Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
na meg most Meridát is elvitte...én nagyon örülnék neki, végre jól igazolnánk, és szerintem hozná magával Henryt, vhogy megkéne oldani azt h henry etoo ronie messi 1xre pályán, de mondjuk úgyse túl soxor lesz olyan a sérülések miatt...Mondjuk 4ük közül már Messi a legjobb... 😛
neten akikrõl komolyabban írnak h jöhetnek azok Abidal,chivu,yaaya touré,henry õk mind jöhetnének szerintem, meg még 1 jobbhátvéd esetleg...talán még 1 csatár mert gudi,giuly,savi mennek és henry nem elég 3 ember helyett.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
nemcsak szerinted 😊 elvitt tõlünk 1-2 nagy tehetséget amit sztem megbántunk,hogy eladtunk( Fabregas)

GTheo
Legjobb lehetséges edzõ lenne, igazolások szempontjából biztos, a világ legjobban igazoló edzõje .

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

NeoMaN
Markez mehet úgynézki....

b4rc4
saviola

neevous
Pl Melchiot szerintem nem lassú.

b4rc4
Savila tuti megy =(

Az Arsenal mesterét, Arséne Wengert hírbe hozták a Barcelonával

A csapat elsõszámú játékosa, Thierry Henry tavaly már nagyon közel állt a távozáshoz - a Barcelona volt a legvisszhangosabb kérõ -, ám a francia végül Londonban maradt és nevét, valamint a megszokottnál kisebb részben képességeit adta a várakozásoktól elmaradó szezonhoz.

Henry érezte, az Arsenal kerete nem elég erõs a nagy célok megvalósításához. Ennek aztán idõközben hangot is adott, mondván: amennyiben ez nem változik, akkor õ távozik, mert számára így nincs motiváció.
Wenger, kissé kényszerpályán mozogva jelentõs fiatalításba kezdett az „ágyúsoknál”, bár részeredményeket fel tudott mutatni, még mindig csak az út elején járnak. Tudja jól ezt a francia szakember is.

Az Arsenal-szurkolók David Dein április közepén történt távozását követõen bizonytalanodtak el leginkább Wenger jövõjével kapcsolatosan. A volt alelnök a szakember legfõbb támasza volt házon belül, így viszont a francia menedzser ki lett téve a támadásoknak. Na, nem mintha olyan ijedõs típus volna, de a kispad megtartásáért folytatott, házon belüli aknamunka elhárítása, közel sem olyan vonzó életcél, mint egy edzõnek eleget tenni a legmagasabb szakmai kihívásoknak.

Márpedig szakmai kihívásból Európában jelenleg talán Barcelonában tudják kínálni a legtöbbet. Spanyol bajnokként és BL-gyõztesként zárták az idei szezont nyeretlenül: Katalóniában bizony ennél magasabbra rakták azt a bizonyos lécet az elmúlt években. Joan Laporta klubelnök sürgeti a változásokat, és bár nem tört pálcát a holland vezetõedzõ, Frank Rijkaard feje felett, azért sejttetni engedte: új csapattal és így új szakemberrel képzeli el a jövõt.

Wenger szerzõdtetését segítheti, hogy a Barcelona Henryt is leigazolná, így a londoniak francia sikerpárosa a jövõben is együtt dolgozhatna, igaz már a katalán fõvárosban.

Hát,így már azért jöhetne Henry,ha hozná Wengert<#wink>

NeoMaN
Egyetértek....

b4rc4
Laporta keménykezûséget ígér

A várt nagy bejelentések elmaradtak Joan Laporta idei elsõ sajtótájékoztatóján, a klubelnök elismerte, hogy több tekintetben is hibáztak az idény folyamán, mely oda vezetett, hogy a csapat nem nyert jelentõs trófeát. A legfontosabb kijelentése az volt, hogy Frank Rijkaard és Txiki Begiristain is marad a posztján, és szinte biztos Samuel Eto'o és Ronaldinho maradása is.

