Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FC Barcelona újabb argentin tehetséget igazolna. A katalánok annak ellenére nem mondanak le a dél-amerikai ország labdarúgóiról, hogy a közelmúltban több gaucho is, köztük Riquelme, Maxi Lopez, Bonano, vagy épp Saviola nem tudott gyökeret verni a spanyol bajnoknál. A kivétel Lionel Messi és most Rodrigo Palación a sor.
A gránátvörös-kékek megegyeztek a Boca Juniorsszal. Az argentinok alelnöke, Pedro Pompilio szerint az egyetlen problémát az jelenti, hogy Palacio játékjogát a Boca mindössze 32.5 százalékban birtokolja, míg a többi a Huracan és a Banfield labdarúgócsapatának, valamint a menedzser, Juan Paladino tulajdonában van. A Barca azonban csak a Bocával akar tárgyalni és nem hajlandó négy fél érdekeit is figyelembe venni. „Megegyeztünk a Barcelonával, de most tárgyalnunk kell a többi tulajdonossal is. Amennyiben megállapodunk, úgy Palacio júliusban Spanyolországba költözik” – mondta Pompilio. A Huracannal biztosan nehéz dolga lesz a Bocának, mivel a kis argentin klub a hírek szerint 2.5 millió dollárral nagyobb részesedét szeretne az üzletbõl, mint amit a Buenos Aires-i csapat ajánl. „A megállapodásunk óta kiestek alsóbb osztályba és most több pénzt kérnek, hogy megerõsíthessék a keretüket” – tette hozzá a Boca alelnöke, aki szerint Paladino is inkább a zsebét nézi, mint Palacio érdekeit.
2007. június 01.
BL-gyõzelem ide vagy oda, Carlo Ancelotti kijelentette, hogy a Milannak szüksége van még egy Ambrosini-típusú és képességû középpályásra ahhoz, hogy a következõ szezonban a bajnokságban is legyenek esélyei a Rossoneróknak. Leginkább a Real Madrid braziljára, Emersonra fáj a foguk a lombardoknak, de a Barcelonában is játszik egy brazil futballista, aki felkeltette a Milan érdeklõdését.
Mégpedig a 30 éves Edmilson, aki 2004 óta két komolyabb sérülése miatt mindössze 60 mérkõzésen lépett pályára a katalánoknál. A brazil védekezõ középpályás a La Gazzetta dello Sportnak elismerte, hogy a Milan már tett lépéseket az ügyében. "A honfitársaim nagyon boldogok Milánóban, és a csapat is legalább olyan tekitélyes klub, mint a Barcelona. A lehetõség adott, de a Milannak elõbb a Barcelonával kell felvenniük a kapcsolatot."
A transzfer mellett szólhat, hogy Edmilsonnak jövõre jár le a szerzõdése a Barcelonánál, vagyis jelentõsebb összeget már csak idén kaphatnak érte - már amennyiben Rijkaard lemond a futballistáról. A Milan számára az is pozitívum, hogy Edmilson olasz útlevéllel is rendelkezik.
2007.06.01. 11:15
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Robinho14: Sztem nem kell kapus..Van rá esély..hogy a mi kapusunk lesz zamora díjas.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Makaay minek?😊 Abidal még csak-csak de Touré se nagyon szükséges sztem.
Makaay meg mi a fenének?😄 ott van nekünk Eto'o,Saviola,Messi,Gudjohnsen csatárnak... na de mind1..
Nagyon em örülnék Makaay-nak
Ja és ha jol tudom még Kluivert is a Barca tulajdona, vagy nem?! õ egy cserének kitûnõ!!! én régebben imádtam õt,és sztem most sem hozna ránk szégyent..
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Ettõl függetleneül szerintem sincs helye bundát emlegetni.
The Matrix has you...
Mintha ezek a játékosok nem keresnének minimum 30 ezer eurót hetente😊 és annyira rávannak szorulva arra a 10-20e euróra.. :S
Szóval szerintem nevetséges dolog..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
A Barcelona vezetõi nemcsak azért dühösek Perez Burrullra, a Getafe elleni szombati mérkõzésük játékvezetõjére, mert az kiállította Ronaldinhót. A katalánok vezetõi szerint Burrull nem védte meg Leo Messit a vendégjátékosok haragjától.
Emlékezetes, hogy egy hónappal ezelõtt Lionel Messi Maradonát idézõ gólt rúgott a Getafénak a Király Kupa elõdöntõjének elsõ mérkõzésén. Frank Rijkaard a madridiak bosszújától tartva nem is vitte magával az argentint a visszavágóra - a Barca pedig 4:0-ra kikapott és kiesett.
A két csapat szombati találkozója elõtt a katalánok szerint Bernd Schuster, a Getafe trénere arra biztatta játékosait, hogy azok törlesszenek Messivel szemben. A találkozón Messit valóban rendesen aprították a Getafe futballistái, azonban a sértett nem igazán kapott segítséget Perez Burrulltól. Sõt, a játékvezetõ Messi elmondása szerint a vele szemben elkövetett szabálytalanságok után még õt fenyegette meg, mondván ne dobja fel magát, mert sárga lapot ad neki.
2007.05.28. 12:30
de nekünk meg nem szabad hibázni a városi rangadón!