Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
ne feledjétek,h Saviolának nyáron lejár a szerzõdése,és lehet,h ingyen elhozzuk.vagy lehet,h lemaradtam,és azóta már meghosszabbította a szerzõdését?

#9324-el még én is egyetértek,így elfogult madridistaként is.
#9322:ha én lennék a barca edzõje,elsõ dolgom lenne Valdest elzavarni,és hozni egy normális kapust,vagy legalább padra ültetném.nem nyúlt egyenletes teljesítményt,sokszor még meccs közben sem,egyik pillanatban még bravúrozik,másikban meg már kap egy olyan gólt,amit még lehet,h én is kivédenék.

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
ez a baj jaja, õ hozatta ide azt a kétballábút... akkor valszeg õt játszatja.. ami elég nagy hiba szvsz

mike0013
hát ez az, õ nálam is favorit, de Riijkard inkább a szõkét játszatja<#wow3>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

dienesoft
Saviolat nagyon szeretem, de Riijkard soha nem játszatja. Így jó, hogy el akar(t) menni!

mike0013
úgyahogy van utálom azt a szõke b*zit, akkora egy gyökér, hogy aztarohadt, Saviola meg maradjon csak😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

b4rc4
😊

HUNtalicska93
menjen csak,és Savit megtartani

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

b4rc4
hát jah , sztem visszamegy Angliába vagy megy Olaszországba...
De a lényeg,hogy mennyen és Saviolát megtartsuk! 😊

fernando torres
menjen,de szvsz ha megy nem a Fenerbe fog menni.

b4rc4
Mennyen is! Akkor hátha maradna Savi!!!!

fernando torres
Roby Carlos után Gudjohnsent is viheti a Fenerbahce?

Alaposan megerõsödhet a nyáron a török Fenerbahce együttese. Az idén is magabiztosan bajnoki címet szerzõ klub Roberto Carlos megszerzése után a Barcelona egyik nagyhalára, az izlandi Eidúr Gudjohnsenre is kivetette a hálóját. Az El Mundo Deportivo értesülései szerint vasárnap este a klub képviseletében Spanyolországba érkezõ Ali Gultiken találkozott Gudjohnsennel. A csatárért egyébként a lap szerint korábban már bejelentkezett a Manchester United és a West Ham United is. Egy biztos: Gudjohnsen csak a spanyol bajnokság zárása után hozza meg a döntését.

2007.06.11. 08:45

b4rc4
Ez az egész nem errõl az 1 meccsrõl szól szerintem, hanem arról az idõszakról amikor vezetett a barca 8-9 ponttal és onnantól elinditott egy mélyrepülést és a Real átvette az 1. helyet, persze közrejátszott az utolsó meccs is de nem ezen múlott hanem azon ahogy elvesztettük az a 8-9 pont elõnyt!

"A Real Madrid volt az egyetlen csapat szombat este a meccsek kezdete elõtt, amelynek a saját kezében volt a sorsa, az meg ne sírjon, aki nem képes nyerni. És éppen ezért Barcelonában is nevetséges most a Madrid másfél tonnás malacára hivatkozni. Mit akar a bajnokságban egy olyan csapat, amelyik nem képes megverni egy teljesen motiválatlan Espanyolt? Hogy merne utólag bárki másra mutogatni egy edzõ, aki védekezõ középpályás nélkül küldi pályára a csapatát, hogy annak az Ivan de la Peñának, aki másodpercek alatt gólpasszt tud adni, percei legyenek a legjobb megoldást választani?"
ez így azért tisztább...

BUDA > miskolc.

b4rc4
Nemtudom, de szerintem akkor elég "kényes" volt... nem futott annyit stb.
#9324: ez így van

HUNtalicska93
ígyvan sajna,ezt mi buktuk el,nem õk nyerték meg😞

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

fernando torres
"Ha végül nem nyerjük meg a Ligát, mi voltunk azok, akik elbuktuk, nem õk nyerték meg" -- Xavi

ez nagyon igaz ...sajnos..

B0B0
Hmmm, akkor Ronaldinho a "szomjas" korszakában rúgta az idei góljainak 80%-át. Ez hogy lehet? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
szomjas emberek: Ronaldinho volt év elején-közepén de utolsó 1-2meccsen nagyon belehúzott õ is, esetleg még marquez
vízhordók: VV,Puyol,Iniesta,Messi,Gio,saviola,eto'o,belletti,

nemhinném hogy olyan sok sztár lenne a csapatban.fõleg kényes

fernando torres
ez így van.

HUNtalicska93
nem szívesen gondolok vissza erre a meccsre <#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bp
Én úgy látom a Barca elreálosodott, pontosabban ugyanaz a betegsége mint a madridiaknak volt pár éve: sok a szomjas ember, de vízhordó csak alig...
Kevesebb kényes sztárt, több szorgalmas játékost!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

B0B0
Jaaa 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
meg azért Zambrotta több poszton is bevethetõ , azért kellene megtartanunk szerinte, mert nagyon sok oladlú játékos, és hátha megszokta már a spanyol focit.

b4rc4
úgyértem a tökéletes-t hogy van 2 jobb hátvédünk minek egy 3madik?