„Frank Rijkaard lesz a csapat edzõje jövõre is, és maximális motivációval várja a feladatokat. Ismeri a meghozott rendelkezéseket, tisztában van az elkövetett hibákkal. Önkritikát gyakorolt õ is, tudja, hogy néhány dolog nem mûködött jól" - árulta el Laporta, aki megerõsítette technikai igazgatói posztján Txiki Begiristaint is. „Txiki munkája nagyon jó volt a négy évet figyelembe véve. Idén fordult elõ elõször, a három igazolást szem elõtt tartva, hogy õk nem váltották be a hozzájuk fûzött reményeket. Õ is, az edzõ is rendelkezik a bizalmunkkal" - szögezte le Laporta, aki a játékoskeret átalakításáról konkrétumokat csak keveset mondott, mivel nem akarta megnevezni azokat az egyéneket, akiknek az összteljesítményével nem elégedett a klubvezetés, s akiknek valószínûleg távozniuk kell.

„Szeretnénk, ha Ronaldinho és Eto'o maradna, Rijkaard ugyanígy gondolkozik, és õk maguk is azt mondták nekem, hogy folytatják nálunk. A közeljövõben távozó és érkezõ játékosokat tekintve már meghoztuk a döntést" - jelentette ki, de hozzátette: „neveket nem fogok mondani, mert a szennyes ruhát zárt körben, otthon mossuk ki."

Laporta ezzel azt is elismerte, hogy néhányan nem nyújtottak olyan teljesítményt, mint várták, s nem hoztak elegendõ áldozatot sem. Arra vonatkozóan, hogy sztárjátékosra is kihat-e a tisztogatás, Laporta csak Ronaldinho és Eto'o maradását erõsítette meg, Deco sorsa nem került szóba a sajtótájékoztatón. Az elnök a témához hozzátette azt is, hogy szerinte „egy játékos sem szeretne majd maradni a klubnál, ha nem bír az edzõ és az igazgatóság bizalmával" - ennélfogva nem aggódik, hogy lesz olyan, aki nem hajlandó távozni, pedig a klub tervei szerint kellene neki.

„A belsõ rendszerben súlyos hibák voltak, máskülönben nem juthattunk volna el idáig. Azt gondoltuk, hogy a csapatban rejlõ tehetség majd felülkerekedik a jelenlévõ egyéb gondokon, de nem így lett. Ezért mondtam, hogy a tûzzel játszottunk, s meg is égettük magunkat" - ismerte be, s ehhez hozzátette, a fegyelmi rendszeren alapvetõ változtatások lesznek, így például az orvosoknak és az erõnléti edzõknek nagyobb „hatalmat" biztosítanak a továbbiakban. „Néhány ellenõrzési mechanizmus nem mûködött, s ez is a végsõ rossz eredményekhez vezetett. Hetek óta elemezzük a szituációt, melybe ez idény alatt kerültünk. Tisztában vagyunk vele, hogy ami történt, miért történt. Mindannyian hibásak vagyunk, persze van, aki jobban, van, aki kevésbé. De csak a játékosok hozzáállására visszavezetni a bajokat, a problémák leegyszerûsítése lenne. Vannak más okok is, melyeket elemeztünk."

„Vannak új rendelkezéseink, melyek a fizikai felkészítésre vonatkoznak. A játékosok jobban ellenõrizve lesznek, nagyobb szerepet kapnak az orvosok és az erõnléti szakemberek" - tett ígéretet a klubelnök, aki a következõ hetekben elsõsorban a keret átalakításával viheti majd át a gyakorlatba az elmondottakat. Hogy mennyire várható nagy váltás, azt egyelõre még jótékony homály fedi...

