Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, és én õszre terveztem hogy kimegyek arsenal meccsre londonba, elvileg pont ma kezdtem volna intézni---kúl mi?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
/fav pléjer - és pályán kívül is tiszta jó arc/
goal.com
tess
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
jó tökmind1.. az a 2 honap😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Valdes
Zambrotta Puyol Marquez Belletti
Messi Xavi Ronaldinho
Henry Eto'o
Divatcsapatok OLÉ!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Forca Barca
és még egy-két jó védõ,és ide is adhatják a bajnoki címet<#wow1>#wow1>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
itt is fenn van😞
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
#9589 a Marca az kb nso színvonal spanyolban