Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Azt írják róla, hogy õ az új Davids

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nézzetek róla youtubon videot, ha ide akar jönni, szerintem egy helyet kellene biztosítani a számára. Fiatal,erõs,jól cselez,és a legfõbb vágya,hogy itt játszhasson...

mike0013
jó lenne ha jönne😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

zalan05
Silvinho helyet jo lenne, akkor széleken se lenne semmi gond és középályán is bevethetõ

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
[/img]

Mi lesz Royston Drenthe sorsa?

Kategórikusan visszautasította a Chelsea és a Real Madrid ajánlatát Royston Drenthe, a németalföldi u21-es válogatott ígérete, mert csakis a katalán fõvárosban szeretné folytatni pályafutását. A játékos ügynöke, André Weisman szerint személyesen Frank Rijkaard kérte meg a futballistát, hogy legyen nagyobb türelemmel.

A rotterdami alakulat üdvöskéje azonban kerek-perec kijelentette: csakis a Barcelonába hajlandó szerzõdni. A labdarúgó ügynöke, André Weisman a holland De Telegraaf címû lapnak nyilatkozva elmondta, Drenthe "egy csapatban szeretne játszani Ronaldinhóval, Eto'óval és Messivel." Ugyancsak a gránátvörös-kék gárda iránti elkötelezettségét támasztja alá jelenlegi egyesületének hivatalos oldalán tett nyilatkozata, hogy a jelenlegi játékosállományától függetlenül már régóta a Barcelona a kedvenc csapata.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

NeoMaN
rajta van a képen
😊)))))))

NeoMaN
csak linkeltem õket

2en?? kész fantasztikus négyes...😊
mike0013
nem fog elmenni😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

zalan05
te hogy tudtad feltölteni a képeket nekem sehogy se engedi?

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

durván fogják ezek 2en eggyütt tolni a pályán ha csak Ronaldinho nem megy el...

fernando torres
(Y)
edzésrõl képeket hol találtok?

NeoMaN
Velünk mi lesz??????
😄DDDDDDd

NeoMaN

NeoMaN
link 😄DDD

naszóval keresõbe írjátok be: Barcelona

ott lesznek a képek

zalan05
itt van pár kép az elsö edzésrõl ,ugy tünik Henrynak nem lesz gond a beilleszkedés<#nevetes1><#taps>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Jobbhátvédbe jöhet Coloccini, balra meg Sorín begöndöríti és kész a védelem 😄
[ nem tudok göndör bal hátvédet hirtelen 😄 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zalan05
jah szépek lesznek<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Két "fürtös" középhátvéd együtt ? 😄😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
ezaz(Y)

zalan05
jah szerintem is, Puyol jo párost fognak alakitani

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

dienesoft
Örülök, hogy hozzánk igazolt, sokat segíthet nekünk!

Milito 😛

zalan05
1. forduló, augusztus 25/26 - Racing - Barça

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

na Iniesta megkapta a 8as számot.
bigapó
mikor is indul az új bajnoki?

The Matrix has you...

zalan05
A Barcelona új igazolásai ma már egytõl egyig Barcelonában lesznek, s a keret többi tagja is megérkezik a mediterrán kikötõvárosba szombatig, mikor megkezdõdik a felkészülés a 2007-2008-as idényre. A legutóbb megvásárolt Gabriel Milito csak ma és holnap tartózkodik majd Barcelonában, hogy aláírja a szerzõdését, majd vakációra vonul, Henry, Abidal és Touré viszont már megérkeztek, és maradnak is.

Henry és Touré tegnap szálltak le Barcelonában, Abidal már öt napja ott van, s mindannyian szállodában laknak egyelõre. Az új játékosok elszántságát, profizmusát jelzi, hogy öt nappal az elsõ edzés elõtt már megjöttek, Abidal még korábban, ráadásul õ már edzéseket is végzett. A balhátvéd napok óta látogatja a Camp Nout, s edzõteremben erõsít, hogy a lehetõ legjobb állapotban kezdhesse meg az edzéseket.

