Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
tobias88
MALLORCA JEEEEEEe, MEG KAPUFA nálunk
neem erre valo a pozitiv gondolkodás😊 nem fordít a real...
Vezet a Mallorca 😮
De mind1 mert úgyis megfordítja a Real. Amilyen mákosok mostanában, ha máskor nem akkor majd az utolsó percben...

huhh mallorca lött 1et a madridnak😊
legyen igazad!!😊
nyerni kell fiúk,és hajrá mallorca,bekkeljétek ki 0-0-ra,mi meg nyerjün és akkor visszaülünk a trónra😊

LasCar16
ez csak feszültségkeltés a meccs elõtt 😊

#acm

na most meg azt olvastam, hogy a real vissza akarja kapni Eto'ot...
tobias88
nyerni kell, nehogy selejtezõ legyen
b4rc4
énis 😊 Na ma este FORCA BARCA & Mallorca!

aha<#worship>
9426: akkor benéztem vmit<#vigyor2>

b4rc4
nyiregyi vagy?😄

fernando torres
nem.holnap lesz a meccs

Ma a Barca játszik? Lemaradtam valamirõl? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fernando torres
<#smile>

egy vágyam ma már teljesült,bajnokok vagyunk az nb2-ben,ma ha nyer a barca,és holnap nem nyer a real,akkor életem legjobb hétvégéje lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tobias88
A Manchester mostanában érdekes vásárlási politikát folytat...
Fletcher-Carrick-Vidic-Evra
Sztem nem a legjobbak, bár Evra most nagyon jól fut föl...
b4rc4
csak nehogy Rijkaard hiányozzon neki 😄😄
Szerintem sem feltétlen a Mu-ba megy de Anglia lesz, vmi középcsapat..

tobias88
Muban is kispad lenne, csak lehet kényelmesebb ott a szék<#vigyor>(remélem kényelmesebb)
erre csak azt tudom mondani,hogy viszont látásra. Biztos, hogy elmegy, megelégelte a kispadot, csak nembizta hogy a Manchester Unitedbe.
fernando torres
A Barcelonából igazol a Manchester United?

Megeshet, hogy az angol bajnok Manchester United csapatában köt ki Eidur Gudjohnsen, a Barcelona izlandi válogatott csatára.
Bár a játékos ügynöke és édesapja cáfolja a Manchester United érdeklõdését, Eidur Gudjohnsen a BBC internetes kiadásának elismerte, érdekelné a lehetõség, adott esetben szívesen csatlakozna a „vörös ördögökhöz". Az izlandi labdarúgó azt is elmondta, tavaly nyáron - nyolcmillió fontért - azért igazolt a Chelsea-tõl Barcelonába, hogy trófeákat nyerjen, és nem azért, hogy a kispadon ücsörögjön.

„Remek csatárok vannak a Barcelonában, nehéz a csapatba kerülni. Nem állítom, hogy megbuktam Spanyolországban, ám tény, nem nyertem el teljesen az edzõm bizalmát" – mondta az izlandi, és szavaiból kisejlik, távozna a Camp Nou-ból. „Ha elmegyek innen, az angol futballban képzelem el a jövõmet" – állítja, majd hozzátette, csak is olyan csapat jöhet szóba, amelyik erõs játékerõt képvisel, illetve a Bajnokok Ligájában is rajthoz áll. „A Manchester United ebbe a kategóriába tartozik" – ismerte el.

Gudjohnsennek amúgy élõ szerzõdése van a Barcelonával, így annak a klubnak, amelyik leakarja igazolni, nyolcmillió font körüli összeget kellene fizetnie. A Manchester Unitedet az utóbbi napokban Gudjohnsen mellett a Sampdoria olasz csatárával, Fabio Quagliarellával és az Atletico Madrid spanyol támadójával, Fernando Torresszel is hírbe hozták.

b4rc4
eggyetértek veled...

