Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
A marca.com az igen...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

még az fcbarcelona.com se irja...:S
b4rc4
mivan??<#conf><#guluszem1><#conf><#guluszem1>

nemáá...😞
robotnyk
játszottatok valami bemutatómeccset dél-afrikában, Puyol szalagszérülést szenvedett, mûteni kell, legalább 3 hónapig nem játszhat utána
hát ártani nem árt az biztos... csak jobb lehet.
dienesoft
Én is elolvastam és azt mondhatom, hogy ha ezeket betartják, sokkal jobbak lesznek a körülmények. Jót fog tenni ez a fegyelmezés!

amint látom szigorítottak ... "12 pont" eurobarcán olvasható. Sztem jo +oldás, jo szabályok, csak váljanak is be!
dienesoft
Én nem hallottam róla.

dienesoft
Bellettit nem kéne elengedni, csak ugyanott vagyunk, mint Saviolánál: nem játszatja eleget Riijkard és elmegy.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

azota 1ébk senki sem hallott arrol, hogy a Barca Magyarországra jön?
b4rc4
<#buck>

REALista
Na látod azt én is nagyon remélem!Következõ évben sokat várok tõle így hogy lekerült a nyomás a csapatról...

GTheo
kezd belelendülni....
"VBgyõztesvoltamésaranylabdásgyerecarewúgyseviszedátrajtam,vagymégis" 😄
Cannavaro már öreg, vb óta halálgyenge.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Robinho14
cannavaro nem olyan rossz és most kezd bele lendülni😄

most Oleguerrel mi a baj? Sztem õ is jol nyomja, a multkor pl szépet mentett, még fejre is állt...<#rolleyes>
GTheo
Én meg azt h ti Cannavarot 😛😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

REALista
Remélem megtartjátok!<#eplus2>

tobias88
Ebbõl Marquezt, Thuramot és Saviolát nem értem, meg hogy Oli papa nincs benne...
B0B0
<#vigyor1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NeoMaN
<#hehe>

Robinho14
jaja😄

Ezzel a listával az a baj, hogy nincs benne Oleguer 😄

b4rc4
igazad van.
2 meg nem kapnánk érte sokat,és aki megvenné kvajól járna...

B0B0
Bellettit vétek eladni, a világ egyik legjobb jobbszélsõje

meg is találtam,ha ez az
AKKOR SOK SIKERT JAVIER,AKÁR HOVA IS MÉSZ,TE ÖRÖKKÉ BARCELONAI MARADSZ<#worship><#worship>

b4rc4
multkor egy honlapon már azt irtak alairta ott a szerzõdést,azátn cáfolták.
most olvastam,hogy nem zárta ki a madridot sem... :S és örülne nekik is.. 😞😞

b+ pont a madridba,én errõl nem is tuttam<#gunyos1><#ijedt>

b4rc4
Saviola-t nem eladni akarják😄 ingyen fog menni.. lejár a szerzõdése és valszeg a Madridba :S 😞 <#boxer>

b4rc4
+1 fiatal védõ

b4rc4
Guddy-t cserélnénk Piqueé-re az jó lenne 31 fiatal védõ.
tovabba megkell venni: Abidal,chivu, és ha Henry vel jönne Wenger akkor õt is
felkell hozni: dos santos,crosas,

thuram,sylvinho,giuly,motta,edmilson,ezquerro,guddy mehet,a többiek-kel nem értek egyet

áhh thuram szerintem mehet,és engedni kell egy fiatalt védõt a helyére,õ már nagyon öreg

Robinho14
Juliano Belletti, Rafa Márquez, Lilian Thuram, Sylvinho, Ludovic Giuly, Thiago Motta, Edmilson, Santiago Ezquerro, Javier Saviola , Eidur Gudjohnsen

na enyit akarnak eladni laportáék én ebböl sokat nem értek!

b4rc4
max..

tobias88
2 milkáért esetleg még el lehet sózni😄
Robinho14
de thuram ot is elakarják meg még sok mást!

b4rc4
azt én sem értem miért kell õt eladni, mikor Thuram minnyart nyugdijjba megy.. :S:S

Robinho14
az igaz!de én mondjuk hallotam h eladjátok marqezt sztem õ nem volt rossz ebben az évben!

b4rc4
jóó,de azért messi messi, nemtudjom BOjan -t hogy fedezték fel stb. de azért ronaldinho etoo messi 3mas mellé nemfog beférni max cs-padra

1990.08.28-án született Bojan Krkic. Még nincs 17 éves sem...

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Robinho14
végülis messi is kb annyi idõs volt amikor elöször játszott.de nemtom ti tudjátok jobban.

max cserepad

b4rc4
azért õ még csak 18 v 18 éves , nagyon fiatal sztem... cserének jólenne de Etoo melléé.. .:S

Robinho14
és a bojan a bé csapatból milyen?mert az fm-be elég erõs!és akkor eto mellé lenne még egy jó csatárotok!

a kiszemelt neveket öröm olvasni,kezdek bizakodni egy jobb,és fiatalabb csapatban,ami jövõre megnyeri ismét a BL-t<#wink>

b4rc4
Dos Santos és Crosas mindenképpen kell
sztem Chivu Abidal elég védõnek és egy vkp.

GTheo
Chivu, Abidal remélem nagyon kéne, akkor a baloldali védekezés és a középsõ meglenne oldva, még 1 jobbhátvéd jöhetne, Yaya Touré nmtom h beférne e kezdõ vkpnak, de 1-2 éven belül tuti, Henry felõlem jöhet, de csak wengerrel jöjjön 😄
4-6 játékosban lehet benne van Krkic,DosSantos,Marc Crosas szal...

b4rc4
Laporta 4-6 játékost ígér, most irtak Eurobarca-n
kivancsi vagyok kik lesznek azok