33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
barcames #14180 ma remélem nyerünk és a sevilla nyer a fővárosiak ellen. -
#14179 Ibra használta a testi erejét, és a zsiráf lábait, de ezt a gólt bármelyik bírónak illik megadnia. -
barcames #14178 nem borította fel a játékos megbotlott:) -
#14177 Ez volt, mikor Ibra a végén két védő közt egyiket felborítva benyomott egy gólt, de nem adták meg? -
#14176 tegnap volt. nyertetek 2-1-re -
bodajoci #14175 -
barcames #14174 ibráét azért nem adta meg a bíróm mert a madridnak szurkol -
bodajoci #14173 Elég nehezen, de behúztuk. Már aztem semmi nem jön ösze, de jött Pedro. A második meg nagyon szép gól volt, Ibráét meg most sem értem mért nem adta meg az a fasz biró. -
#14172 Mikor lesz meccs? -
marci9507 #14171 Úgy,ahogy mondod,ott spnyolban,tényleg nem lesz esélye a Stuttgartnak.
És idegenben igaz nem egy ilyen csapathoz méltó teljesítmény,de jó ez:).
Nekünk van inkább előnyünk,nem nekik:). -
barcames #14170 Sebastian Rudy -
#14169 ki az a ruddy? -
barcames #14168 basszus megint gyengék voltunk a kapu előtt
de legalább továbbjutásra állunk és a Nou Campban esélye se lesz a stuttgartnak:D
Amikor Ruddy beállt azt hittem rúg vagy 2 gól annyira éltette a közönség és ha jól tudom 5 ért labdába lol -
#14167 Hát ez sz*pacs:S -
barcames #14166 biztosan nem csoport negyediknek jók vagyunk, de többre nem -
#14165 Egyszer valakinek majdcsak sikerül! :)) Bár ahogy néztem a sorsolást, nem a köv. világverseny lesz az. :S -
barcames #14164 ő se tudna mit kezdeni a lehetetlen helyzettel:D -
#14163 Jöjjön hozzánk, az nagy kihívás. :) -
barcames #14162 -
barcames #14161 Nemrégiben jelentette be Pep Guardiola, hogy elvállalta a katari vb-pályázat "nagyköveti" posztját, máris újabb meglepetéssel állt elő.
- Már tudom, milyen egy klubot edzeni, és természetesen szeretnék továbblépni - mondta a Barca sikeredzője. - Minden vágyam az, hogy egy nap szövetségi kapitányként dolgozhassak, és kivezessem a kezeim alá adott válogatottat egy világbajnokságra. -
Coco #14160 fú ismerős ez a 6-2. -
#14159 Benézted -
barcames #14158 henry végre gól rúgott ennek örülök
ma a reál remélem pontokat veszít -
bodajoci #14157 Egy laza meccs volt könnyű ellenfél ellen. -
#14156 igaz-igaz, valamiért mindig elirom :) -
#14155 maradjon az csak simán side of life. -
barcames #14154 nem mert a fél csapat sérült:D -
#14153 örülünk, ohgy félig üresnek látod a félig teli poharat. csak ne igy tovább....ismered a Brian élete cimű, Monthy Python filmet? ird be youtube-ba: always look on the bright sided of life
van belőle maygar verzió is a neten, mármint a szövegből, egyszer hallgasd végig, megéri :) -
Gaba94 #14152 ezen jót mosolyogtam :) ezt így 16 fordulóval a vége előtt érzed? azért,mert a 22. fordulóban elvesztettük az első bajnoki meccsünket? Xavi megsérült. és? ez a Barca nem Messi, nem Xavi, nem Iniesta.. függő! kulcsjátékosok nélkül is tudunk simán meccseket nyerni (lásd Inter ellen a BL-ben) tény,hogy nem lesz könnyű dolgunk,mert menni fogunk még a nagyokhoz,de bárkit el tudunk verni! és ne felejtsd el,hogy lesz még egy klasszikus is,ahol valószínűleg el fog dőlni minden. tavaly is úgy mentünk oda,hogy a Madrid most megverhet minket,erre mindenki tudja mi lett a vége..2-6! szóval azt mondom,hogy egy vereség és néhány sérülés még nem azt jelenti,hogy itt a vég. sőt,hidd el ez a vereség még erősebbé tesz minket :) -
barcames #14151 gyerekek xavi is megsérült ma
most fog elmenni a bajnoki cím érzem -
#14150 Na végre egy hír, hogy vesztett a Barca!
Így legalább izgibb lesz a bajnokság. Persze ennek nem örültök annyira, de még vezettek! :)) -
barcames #14149 Semmi baj nincsen, de 2 pont az előnyünk csak:(
ez a meccs sima lett volna ha nincsenek sérültek, de amikor Keita megsérült az volt az egyik kulcspont. (de felesleges a ha-ról beszélni)
Amíg a real mögöttünk van addig semmi gond;) -
marci9507 #14148 Jaja,küldhette volna Pep előrébb is,Puyol-t meg kihozta volna szélre.
Már 2:0-ra vezetnek,sajnos egy szabadrúgást követően:S
De még nem szabad föladni:)
Ja már téll,2:1 van:D -
#14147 2-1 -
#14146 na jok vagyunk eddig:DDDDD
2-0
-
barcames #14145 jeffren a hátvéd gyerekek ááááá -
marci9507 #14144 Nagyszerű:S
1:0-ra vezet az Atletico.
Ez volt a meccsen az első helyzetük:S.
10.perc. -
marci9507 #14143 Közben kezdődött az Atleticó Madrid elleni meccs:
Valdés-jeffren,Puyol,Milito,Maxwell-Xavi,Busquets,Keita-Messi,Ibrahimovic,Iniesta
FORCA BARCA!!! -
marci9507 #14142 Hát az igaz hogy el kell majd mennie,mivel egy ideig nem fog beférni a kezdőkeretbe,de máshol biztos hogy nem fogják mellőzni:) -
barcames #14141 csak nem a barcába:)