Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
Sztem Thuram is nagyon jól játszik az utóbbi idõben.

b4rc4
nem dicsekszek,[ Barca drukker ként mért dicsekednék Cannaveroval ] csak szerintem a Madridnak jelenleg jobb a védelme mint a Barca-nak.

tobias88
Cannavaróval én nem dicsekednék<#levele>, vb-n isteni volt, de most borzalmas! Barcánál egyedül Puyol jó, a Madridnál meg Sergio Ramos, azt kész kifujt. Tán még Cicinho úgy aahogy, de õ nálam nem védõ, olyan mint Daniel Alves, aki viszont hozzá képest jobban védekezik.
b4rc4
sztem rosszabbul járna mint SHeva. Olasz foci teljesen az a védekezõs bizé. Õ meg támadó játékos teljesen... :S de hát nemtudom remélem,hogy maarad!

fernando torres
<#smile> hajrá

Ha ETO'O elmegy a Milánba úgy fog járni mint Sevchenko

hajrá barcelona!!!!

b4rc4
:-)

b4rc4
Nemszabad elengedi akkorsem, Henry 2év mulva leszálló ágban lesz, Eto'o meg még akkoris felszállóban...

b4rc4
kinek van aranylabdás védõje ?😊 😉 meg még sorolhatnám...
Nekünk meg van Oleguer.. <#boxer>

fernando torres
fernando torres
hát gondolom csak ha jön Henry akkor megy Eto'o.

dienesoft
Nem tudom... Kíváncsi leszek Rijjkard hogy dönt: Elviszik Eto'ot és helyette jön Henry?

hunbasser
mert jobb a védelem

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
A Milan 40 millió eurót kínál Eto'óért

A La Gazzetta dello Sport szerint az AC Milannak már egészen konkrét tervei vannak Samuel Eto'o megszerzésére. Adriano Galliani, a lombard klub alelnöke a spanyol bajnokság befejezése után a jövõ héten Barcelonába utazik, ahol a kameruni csatár ügynökével szeretnék tisztázni a részleteket.

Carlo Ancelotti már korábban bejelentette, hogy egy topcsatárral (például Samuel Eto'-val) szeretné megerõsíteni a csapat keretét. A Milan egyébként hatéves szerzõdést kínálna a kameruninak, akinek az éves fizetése ötmillió euró lehetne, a Barcelonának pedig 40 millió eurót fizetnének a 26 éves játékosért (Eto'o szerzõdése 2010-ben jár le a katalánoknál). Galliani útja során egyébként a Barca két védekezõ középpályásával (Thiago Motta és Edmilson) kapcsolatban is puhatolózik majd.

2007.06.12. 14:30

dienesoft
Így van!

fernando torres
hát ha ez kell ahhoz hogy jobb legyen a magyar foci akkor hajráá

dienesoft
Hirtelen milyen nagy barátok lettünk a Liverpoollal 😊

fernando torres
dienesoft
Nálam halott az oldal. Ilyen nagy az érdeklõdés Saviola iránt?

fernando torres
dienesoft
Itt minden állítólag aztán cáfolták? 😄

cáfolják már 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dienesoft
Állítólag...

b4rc4
honnan van az info?

fernando torres
állítólag Saviola Madridba szerzõdött..hülye ez a Rijkaard...

b4rc4
szerintem Puyol az egyik legjobb középsõ védõ a világon, ha nem a legjobb.
épp ezaz,hogy szélre van védõnk😊 ( Belletti,Zambrotta) válogatottban és középen van már...

b4rc4
3éve mondják folyamatosan ezt.. És soha nem lett belõle eddig semmi.. de nem lenne rossz tényleg...