Az esetükben - Militót leszámítva - mindenképpen elõnyös, hogy más bajnokságokból érkeztek, ahol sokkal korábban befejezõdött az elmúlt idény, mint Spanyolországban, tehát lényegesen hosszabb vakációjuk volt, mint új csapattársaiknak, akiknek egy hónapjuk volt a pihenésre június 20. után.

jó hir remélem a bajnokság kezdetére jo formába lesznek.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Ronaldinhos10
csak sajnos ez volt tõle az egyetlen maradandó emlék de ezt nem fogjuk elfelejteni THX GIULY

Visca el Barça !

csm
amikor a bl-t nyertünk, a milan ellen õ lõtt minket tovább 😊

BMW 325 iX Rallye Car :)

fernando torres
Good Luck Ludovic (Y)

dienesoft
Sok szerencsét neki Olasz honban 😊

zalan05
A Barca francia középpályása a Roma mellett döntött

A Farkasok megállapodtak a Barcelona labdarúgócsapatával Ludovic Giuly átigazolásáról. A francia játékos három évre kötelezi el magát az AS Romához.

A hírek szerint a két klub kedden délelõtt jutott dûlõre, a francia középpályás hárommillió fontért vált csapatot. Giuly nem tudott kezdõ lenni a Barcában, amelynek támadósora idén tovább bõvült, így a 31 éves játékosra nem számít a jövõben Frank Rijkaard.

A holland vezetõedzõ kívánságának megfelelõen a Barca csapatot keresett a középpályásnak, a Monaco és a Roma pedig azonnal jelentkezett. Utóbbi komolyan gondolta érdeklõdését, és gyorsan megegyezett a katalánokkal. A hírek szerint Giuly hároméves szerzõdést köt a farkasokkal.

sok sikert neki mert azért lõt egy pár fontos golt

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

bigapó
ismerõs Morientes neve? gondolom igen. Vele ugyanezt játszották el és pont a Real Madrid. Ezekután érdekesnek tartom, hogy pont odament Saviola. Cseberbõl vederbe? 😊))

The Matrix has you...

Ronaldinhos10
nekem is holnapra már biztos tesznek fel valami infot hogy mi történik

Visca el Barça !

zalan05
nektek jo az Eurobarca.hu mert nekem meghalt teljesen

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

ááá francba😊
B0B0
Ték: 10k!! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
énis bevágnám a helyében... világ 1ik legjobb csatára alig játszik.. és az alatt a kevés idõ alatt is 100x annyi gólt lõ mint az a buzi izlandi... errõl ennyit..

dienesoft
Amúgy meg szerintem bosszúból igazolt oda.

dienesoft
Ezért tartom nem szép dolognak, hogy csak úgy "bevágta a durcát".

b4rc4
hát és ingyen ment a realba Saviola.................

huhh...tul sok minden nem történt szerintem😄 Milito a miénk, 20 és fél millió euróért. Saviolát már bemutatták a reálban...
Most meg azt olvasom hogy ha minden igaz, Ezquerro visszamegy az Athletic Bilbaoba, Mottát meg Giulyt vinné a Manchester city.
b4rc4
Szaisztok.
Nyaralásból hazaértem és nem nagyon tudtam követni az eseményeket a klubb háza táján... Valaki röviden eltudná mondani,hogy mi történt az elmúlt 2-3 hétben? Elõre is köszi!! 😊

jaja és szerény is.
dienesoft
Nagyon jó modora van Messinek, nem ad sûrûn interjút (én legalább is nem nagyon látok, hogy arról hemzsegnének az újságok), de nagyon bírom.

fernando torres
fernando torres
hát meg lehet érteni..

NeoMaN
Inkább Gudi ment volna.
😞(((((

hát... én is mentem volna a helyében... az más hogy a legnagyobb rivális klubhoz. Ha maradt volna az 100 hogy nem jáccott volna, néhány percet sem.
NeoMaN
Hát, sztem meg igaza volt. Bizonyított nemegyszer, mégis kispadot kapot. Joggal mondja: bekaphatjátok...