33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• sz4bolcs
    Robban nagyon jól nyomta a Realban, nem?
  • Oziris666
    Nehogy a Chelseabe jöjjön:D Nem kell
    Elég gyors lefolyású üzlet volt az(Robben),ezért is gyanús én simán eltudom képzelni h egy jővőbeli Ribery volt a háttérben...
    De majd augusztusig kb. kiderül mi lesz.
  • Monoton
    Robben azert ment oda mert csak a Bayern erdeklodott, és fizetett volna "jo" arat, Ribery meg sztem a Chelsea-be megy :D
  • Oziris666
    Nagy reményeket ne fűzz hozzá:D
    Robben nem véletlenül ment a Bajorokhoz...
  • barcames
    ribery remélem azért hozzánk jön:)
  • Monoton
    Mert a Marca nagy Perez parti ujsag. Sztem az AS-ben hasonlot sem olvashattal :)
  • tobias88
    Egyedül te!

Például Marca a Lyon elleni meccs előtt főcímlapon írta, hogy a Lyon a pokolba megy, azaz az ég világon semmi esélye...
  • horpeti
    Nemtom, lehet én vagyok egyedül, de én a negyedmilliárd elköltése után se hiszem azt, hogy a Madridé a világ. :) Én türelmesen várok jó pár éve, és örömmel tölt el, hogy azért jó irányba indult a csapat. Most 2 évvel ezelőtti bajnoki győzelem ide vagy oda, most tényleg jobban játszik a csapat. Ettől még persze lehet utálni - a csapatot. Sőt, kötelező!!! :))

A francba hát én is örültem, mikor a Barca X-elt. :D Pedig nem kívánok rosszat nekik. :))
  • Coco
    miért is lenne ez off? ... sztem ennél kedvesebb szavakat várni nem lehet egy barca topicban a madrid hoppolása után, hát olvasd már el :)
  • tobias88
    Nem hinném hogy zavarna bárkit is, csak a be be néző Madridistákat, akik be be szólogatnak...
  • Monoton
    Csak egy olyan HG kell aki aktív is ebben a topikban és torolne az off hozzaszolasokat. Ezerszer el lett mondva hogy ott az El Clasico topik ha vkire rajon a 5 perc.
  • tobias88
    Madrid ellenes most mindenki, mivel elköltöttek egy negyed milliárdot, és azt hiszik övék a világ, de kiderült, hogy még egy lyon ellen sem képesek továbbjutni... Ugyan olyan a Madrid most, mint a City! Remélem úgy tervezték a költségvetést, hogy a BL kiesés anyagi csődöt jelent!
  • horpeti
    Át lehetne írni a topik nevét anit-Madrid névre.. :D Mert ami Madrid ellenes, az itt tutira megtalálható, Barcától függetlenül. :PP
  • horpeti
    Igazi Madrid szív dobog benned. :P Meg persze a Barca topikban kell. :DD
  • tobias88
    Hétvégén én is drukkoltam a Madridnak, de most nem, olyan szép sorozat ez a 6. kiesés a bl-ben a legjobb 16 között, remélem meg lesz a 10
  • barcames
    a madridi öltözőben most nem kis káosz van:D
  • bodajoci
    Faszkivan én drukkoltam a Realnak. Eccer azé' mer ugye spanyol csapat mégiscsak, másodszor meg ha mi továbbmegyünk akk nekünk megintcsak 2 fronton kell helytállnunk, nekik meg csak a liga maradt. Szal veszélyben a címvédésünk asszem...
  • barcames
    van amit nem lehet pénzért megvenni:D
    am remélem igazam lesz még a nyáron írtam, hogy ez a madrid semmit nem fog nyerni kezd bejönni
  • Coco
    hoppolt a madrid. de esküszöm jobban megérdemelték volna mint ez a gané lyon. :O
  • barcames
    ibra helyén bojant kéne folyamatosan játszatni sokkal jobb lenne.
    Ibrát meg el kéne adni és egy David Villa vagy egy Agueiro jöhetne a helyére.
  • WuFraZselic
    hát ja, Ibra megszokta, hogy ő egyedül megoldja, és hogy mindenki őt keresi a labdával
  • barcames
    1 meccs semmiről nem dönt!!!!!
  • Jakuza001
    Nem is vitatkozom ezzel, csak megallapitas volt, miert nem ontja ott is a golokat Etoo.
    Ezzel szemben az Inter ezerszer jobb uzletett kotott, mert Etoo azon a poszton is golveszelyes, az Inter ilyen tamadoszekcioval sokkal jobban veszelyesebb mint tavaly volt, kiegyensulyozottabb lett a jatekuk es Etoo amit megtanult Barcelonaban a rovid kenyszeritos jatekkal es pontos passzokkal azt Milito kitudja hasznalni elol. Ellenben a Barcelona tamadojateka lassu es korulmenyesse val a statikus sveddel es ha nem lenne egy zsenialis Messijuk es egy tehetseguk mint Pedro a csatarszekcioban, akkor ta;lan mar nem azonos pontszamuak lennenek a Madriddal, hanem mar tobb ponttal vezetne a Madrid.
    De hala istennek meg nem. Remelem Henry formaba lendul es kihagyjak a svedet, mert ha az palyan marad akkor hiaba minden, mert csak lelassitja a csatarsort.
  • WuFraZselic
    amíg eredményesebb az Inter, mint Ibrával volt, lényegtelen ki lövi a gólokat. Mourinho meg nem hülye, Eto'o igen sok fontos gólpasszt adott már idén
  • Jakuza001
    Bodajoci belehet fejezni ezt a seggnyalast.
    A Barca tamadojatekat a sved szurja el allandoan, es ez nem a formaja miatt van, hanem nem valo ebbe a gyors jatekba es ezt mar megmondta mindenki aki egy kicsit is ert a jatekhoz. Valoban egyedul nem nyeri meg a merkozeseket, ellenben eltudja rontani azokat a statikus nevetseges jatekaval. Ebben a csapatban meg Torghelle Sanyi is rugott volna eddig 12 golt, foleg olyan makosokat amiket a lofeju sved rugott. Ilyen kipattano es hasonlo link golokat. Ha jol emlekszem egy azaz egy olyan golja volt ami nem ilyen volt egy tavoli szabadrugasgol de meg abban is benne volt jocskan az ellenfel kapusa.
    Etoo-t meg ne hasonlitsuk mar ossze vele, egyaltalan nem is kozepcsatart jatszik az Interben mint a Barcaban, hanem osszekotot. Raadasul halal onzo tarsai vannak es alig kap labdat mert inkabb Maicon ellovi tavolrol oket vagy Balotelli meg a kapus hasan is atakarja cselezni magat.
  • horpeti
    Hát most néztem meg a Madrid összefoglalót, sajnos a meccset nem néztem élőben. :( Hát az alapján az "éppenhogy megnyerni" nem helytálló, mert simán lehetett volna egy sima nagy arányú győzelem is. De tény, hogy így izgalmasabb volt, lehet direkt a nézettségért csinálták. :DDD

