33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bigapó
    Egy vérbeli sportolónak minden meccs kihvás, még egy baráti is. Ez a "hol a kihivás?" egy hülyeség, már ne haragudj. Ők, akik táskányi pénzt raknak el havonta, évente, nem azért játszanak. Ők tényleg a foci szeretéért, sőt imádatáért kell hogy játszanak. Ha nem élvezed amit csinálsz nem lehetsz benne jó!!!
    Nézd meg azoknak a játékosoknak a mozgását akik élvezik a játékot. Nem csak Barca-sról beszélek, ott van Raúl is példának. Isteni játékos, nem értem miért van kispadolva egy rangadón?
    Másik legjobb példám Morientes. Real hanyagolta, pedig Ő is kitűnő játékos. Kölcsönadták Monaco-nak és ontotta a gólokat, sőt, vele jutottak tovább BL-ben, na és ki ellen is? igen, Real Madrid...

Szóval nálatok a vezetéssel van a gond, ott kéne rendet rakni és rögtön más lenne a helyzet, még ennél is izgalmasabb meccsek jöhetnének.
    Tegnap természetesen csak egy jó napot fogtunk ki, az amúgy is jó szériában, Ti meg egy rosszat. Ez benne van.
  • horpeti
    Hát nemtom. Kérdés, hogy 2-3 év minden megnyerés után mit gondolnak a fiúk... Hol a kihívás? :)
    De azért ebben az idényben is a Madrid nyújtja nekik a kellő kihívást, azért komoly, hogy forduló előtt 21 ponttal van lemaradva a 2. Nagyon komoly. :) Egymást tartják verseny hőfokon, de ez így jó, mert így izgalmasabb minden meccs mindkét tábornak, hisz nyerni kell, nincs lehetőség lazsálásra. Most a Barcának van 1 meccsnyi előnye, gólarányból kifolyólag talán 2. Azért az sok, de nem lehet babérokra ülni. Bár már nincs sok hátra.
  • barcames
    nem lehet megunni a győzelem ízét!
  • horpeti
    A 200 millió vs bárki szarráver szövegek tetszenek. :)) Ilyenkor mi fáj? Hogy 200 milliót költött a Madrid? :P A vicc, hogy így is nyereségesek, sajna sokszor nem is a játék, hanem a gazdaság miatt vannak az igazolások.
    De hál istennek idén azért nem csak a gazdaság, hanem a játék is javult.

