33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    öregszik és kopnak a porcai...igaz hogy kb 25-26 év körül van, de általában az ilyen technikás játékosok hamarabb vonulnak vissza pont azért, mert szétrúgják őket...igazából Del Pieron csodálkozom h bírja még ezekszerint neki olyanok a génjei, illetve minden attól függ ki mennyire él egészséges életet önmagában a sport is az, de mellette mondjuk a túlzott alkoholfogyasztás nem tesz ám jót...:O:O
  • rumkola
    most láttam csak a gólt, LOL :D
  • horpeti
    Nyerni kell, különben :D

Iniesta "régen" is ennyit volt sérült? Napi szinten nem követtem tavaly se a Barca meccseket, de amikor láttam, akkor mindig volt, és mindig jól nyomta.
  • barcames
    este kíváncsi vagyok mit játszik a madrid
  • bodajoci
    Pedro gólja...ehehe
  • sz4bolcs
    Csak összeszigszalagozzák xD
  • barcames
    bl döntőben majd megint parádézik mint tavaly...
  • sz4bolcs
    :// Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen nagyszerű játékos ennyire sérülékeny.
  • rumkola
    uuuuhhhbazmeg
  • hedonist
    Teljesen elszakadt egy hátsó combizomkötege állítólag.
  • horpeti
    :) Sokkolt amúgy a hír, amikor átment Figo. Szerettem őt, de vhogy mindig a Barcában. Amikor ő is átjött a Madridba, akkor már bőven túlzásnak tartottam itt a dolgokat, nem volt szimpi (persze nem azért mert barcás volt, hanem hogy ennyire a pénz beszél).

Az EBn (vagy VB?) lőtt 40 méterről lőtt gólja, amivel továbbjutottak, még mindig a szemem előtt van. :DDD
  • sz4bolcs
    ja ('meg volt') :)
  • sz4bolcs
    Figo nem sokkal később jött a Realba, mint mondjuk Raul, Morientes stb.??
  • horpeti
    Amúgy Rivaldo, Figo korszakban Barca szurkoló voltam, Rivaldot nagyon csíptem. :D

Csak aztán szépen lassan az összes kedvenc játékosom a Madridban kötött ki, meg volt (Raúl, Morientes, Makelele, Casillas, Zidane, Ronaldo, stb.)... :)
  • horpeti
    "Ő bajuk"...Jah, a madridi szurkolók baja, hogy ilyen csapatnak drukkolnak. :D

Igazad van teljesen, én is teljesen egyet értek, de mi a francot lehet tenni innen pl. Magyarországról.. Csak annyit, hogy elfogadjuk, és drukkolunk tovább...

Kényelmesebb lenne a Barcának drukkolni, és a szép játéka miatt azért örömmel nézem a meccseket, még ha titkon remélem, hogy veszít pontot, de ha mégsem, akkor is jó érzés, ha Messi villan. De hát a szurkoló már olyan, hogy ha szívás van, akkor is szurkol, és reménykedik.

Én speciel reménykedem, hogy elindult valahova a Madrid, de sajnos a vezetőség simán el tudja rontani az egészet. Az Ő bajuk, de hát a mi bajunk is. :)
  • gyepesjoint
    hát jah,szegény gyerek idén nem nyújt akkora formát mint tavaly,de azért egy jó Iniesta mindig jól jön :) most egy bomba Xavink van :)
  • sz4bolcs
    Mi történik mindig Iniestával?? :// Mondjuk ahogy az a srác használja a bokáját lefordulásokkor, nem csodálom, hogy fél életét orvosok közt tölti.
  • barcames
    nem lesz semmi gond
  • bodajoci
    Qrva élet közben meg olvasom, h Ini egy hónapra megint felejtős Még szerencse, h Pepnek bejött ez a húzása, h Maxvellt a középpályán jáccatja, nameg ottvan Toure is ha kell. Persze védekezőbb a csapat de stabilabb az biztos.
  • rumkola
    én is drukkolok nekik minden olyan helyzetben :)
  • bodajoci
    Én Barca drukkerként azt mondom, h a Realnak is szoktam drukkolni a nemzetközi kupákban, ha nem ellenünk jáccik, mert spanyol csapat.Akkor baxták el amikor elküldték a jó öreg Vicente del Bosque-t. Az ő csapata volt az uccsó igazán nagy Madrid. Állandóan kapkodnak fűhöz fához, ahelyett h megvárnák, míg beérik valami. Capellot is óriási hiba volt elküldeni sztem. Mind1. Az ő bajuk.
  • gyepesjoint
    én is ezt próbáltam magyarázni a real totyikba,hogy mi a faszért kell elküldeni megint a fél team-et,plusz az edzőt,ha évek óta most ez a legjobb Real Madrid...mondom ezt barca szimpatizánsként! és igenis nagyobb dolog az,hogy idén is vezetjük a tabellát,a tavalyi 7-8 pontos előnynél! ha meg összejönne a BL serleg,szerintem még nyáron felhúznának egy 10 méteres Pep szobrot a Nou Camp bejáratánál :D
  • sz4bolcs
    Nekem legalább a 2 bejött. xD
  • barcames
    én 0:3
  • sz4bolcs
    Valóban jó csapat. Én meccs előtt 2-2-re tippeltem..
  • barcames
    így van
  • bodajoci
    Fogjátok már fel, nem rossz csapat a Real Madrid! Csak a világ legjobb csapata ellen ennyire tellett. Ez van. Lehet sajnálni Ikert, lehet szidni a védelmüket, de két olyan passzal, amit Xavi adott, meg két olyan játékossal akik azt kapták, egy csapat sem tudna mit kezdeni...
  • rumkola
    Egyet értek. Szegény Casi-t rossz volt látni, rendesen el volt gyötörve a tehetetlenségtől.
  • bigapó
    naja, a nagy öreg is tud még mutatni nagy védéseket, örülök, hogy most ott van. kell az MU-nak most nagyon.
  • sz4bolcs
    Én szeretem Valdezt, de sokszor elgondolkodom rajta, hogy Van der Sar mennyire király lenne a Barcába. Ő sokkal jobb lábbal, és a barca hátul a kapussal is nagyon szeret passzolgatni, ebbe a képbe sokkal jobban beleillene.

