Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca el Barça !
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Dinho--------------Messi
Xavi
Marquez
Abidal---Chivu---Puyol--Beletti(zambrotta)
-------------VV-------------
és akkor vmi ilyesmi felállás
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
sztem ha minden igazolás összejön vmi ilyesmi lesz a felállás:
henry--------etoo
Dinho------------------MEssi
Iniesta----Xavi
Abidal-----Chivu----Puyol--Zambi(Belletti)
-----------VV--------
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
forrás:eurobarca.hu
Visca el Barça !
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
és mostmár hivatalosan is megerõsítve....hát nem is tudom mit mondjak erre 😞 évszázad igazolása remélem jól érzi majd magát spanyol honban és sok gólt rúg <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Na ennek már lehet örülni<#nevetes1>#nevetes1>
Visca el Barça !
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Henry(?)------Samu
Dinho-------------Messi
--------Iniesta------------
---------Xavi-------------------
Abidal(?)----Chivu(?)-----Puyol-----Zambi
-----------Valdes------------
am yaya toure milyen poszton játszik?bocsi a láma kérdésér
<#zavart1>#zavart1>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha mind a négyen a kezdõben lesznek, akkor megint gyengülne a csapat védekezése, fõleg, h Ronnie "nem szeret" védekezni (márpedig, ahova én helyeztem, ott kellene!)...
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
ja és sztem se számít hány éves, õ még egy 5évig tuti fogja tolni legalábbis remélem...
najó buldozer megbocsátok
ez a 06/07es szezonja ratyi volt és kiváncsi leszek hogy áll át spanyol focira,mondjuk sztem jól fog neki menni... és remélem is
Forca Barca
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
de mind1 ha már a miénk lett Henry , hajrá mindent bele..