe, Albiol és Arbeloa kerül, Casillasszal a kapuban. -
Gaba94 #13921 parancsolj :) -
baca01 #13920 Sziasztok!
Lehet majd nézni valahol online a meccset? Nálunk sajna nincsen sport a tv-ben. :( -
#13919 azért sajnos nem gyengék:)
én 3-2-re tippelek -
icemankimi #13918 szerintem sima 3-4:0 lesz nekünk a real egy nagyon gyenge csapat. -
Gaba94 #13917 itt a nagy nap,a foci ünnepe :) már csak 8 óra a meccsig,alig bírok magammal :D remélem,hogy egy jó,sportszerű meccset látunk majd,természetesen hazai sikerrel -
Gaba94 #13916 de amúgy nem tom mire verik magukat. az egy dolog,hogy (kemény) 1 ponttal vezetik a bajnokságot meg lehet,hogy összességében több gólt lőttek,mint mi,de ennek a Madridnak a játéka a Barcáéhoz képest a kanyarba sincs. Casillas is nyilatkozza,hogy visszapillantóból lát minket. és? a bajnokság ezen szakaszában még full mindegy,hogy ki az első..nem azért,de a Barca részéről még senkitől nem hallottam ilyen nyilatkozatot,hogy jó a Madrid,de.. etc. pedig nekünk azért lenne okunk ilyeneket mondani,de mégsem tesszük meg. egy szó,mint száz a másik oldalon nagy az önbizalom,de annál nagyobb lesz a pofáraesés is :) (remélhetőleg) -
marci9507 #13915 *Cristiano -
marci9507 #13914 nem tom mit fog majd szólni a meccs után,amikor majd megint kikapnak 6-2-re:D.
Megy majd vígasztalni a csapat pompomlányát: Cristinao Ronaldo-t:S -
Gaba94 #13913 Manuel Pellegrini magabiztos hangulatban adott sajtótájékoztatót még Madridban a közelgő El Clásicóról, kijelentette ugyanis, hogy „csapata nem rosszabb”, mint Pep Guardiola együttese, és azt a véleményt is elutasította, hogy „a Barça jobban játszana, mint együttese”. A chilei e gondolatokat követve már bátran mondta ki azt is, hogy „támadni mennek a Camp Nouba.”
„A Barcelona nem csak Xavi, Iniesta, Messi, vagy Ibrahimovics. Ez egy jó csapat, nagyon jól futballozik, kiváló játékosokkal bír a pálya minden területén. Talán nekünk a Real Madridnál hiányzik az a könnyedség, ami nekik megvan, de mi is dominálunk a labdabirtoklásban, és több helyzetünk van, mint az ellenfeleknek” - magyarázta a Villarreal egykori mestere, aki kiemelte, hogy korábbi csapatával rendre jó eredményeket tudott elérni a Barcelona ellen.
„Egész héten a stratégiánkon dolgozunk. A Madrid jól futballozik, nem 90 perceken keresztül, de vannak jó mérkőzéseink” - tette még hozzá korábbi véleményéhez a dél-amerikai, majd az elképzeléseiről is említést tett.
„Támadni megyünk a Camp Nouba, a saját fegyvereinkkel fogunk operálni, amelyek mások, mint a Barcelona megoldásai, de legalább olyan jók. A Barcelona jól futballozik, kiváló játékosai vannak, de nem jobb, mint mi. Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy ők jobban játszanak, mint mi. Ezt be is kell bizonyítani, mert nincs több pontjuk, mint nekünk, sem a bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában, se nem lőnek több gólt, se nem kapnak kevesebbet” - húzta alá Pellegrini.
ez a tag nagyon el van tévedve -
#13912 Te az egy Madridos fiat, ez meg egy Barca úthenger... Tavalyi évben láthattad a különbséget -
#13911 az a kis fiat 500 as gyorsabb,mint egy úthenger szerencsére:D -
#13910 -
Gaba94 #13909 Iker:
„Jónak látom a Barcelonát, de szerencsére a visszapillantó tükörben látom őket."
-
rumkola #13908 mi lenne... egy 6-os :DDDD -
el bruja #13907 kitudja mi lesz, még van idő vasárnapig...:S -
#13906 1 hiányzótok van gabi milito, nagy hiány:) -
bodajoci #13905 Működött a gépezetNem gondoltam volna, h így lejáccuk az Intert. Valdes az Valdes,de azért jó kapus, csak a beadásokat nem szereti...nameg a hazaadásokat, attól a hideg kiráz, mikor visszagurítják neki. -
#13904 Valdes mit művelt?:) -
Gaba94 #13903 a meccs összefoglalója letölthető INNEN -
Gaba94 #13902 vége 2-0
még ilyen csapattal is simán vertük az olaszokat,nagyon tetszett játékunk és igazságos eredmény született :) bár az Inter 2. félidőben mutatott játéka undorító volt,mindenkit lerúgtak akit csak lehetett :S ettől függetlenül jó meccs volt és grat az Internek.
a csoportelsőség szvsz meglesz,köszönhetően a kazani 0-0-ának :) -
Coco #13901 vki streamet lécci -
#13900 Pedro hihetetlen mennyire felnőtt a többiekhez:)