Valdessel meg nem tudom mi bajotok van?!?!?! Sztem 1ik legjobb kapus most a ligában!!! Hameg ez sem elég nézzétek meg mennyi gólt kapott a barca 32-33 körül van a bajnokságban,és emellett a Real MAdrid? 39??? no comment sztem.. szóval még mindig kevesebb gólt Kapott VV mind Casillas...

fernando torres
én kopiztam nem mondtam semmi mást.am meg majd meglátjuk

és szted ha valamit éjfélkor megcáfolnak, meg hülyeségnek titulálnak, akkor abból regel 7-re hogy a francba lesz megegyezés hirtelen?, 😄D
Én is Eto'o-tól amúgy jobban félnék egy meccsn, mint Henrytól, meg õ lassan pár éven belül leszállóágbba kerül, míg Eto'o még akkor is formában lehet

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fernando torres
#9357 2007.06.12 00:39
#9356 2007.06.12. 07:00

B0B0
Eto'o jobb, mint Ónri

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

shevy
A 'France Football' még meg sem jelentette keddi számában a Barcelona-Thierry Henry szappanopera legújabb fejezetét, az elõzetesen közölt internetes információkra máris megérkezett a cáfolat hétfõn késõ este. Henry ügynöke, Jerome Anderson elmondta: „Kategorikusan kijelenthetem, hogy nem találkoztam, nem beszéltem senkivel Barcelonából. A történet teljesen hülyeség" - nyilatkozta, így úgy fest, az Henry ügy újabb föllángolása sem különb a korábbiaknál.

fernando torres
Henry ügynöke már megegyezett a Barcelonával?

A France Football értesülései szerint igen. A francia lap szerint Thierry Henry ügynöke, Jerome Anderson a múlt hét során találkozott Txiki Beguiristainnal, a Barcelona klubigazgatójával. Az újság még a transzfer részleteit is tudni véli: eszerint Henry három plusz egyéves szerzõdést köt a Barcelonával, és a katalánok évi 10 millió eurót folyósítanak a számlájára.

Könnyen lehet, hogy mindez azt jelenti, hogy elválnak egymástól a Barcelona és Samuel Eto'o útjai is: a kameruni csillagért az AC Milan 40 millió eurós ajánlatot tett a gránátvörös-kékek asztalára.

2007.06.12. 07:00

fernando torres
mert õ a legjobb védõnk..középen a helye
Spanyol válogatottban játszott jobb oldali védõt amig nem jött Ramos.azóta ott is középen van,és nagyon jól játszik középen elég rég óta.

fernando torres
Katalóniában biztos van <#smile><#buck><#awink>

dienesoft
Szerintem meg még mindig a legagresszívebb és legmasszívabb védõnk Puyol. 😊
Amúgy nem tartozik szorosan a témához, de: Csak Dinho-s és Messi-s Barca mezeket lehet kapni? Nincs Marquezes vagy Xavi-s?

HUNtalicska93
Valdes=Jó a gyorsasága,a reflexei rendben vannak,de néha potyázik
Casillas=Nagyon jók a reflexei,és gyors,jó kapus
Canizares=Sokat megjárt rutinos kapus,akinek még mindig rendben vannak a reflexei,és legjobb kapus Spanyolországban
De még sorolhatnám Palop-ot stb..

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

dienesoft
Teljesen egyetértek.

fernando torres
máris cáfolták.. :SS

fernando torres
elég gyilkos támadósorunk lenne..
de akkor is kell egy szûrõ meg egy jó hátvéd.

hát álítolag nagy esély van rá...
fernando torres
azért nem lenne rossz..

ha minden igaz nagy az esély rá, hogy Thierry Henry már nyáron a Barcánál lesz... hát nemtom csipázom Henryt de jobb ha maradna az Arsenalnal...
REALista
Hát nem tudom én nem sok Valencia meccset láttam idén de mégis emlékszem több Canizares potyára na de mindegy kár ezen vitázni.Egyébként Valdes nem rossz kapus szerintem sem...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Valdéssel nemtom mi bajotok, tök jó kapus...
B0B0
Halál komolyan, sõt továbbmegyek: a legjobb spanyol kapus nálam már több éve Canizares! Messze õ a legjobb Hispániában!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Ezt most komolyan mondod?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Valdes jobb mint Casillas...

hunbasser
amikor itt mondtátok,h szarok a szélsõk,Puyolt miért nem említitek?most ezt nem azért mondom,mert Puyol szar,sõt,pont a fordítottja miatt mondom,én úgy tudom,h õ tud középsõ és szélsõ védõt is játszani,középre meg van jó pár védõtök

ReaL MaDRid x siempre