33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• barcames
    egy 0:3 elégedett lennék
  • horpeti
    És viszont. :P
  • gyepesjoint
    hehe,kiváncsi leszek a real totyikra egy esetleges Barca win után :PP
  • bgreg
    szerencsétlen slick vasárnap reggel úgy kell felkaparni, mint a tavalyi 2-6 után nem tudott hova bújni
  • gyepesjoint
    az utazó keret Madridba:

Kapusok: Valdés, Pinto
    Mezőnyjátékosok: Piqué, Puyol, Dani Alves, G. Milito, Márquez, Maxwell, Csihrinszkij, Y. Touré, S. Keita, Busquets, Xavi, Iniesta, Jeffrén, Messi, Henry, Pedro, Krkic.

Piqué ottvan,de Ibra nem épült fel :S
  • gyepesjoint
    2 dolog van,amiben reménykedem az Inter meccsre:
    1.Addigra lesz nekünk Abidal-Puyol-Piqué-Dani védősorunk,és Pedro-Ibra-Messi támadósorunk,középen remélhetőleg Xavi-Ini kettős
    2.Ha a realt most megverjük,akkor a bajnoki címtől egy karnyújtásnyira leszünk,ergó egy picit tudunk tartalékolni a San Siro-ra :)
    de persze van ami aggaszt is:
    Lucio-t amikor láttam a Chelsea ellen,már akkor éreztem,hogy ha összejön az elődöntőben a Barca-Inter derbi,akkor ő az aki megfoghatja majd a Bolhát :S No meg ugye olasz csapatról van szó,azaz egy "Véletlen" odarugás Messi lábára és...Mourinho amúgyse egy finomkodó edző,ő kerek-perec megmondja a srácainak,hogy mi az ábra a kis argentínnal :S na majd kiderül!!!
    szombaton pedig csak 1 eredmény elfogadható: A GYŐZELEM!
  • barcames
    szerintem oda vissza megverjük az intert:)
    de hazai pályán nagyobb lesz a különbség az tuti.
  • WuFraZselic
    ápr 20 / 28
  • sz4bolcs
    Mikor lesz? Piqué, és Puyol játszanak??
  • limperatore
    inter barca 2:1 sztem :D

visszavágó meg adott forma ( 1:1 :P )

messi nagyon durva, nem szabad neki teret hagyni, inter továbbjutásra 35% esélyt látok kb, ha cambiasso és lúcio megint bomba formában lesz, akkor lehet meg

meg hát ugye josé, mégis csak nagyobb edző mint guardiola , benne van minden reményem ( meg militoban meg sneijderben :D )
  • IXEMGabeo
    kibújt a szög a zsákból:D:D

Barcelona-Inter tippek a meccsre?:)
  • SLICK
    én próbáltam értelmesen levezetni ezt a vitát, de kibújt a szög a zsákból.
    Neked is bizony a jó anyádat!
  • barcames
    ámen
  • gyepesjoint
    nagy meccsek lesznek az biztos :)) Samu biztos libabőrödzeni fog a Nou Camp-ban :D
    a tegnapi meccsről pedig egyetlen szó a véleményem:
    Messi

Ha szombaton fele ennyire fog jól mozogni a kis Bolha,akkor a reálnak annyi :PP
    BARCA-TÖBB MINT EGY KLUB
  • sz4bolcs
    Messi miatt simának tűnt, de én úgy láttam, az Arsenalban volt potenciál, Guardiola nem véletlenül ugrált a kispadon. :D
  • WuFraZselic
    hát grat, most néztem meg az összefoglalót, ez nagyon sima volt (mint ahogy vártam is)

nem lesz egyszerű az elődöntő, van egy olyan érzésem, hogy szorosabb lesz mint a csoportmeccsen :D
    mindenesetre nem bánnám ha Messit eltiltanák a következő 1-2 meccsről mivel 4 gólt lőtt (mert ÉN sérülést azért nem kívánok neki, mint egyes értelmiségiek más topikban :D)

