Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
és mi kivel játszunk köv fordban?

tobias88
nyert a Madrid<#szomoru1>, ha ma a Barca is nyer, akkor a következõ forduló dönti el a bajnokságot, mert az utolsóban a Malorca ellen akkor veszítene a Madrid pontot ha ott lenne még Eto'o<#zavart1>
fernando torres
na 5 perc és kezdõdik,nyerni kell nincs mese..

buldozer99
Tippem 4:1😊

Forca Barca

b4rc4
jaja énis! 😊

fernando torres
én is 3:0-át mondok esetleg 3:1et.

de egy 1:0-nakis örülnek ofkorsz.

b4rc4
hát tippelni nem nagyon merek. Ahogy néztem madjnem a legjobb csapatunk fog kifutni, szerintem 3-0 lesz ide.és a te véleményed? 😊

fernando torres
tipped a meccsre?

b4rc4
köszi

fernando torres
Sport 1
21:45 Labdarúgás - ÉLÕ
Barcelona-Getafe, spanyol bajnokság, 36. forduló (élõ)

b4rc4
Valahol adják a meccset?

dienesoft
Nah szerintetek ma hogy fogunk szerepelni a Getafe ellen? Nagy revans lesz?

dienesoft
Nagyon sok sikert, remélem egy pár év múlva Messivel fog cselezgetni 😛😛😊

HUNtalicska93
hajrá-hajrá,aki 12 évesen kimegy Barcelonába(kihívják) az csak tud valamit a fociról😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

b4rc4
Hajrá!!!! Remélem sikerül!😊

mike0013
hajrá-hajrá, csak sikerül neki😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

fernando torres
sok sikert neki,hátha összejön egy szerzõdés

fernando torres
12 éves magyar csodacsatárt hívott próbajátékra a Barca

Egyre több fiatal magyar futballista játszik külföldön, de arra még nem nagyon volt példa, hogy egy 12 éves reménység hívja fel magára a figyelmet a világ egyik legismertebb klubjánál. Most erre is sor került, hiszen az 1995-ös születésû Hoós Patrik tehetségére a Barcelona lett figyelmes, ezért június 4-tõl próbajátékra hívja a Haladás VSE remek képességû csatárát.
Olyan tehetségek kerültek ki a Barcelona akadémiájáról az utóbbi idõben, mint Lionel Messi, Giovani dos Santos vagy Bojan Krkic, akik közül Messi már a felnõtt csapatban is bizonyította képességeit, utóbbi kettõ pedig közel áll ehhez.
Most egy magyar kisfiú elõtt adódik a lehetõség, hogy bekerüljön a Barcelona akadémiájára, és talán egyszer vele kapcsolatban is olyan jó híreket hallunk, mint Messiékrõl, akik 13 esztendõsen kerültek a klubhoz.
Hoós Patrik a Lurkó UFC-ben kezdett futballozni, egy éve került a Haladás VSE-hez. Az utánpótlás szakág-vezetõje, Artner Tamás elismerõen beszélt Patrik képességeirõl.
- Patrik nagyon ügyes, technikailag nagyon képzett csatár – mondta a szakember. – Igen gólerõs, de góljait nem annak köszönheti, hogy nagyobb, fejlettebb, mint a többiek, éppen ellenkezõleg. Õ tényleg csak az ügyességének, a technikai képességeinek, a leleményességének köszönhetõen jó csatár, hiszen talán még kisebb termetû is, mint a többiek.
Artner Tamás elmondta, hogy Patrik családjában nem volt elõzménye a futballnak, a kisfiú tehetsége azonban hamar megmutatkozott. A Barcelona úgy lett figyelmes rá, hogy a Global Sport menedzseriroda szakmai vezetõje, Illés Zoltán gyakran látta a kisfiút játszani, nagyon tetszett neki a gyerek teljesítménye, ezért egy videokazettát juttatott el a világhírû klubhoz. Ott elégedettek voltak Patrikkal, ezért hívták próbajátékra június 4-tõl két hétre.
- Egyrészt örülünk, hogy Patrik tudása felkeltette a nagy klubok érdeklõdését – mondta Artner Tamás -, másrészt azért tisztában vagyunk azzal, hogy ennyire fiatal korban még nem lehet egyértelmûen megállapítani egy játékosról, hogy mi lesz belõle. Ezért van bennünk egy kis féltés, de természetesen támogatjuk Patrik próbajátékát.
A nemzetközi szabályok szerint ha egy 16 évesnél fiatalabb külföldi játékost igazol egy klub, a szülõknek is megélhetést és lakhatást kell biztosítani az adott országban. A Hoós családnál egyelõre nem téma, hogy mi lesz akkor, ha Patrik szerzõdtetésére rábólint a Barcelona, most az az elsõdleges cél, hogy a kisfiú megállja a helyét a kéthetes tesztelésen. Ha esetleg nem jön össze a megállapodás, akkor is úgy könyveli el mindenki Patrik környezetében, hogy egy óriási élménnyel lett gazdagabb a kis csodacsatár, aki a késõbbiekben még profitálhat ebbõl a kalandból.

