Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#9324-el még én is egyetértek,így elfogult madridistaként is.
#9322:ha én lennék a barca edzõje,elsõ dolgom lenne Valdest elzavarni,és hozni egy normális kapust,vagy legalább padra ültetném.nem nyúlt egyenletes teljesítményt,sokszor még meccs közben sem,egyik pillanatban még bravúrozik,másikban meg már kap egy olyan gólt,amit még lehet,h én is kivédenék.
ReaL MaDRid x siempre
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
De a lényeg,hogy mennyen és Saviolát megtartsuk! 😊
Alaposan megerõsödhet a nyáron a török Fenerbahce együttese. Az idén is magabiztosan bajnoki címet szerzõ klub Roberto Carlos megszerzése után a Barcelona egyik nagyhalára, az izlandi Eidúr Gudjohnsenre is kivetette a hálóját. Az El Mundo Deportivo értesülései szerint vasárnap este a klub képviseletében Spanyolországba érkezõ Ali Gultiken találkozott Gudjohnsennel. A csatárért egyébként a lap szerint korábban már bejelentkezett a Manchester United és a West Ham United is. Egy biztos: Gudjohnsen csak a spanyol bajnokság zárása után hozza meg a döntését.
2007.06.11. 08:45
ez így azért tisztább...
BUDA > miskolc.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
ez nagyon igaz ...sajnos..
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
vízhordók: VV,Puyol,Iniesta,Messi,Gio,saviola,eto'o,belletti,
nemhinném hogy olyan sok sztár lenne a csapatban.fõleg kényes
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kevesebb kényes sztárt, több szorgalmas játékost!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Jobbhátvédnek: Belletti,Zambrotta tökéletes.
Balhátvéd: télleg kell mert GIO örgeszik.
középhátvéd: Oleguer helyére vki.
1. Visszacsábítjuk Ten Cate-t, vezetõedzõnek.
2. Leszerzõdtetünk egy hasonló edzõt mint, Ten Cate Rijkaard mögé.
3. Rijkaard-t elküldjük és jön vki más.
én már nem tudok ideges se lenni,mert jól játszottunk,de ennek így kellett történnie,hogy egyenlítsenek😞
márcsak abban bízom,hogy a Mallorca vhogy betud rendezkedni védekezésre,és akkor kihúzzák 0-0-ra,mi meg hozzuk a meccsünket...a remény hal meg utoljára!
de azért már elõre szeretnék gratulálni a Madridnak,elképesztõ motivációval vágtak neki a tavaszi szezonnak,és megérdemelten nyerik meg a bajnokságot,Gratula!!
nem értettem a Gudy-Motta cserét..Rijkaard biztos jobban tudja csak nem ez az elsõ eset hogy rábasztunk.ha már arról beszélgettek hogy ki érdemelné meg a bajnokságot az szvsz a Sevilla.
többieknek:ne temessétek még a csapatot,utsó fordulóban még bármi lehet...bár ti a legutolsó Nastichoz mentek,ha jól tudom,mihozzánk meg jön a Mallorca.hiába,h nem nagy ellenfelek,meglepetést okozhatnak,mert rajtuk már nincs teher,viszont szeretnének óriásverõk lenni
ReaL MaDRid x siempre