Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már jónéhányszor kijelentette, hogy marad. Nem megy a Milanba, nyugi, ez biztos😄
biztos nyaral <#wink>

NeoMaN
Knm, most olvastam, hogy tegnap R10 Milánóban járt.
Fura. Biztos nem tésztázni volt ott.
Vélemény?

saviola számával...😞
Megérkezett Abidal is 😛

NeoMaN
Saviolát kurvára sajnálom, hogy elmegy. Viszont elõl már tényleg a bõség zavara megy.
Remélem a védelem nagyon megerõsödik (Puyolban már nem bízom mondjuk), és iszonyatos elkalapálásokat végeznek majd a fiúk a bajnokságban.
😄

Reikard maradásának örülök, én még bízom benne. És látható, hogy a látványos támadójáték biztosan megmarad.

Ronaldinhos10
ez igaz de lehet hogy majd most megjön az esze neki

Visca el Barça !

B0B0
Rijkaardnak eddig sem volt esze ahhoz, hogy ott vesse be, pedig a válogatottban eszméletlen jó azon a poszton, hisz Huga Sanchez ott játszatja

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
de Márquez valószinû Vkp-n fogják bevetni

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
hát ha Chivu nem jön akkor visszakerülhet a helyére

Visca el Barça !

Csabesz6
ez jo lesz<#ravasz1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

B0B0
Nekem hiányzik belõle Márquez!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mike0013
nekem is ez a legszimpatikusabb

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nekem az uccsó 4-4-2-s felállás jön be elsõre,de ma még szemezgetnem,csak egy pillára ugrottam fel,mer meek el!
szasztok!

Ronaldinhos10
Taktikasor a jövõ szezonra

Hát ezekbõl annyi biztos hogy nekünk a 3 védõs felállás kiesik

Visca el Barça !

Abidal is jön...14 milláért, pénteken mutatják be.
NeoMaN
Én nem bíronm Drogbát, de jó játékos nagyon azt elismerem.
Tényleg a védelemmel kell kezdeni valamit, mert a lõtt gólok számát tekintve nincs gond...

VÉDELEM!

mike0013
mekkora jó már😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
nem kell ide Drogba..
nemrég még csak álom volt Henry is, és tessék itt van a club-ban, ne legyünk telhetetlenek!
és egyébként is, mostmár olyan támadósorunk van, hogy aztaq*va!
inkább a védelmen kell erõsíteni, és remélhetõleg mindkét védõ szerzõdtetése sikerrel fog járni

Csabesz6
vmeik helyére meg siman jo drogba😛
jolvan nem kekeckedek😄 (lehet ugy kellet volna irnom hogykakackedek-.-)
énis birom drogbát
peace

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

a nyárnak még koránt sincs vége, még jo páran távozhatnak... xaviban és decoban ne légy biztos.
b4rc4
hol lenne? Ronaldinho,MEssi,Etoo,Henry,Xavi,Deco,Iniesta. ki helyére ???

álmodozni csak szabad :C én csipáznám ha drogba ittlenne😛
Csabesz6
elnézést el bruja volt

b4rc4
"Közel a megállapodás a Romával"

b4rc4
én nem álmodozok róla ,max rémálmaimban 😉

b4rc4
Fm-be 2008ra már 179 😄DDD

Csabesz6
hát figyelj ti álmodoztok drogbárol.
és egyik sztár se szeretne padozni szvsz
csak próbáltam rávilágitani, hogy ez igy kicsit marhaság lenne a ti szempontotokbol.

sok az a 170,jóha 168 van😊

OMG

b4rc4
a maga 170 cm-ével és 70kilojával.. igen..

ez az én álmom is, mert akkor úgy omlanátok össze csapatszerkezetileg, mint egy kártyavár 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
micsoda, Messi ütközõnek kellene Marquez helyett...
b4rc4
messi mint középsõ középpályás....

Csabesz6
aha tökjo lenne😊
Henry-Eto
Dinho-Drogba
Messi-Xavi
Balra akit vesztek 😄-Thuram-Puyol-Oleguer<#ravasz1>
Valdés-.-

kb annyi golt kapnátok a szezonban mint amennyit rugtatok idén😄

a szerzõdéses cucc Henry-sba nincs meg véletlenül?

b4rc4
Ja mondani is akartam,hogy nemérdekel,hogy nem technikás ha leszerel mindenkit és lövi a bombagólokat.. 😄

b4rc4
öngólokat? 😊))))))

Robinho14
nem kell labda zyomblõrnek lennie ha leszerel mindenkit és jó passzokat ad meg jól lõ!(én se nagyon tok dekázni mégis edzéseken 7-8 gólt rugok)

dehogy😊
Robinho14
Álom😄

vhol olvastam, hogy Drogba álma a spanyol bajnokságban jáccani... milyen szép lenne, ha Henry mellé jönne Didier Drogba is...😊
grebber
Abba a lapát cipöbe amit ráadtak nem csodálkozom rajta,hogy bajba volt a labdával:S

Next PC upgrade: 2022

9csöves9
hát pedig egy labdaszerzõ vkp-nál az alapkövetelmény :o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

b4rc4
Fúúú te!! már látom,hogy nem vmi technikás játékosról van szó.. :S

Robinho14
az igaz😄

b4rc4
jólesz az , legalább nem fogják annyiszor felrugni mint Angliában 😊

Robinho14
Én drukolok Henrynak egyik kedvenc csatárom de valahogy nem érzem h jó lessz😄

reméljük nem lesz igazad😊