B0B0
Már tavaly is azt mondtam, amit most is csak ismételni tudok:

NEM KELL HENRY!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

örülnél te neki én úgyhiszem,csak most furcsa lenne Eto'o-t és Henry-t egy csapatba látni,de hidd el,ha jönne egy új(és jobb) edzõ,õ megoldaná😊

én benne lennék,pique tehetséges

b4rc4
Az angol sajtó is elõrelépést lát az Henry ügyben

Legutóbb a 'L'Équipe' foglalkozott Thierry Henry esetleges Barcelonába szerzõdésével, most pedig már az angol sajtó „zászlóshajója", a 'The Times' írt a megbeszélésekrõl, bár nem sokkal konkrétabban, mint a 'L'Équipe'.

A tekintélyes brit lap szerint is tárgyalások kezdõdtek a Barcelona és az Arsenal között Párizsban, ahol egészen konkrétan Arséne Wenger és Ferran Soriano egyeztet a témában. Az újság azt is tudni véli, hogy Wenger lassan beletörõdik elsõszámú sztárjátékosa távozásába, viszont amennyire lehet, szeretne jól kijönni az ügybõl, és Samuel Eto'ót bevonni az átigazolásba, tehát a kameruninak költöznie kellene Londonba. Ezt a lehetõséget a Barcelona azonban elveti, sokkal inkább egyszerûen csak fizetne Henryért, szándéka szerint 25 millió euró alatt. Az Arsenal a britek szerint 30 millió alatt nehezen mondana le a franciáról, de jelen esetben inkább az a kérdés, valóban létrejött-e a találkozó, mert ha igen, aligha ez az öt millió euró jelenti majd az akadályt.

Másrészrõl igen érdekes fénybe kerülhet Henry leigazolása, hiszen a nyáron 30 éves támadó jelenlétével minimálissá csökkenne Giovani dos Santos lehetõsége jövõre a csapatba kerülésre, Bojan Krkics pedig jó eséllyel kölcsönbe kerülne...

Hát nemkell sztem Henry, mert akkor valszeg Etoo menne és DOs Santos sem kerülhetne fel a nagycsapatba :I mjad meglátjuk milesz

b4rc4
hajrá!! 😛

mike0013
na végre valami jó hír😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ez egy jó csere lenne 😊

fernando torres
A Barca Gudjohnsent adná Piqueért

Korábban töbször olvashattuk, hogy Sir Alex Ferguson szívesen látná csapatában a Barcelona izlandi gólfelelõsét, Eidur Gudjohnsent.
A spanyol klubnál kijelentették, hogy a támadó Manchesterbe igazolhat, ám az alkuba szeretnék bevonni a Vörös Ördögök fiatal védõjét, Gerard Piquet is.

Gudjohnsen 12 hónappal ezelõtt hagyta el a Chelseat a Barca kedvéért, de egyes források szerint már nem szerepel Frank Rijkaard elképzeléseiben, így távozhat a Nou Campból.

A játékos édesapja és ügynöke is nemrég elismerte, hogy a szõke támadó szeretne visszatérni a Premiershipbe a nyár folyamán.

Spanyol jelentések szerint a "Katalánok" szívesen elcserélnék az izlandit a Manchester United tulajdonában lévõ fiatal és tehetséges középhátvédre, Gerard Piquere.

Az ifjú védõ még annak idején a Barcelona ifjúsági csapatából igazolt Angliába, de az idei évet a Real Zaragoza együttesében töltötte, ugyanis a Vörös Ördögök tapasztalatszerzés céljából kölcsönadták.

A Barca vasárnap zárja a szezont a Gimnastic ellen, - ahol Gudjohnsen biztosan nem játszik - és a spanyol klub jelenleg csak a mérkõzéssel akar foglalkozni.

"A célunk, hogy megnyerjük az utolsó mérkõzésünket és ezzel együtt a bajnokságot. A játékosokat érintõ kérdésekrõl a szezon végéig nem döntünk." - mondta a klub szóvivõje.

