33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#14501 Egy vérbeli sportolónak minden meccs kihvás, még egy baráti is. Ez a "hol a kihivás?" egy hülyeség, már ne haragudj. Ők, akik táskányi pénzt raknak el havonta, évente, nem azért játszanak. Ők tényleg a foci szeretéért, sőt imádatáért kell hogy játszanak. Ha nem élvezed amit csinálsz nem lehetsz benne jó!!!
Nézd meg azoknak a játékosoknak a mozgását akik élvezik a játékot. Nem csak Barca-sról beszélek, ott van Raúl is példának. Isteni játékos, nem értem miért van kispadolva egy rangadón?
Másik legjobb példám Morientes. Real hanyagolta, pedig Ő is kitűnő játékos. Kölcsönadták Monaco-nak és ontotta a gólokat, sőt, vele jutottak tovább BL-ben, na és ki ellen is? igen, Real Madrid...
Szóval nálatok a vezetéssel van a gond, ott kéne rendet rakni és rögtön más lenne a helyzet, még ennél is izgalmasabb meccsek jöhetnének.
Tegnap természetesen csak egy jó napot fogtunk ki, az amúgy is jó szériában, Ti meg egy rosszat. Ez benne van. -
#14500 Hát nemtom. Kérdés, hogy 2-3 év minden megnyerés után mit gondolnak a fiúk... Hol a kihívás? :)
De azért ebben az idényben is a Madrid nyújtja nekik a kellő kihívást, azért komoly, hogy forduló előtt 21 ponttal van lemaradva a 2. Nagyon komoly. :) Egymást tartják verseny hőfokon, de ez így jó, mert így izgalmasabb minden meccs mindkét tábornak, hisz nyerni kell, nincs lehetőség lazsálásra. Most a Barcának van 1 meccsnyi előnye, gólarányból kifolyólag talán 2. Azért az sok, de nem lehet babérokra ülni. Bár már nincs sok hátra. -
barcames #14499 nem lehet megunni a győzelem ízét! -
#14498 A 200 millió vs bárki szarráver szövegek tetszenek. :)) Ilyenkor mi fáj? Hogy 200 milliót költött a Madrid? :P A vicc, hogy így is nyereségesek, sajna sokszor nem is a játék, hanem a gazdaság miatt vannak az igazolások.
De hál istennek idén azért nem csak a gazdaság, hanem a játék is javult.
Persze a Barca már tavaly is jól össze volt rakva, sőt, már régebb óta jól össze vannak szokva, és valóban kevesebb igazolás szükséges, hiszen megvan a keret. Ráadásul a kulcsfigurák jó fiatalok, így mindig csak keveset kell beépíteni. Úgyhogy várható, hogy a Barca hengerel még folyamatosan jó pár évig. Kérdés, nem unják-e meg? :D -
#14497 Grat a meccshez a Barcának, meg a sok értelmes Madrid alázó HSZhez. Bár ki várt mást? :) -
rumkola #14496 "az utóbbi egymás elleni négy meccs összesített végeredménye 11:2 a katalánoknak
-
barcames #14495 szerintem senki nem gondolhatta komolyan a meccs előtt, hogy ez a gyenge madrid nyerhet.....:D
AMIT NEM LEHET PÉNZÉRT MEGVENNI....
MÉS QUE UN CLUB
leborulok messi nagysága előtt. -
#14494 Sajna nem volt szép játék, de hát mindenki úgy játszik, ahogy hagyják..