Április 20-án, KEDDEN (> hál isten adja a tv2 :D) a San Siroban kezdődik a buli :)
  • horpeti
    Mármint nem emelkedik ki annyira a Madridból, mint Messi a Barcából. De úgyis értitek. :D
  • horpeti
    Látom már megy az anyázás előre az El Classicoról.
    Hát, én azt mondom, győzzön a jobbik. :)

Nagyon kemény a Barca, és Messi, ez nem vitás, és öröm nézni Madrid szurkolóként is. Viszont Madrid szurkolóként azért bízom a Madrid győzelemben, hazai pályán pláne. Jók vagyunk azért, még ha nincs is ennyire kiemelkedő zsenink. C. Roni is hasznos nagyon, csak máshogy, de nem emelkedik ki ennyire a Barcából. Talán ez a csapat építése miatt is van. De ez nem is baj.
    Szal Hajrá Madrid . :DD

És grat a mai Messi parádéért, megérdemelt győzelem.
  • sz4bolcs
    Ritka, mikor a klasszisok közül ennyire ki tud emelkedni valaki.
    Pelé, és Maradona idejében is voltak más zseniális játékosok, ők mégis a legnagyobb legendák lettek.
  • Jakuza001
    Neha azon elgondolkozom, hogy hogyan tudjak Messi zsenialitasat osszehasonlitani a Rooneyeval.
    Mintha osszehasonlitanam Claudia Shiffert, Kiszel Tundevel.
    Na ez igy azert egy kicsit eros volt. :D
  • IXEMGabeo
    az a csicska Lyon még akár döntőbe is kerülhet:D:D:D vigyázz azért senkit ne becsülj le
  • bodajoci
    Az meg szánalmas, h az Arsenal drukkerek simán elismerik a vereséget, ilyen Slick félék meg itt emberkednek...A "nagy" Real meg egy csicska Lyontól kiszopott...
  • bodajoci
    Szép volt, persze kellett Messi is, de azért ezt is csak a csapat nyerte meg, nem csak Messi. Nyertünk mi már nélküle is nagy meccseket. Attól persze még egy ufó ez a gyerek:-)
  • IXEMGabeo
    szép volt ez egy zseni ez az ember:)
  • rumkola
    ő bocs, te lelki sérültként idejössz flémelni?
    :D
    gratulálok
  • buldozer99
    mérnem mész el az a*yádba?:D
  • barcames
    a statisztikáknak semmi értelme. gyere vissza szombaton majd akkor megbeszéljük mi volt a meccsen tacsi.
    ez olyan raul játszott vagy 600 meccset és néha rúgott gólt meg csókolta a gyűrűjét (nekem ez ugrik be raulról)
    messiről meg maradona :D
  • SLICK
    Olvasgass :DDD
  • marci9507
    Ez nem szerencse.Viszont az már igen,amikor kamutiziket kaptok,az már szerencse;).
  • Jakuza001
    MESSI
  • Gaba94
    tavaly is nagy volt az önbizalom,aztán mennyi is lett? hmm.. ja igen, 2-6 :)
  • barcames
    így van
    messivel senki nem mert mezt cserélni:D
  • sz4bolcs
    Messi vs. Arsenal 4-1 :)
  • barcames
    apám előbb messi az nem ember
  • rumkola
    bazmeg Messi 4
    ezt nem hiszem el, úszott a pénzem
    :D
    azért örülök
  • rumkola
    asszem itt mindjárt a scotland yard segítségét kéri az arsenal... :DD

áábazmeg öröm nézni ezt
    INIESTA
  • rumkola
    Barca meg a 21. századé. Szia múlt!
  • SLICK
    hagyunk felzárkózni titeket. Mi legalább a 20. század legjobb csapata vagyunk, így van mire arcoskodnunk is. Többet jelent szvsz mindennél...

Na hagylak titeket matyizni szombatig...
  • rumkola
    ez oscar díjas alakítás volt azért :P
  • rumkola