Persze a Barca már tavaly is jól össze volt rakva, sőt, már régebb óta jól össze vannak szokva, és valóban kevesebb igazolás szükséges, hiszen megvan a keret. Ráadásul a kulcsfigurák jó fiatalok, így mindig csak keveset kell beépíteni. Úgyhogy várható, hogy a Barca hengerel még folyamatosan jó pár évig. Kérdés, nem unják-e meg? :D
  • horpeti
    Grat a meccshez a Barcának, meg a sok értelmes Madrid alázó HSZhez. Bár ki várt mást? :)
  • rumkola
    "az utóbbi egymás elleni négy meccs összesített végeredménye 11:2 a katalánoknak
  • barcames
    szerintem senki nem gondolhatta komolyan a meccs előtt, hogy ez a gyenge madrid nyerhet.....:D
    AMIT NEM LEHET PÉNZÉRT MEGVENNI....
    MÉS QUE UN CLUB
    leborulok messi nagysága előtt.
  • sz4bolcs
    Sajna nem volt szép játék, de hát mindenki úgy játszik, ahogy hagyják..
    Piqué viszont nagyon kellett.
  • gyepesjoint
    nagyon nagy mneccs volt,igazából az egész csapat mozgott jól,senki se villogott,de viszont a Real-nál látszott,hogy Ronaldo,Higuain nyomás alatt egyszerűen nem tudnak 100%-ot nyújtani...hiába a 15(??) sorozatban megnyert bajnoki,aminek a felét nagy különbséggel nyerték,hiába higuain 50 ezer gólja,hiába ronaldo szabadrugásai,ha a tavaszi szezon két fontos meccsét nulla játékkal bukják el...Lyon ellen otthon 1-1,BL zakó,ellenünk otthon 0-2,úszik a bajnokság...ez a nagy különbség!! Ramos,Albiol,Garay pedig egy utolsó senkiházi köcsög a szememben,0-2-nél,a 80. perc környékén úgy elkezdték darálni Pedrot,Messit,hogy csak na...ha már ők kikapnak,akkor mi is kapjunk majd ki elv alapján....200 milliós csapat-összeszokott csapat 0-2
  • sz4bolcs
    Hogy vagy, Slick? :D
  • tobias88
    2-0 ennyi elég,így átvenni egy labdát csak egy isten tud, ahogy a kommentátor mondaná!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • IXEMGabeo
    ehhez nem kell kommentárt fűzni:) még akár 1-4 is lehetett volna:D
  • buldozer99
    Forca Barca! én csak ennyit írok:P:)
  • bodajoci
    pussz neked is
  • Monoton
    Na, csókot!
  • bodajoci
    Örülök én de én nememberkedtem előtte, mint Te...
  • Lcapitant
    Szép volt, jobbak voltatok!
  • SLICK
    nem hogy inkább örülnél normálisan a győzelmeteknek.
  • SLICK
    100 %-os teljesítmény. Megérdemeltétek, talán ezzel elindítatok egy olyan szervezkedést a Madridban, hogy jövőre talán ellenetek is legyen esélyünk. Remélem nem a bevásárlás lesz a szervezkedés.
  • bodajoci
    Na bazz akk nem mered most bekapcsolni a tv-t ugye....Még megalázóbb volt játék terén ez a meccs, mint a tavalyi 6-os
  • Monoton
    Gratula, megérdemelt győzelem.
  • rumkola
    LOL
  • rumkola
    Pedro!!!
    0-2
    :D
  • rumkola
    baaazmeg azt hittem holnap lesz!!!

most kapcsoltam be, pont vége az első félidőne

0-1 Messi!
  • marci9507
    HAJRÁ BARCELONA!!
  • banok
    + az oldalamon is van. Sport1 linkek is.
  • Monoton
    myp2p.eu --- veetle-s linkek altalaban a legjobbak.
  • Amiga
    Hali,

Nem adnátok egy online linket a ma esti meccshez?

Köszi, Amiga
  • mate317
    eurobarca szerint ez lesz a kezdő: valdes, puyol, pique, milito, maxvell, alves, busquets, xavi, keita, pedro, messi

Érdekes...
  • gyepesjoint
  • IXEMGabeo
    sör az szar:D igyatok Deitet xDDDDD
  • tobias88
    1 madridos haver + kocsma
  • sz4bolcs
    Nálam lesz egy tévé. Én nyertem.
  • gyepesjoint
    am ki mivel készül a meccsre?? én 3 barcás haverral,kb 2 rekesz sörrel,10 csomag chipsszel,barca sál+mez is alap lesz
  • IXEMGabeo
    Puyol és Pique nem játszott akkor nem felépülni hanem visszatérnének az lenne jó és hasznos...Alves játszott is az Arsenal ellen ám nem ő volt a legjobb az is tény
  • gyepesjoint
    ha az utolsó pillanatban egy rohadtul kiszenvedett,potyagóllal nyerünk ugyanolyan boldog leszek,mint a tavalyi 2-6 után!!! a lényeg a 3 pont!!!! ha ez megvan,akkor szvsz idén valahol címet védünk!
  • Gaba94
    "Puyol, Pique, Milito nem ártana ha felépülne mondjuk.."

mindhárman egészségesek..
  • WuFraZselic
    Daniel Alves?
  • IXEMGabeo
    hmm. az Inter ellen mindenképp kell egy ütőképes védelem tehát Puyol, Pique, Milito nem ártana ha felépülne mondjuk..ja és mondjuk Daniel Alves remélhetőleg nem hagy helyet Sneijdernek:)
  • Gaba94
    egy 0-1 is tökéletes eredmény lenne a számunkra.