33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• DONGUBA
    sima ugynek tunik
  • Gaba94
    2-0 Pedro

micsoda játék :)
  • Gaba94
    GÓÓÓL!

Piqué 1-0 :)
  • Gaba94
    az biztos :)

Rubin Kazan 0 - 0 Dynamo Kiev
  • Oziris666
    Szalonremi:)
    Utsó fordulóban meg nyer mind2 nagy és csá...
  • WuFraZselic
    nagy meccs lesz :)
  • Gaba94
    az Inter elleni kezdőcsapat:

Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Pedro, Henry

cserék: Pinto, Maxwell, Márquez, Messi, Dos Santos, Ibrahimovic, Bojan
  • el bruja
    úgy néz ki Messi és Ibra is lesz, de azért kösz az aggódást!
  • icemankimi
    jövőhét nagyon kemény lesz, ha az intert nem csapjuk meg akkor kiesünk és ha a vasárnapi rangadó is rosszul sikerül akkor nagy a gond.
    (ibra, messi úgy néz ki nem lesz).
  • Rudee
    Tavaly ez pont fordítva volt, a sors igazságot szolgáltat.
  • bodajoci
    Vhogy most minden ellenünk van. Éreztem, h ez lesz az idén.
  • el bruja
    hát ez szép... el clássicora kérdéses Ibra, Messi, Abidal, Touré, Márquez... vajon jön még valaki a listához?
  • bodajoci
    A védelem az megint gáz volt, a gólt is úgy kaptuk, h Alves még nem ért igazán vissza a helyére az ápolásból, meg Pep cseréit sem igazán értettem, de biztos meg volt rá az oka.
  • bodajoci
    Hát az uccsó 20 percben elég szánalmasan jáccottunk. Az az igazság, már régebben is írtam, h Eto'o mellé kellett volna Ibra, nem helyette. Azért ezt a meccset is gólokkal kellett volna nyernünk. Csak semmi nem akart bemenni már megint. Mind1, a következő 2 meccs a fontosabb sokkal.
  • icemankimi
    jó meccs volt nagyon
    alves megérdemelte volna a végén a gólt:S
  • Gaba94
    5-0 Xavi
  • buldozer99
    4-0:D

alázás
  • Gaba94
    gála :D Messi 2 perce állt be. ő se maradjon ki a jóból 4-0 :D
  • Gaba94
    öröm nézni :) Pedro! 3-0
  • Gaba94
    2-0 megint Bojan :)
  • buldozer99
    2 :)
  • Gaba94
    1-0 Bojan :)
  • Gaba94
    Elhunyt Robert Enke, a Barcelona korábbi kapusa

Kedden az esti órákban közúti balesetben életét vesztette Robert Enke, a Barcelona korábbi kapusa, aki a 2002-2003-as idényben szolgálta a katalán klubot. A baleset körülményeiről még csak keveset lehet tudni, de a ’Der Spiegel’ online kiadása úgy értesült, hogy a játékos az autójával egy vasúti kereszteződésben ütközött egy vonattal, ahol szörnyethalt. A rendőrség a helyszíni vizsgálatok után nem zárja ki azt a lehetőséget sem, hogy Enke öngyilkosságot követett el. Enke a Hannover játékosa volt a jelenlegi, és a korábbi négy idényben, és szinte biztosan ott lett volna a Joachim Löw, német szövetségi kapitány világbajnokságra jelölendő keretében. Enke 32 éves volt, feleségét, és egy lányát hagyja maga után, miután három évvel ezelőtt másik lánya már szívbetegségben meghalt.
  • rumkola
    lol santos még a barcában van? :DDD
    hol élek én? :D
  • pacclacc
    Sportklubon mondták h valaki "véletlenül öngyilkos lett" ki volt az?

"Véletlenül" ?
  • Gaba94
    a Leonesa elleni kezdőcsapat:

Pinto - Alves, Puyol, Márquez, Maxwell - Busquets, Iniesta, Dos Santos - Jeffren, Pedro, Bojan
  • hedonist
    na akkor ne is fírtassuk,h ki is a "divatdrukker" ugyanis aki ennyire nincs tisztában a szabályokkal az jobb, ha nem pofázik. Én angol bajnokság párti vagyok, de még én is tudom,h a spanyol ligában olyan a szabályzat,h a kupákra is érvényes az eltiltás.

annak a bizonyos állatkertnek mennyire alacsony a kerítése...
  • icemankimi
    ha egy kicsit is értenél a focihoz és tisztában lennél a szabályokkal akkor tudnád, hogy ha valaki egyből pirosat kap az 2 mérkőzéses eltiltás és természetesen a gyenge felfogásod miatt azt is elmondom ez csak a bajnoki mérkőzésekre vonatkozik!!!!
  • tobias88
    Ronaldoról annyit, ha műteni kell, akkor lesz 2 hónapos a kihagyás, ha nem, akkor elvileg a Portugál meccsen is játszhatna akár, de közel sem 100%os állapotban...
  • Monoton
    2 meccses eltiltás pirosért? :D Miket beszélsz? Ramos letölti a büntetését a holnapi kupameccsen.
  • icemankimi
    azért nem lesz RAMOS mert egyből pirosat kapott OKOSKA és az 2 meccses eltiltás!!!!
    És Ronaldoról több oldalon is írták, hogy még 1 hónap vagy több míg felépül a portugál szövetség is megerősítette!!!!!
    De ti biztosan jobban tudjátok DIVAT DRUKKEREK
  • Monoton
    Nem, azt mondta két hét múlva vissza kell menni és akkor meg tudja mondani hogy játszhat-e v. nem. De ez itt off szal itt folyt. kov. KATT
  • hedonist
    Holland orvosa mondta,h nagy valószínűséggel játszani fog akkor már.
  • Monoton
    Egy NSo-s hírrel bizonygatsz? :D

50%-50% hogy Ronaldo játszani fog, vagy nem lép pályára. Ramosról meg nem tudom honnan hiszed hogy hiányozni fog.
  • icemankimi
    és eszt ronaldo mondta neked????
    kicsit olvasál!
  • hedonist
    tévedsz, ronaldo lesz.
  • icemankimi
    ronadlo és ramos nélkül lesz a real az El Clasicón:D
    ibra 1 hétre kidőlt:(
  • bodajoci
    Huh a védelem egy rakat szar volt, de azé nyertünk szerencsére.Lényeg a 3 pötty:-)Ibra sarkazása Pedronak az nagyon ott volt ám:-)
  • icemankimi
    gyenge mostanában a barca:S
    főleg a bl-ben csak a 3 helyen vagyunk a csoportban remélem nem esünk ki
    Hétvégén a bajnokin nyerni kell nincs mese.
  • Coco
    nem maradtál le semmiről. rubint rékáék 20emberrel védekeztek még a végén is.. meglepően :D