Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekünk meg van Oleguer.. <#boxer>#boxer>
A La Gazzetta dello Sport szerint az AC Milannak már egészen konkrét tervei vannak Samuel Eto'o megszerzésére. Adriano Galliani, a lombard klub alelnöke a spanyol bajnokság befejezése után a jövõ héten Barcelonába utazik, ahol a kameruni csatár ügynökével szeretnék tisztázni a részleteket.
Carlo Ancelotti már korábban bejelentette, hogy egy topcsatárral (például Samuel Eto'-val) szeretné megerõsíteni a csapat keretét. A Milan egyébként hatéves szerzõdést kínálna a kameruninak, akinek az éves fizetése ötmillió euró lehetne, a Barcelonának pedig 40 millió eurót fizetnének a 26 éves játékosért (Eto'o szerzõdése 2010-ben jár le a katalánoknál). Galliani útja során egyébként a Barca két védekezõ középpályásával (Thiago Motta és Edmilson) kapcsolatban is puhatolózik majd.
2007.06.12. 14:30
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
épp ezaz,hogy szélre van védõnk😊 ( Belletti,Zambrotta) válogatottban és középen van már...
Valdessel meg nem tudom mi bajotok van?!?!?! Sztem 1ik legjobb kapus most a ligában!!! Hameg ez sem elég nézzétek meg mennyi gólt kapott a barca 32-33 körül van a bajnokságban,és emellett a Real MAdrid? 39??? no comment sztem.. szóval még mindig kevesebb gólt Kapott VV mind Casillas...
Én is Eto'o-tól amúgy jobban félnék egy meccsn, mint Henrytól, meg õ lassan pár éven belül leszállóágbba kerül, míg Eto'o még akkor is formában lehet
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A France Football értesülései szerint igen. A francia lap szerint Thierry Henry ügynöke, Jerome Anderson a múlt hét során találkozott Txiki Beguiristainnal, a Barcelona klubigazgatójával. Az újság még a transzfer részleteit is tudni véli: eszerint Henry három plusz egyéves szerzõdést köt a Barcelonával, és a katalánok évi 10 millió eurót folyósítanak a számlájára.
Könnyen lehet, hogy mindez azt jelenti, hogy elválnak egymástól a Barcelona és Samuel Eto'o útjai is: a kameruni csillagért az AC Milan 40 millió eurós ajánlatot tett a gránátvörös-kékek asztalára.
2007.06.12. 07:00
Spanyol válogatottban játszott jobb oldali védõt amig nem jött Ramos.azóta ott is középen van,és nagyon jól játszik középen elég rég óta.
Amúgy nem tartozik szorosan a témához, de: Csak Dinho-s és Messi-s Barca mezeket lehet kapni? Nincs Marquezes vagy Xavi-s?
Casillas=Nagyon jók a reflexei,és gyors,jó kapus
Canizares=Sokat megjárt rutinos kapus,akinek még mindig rendben vannak a reflexei,és legjobb kapus Spanyolországban
De még sorolhatnám Palop-ot stb..
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!