Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy grat az igazolásokhoz!(mi még sehol nem tartunk)
szerintem toure nagyon nagy igazolás volt .Henry sztem nem fog beilleni a Barcába se a spanyol bajnokságba.(saját vélemény)
szerintem toure nagyon nagy igazolás volt .Henry sztem nem fog beilleni a Barcába se a spanyol bajnokságba.(saját vélemény)
ez csak jó mert igy a vezetõségnek is nagyobb érdekében áll hogy megszerezzék Abidalt biztos nem Sylvinhora épitik a jövõt
Visca el Barça !
NANEEEEEEEEEEEEEE
GIO TÁVOZIK A BARCELONÁBOL...
akkor Abidalt muszáj megvenni mert Sylvinho...:S
GIO TÁVOZIK A BARCELONÁBOL...
akkor Abidalt muszáj megvenni mert Sylvinho...:S
néha felnézek rá,de csak fórumozni
valaki megtudná mondani milyen szöveg van az új mezen a címer körül?valami 50 éves évforduló,csak nem tom minek az évfordulója<#nemtudom>#nemtudom>

sztem a tavalyi jobb volt:S
fúú gyerekek,nem akarok mindenáron elégetlenkedni,de ez az új mez ez valami OCSMÁNY😄DD
de ha megnyerjük a BL-t,és a Bajnokságot akkor rendben van😛
de ha megnyerjük a BL-t,és a Bajnokságot akkor rendben van😛
Bemutatták Tourét is
Thierry Henry után Yaya Tourét is bemutatta hivatalosan a Barcelona a sajtó elõtt. Az elefántcsontparti védekezõ középpályás elõbb teljesítette a kötelezõ orvosi vizsgálatot, majd aláírhatta a 2011-ig szóló szerzõdését. Joan Laporta a sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta, hogy a Barca 9 millió eurót fizetett Touréért, aki a tizenhetes számú mezt kapta meg.
„Ahhoz, hogy egy olyan klubba szerzõdjek, mint a Barcelona, nagyon felkészültnek kell lenni, s én képesnek érzem magam, hogy megfeleljek elvárásoknak, hogy sikeres legyek Nagy tisztelettel vagyok Vieira iránt, nagyon jó játékos, de én is jó vagyok, s szeretném is bizonyítani, hogy mire vagyok képes a pályán" - fogadkozott Touré, reagálva a Patrick Vieirával történõ általános összehasonlításokra.
„Karrierem kezdete óta arra vágytam, hogy egyszer egy olyan nagy klubban játszhassak, mint ez. Ma végre elértem ezt a célom, a Barca ráadásul több mint egy klub, a közönsége, a szép játéka miatt, melyet gyakorol" - örvendezett, s még hozzátette, szeretne megtanulni katalánul a jövõben.
Txiki Begiristain Touré általános jellemzésekor elmondta, „nagyon erõs és kemény, aki jól tartja a labdát, jó a test-test elleni párharcokban, s megvannak a szükséges képességei akkor is, mikor alkotni kell, vagy megérkezni a kapu elé. Azért volt rá szükségünk, mert úgy éreztük, hiányzik a csapat egyensúlya a védekezés és a támadójáték között" - indokolta a vásárlást Begiristain, akinek a dicsérõ szavait a fizikai képességeket tekintve alátámasztották az orvosok is, akik fölhívták a figyelmet Touré erejére, valamint arra, hogy eddig jól elkerülték a sérülések. Tourénak eddig egyszer volt meniszkusz mûtétje a térdében, de ez is már öt évvel ezelõtt történt.
A sajtótájékoztató után Touré kifutott a Camp Nou gyepére, ahol már viselhette a számára készített 17-es mezt, melynek a hátán a Touré Yaya felirat volt olvasható, s ez így lesz a továbbiakban is, nem pedig fordítva.
Thierry Henry után Yaya Tourét is bemutatta hivatalosan a Barcelona a sajtó elõtt. Az elefántcsontparti védekezõ középpályás elõbb teljesítette a kötelezõ orvosi vizsgálatot, majd aláírhatta a 2011-ig szóló szerzõdését. Joan Laporta a sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta, hogy a Barca 9 millió eurót fizetett Touréért, aki a tizenhetes számú mezt kapta meg.