Piqué viszont nagyon kellett. -
gyepesjoint #14493 nagyon nagy mneccs volt,igazából az egész csapat mozgott jól,senki se villogott,de viszont a Real-nál látszott,hogy Ronaldo,Higuain nyomás alatt egyszerűen nem tudnak 100%-ot nyújtani...hiába a 15(??) sorozatban megnyert bajnoki,aminek a felét nagy különbséggel nyerték,hiába higuain 50 ezer gólja,hiába ronaldo szabadrugásai,ha a tavaszi szezon két fontos meccsét nulla játékkal bukják el...Lyon ellen otthon 1-1,BL zakó,ellenünk otthon 0-2,úszik a bajnokság...ez a nagy különbség!! Ramos,Albiol,Garay pedig egy utolsó senkiházi köcsög a szememben,0-2-nél,a 80. perc környékén úgy elkezdték darálni Pedrot,Messit,hogy csak na...ha már ők kikapnak,akkor mi is kapjunk majd ki elv alapján....200 milliós csapat-összeszokott csapat 0-2 -
#14492 Hogy vagy, Slick? :D -
#14491 2-0 ennyi elég,így átvenni egy labdát csak egy isten tud, ahogy a kommentátor mondaná!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
IXEMGabeo #14490 ehhez nem kell kommentárt fűzni:) még akár 1-4 is lehetett volna:D -
#14489 Forca Barca! én csak ennyit írok:P:) -
bodajoci #14488 pussz neked is -
Monoton #14487 Na, csókot! -
bodajoci #14486 Örülök én de én nememberkedtem előtte, mint Te...
-
#14485 Szép volt, jobbak voltatok! -
#14484 nem hogy inkább örülnél normálisan a győzelmeteknek. -
#14483 100 %-os teljesítmény. Megérdemeltétek, talán ezzel elindítatok egy olyan szervezkedést a Madridban, hogy jövőre talán ellenetek is legyen esélyünk. Remélem nem a bevásárlás lesz a szervezkedés. -
bodajoci #14482 Na bazz akk nem mered most bekapcsolni a tv-t ugye....Még megalázóbb volt játék terén ez a meccs, mint a tavalyi 6-os -
Monoton #14481 Gratula, megérdemelt győzelem. -
rumkola #14480 LOL
-
rumkola #14479 Pedro!!!
0-2
:D -
rumkola #14478 baaazmeg azt hittem holnap lesz!!!
most kapcsoltam be, pont vége az első félidőne
0-1 Messi! -
marci9507 #14477 HAJRÁ BARCELONA!! -
#14476 + az oldalamon is van. Sport1 linkek is. -
Monoton #14475 myp2p.eu --- veetle-s linkek altalaban a legjobbak. -
#14474 Hali,
Nem adnátok egy online linket a ma esti meccshez?
Köszi, Amiga -
mate317 #14473 eurobarca szerint ez lesz a kezdő: valdes, puyol, pique, milito, maxvell, alves, busquets, xavi, keita, pedro, messi
Érdekes... -
gyepesjoint #14472 -
IXEMGabeo #14471 sör az szar:D igyatok Deitet xDDDDD -
#14470 1 madridos haver + kocsma -
#14469 Nálam lesz egy tévé. Én nyertem. -
gyepesjoint #14468 am ki mivel készül a meccsre?? én 3 barcás haverral,kb 2 rekesz sörrel,10 csomag chipsszel,barca sál+mez is alap lesz -
IXEMGabeo #14467 Puyol és Pique nem játszott akkor nem felépülni hanem visszatérnének az lenne jó és hasznos...Alves játszott is az Arsenal ellen ám nem ő volt a legjobb az is tény -
gyepesjoint #14466 ha az utolsó pillanatban egy rohadtul kiszenvedett,potyagóllal nyerünk ugyanolyan boldog leszek,mint a tavalyi 2-6 után!!! a lényeg a 3 pont!!!! ha ez megvan,akkor szvsz idén valahol címet védünk! -
Gaba94 #14465 "Puyol, Pique, Milito nem ártana ha felépülne mondjuk.."
mindhárman egészségesek.. -
#14464 Daniel Alves? -
IXEMGabeo #14463 hmm. az Inter ellen mindenképp kell egy ütőképes védelem tehát Puyol, Pique, Milito nem ártana ha felépülne mondjuk..ja és mondjuk Daniel Alves remélhetőleg nem hagy helyet Sneijdernek:) -
Gaba94 #14462 egy 0-1 is tökéletes eredmény lenne a számunkra.