Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinhos10
valahogy igy képzelem el én is a csapatot csak ha leigazoljuk Tourét akkor valószinû Rijkaard õt fogja játszatni Marquez helyett

Visca el Barça !

B0B0
Hát azt azért nem mondanám, hogy Xavin átmennek. Õ azért odateszi magát. Nagyon sok labdát szokott szerezni a középpályán

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Bellettitõl elbúcsúzhatsz

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
henry------etoo
Dinho--------------Messi
Xavi
Marquez

Abidal---Chivu---Puyol--Beletti(zambrotta)
-------------VV-------------

és akkor vmi ilyesmi felállás

báttyó02
turé messze nincs olyan jó mint diarra..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ronaldinhos10
szerintem is Marquez simán játszhatna Vkp-t

Visca el Barça !

b4rc4
én félek azért Touré-tõl,hogy ilyen Diarra féleség :S

fernando torres
Vkp az kell bizony (Y)

b4rc4
hát figyi , sztem Marquez is nagyon jó védõ.bár anno mikor vkp-nak játszatta rijkaard ,jobban teljesített .

szentem meg kell Chivu,mer õ nagyon sokoldalú védõ,bárhol lehet játsztani hátul,és Abidal meg csak simán balhátvéd,szal jöjjön a román

GTheo
Túl támadó, Iniestán és Xavin átmennének, egyik sem "ütközõ" ember... Szerintem 4-2-3-1et kéne játszani, úgy h Henry-Ronie-Messi picit hátrébb lennének mint a 4-3-3ban Ronie és Messi, és alapból henry lenne balon, de akár etoo visszacsúszhat jobbra, messi átmegy balra Henry elõre,stb.... De Iniesta és Xavi Vkpnak húzós...VKP meg KELL!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
Chivu nem kell ide szvsz..inkább jöjjön Abidal.

b4rc4
cserepad szvsz😊 Iniesta már jobb nála érzésem szerint, idé bejátszotta magát a kezdõbe és már kreatívabb és jobb mint Deco.
sztem ha minden igazolás összejön vmi ilyesmi lesz a felállás:
henry--------etoo
Dinho------------------MEssi
Iniesta----Xavi
Abidal-----Chivu----Puyol--Zambi(Belletti)
-----------VV--------

Ronaldinhos10
hát vagy legalább is reméljük

Visca el Barça !

Danman
//Johann Cruyff is egy kurvajó játékos volt//ON

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

hát,Titi ezt tovább fogja vinni ezt a legendát<#wink>

Ronaldinhos10
A csatár minden bizonnyal Barcelonában is a 14-es mezben fog játszani, hiszen ez a szám eleve szabad a gárda keretében, s igen értékes történelmileg, hiszen Johan Cruyff tette legendássá egykoron ezt a mezszámot Katalóniában.

forrás:eurobarca.hu

Visca el Barça !

14-es lesz a mezszáma?

Danman
good luck th14

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hát a FIFA 08-ban más kénytelen leszek a Barca-val is gamelni <#wilting>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nono84
Bivalyerõs csapat lesz a Barca 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

bencekristof
<#vigyor4>

___________________________ Üdv! ___________________________

5w0rdf15h
Arsenal Football Club can confirm that it has reached an agreement with Barcelona for the transfer of Thierry Henry.

és mostmár hivatalosan is megerõsítve....hát nem is tudom mit mondjak erre 😞 évszázad igazolása remélem jól érzi majd magát spanyol honban és sok gólt rúg <#rinya><#rinya>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ronaldinhos10

Visca el Barça !

mike0013
asszem középpályás

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Barca 2007/2008

Henry(?)------Samu

Dinho-------------Messi
--------Iniesta------------
---------Xavi-------------------
Abidal(?)----Chivu(?)-----Puyol-----Zambi
-----------Valdes------------

am yaya toure milyen poszton játszik?bocsi a láma kérdésér
<#zavart1>

mike0013
megy Xavi mellé x)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ez nem is rossz,Messi,és Dinho egy picivel elõrébb mozogna mint Xavi😊

Forza Italia
Henry fantasztikus focista. Nagyon jól jött a Barcának. sztem egy Eto--Hanry kettõs mögött Ronaldinho és Messi. Fúúúúú Belegondolni is rossz mi lessz az ellenfelekkel. Remélem bajnok lessz újra a Barca.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Érdekes lenne ez a felállás. 😄 Persze, ha Henry a Barçában van, akkor elég 10 emberrel is kiállni? 😊 Egyébként Ronaldinhot próbálnám meg Deco helyett középen, irányítóként, és akkor lehetne Henry-Eto'o-Messi csatárhármas. Feltéve, ha igaz a hír Henryról, mert amíg nem látom Barça mezben, addig nem katalán játékos. 😊
Ha mind a négyen a kezdõben lesznek, akkor megint gyengülne a csapat védekezése, fõleg, h Ronnie "nem szeret" védekezni (márpedig, ahova én helyeztem, ott kellene!)...

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Danman
jaja pontosabban kb fél ha nem több szezont kihagyta, de amikor jáccott akkor is nagyon jól tolta, lásd arsenal - manchester united (fav meccs).
ja és sztem se számít hány éves, õ még egy 5évig tuti fogja tolni legalábbis remélem...

najó buldozer megbocsátok

jaa az... 😄
b4rc4
folyamatos ágyék sérülése volt 😄

ha jol tom sérült vot... eto'o is ratyi még, jövöre bizta jobban megy majd neki/k
b4rc4
hát azért ha 2éve megvesszük jobb lett volna sztem.
ez a 06/07es szezonja ratyi volt és kiváncsi leszek hogy áll át spanyol focira,mondjuk sztem jól fog neki menni... és remélem is

sztem az nem számít, hogy 28 vagy 30. Henry még mindig nagyon jol nyomja sztem.
csak nem mind1, milyen mezben..😛
b4rc4
Egyébként évek óta hirsztelik,hogy a nyáron jön Henry, sztem most volt a legrosszabb idõzítés.. sokkal jobban örültem volna pl ha tavaly jön vagy 2 éve.. mert azért akkor 28éves csak.. :S

buldozer99
Mondjuk én még az Arsenalt csipázom a Barca mögött a legjobban,szal nekem mindegy hol játszik😛

Forca Barca

buldozer99
hehe... letiltott mert röhögtem😄😄😄

Forca Barca

nemzetisport irta már Roni&Eto'o távozását a Milanhoz.
Danman
nemtudom hgoy hogy fogok így menni...kedvenc játékosom de így most nagyon le vagyok törve.na mind1 megyek tusolni, hátha felfogom az egészet

b4rc4
nemzetisport azt irta,hogy Rafa Benitez viszi a Poolhoz 20 vagy 25 milla fontért... :S

Remélem tévedtek

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jaja Fernando Torres sokkal jobb lett volna...
b4rc4
Jahh, épp ezért sokkal jobban örültem volna Fernando Torresnek...
de mind1 ha már a miénk lett Henry , hajrá mindent bele..

hétfõn majd minden eldõl...ha tényleg akkor mutatják be. Azér eurobarca szrint már Henry a Barcelonáé.
jol is teszed

Nem véletlenül vagyok ARSENAL-os

...mindent bele!😄