33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#14381 Én is így gondolom csak Madridi szemmel :D.
Amúgy tiszta vicc, hogy örökké a feleségét hozza fel, ő amúgy papucsban focizik? -
bodajoci #14380 Én személy szerint sz@rok erre a Ribery gyerekre, erről már mindenfélét lehetett olvasni. Sztem nincs nekünk olyan nagy szükségünk rá. -
#14379 Akkor maradjon a felesége németországba:D
-
Monoton #14378 Múltkor olyan nyilatkozat volt, hogy a felesége szívesen költözne Madridba. De Angliába nem mert ott sokat esik az eső :D -
marci9507 #14377 Újra beindult a "Ribery-láz"
Nem kavart nagy botrányt, nem okozott szenzációt, ám annyira azért nem nyilatkozott jelentéktelent Franck Ribery, a jelenleg még a Bayern Münchenben futballozó labdarúgó, hogy csak úgy elmehessünk mellette. A gall támadó középpályás ugyanis elmondta egy müncheni lapnak adott interjújában, hogy „való igaz, a jövőmről csak júniusban döntök, de azt nem képzelhetik, hogy a tényleges döntés csak a bejelentés előtt születik meg."
Ribery tavaly már nagyon, de nagyon közel állt a Barcelonához, hiszen Txiki Begiristain sportvezető már csaknem a kész szerződéssel utazott Münchenbe, amikor van Gaal toppant be a német városba, és kijelentette; Ribery nem megy sehova, legalábbis annyiért nem, amennyit a Barça ajánl. Ez az összeg egyébként feltehetően 40 millió euró lehetett volna, de több sajtóértesülés úgy foglalt állást, hogy 20 millió eurónyi készpénz mellett Samuel Eto'o és nagy meglepetésre Victor Sánchez játékjoga landolt volna a müncheni klub kezébe. Utóbbi játékosban egyébként van Gaal látott fantáziát mint Lahm helyettese...
Ez a múlt, a jelen viszont legalább annyira bonyolult, mint tavaly, így semmi esetre sem szeretnénk azt sugallni, hogy Ribery bizonyosan a Barcelonában köt majd ki, hiszen ez nem lenne fair és igaz az Olvasóinkkal szemben. Az árulkodó jeleket, amik Ribery egy-egy nyilatkozatából kivehetőek, azonban kötelességünknek érezzük, hogy közöljük, és a mai napon éppen egy ilyenre bukkantunk.
A francia klasszis ugyanis a napokban egy müncheni helyi lapnak nyilatkozott, amely a hírek szerint régóta várt a Bayern sajtóosztályától egy engedélyre, hogy bemutathassa a támadót a müncheni lakosság azon részének, mely hű olvasója a kis példányszámban megjelenő hetilapnak. Szóval Ribery végre odaállt az újság szerkesztőségének az egyik embere elé, és készségesen válaszolt annak kérdéseire.
„Hogy Barcelona vagy Real Madrid? Ez két olyan nagy klub, melynél csak a szimpátia dönthet. Amikor a sajtóban olvasom, hogy ide megyek, majd oda megyek, mindig nevetnem kell, mert én egy, a tavaly nyár elején leadott nyilatkozatom óta - egy kivétellel - egy szót sem mondtam erről a témáról, akkor is csak azt, hogy igen, ez a két egyesület jöhet szóba." - folytatta Ribery azután, hogy kifejtette a véleményét Münchenről, az emberekről, és a város felépítéséről, mely egyébként a játékosnak tetszik, ám „a feleségem nem erről álmodik minden nap...".
Riberyt tehát igencsak tisztelte az interjút készítő személy, Holger Bummeln, de a végén nem bírta megállni, hogy ne kérdezzen rá konkrétan; melyik csapatot preferálja a játékos, ha a két spanyol gigászról van szó. A müncheniek sztárján - az újságcikk alapján - látszott a meglepődöttség a konkrét kérdés hallatán, ellenben pár másodperc gondolkodás után határozottan válaszolt.
„Lehet, hogy talán Barcelona. Nem tudom. Mindkét város klímája meleg, és igen, talán a Barça lenne a jobb megoldás. Persze, a madridi szerződés is jókora örömöt okozna." - replikázott Ribery, illetve viccesen még hozzátette, hogy „amennyiben a feleségem döntene, úgy bizonyára Barcelonába mennék, mert ott van homokos tengerpart, illetve melegebb hőmérséklet."
A Ribery-őrület tehát elkezdődött, és valószínű, hogy ebben az esztendőben is hasonló sajtó, illetve klubcsata lesz a két város között, hogy melyik egyesület szerezze meg a gall világbajnoki ezüstérmest.
Az, hogy valójában ki van előnyben, nem tudni - a versenyfutás nyitott.
Forrás: Eurobarca
-
IXEMGabeo #14376 sosem volt egy nagyszám az Henry...sosem csíptem a búráját ahogy Ibráét sem...Ibrahimovic ilyet nyilatkozik, h miatta nyerte meg az inter a bajnokságot, akkora ego h nem igaz...Henry-t elsősorban azért nem bírom amiért az Arsenal korszakban mindig a kiscsapatoknak tudott csak gólt lőni tavaly viszont jól játszott és elérte a célját megnyerte a BL-t. Ugyanis ez nem sikerült neki az Arsenalnál nyugodtan visszavonulhatna...Ribery sztem beférne Henry helyett lazán ebbe a Barcába:) -
marci9507 #14375 Meg kell érteni öregszik.