Valaki meg tudná mondani minek a barca-ba az Henry? Szinte a vllág legerõsebb csatársora áll fel így is, arról nem beszélve hogy ki lessz a kispadon, majd a messi?--- röhej.Abból a pénzbõl inkább 2 jó védõt kellene venni mert ez a védelem siralmas. Eto-nak van igaza: hiába van egy klasszis csatársor ha nincs védelem. PL: nézzük a getafe elleni 6:5-öt. Forca Barca!
mike0013
na jó igaz, mindenesetre Puyol mellé kéne egy értelmes védõ

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tobias88
188cmes jobbhátvédet életemben nem láttam rajta kívül, 185 felett lassú arra a posztra mindenki
B0B0
És túl gyarkran állítják ki, meg hoz össze gólt...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
sztem az a baj vele,hogy magas , lassu, nem bir ugrani, futni se és az idõzítése is kicsit rossz..

b4rc4
elõtte meg 999999999999 baki.. :S

mike0013
annyira nem rossz, pl asszem 3 meccsel ezelõtt volt egy nagy mentése gólvonalról, igaz semmi mást nem csinált😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

B0B0
Nekem csak Oleguer nem tetszik ebben a csapatban.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mike0013
meg kidobni a p*csába a gudjohnsent

dienesoft
Én is bekönnyeztem 😞. De itt leszek Augusztusban is és drukkolok nekik!!!

b4rc4
eurobarca-n nézegettem ,hogy mikor 7pont elõnyünk volt... akkor a csapat rontotta el...:S😞

b4rc4
Azért szerintem akkora nagy vérdrissítés nem kell.
Kellene : véõd(k) csatár és savioalt megtartani
aztán akaratot tolni a csapatba,meg motiváciot!!!

B0B0
"Nem rajtuk múlt."<--azért ez merész kijelentés. Kizárólag rajtuk múlt. Õk szúrták el...

mike0013
nos igen...😞
tesóm real drukker és együtt néztük a real meccset és amikor belõtte Reyes a 3. gólt, akkor tesóm felordított és mondta, hogy BAJNOKOK, stb...
én meg... nos igen, ugyanaz, mint veled, kicsordult a könnyem😞
NAGYON, DE NAGYON SZERETEM EZT A CSAPATOT, és remélem most lesz vérfrissítés és nagy kedvvel és tudással vágunk neki a következõ idénynek! HAJRÁ!

hát gyerekek,én most jöttem haza...egész meccs alatt szorongattam a Barca sálamat,és imádkoztam,és amikor a Mallorca betalált,odarohantam a Barca poszteremhez a falon,és megcsókoltam,és titikon bíztam benne hogy van rá remény hogy bajnokok legyünk,ha Isten is úgy akarja,de amikor Reyes belõtte a Real vezetõ gólját,tudtam,itt mi ma nem lehetünk bajnokok<#rinya><#rinya>.Szégyen vagy nem szégyen,de én sírva fakadtam amikor lefújták a Madrid meccsét<#sir>.De én már lassan 6 éve vagyok Barca drukker,minden eseményt ahol lehet követek(TV,net,rádió),de ez volt eddig a legszomorúbb élményem,de egy valami megvigasztalt,az hogy midnent megtettek ezen az utolsó meccsen,és szívvel-lélekkel hajtottak.Nem rajtuk múlt.És lenne egy kivánságom,hogy ti,SG-s Barca drukkerek augusztustól is legyetek itt,és szurkoljunk imádott csapatunkért,hogy újra vissza kerüljenek a trónra!!Köszönöm,hogy vettétek a fáradtságot,és elolvastátok hsz-emet!Sziasztok<#rinya>

mike0013
az a minimum!
Remélem, hogy felvilágosítják, hogy a kocsma két utcával arébb van és nem a pályán/edzéseken kéne röhögni, meg komolytalanul venni

b4rc4
hát ha marad, neki is kellene egy agymosás.. hogy edzéseken nem röhögni kéne

jaja 😄
Mi abban a szerencse, hogy 3-1-re nyertünk, mert az elején találtak egy gólt? 😮 RVN sérülése az mi volt? Ez olyan, mintha Messit rúgnák le...