„Ahhoz, hogy egy olyan klubba szerzõdjek, mint a Barcelona, nagyon felkészültnek kell lenni, s én képesnek érzem magam, hogy megfeleljek elvárásoknak, hogy sikeres legyek Nagy tisztelettel vagyok Vieira iránt, nagyon jó játékos, de én is jó vagyok, s szeretném is bizonyítani, hogy mire vagyok képes a pályán" - fogadkozott Touré, reagálva a Patrick Vieirával történõ általános összehasonlításokra.
„Karrierem kezdete óta arra vágytam, hogy egyszer egy olyan nagy klubban játszhassak, mint ez. Ma végre elértem ezt a célom, a Barca ráadásul több mint egy klub, a közönsége, a szép játéka miatt, melyet gyakorol" - örvendezett, s még hozzátette, szeretne megtanulni katalánul a jövõben.
Txiki Begiristain Touré általános jellemzésekor elmondta, „nagyon erõs és kemény, aki jól tartja a labdát, jó a test-test elleni párharcokban, s megvannak a szükséges képességei akkor is, mikor alkotni kell, vagy megérkezni a kapu elé. Azért volt rá szükségünk, mert úgy éreztük, hiányzik a csapat egyensúlya a védekezés és a támadójáték között" - indokolta a vásárlást Begiristain, akinek a dicsérõ szavait a fizikai képességeket tekintve alátámasztották az orvosok is, akik fölhívták a figyelmet Touré erejére, valamint arra, hogy eddig jól elkerülték a sérülések. Tourénak eddig egyszer volt meniszkusz mûtétje a térdében, de ez is már öt évvel ezelõtt történt.
A sajtótájékoztató után Touré kifutott a Camp Nou gyepére, ahol már viselhette a számára készített 17-es mezt, melynek a hátán a Touré Yaya felirat volt olvasható, s ez így lesz a továbbiakban is, nem pedig fordítva.
hát a narancs mennyivel szebb volt má ennél a babakéknél..<#shakehead>#shakehead>
most nézem, a vendégmez világoskék lesz narancs helyett... pedig azta narancs vendégmezt tökre csipáztam😞
Talán éppen azért mert nem cserélték le egybõl a sérülés után...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
áá télleg😊
Barca TV a sportklubon biztos leadja majd. Azt a meccset is leadták amin Puyol lesérült.(Azt viszont nem értem hogy hogy lehet olyan súlyos a sérülése ha végig a pályán volt és saját lábán jött le a lefújás után)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
bár Henry debütáló meccsét Barcában talán... vagyis remélem!
de biztos, hogy ezt se közvetítik. -.-
Következõ meccsek
Labdarúgás
Dundee United - FC Barcelona
Július 26. Kedd (20:00)
Barátságos mérkõzé
Labdarúgás
Dundee United - FC Barcelona
Július 26. Kedd (20:00)
Barátságos mérkõzé
sztem Deco. és vmi ilyen felállás lesz a holnapi meccsen:
VV,Zambrotta,Marquez,Edmilson,Gio,Xavi,Iniesta,Dinho,Messi,Etoo,HEnry
ha jol olvastam hogy holnap meccs lesz.. S:😄
VV,Zambrotta,Marquez,Edmilson,Gio,Xavi,Iniesta,Dinho,Messi,Etoo,HEnry
ha jol olvastam hogy holnap meccs lesz.. S:😄
milyen jó, hogy má megint új mezük lesz... most szerváltam 1 immár "régi" mezt pont<#shakehead>#shakehead> de az elözö szebb volt sokkal sztem. Annyira nem áll neki rosszul😊 de az Arsenal mez volt nála a csúcs.
ezek a színek így együtt nem állank jól neki😊
mindenesetre sok sikert neki Barcelonában
mindenesetre sok sikert neki Barcelonában
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Ezen énis nevettem hogy HENRY-znek 😄DD
Sztem majd ÓNRI-nak fogják. Vagy nemtom...
Sztem majd ÓNRI-nak fogják. Vagy nemtom...
most am jol hallom,hogy a videon ugy ünneplik,hogy HENRY? nem ugy hogy ÓNRI?😄 vagy hogykell most komolyan mert minden magyar ÓNRi-nak mondja.. :d
Ha esetleg valaki tud videót a bemutatásáról, akkor légyszi tegye be ide <#vigyor3>#vigyor3>
váltogatja mindig a reebokkal, nekem pl van reebok-reklámos poszterem henryról 😞
na, ez a nem mindegy.