Ő már nem egy csatár egyéniség. A szélen viszont jól megállja a helyét. :P:D
Gondolom Guardiola se várt tőle gólt/gólokat,de azért örültem volna neki ha lő:D.Nah mind1.
-
Coco #14374 titi csinált vmit azon kivül hogy megtapsolta a közönséget? :P -
marci9507 #14373 Hazain szerintem simán verjük őket.
Első félidőbe bombaformában játszottunk.
Sőt 60-70 percen kersztül is rohadt jók voltunk.
Utána kicsit visszább engedtünk.
Én sem értem ezt a 11-es dolgot,de mind1.Maxwell-t meg nem kis irammal futotta le Walcott,az Arsenal első góljánál.
Puyol,Piqué nélkül...mondjátok ti,de ott meg Cesc,Gallas,és elvileg Arsavin nélkül:).
Amúgy meg ott lesz Gabi Milito,aki tökéletesen végzi a munkáját,és Márquez is jól söpröget,csak észlelnie kell hogy nem védekezőközéppályást fog játszani.Bár mostanság(amikor játszik) akkor hátvédet játszik.
Abidal jönni fog majd Maxwell helyett mert fölépült.
Ibra meg egyszóval bombaformában van:).Kezdi megszokni a Barcelona stílust.
A csapat újra a csúcson:)
És szép gesztus volt az Arsenal szurkolóktól, hogy megtapsolták TiTi-t. Bár ez a minimum.Ő egy élő legenda.
Amúgy az El Clásico-t már nagyon várom:D. -
Monoton #14372 Ha a videofelvetelek alapjan tisztan latszik hogy megsem tortent szabalytalansag, akkor el szoktak torolni a lapokat a bajnoksagban. -
#14371 ott sem szokták és a magyar bajnokságban sem -
arcsybit #14370 11-es jogtalan volt !A bíró megkapja majd a méltó büntetését érte remélem.
2:2 nem rossz eredmény odahaza simán verjük őket.Talán Messikénk is bomba formában lesz és varázsolni fog a pályán! -
Monoton #14369 Akk. gáz, sz*r a rendszer. Ha bajnokságba is el tudják törölni akkor itt is megtehetnék. -
#14368 soha sem szokták -
el bruja #14367 örök pesszimista vagyok, sztem úgyse vonják vissza. -
Monoton #14366 Ha jogtalan tizi volt akkor lehet reklamalni es visszavonhatjak. -
mate317 #14365 Ugyan az van, mint a stuttgart ellen: a csapatnak tökéletes a döntetlen, nem véletlenül nem csinált messi semmit 0-2 után.
Az arsenalosok örüljenek, hogy rúgtak 2 gólt. Többet nem fognak idén a bl-ben... -
el bruja #14364 baszki Puyol nem lesz visszavágón emiatt... -
bodajoci #14363 Otthon csak keresni fogják a labdát ezek kb...A 11 egy vicc volt. Amúgy 10-et kelltt volna h rúgjunk:-/ -
barcames #14362 ha ezt valaki megmondja miért volt 11-es..... ilyen színvonalon ekkorát hibázni -
#14361 looooooooooooooool
kiez a bíró?:DD -
#14360 ez lófasz nem volt :D hazain úgyis veritek őket -
el bruja #14359 hát ez hihetetlen... micsoda bíró bazd+ -
#14358 idegenben még ha 3-2re fordít az Arsenal, az is kibaszott jó... -
el bruja #14357 hát mostmár nem rúg 3. gólt... -
barcames #14356 fasza 2:1 -
barcames #14355 ibrával mi van mostanában?????
remélem meglesz a 3:0 -
el bruja #14354 igen, "kezd formába jönni" :D -
#14353 aha persze...:)))
ibra egy isten ennyi:)),amikor kell mindig betalál!
kurvajókvagyunk gyerekek! -
#14352 Még nem az igazi -
#14351 Ibrakadabra -
el bruja #14350 Ibra kezd formába jönni...:D -
#14349 Ezt torghelle kilőtte volna a stadionból, nem pedig be a kapuba -
#14348 Azert kemenyek ezek az angol riporterek, azt mondjak, hogy meglepte oket, hogy a Barcelona nem is jatszik folenyben es Messit leveszik a palyarol. :D
Ezek valami archiv felvetelt neznek ? -
bodajoci #14347 faszkivan 10-et rúghattunk volna kb...
Nehogy majd kapjunk egy szerencsétlen gólt azt csa
eccer majdnem megvolt -
#14346 Ha ma Ibrahimovics helyett Torghelle jatszik mar vezetnenk kettovel :D -
marci9507 #14345 Elkezdődött az Arsenal-Barcelona meccs!
Gyerünk fiúk!
FORCA BARCA! -
#14344 Most aztan megijedtem.
Szintre mar-mar remegek a felelemtol, lobogar. -
Monoton #14343 Te meg fejezd be ezt a stilust mert repulsz a tobbi reged utan. -
marci9507 #14341 Hát ha törik,ha szakad ezt a meccset az Atletico-nak ki kéne húznia legalább egy döntetlennel, ha újra azt akarjuk,hogy listavezetők legyünk.
Nagyon örülnék ha újra elsők lennénk,mert az már nagy előny lenne az El Clásicó-ra nézve.Ha az a mecs megvan,amire nagy esélyeink vannak(lekopogom), akkor szerintem mi vagyunk a bajnokok,de ne menjünk azért ennyire előre.Egyelőre nézzük,hogy elbír e a Madriddal,az Atletico:D.