B0B0
Nem szabadott volna Maxi Lopezt elzavarni...

B0B0
Hááááááát, Zambrotta eléggé messze van a tökéletestõl, Belletti sokkal jobb, neki jószerivel csak egy baja van: nagyon sérülékeny.

b4rc4
csatár: Dos Santos-t felhozzuk.
Jobbhátvédnek: Belletti,Zambrotta tökéletes.
Balhátvéd: télleg kell mert GIO örgeszik.
középhátvéd: Oleguer helyére vki.

tobias88
balhátvéd-jobhátvéd-középhátvéd poszton mindenféleképpen kellene újítás, és csatárposzta a 2 fiatalt meg felhozni!
HUNtalicska93
hátha van az a pénz,és akkor újra régi formájában ragyogna a csapat😊

b4rc4
hát jah Ten Cate nemhinném hogy otthaggyaná az Ajax-t.. 😊

b4rc4
na ezaz... én sem tudom még. <#fejvakaras>

fernando torres
1. ki van csukva.
2. hmm
3. ezzel nem is lenne baj de ki jönne a holland helyett?

b4rc4
szerintem van 3 lehetõség:
1. Visszacsábítjuk Ten Cate-t, vezetõedzõnek.
2. Leszerzõdtetünk egy hasonló edzõt mint, Ten Cate Rijkaard mögé.
3. Rijkaard-t elküldjük és jön vki más.

fernando torres
nem rossz meglátás,van benne vmi..

b4rc4
Megint csak azt tudom mondani, amit év elején hangsúlyozott mindenki. Van egy problma de az nagyon nagy, még pedig az ,hogy Hen ten Cate elhagyta a csapatot,ugye õ volt Rijkaard mögött aki megcsinált minden dolgot amit Rijkaard nem tudott vagy nem akart, és most azok a dolgok maradnak félbe vagy neki sem látnak. Ten Cate motiválta edzésen a játékosokat, õ bíztatta õket. Pár hete olvastam,hogy Rijkaard edzésein jókat röhögnek a játékosok stb... És ez az edzési munka hiányzik szerintem nagyon ,amit tavaly nagyon jól ellátott Ten Cate, és ebben az évben az õ hiányát ittuk meg...

HUNtalicska93
nincs mese,el kell õt küldeni!és komoly vérfrissítést a csapaton belül!!

b4rc4
teljesen eggyetértek, RIjkaard-nak nem az 1. eset ez hogy 1-2 cserével megy el a meccs...

HUNtalicska93
és ebbe az a szörnyû,hogy mi,lelkes Barca drukkerek semmit sem tehetünk:'(

dienesoft
Igen, én elég rosszul aludtam. De végtére is- ez megint csak rajtunk múlt. 😞

mike0013
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el, pedig mindenki velünk volt a meccs végéig, itt is ott is nekünk fújt a bíró, és jön a tamudo, és nistelrooy, nem, nem és neeeeeeeeeeeeeeem, még mindig nem fogtam fel:|

HUNtalicska93
98% hogy elment a bajnokság,pedig olyan szép volt minden a 90. percig,akkor jön Van Nistelrooy 2-2,és rá 1 percre jön Tamudo,és eldönti,hogy a Barca idén nem lesz bajnok,mi ez ha nem a SORS!!
én már nem tudok ideges se lenni,mert jól játszottunk,de ennek így kellett történnie,hogy egyenlítsenek😞
márcsak abban bízom,hogy a Mallorca vhogy betud rendezkedni védekezésre,és akkor kihúzzák 0-0-ra,mi meg hozzuk a meccsünket...a remény hal meg utoljára!
de azért már elõre szeretnék gratulálni a Madridnak,elképesztõ motivációval vágtak neki a tavaszi szezonnak,és megérdemelten nyerik meg a bajnokságot,Gratula!!

fernando torres
na vszínûleg elment a bajnokság de csak saját magunkat okolhatjuk..
nem értettem a Gudy-Motta cserét..Rijkaard biztos jobban tudja csak nem ez az elsõ eset hogy rábasztunk.ha már arról beszélgettek hogy ki érdemelné meg a bajnokságot az szvsz a Sevilla.

hunbasser
végre van aki megmondja itt a frankót.

többieknek:ne temessétek még a csapatot,utsó fordulóban még bármi lehet...bár ti a legutolsó Nastichoz mentek,ha jól tudom,mihozzánk meg jön a Mallorca.hiába,h nem nagy ellenfelek,meglepetést okozhatnak,mert rajtuk már nincs teher,viszont szeretnének óriásverõk lenni

ReaL MaDRid x siempre

persze... minden barcás szorított nekik a lezserségük ellenére.
B0B0
Azt hiszed én nem drukkoltam nekik?

dienesoft
Sajnos annyira szeretem ezt a csapatot, hogy a lazulós korszak ellenére szurkoltam nekik 😊

jóccakát...
dienesoft
Majd reggel írok tiszta fejjel, jó éjszakát mindenkinek!

hát mondjuk igaz... abban a korszakban tényleg nagyban leszarták mi lesz a bajnokság vége... tényleg nem érdemelték meg...csak azér jobb lett volna ha nyernek na:S