33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#13899 sima ugynek tunik -
Gaba94 #13898 2-0 Pedro
micsoda játék :) -
Gaba94 #13897 GÓÓÓL!
Piqué 1-0 :) -
Gaba94 #13896 az biztos :)
Rubin Kazan 0 - 0 Dynamo Kiev -
#13895 Szalonremi:)
Utsó fordulóban meg nyer mind2 nagy és csá... -
#13894 nagy meccs lesz :) -
Gaba94 #13893 az Inter elleni kezdőcsapat:
Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Pedro, Henry
cserék: Pinto, Maxwell, Márquez, Messi, Dos Santos, Ibrahimovic, Bojan -
el bruja #13892 úgy néz ki Messi és Ibra is lesz, de azért kösz az aggódást! -
icemankimi #13891 jövőhét nagyon kemény lesz, ha az intert nem csapjuk meg akkor kiesünk és ha a vasárnapi rangadó is rosszul sikerül akkor nagy a gond.
(ibra, messi úgy néz ki nem lesz). -
Rudee #13890 Tavaly ez pont fordítva volt, a sors igazságot szolgáltat. -
bodajoci #13889 Vhogy most minden ellenünk van. Éreztem, h ez lesz az idén. -
el bruja #13888 hát ez szép... el clássicora kérdéses Ibra, Messi, Abidal, Touré, Márquez... vajon jön még valaki a listához? -
bodajoci #13887 A védelem az megint gáz volt, a gólt is úgy kaptuk, h Alves még nem ért igazán vissza a helyére az ápolásból, meg Pep cseréit sem igazán értettem, de biztos meg volt rá az oka. -
bodajoci #13886 Hát az uccsó 20 percben elég szánalmasan jáccottunk. Az az igazság, már régebben is írtam, h Eto'o mellé kellett volna Ibra, nem helyette. Azért ezt a meccset is gólokkal kellett volna nyernünk. Csak semmi nem akart bemenni már megint. Mind1, a következő 2 meccs a fontosabb sokkal. -
icemankimi #13885 jó meccs volt nagyon
alves megérdemelte volna a végén a gólt:S -
Gaba94 #13884 5-0 Xavi -
#13883 4-0:D
alázás -
Gaba94 #13882 gála :D Messi 2 perce állt be. ő se maradjon ki a jóból 4-0 :D -
Gaba94 #13881 öröm nézni :) Pedro! 3-0 -
Gaba94 #13880 2-0 megint Bojan :) -
#13879 2 :) -
Gaba94 #13878 1-0 Bojan :) -
Gaba94 #13877 Elhunyt Robert Enke, a Barcelona korábbi kapusa
Kedden az esti órákban közúti balesetben életét vesztette Robert Enke, a Barcelona korábbi kapusa, aki a 2002-2003-as idényben szolgálta a katalán klubot. A baleset körülményeiről még csak keveset lehet tudni, de a ’Der Spiegel’ online kiadása úgy értesült, hogy a játékos az autójával egy vasúti kereszteződésben ütközött egy vonattal, ahol szörnyethalt. A rendőrség a helyszíni vizsgálatok után nem zárja ki azt a lehetőséget sem, hogy Enke öngyilkosságot követett el. Enke a Hannover játékosa volt a jelenlegi, és a korábbi négy idényben, és szinte biztosan ott lett volna a Joachim Löw, német szövetségi kapitány világbajnokságra jelölendő keretében. Enke 32 éves volt, feleségét, és egy lányát hagyja maga után, miután három évvel ezelőtt másik lánya már szívbetegségben meghalt. -
rumkola #13876 lol santos még a barcában van? :DDD
hol élek én? :D -
pacclacc #13875 Sportklubon mondták h valaki "véletlenül öngyilkos lett" ki volt az?
"Véletlenül" ? -
Gaba94 #13874 a Leonesa elleni kezdőcsapat:
Pinto - Alves, Puyol, Márquez, Maxwell - Busquets, Iniesta, Dos Santos - Jeffren, Pedro, Bojan -
#13871 na akkor ne is fírtassuk,h ki is a "divatdrukker" ugyanis aki ennyire nincs tisztában a szabályokkal az jobb, ha nem pofázik. Én angol bajnokság párti vagyok, de még én is tudom,h a spanyol ligában olyan a szabályzat,h a kupákra is érvényes az eltiltás.
annak a bizonyos állatkertnek mennyire alacsony a kerítése... -
icemankimi #13870 ha egy kicsit is értenél a focihoz és tisztában lennél a szabályokkal akkor tudnád, hogy ha valaki egyből pirosat kap az 2 mérkőzéses eltiltás és természetesen a gyenge felfogásod miatt azt is elmondom ez csak a bajnoki mérkőzésekre vonatkozik!!!! -
#13869 Ronaldoról annyit, ha műteni kell, akkor lesz 2 hónapos a kihagyás, ha nem, akkor elvileg a Portugál meccsen is játszhatna akár, de közel sem 100%os állapotban... -
Monoton #13868 2 meccses eltiltás pirosért? :D Miket beszélsz? Ramos letölti a büntetését a holnapi kupameccsen. -
icemankimi #13867 azért nem lesz RAMOS mert egyből pirosat kapott OKOSKA és az 2 meccses eltiltás!!!!
És Ronaldoról több oldalon is írták, hogy még 1 hónap vagy több míg felépül a portugál szövetség is megerősítette!!!!!
De ti biztosan jobban tudjátok DIVAT DRUKKEREK -
Monoton #13866 Nem, azt mondta két hét múlva vissza kell menni és akkor meg tudja mondani hogy játszhat-e v. nem. De ez itt off szal itt folyt. kov. KATT -
#13865 Holland orvosa mondta,h nagy valószínűséggel játszani fog akkor már. -
Monoton #13864 Egy NSo-s hírrel bizonygatsz? :D
50%-50% hogy Ronaldo játszani fog, vagy nem lép pályára. Ramosról meg nem tudom honnan hiszed hogy hiányozni fog. -
icemankimi #13863 és eszt ronaldo mondta neked????
kicsit olvasál! -
#13862 tévedsz, ronaldo lesz. -
icemankimi #13861 ronadlo és ramos nélkül lesz a real az El Clasicón:D
ibra 1 hétre kidőlt:( -
bodajoci #13860 Huh a védelem egy rakat szar volt, de azé nyertünk szerencsére.Lényeg a 3 pötty:-)Ibra sarkazása Pedronak az nagyon ott volt ám:-) -
icemankimi #13859 gyenge mostanában a barca:S
főleg a bl-ben csak a 3 helyen vagyunk a csoportban remélem nem esünk ki
Hétvégén a bajnokin nyerni kell nincs mese. -
Coco #13858 nem maradtál le semmiről. rubint rékáék 20emberrel védekeztek még a végén is.. meglepően :D