B0B0
Ritka ugyan, de még létezik a klubhûség fogalma

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
majd elválik,de szerintem ha tavaly nemjött, most sem fog :S

én a helyébe jönnék,a juve szeptembertõl még nem indulhat európai kupában,szal én jönnék a helyébe😊 mi többet nyújtanánk neki minden téren

b4rc4
kizárt hogy jön... feljutott a Juve 😊

de most szentem jöhetne,kevesebbet potyázik mint Valdes:/

b4rc4
Szóbakerült igen, mert a Juve kiesett és a világ 1ik legjobb kapusa õ is és szerintem a klubb gondolta ,hogy csökkenti a Juve Buffon árát is,de Buffon maradni akart ha jól tudom...

hunbasser
de ha jól tudom,ti le akartátok igazolni Buffont is,nem?

ReaL MaDRid x siempre

jaja,és dinho is pihenje ki magát,ráfér

b4rc4
TÉK 😊

b4rc4
Szerintem Valdes bevált,ahogy mondtad,hogy "majd õ" sztem õ lett õ 😄
Most picit bakizott ez igaz,de az egész csapat teljesítménye halvány volt tehát.. na mind1 😊 sztem a Barcanak megfelel Valdes és ha a vezetõségnek is ez a véleménye akkor marad😊

hunbasser
meg lehet nézni,h az aranylabdás védõnkról hány gólt kaptunk idény elején :S

minimum 10-et.ha nem õ játszik,akkor lehet,h csak 29 gólt kaptunk volna 😛
Valdést továbbra sem tartom a legjobb és legmagabiztosabb kapusnak,mert közelében sincs ennek szvsz...Zubizarreta óta csak keresi a barca a kapusokat,és mindig minden kapusra azt hitték,h "na majd õ",de mégsem.
emlékszem rá,Rüstüt is leigazoltátok a 2002-es vb után,nem tudom,h védett-e vagy 10 meccsen,de mindig padozott,pedig õ nem lett volna rossz kapus.

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Maradjon, csak pihenje ki magát a nyáron és a köv. szezonra újult erõvel jöjjön!

én is remélem hogy marad

b4rc4
remeljük,hogy marad😊

b4rc4
Etoo: Csak én döntök, maradok

Samuel Eto'o most sem köntörfalazott, igen határozott véleményt alkotott, mikor a jövõjérõl kérdezték az újságírók, azaz, hogy érdekli-e õt a Milan ajánlata. A kameruni támadóért a napokban erõteljes offenzívát indított az olasz klub, mely a hírek szerint 40 millió eurós ajánlattal házalna elõször a Barcelonánál. Eto'o szerint azonban fölöslegesen, mert csak az számít, hogy õ mit akar.

„José (Eto'o menedzsere, José Maria Mesalles - a szerk.) már elmondta korábban. Szerzõdésem van, és aki dönt, én vagyok. Még a klub sem határoz helyettem, mert a klub nem foszthat meg a szerzõdésemtõl. És ha a klub és én is a folytatást akarjuk, nincs mirõl beszélni. Nem értem honnan erednek ezek az érdekek az elbizonytalanításra. Már mondtam, hogy maradok, és ha nem így gondolnám valójában, megmondanám, mert ilyen vagyok. Senki sem fog megenni" - szögezte le a kameruni, aki ezzel világosan elhárította idõlegesen a távozásáról szóló pletykákat.

b4rc4
Millito-tol Eto'o sokkal jobb, nem örülnék ennek a "cserének"
Saviolat is nagyon sajnálnám :-( :-(
Guily meg mehet felõlem,de õt is szerettem a fontos meccseken ottvolt és bizonyított,lehet hogy már picit megkopott a régi önmagához képest, de RESPECT neki 😊 és kívánok sok sikert neki!
Abidal nem lenne rossz 😉

fernando torres
télleg Abidal-al már mi van.kész tényként kezelték hogy jön,de még semmi.
pedig jó védõ jöhetne.

fernando torres
A Barcelona távozói között ott találjuk majd Saviolát (Villarreal?), Giulyt, és elképzelhetõ, hogy a szezon közben csapattársaival (s fõleg Ronaldinhóval) többször is összeveszõ Eto'o is elhagyja a katalán csapatot. A kameruni csatárt a zaragozai Diego Milito pótolhatja, és egyre többször hangzik el Barcelonában a lyoni hátvéd, Eric Abidal neve is.

tobias88
értsd ha nálunk lenne nem dicsekednék vele