Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
mi majd harcolunk 2évente az uefa kupáért...najó azért erõs az arsenal, de így mentálisan elég durván össze fog roppani. mind fan supportilag, mind csapatszellemileg. két éve vieira miatt sírtak, most meg mi lesz pff...
ja, és én õszre terveztem hogy kimegyek arsenal meccsre londonba, elvileg pont ma kezdtem volna intézni---kúl mi?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

B0B0
30 éves...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
mondjuk sztem 24 millát nevetségesnek tartom egy ilyen kalsszis játékosért :S

ez az igazság... jo arc én is csipázom Henryt, de azér Arsenalban tényleg jobban mutatott... most is nemtom meddig hiányzott sérülés miatt, Arsenal lényegesen gyengébb lett nélküle... jolvan Barca mégerõsebb lesz de milesz veletek?😄
Danman
egy a ritka szimpatikus barca drukkerek közül😛 <- 😮 tok smilykat írni..biztos még nem fogtam fel

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

lofaszt... tök jo játékos jol nyomja csipázom csak nem a Barcában:S
Danman
te fogod majd megnyalni elõször drága msnes letiltott barcadrukkeres barátom 😉

Danman
úgyúgy..de bameg még fel se fogtam😞 remélem azért hivatalosban cáfolja - remélem
/fav pléjer - és pályán kívül is tiszta jó arc/

buldozer99
hülye vagy?😄DDD

Forca Barca

jobb is lenne ha nem lenne igaz...arsenal mez jobban áll nekije😛
nem :C
Danman
kinyaljátok a seggem ha igaz?😊

álitolag hétfõn mutatják be a nagyközönségnek..
hát ja... fcb.comon bizta irják ha igaz.
b4rc4
akkor már csak aklubbnak kell megerõsítenie..

nono84
Thierry Henry has agreed to join Barcelona in a deal worth £16m, which is expected to be confirmed over the weekend.
goal.com
tess

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

mindenhonnan már ez folyik, ha hiszel +ban a francia szennylapoknak, biztosra veheted.
b4rc4
"Barcelonába kerül az augusztusban 30 esztendõs francia csillag." :-)
jó tökmind1.. az a 2 honap😊

5w0rdf15h
persze ha hiszel a spanyol szennylapoknak...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fernando torres
29 éves Henry

fernando torres
29 éves Henry

b4rc4
Na de akkor ez a Henry ügy hivatalos,vagy hihetõ?😊

olympus
ha jönne Henry hozzátok sztem így:

Valdes
Zambrotta Puyol Marquez Belletti
Messi Xavi Ronaldinho
Henry Eto'o

Divatcsapatok OLÉ!

fernando torres
pöcsözõs téme ezennel lezárva

b4rc4
hát ha igaz ha nem , én nem örülök :S 30éves Henry és 4 évre jön... mondjuk nem az az ember aki olyan sokat veszítene tudásából évek alatt,mert most is qvagyors meg stb.. de nemtudom akkor,hogy fogjuk megoldani ,hogy Ronaldinho,Etoo,Messi,Henry is egyszerre a pályán legyen és még Dos Santos is felkerüljön az A csapatba. Na mind1 ez már RIjkaard problémája aztán reméljük megoldja😄 hátha oleguer helyett berakja henry-t😄

b4rc4
szeretnél te olyan lenni mint az a kis "pöcs"

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mike0013
eurobarcán is írják, hogy nagyon nagy rá az esély

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

5w0rdf15h
persze ja meg a pápát is 😉

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

dienesoft
Eurobarcán írják, hogy ha minden igaz, leigazoljuk Toure-t. Az tök jó lesz! KIS OFF:Velem csak jövõ héten találkoztok, utazok külföldre. Vigyázzatok magatokra!

fernando torres
am meg ha majd látom Laporta mellett Barca mezzel a kezében offkorsz

buldozer99
<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#worship><#worship>

Forca Barca

buldozer99
öcsikém szeretnél te olyan pöcs lenni!

Forca Barca

<#worship><#worship>
és még egy-két jó védõ,és ide is adhatják a bajnoki címet<#wow1>

fernando torres
nagyjó (Y)

Ronival nagy spanok, legalább 1helyen lesznek...
ja gondoltam h Henry barcás lesz...:\
shevy
Leigazoljuk Henryt. Mundoban most írták, 24milláért 😉

hé-hé öcsi,vegyél vissza,szeretnél te olyan kis pöcs lenni,aki már 12 évesen azon vacilál hova menjen,a Barca-ba,vagy a Liverpool-ba,és itt mi nem tûrjük ezt a hangnemet<#ejnye1>

mimimi milyen 12 éves kis pöcs megy?<#conf>
dienesoft
Nem bunkósságképpen mondtam ezt, de nem értem: mi bajod van a "magyar 12 éves kis pöccsel"? Legalább van esély arra, hogy ismertebb focista lesz belõle.

dienesoft
Mi bajod van?

Örüljetek megy egy magyar 12 éves kis pöcs a bandába háháhááháhááháhá nevetésges

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

attól tartok hogy az nem 3 lesz,hanem több mint 3 hónap...de ne legyen igazam,és csárli jöjjön vissza

b4rc4
Akkor legjobb esetben Október elején tér vissza?<#szomoru1><#szomoru1>

basszus....

mike0013
http://eurobarca.hu
itt is fenn van😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hol olvastad????faszomba...
#9589 a Marca az kb nso színvonal spanyolban

dienesoft
Basssssszus :SSSSSSSSS <#conf><#conf><#conf>