Casillas pedig... ő olyan kapuban, mint Messi a kapu előtt. :)
  • bigapó
    komolyan mondom, Én Iker Casillas-t sajnálom ilyenkor legjobban. A világ egyik legjobb kapusának tartom és ilyen "szerencsétlen" hátvédeket kap maga elé. Egyedül a lojalitása miatt lehet csak a Real-nál, éppésszel gondolkodva elmentem volna egy jobb csapatba...mondjuk Barca :)
    Victor Valdez is jó, szó se róla, de azért megnézném mit tud a kis szakállas :D
  • banok
    Real Madrid-Barcelona 0-2 ::: összefoglaló
    http://www.youtube.com/watch?v=d0V_gBhQzLU
  • bigapó
    Az igazi csillagokra a szurkolók emlékeznek legjobban :)
  • horpeti
    A vezetőség gazdaságpolitikája miatt szerintem. Jöttek a nagy igazolások, amik lehet hogy a játékot nem, de a Madrid gazdaságát erősítették (több reklámbevétel stb.), és nagyon elment ebbe az irányba az egész az elmúlt néhány évben.
    Idén volt végre olyan igazolás, aminek tényleg értelme is volt. Ronaldo nem csak fotózkodik, hanem jól is játszik, Higu is jó, a védősorba vett emberek sem annyira rosszak... Középpályán is van jó pár tehetséges fiatal, de még érniük kell.

Persze ez az egész lehet, hogy összeomlik nyáron, a Madrid vezetősége képes rá. :)

Barcánál meg csupa okos igazolás, fiatal tehetségesek... más a kettő.
    De ettől még működhetnek a dolgok. Én jobban szimpatizálok a csapat építéssel, de tudomásul kell venni a madridi adottságokat. Ott nem a játékos állomány a kihívás, hanem az összerakása:)
  • sz4bolcs
    Miért küldték el, ha ennyien szerették??
  • horpeti
    Morientes egyértelműen kedvenc volt, és most is, ha látom. :)
  • sz4bolcs
    (volt)
  • sz4bolcs
    Morientes egy nagyon erősen alulértékelt játékos.
  • sz4bolcs
    Én régen Real szurkoló voltam, imádtam (és most is nagyon szeretem) Morientest, szerintem zseniális párost alkottak Raullal. Mikor elment, onnantól már nem tetszett annyira a Real, elkezdődött a nagy sztárgyűjtés...

Csodálom, hogy emlékszik még valaki Morientesre.
  • horpeti
    Hát én igazán a másik kedvenc csapatom a Milán példáját hozhatom fel (rájuk gondoltam kihívás terén). Rossz volt látni, hogy pl. a bajnokságban full motiválaltanok voltak, de a BLben látszott, hogy odatették magukat (amikor megnyerték).
    Persze nem a mostani Milánról, hanem a tavalyi, ill. előtti, amikor a bajnokságban meg se mozdultak a nagy "bajnokok", de a BLben meg nyújtották, amit kell.

Teljesen igazat adok, és az általad hozott példák is tök jók. Remélhetőleg a most (mindegy hol) játszani akaró játékosok nem lazulnak el azzal, hogy már megvan mindenük.. Erre is volt néhány példa a múltban...
    Messi mondjuk egy vérbeli sportoló, róla nehéz ilyet elképzelni.. C. Ronin is látszik, hogy azért vérbeli sportoló, még ha volt néha rossz visszhangja is. Azért meccsről meccsre ő is odateszi magát, nem csak alibizik. :) De hát ezt csak azért mondtam, hogy azért a Madridnak is vannak vérbeli sportolói, nemáhogynem. :) A Milán más tészta, ott jóval rosszabb az arány :) De ez Barca topik, úgyhogy nem kell másról beszélni.