Pl. amikor a 3-3-mas meccsen belõtte Messi az utolsó gólt, nem azt mondtm hogy mákosok vagytok, hanem hogy miért voltunk olyan bénák a végén

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mike0013
ezek szerint nem biztos, hogy megy:o
és szépen sportszerûen gratulált😊

mike0013
„A játékosok szomorúak, s ez így normális. A mérkõzés elõtt tudtuk, hogy gyõznünk és várnunk kell. Kár, hogy hiába nyertünk, nem ért semmit, a végelszámolásnál minden meccs számít, korábban dõlt el minden" - sajnálkozott, s ehhez hozzátette, a helyzetet „nem lehet igazságtalannak vagy igazságosnak tartani, csak el kell viselni büszkeséggel. Mindig gratulálni kell a bajnoknak, legyen az a Real Madrid, vagy bármilyen más együttes."

„Döntetlenre álltunk pontokkal, de õk nyertek, gratulálni kell nekik" - szögezte le az edzõ, aki mélyebb, elõre tekintõ, a jövõt firtató fejtegetésekbe nem kívánt belemenni. „Még nem ez az a pillanat, mikor ilyesmirõl kell beszélni. A csapat ma elvégezte a dolgát, ez van. Késõbb majd nyugalomban elemezzük a helyzetet a technikai csapattal, az elnökséggel."

„Most elõre kell tekinteni, nem visszafelé nézni. Ez a bajnokság az utolsó játéknapon dõlt el, de a végeredmény már a korábbi meccsek következménye volt" - vélte a szakvezetõ, akinek az edzõi posztról való távozására egészen minimális az esély a katasztrofálisan sikerült idény ellenére is.
2007.06.18. 01:15

végülis csak 6 golt lõtt ja.

BUDA > miskolc.

mike0013
ennyit a bajnoki címrõl, de....
ha télleg csak nevetés van edzésen, akkor mennie kell Rijkaardnak...
elõzõ fordulóban eldõlhetett volna, hogyha nyerünk, ennyit errõl!
remélem Henry jönni fog, meg lesz vérfrissítés a csapaton belül, és eléggé nagy morállal és erõvel vághatunk neki a 07/08-as szezonnak!
HAJRÁ F.C. BARCELONA!

b4rc4
Hát sanszos.. :S

Ronaldinhos10
Azt hiszem ezzel Rijkaardnak is vége<#rinya>

Visca el Barça !

azzal se értünk el tul sokat...
Zenszkij
dehogy van ellenetek...Messi kezesgólja? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

pont ez az... április környékén nagyban leszarták, közelgett a bajnokság vége, akkor jöttek rá h para van... csak ez nem volt már elég.😞
b4rc4
Mért nem bírúnk egész évben ilyen mentalitással játszani? Mért csak akkor mikor már nagy a gáz és rájövünk,hogy hohó megszívjuk?!

az nem kifejezés, h elkurtuk...
b4rc4
az hogy a Real utobbi 3-4 meccsén 93. percben lõ gólt?
meg hogy persze miis akkor kapunk 1et.. alairom volt egy csomo meccs amit elcsesztünk de ez van.. 😞
na mind1 grat a madridnak a tavaszi teljesítményükkel megérdemelték a bajnoki cimet ehhez kétség sem fér.mimeg elkutuk,nem kicsit,nagyon...

Barca szurkolóknak nem tetszik az eredmény a másik pályán 😄DDD

uristen ez kezd olyan lenni mint a fradi meccs... a szurkolok kivannak...
B0B0
Ez nem fortuna kérdése!!!! Elbaszás kérdése...eléggé vastagon

b4rc4
Fortuna megint ellenünk van.. jol mondod reyes golt nem lõtt.. de most 2-t
a mallorca 3 helyzetet hagyott ki :S

b4rc4
Bajnok a Real :-( 3-1...<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

ez a szerencsétlen Reyes is egész évben nemlõ gólt, de most kapásból 2-t

na ennek ennyi<#rinya>
NeoMaN
viszonlátásra

nem lehet igaz... már megint..<#szomoru1>
Azért ez már télleg hihetetlen mekkora szerencséje van a Realnak mostmár minden meccsen. De sajnos mi basztuk el 2 hazai meccsünkön 😞