HUNtalicska93
ne menj Rafi,nincs jó formában,de kellesz ide!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

b4rc4
sztem sem.

fernando torres
hát úgy legyen(Y)

B0B0
Nem fog, ez biztos!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fernando torres
én is nagyon csipálom,rem nem megy el.

dienesoft
Nem lenne jó, ha elmenne. Legalább is én csípem õt. Lehet, hogy az utóbbi idõben nem csinált semmit , de ettõl még jó játékos nagyon.

fernando torres
Rafa Marquez: a Barcától a Juvéba?

2007.05.25. 07:00

Szinte mindenki kész tényként kezeli a Juventusnál, hogy a gárdának a jelenlegi kerettel nincs esélye arra, hogy a bajnoki címért harcoljon az elsõ osztályban. Így folyamatosan hallhatunk arról, hogy a Juve újabb és újabb játékosokat ostromol: egyelõre Szalihamidzsics (Bayern), Grygera (Ajax) és Iaquinta (Udinese) érkezése biztos.

A Juventus legújabb célpontja már veretesebb névnek számít: a Zebrák a Barcelona középhátvédjét, a mexikói válogatott csapatkapitányát, Rafael Marquezt szeretnék megszerezni (10 millió eurót ajánlva érte), és a játékos nem is zárkózik el attól, hogy Torinóba költözzön a nyáron: "Franciaország és Spanyolország után egy olaszországi kihívás igazán motiválna" - nyilatkozta a Juventus megkeresésérõl az idei szezonban a korábbiaknál kevesebb játéklehetõséghez jutó futballista. Marquezre egyébként a Juventusnál védekezõ középpályásként számítanak, és ez a poszt sem idegen a mexikóitól, hiszen már a gránátvörös-kékenél is többször játszott középpályásként.

lol én általánosban még szent gyerek voltam...😊<#idiota>
HUNtalicska93
én nem vok koleszos,általánosba járok még csak<#sniffles><#action>

tobias88
kétszer-háromszor<#nyes>, de ez sajna a kolival jár<#vigyor4>
dienesoft
Tudom. 😄

HUNtalicska93
nem,csak egy héten egyszer összejövünk a haverokkal,és iszunk egy "kicsit"😊 ez nem alkoholizmus

Robinho14
kivéve aki követi a BArca topicot😄

dienesoft
Valaki idejön, rögtön azthiszi, hogy barcások alkoholisták 😄

kép helyett gépközelben...😊
te azér ne légy képközelben...😄
HUNtalicska93
OFF
én holnap délután leszek bebaszva,már meg is vettük a whiskey-t,és a császárkörtét(53%-os)😄😄

HUNtalicska93
mér,ki az a ronáldvalaki?😄😄

REALista
Nem gondoltam volna hogy létezik olyan ember aki nem ismeri Ronaldinho-t!😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dienesoft
Jaj, olvastam róla, a madrid weboldalán 😄

várjá' az tavaly volt 😄

Jövõre meg Koplárovics lesz 😄DDD Kipróbálták edzésen kapusként, egy zseni 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dienesoft
Nem az az osztrák, a Lobonc? <#banplz><#banplz> 😄

lóf*szt, hát Casillas ki más lenne? 😄DDDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rüstü

ki a kapus?

Ramadamammy rapidrandi

lol😄
dienesoft
Tényleg be vagy rugva. 😄DDDDD

tobias88
mint jó mérnök informatikus a Széchenyi egyetemen
tobias88
be vagyok ruggva, gondoltam megosztom e z t veletek a hévben
mike0013
hátja😊
egyszer kell buknia a realnak, csak egyszer, és megint MI leszünk az ÉLEN!!!! Legalábbis remélem😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

HUNtalicska93
kit érdekelnek a szomszédok,nyert a csapatunk😄

mike0013
ááá, mekkora meccs volt😄DDDD
ááááá, belõtte Messi az elsõt, azt hittem kiszakad a torkom az ordítástól, aztán jött Zambrotta és Eto... a szomszédok hülyének nézhettek😄