Most épp a Madrid szárnyal a Barca nem, de volt ez fordítva is, meg mindenki össze fogja magát kapni.
    Próbáltam semleges lenni. :)))
  • tobias88
    Jól játszott a Madrid nagyon, ez tény! Én is szurkoltam nekik a végén, hogy nyerjék már meg egy ilyen szutyok Sevilla ellen ennyi helyzetből! Viszont az teljesen más kérdés, hogy a Sevilla nem tudott úgy védekezni közel sem, mint az Almeria a Barca ellen!
  • SLICK
    ti is megszenvedtetek olyan csapatok ellen, akiket mi simán vertünk. Na meg egy Sevilla nem éppen egy kiscsapat, aki ellen bármikor könnyű játszani...
    Ti is buktok, mi is fogunk ez nem kizárt, de úgy is az El Clasicó dönt majd mindenről.
  • bodajoci
    Jááj ne károgjatok má annyit. Most nem megy neki, de a csapatnak sem. Ibra egymaga nemfog meccset nyerni.Most Ini is épp olyan szarul játszott kb. Többen sem nyújtottak nagyot. Ez van el kell fogadni. A szabadrúgásgól is róla van. Mindig kell egy bűnbak. Mikor a classicón berámolta a gólt mér nem sírtatok??? Eto'o sincs épp toppon az Interben itt mért lenne? Vagy azt hitte itt vki is h az idén is mindent behúzunk? Egy drukker elfogadja azt is ha nem megy. Lesz ez még jobb is ehhee:-) Meg még amúgy sincs vége semminek. Tegnap a Real alig bírta megverni azt a Sevillát, akit mi kinyírtunk. Akk most miről van szó? A Madrid is fog még bukni...
  • Jakuza001
    Ott kezdodtek amikor megvettek ezt a lofeju svedet.
    Ugetore valo nem a Barcelonaba, na de ezt aki ert a focihoz az megmondta. Aki meg nem, az karogott, hogy azert szar mert nem szokott bele a Barca jatekaba.
  • barcames
    nagyon rossz csere volt ki lehet jelenteni eltelt már sok idő.
    Sok sárárgát gyűjt a meccseken, tegnap piros. :S
    Eto'o meg amikor megkapta a labdát akkor 70 gól lett belőle be léc alá ahogyan kell:)
    a bl-ben is a következő körben szerintem kiesünk...
  • barcames
    amióta a barca megnyerte a klub világbajnokságot utána kezdődtek a gondok... kiesés a kupából...
    nem tudom mikor tér magához a csapat, de ha még ilyen 1-2 döntetlen vagy vereség jön akkor a madrid simán elmegy.
  • sz4bolcs
    Vissza Etoot!!
  • mike0013
    most fogjuk elveszíteni a bajnokságot... ritka szarok vagyunk, ibra-nak meg kurvára össze kéne kapnia magát, mert néha már azon gondolkodtam, hogy kivel is van
  • hedonist
    Hát ezt Puyol veszítette el, minkét gól-nál hibázott.
  • Coco
    szar? benne vagyunk pont
  • bodajoci
    Hát elég impotensek voltunk a kapu előtt, de a Zseni kihúzott a szarból megint
  • Gaba94
    2-2 ismét Messi. nincs még egy ilyen ember! amikor nem megy a csapatnak,ő ott van. rá mindig lehet számítani:) Isten ez az ember! 19 gólos a bajnokságban. a legjobb(Y)

Ibra piros:S ha innen nyerünk,akkor hatalmas grat a srácoknak,még akkoris ha nem játszunk jól
  • Gaba94
    Messi gyönyörű szabadrúgásával egyenlítettünk a félidő előtt:) 1-1
  • Gaba94
    a hivatalos kezdő: Valdes - Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Pedro, Ibrahimovic

tökéletes! ezzel a kezdővel kötelező hozni!
    FORCA BARCA!