33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Gaba94
    szánalom ez az Inter, Mourinhoval az élen -.-
  • DopeBob
    erre az érdekes a legjobb szó?
  • sompibug
    streamek

érdekesen osztogatja a lapokat ez a bíró!
  • rumkola
    valaki adjon linket légyszi mert megőrülök, fasszopó digi a kurva anyádat aztbazmeeeeg!!!!!!!!!!!!
  • tobias88
    nagyon komoly ez a digisport, részeg inter szurkolót állítanak oda
  • bakkerman
    na,akkor mi is elvonulunk,jön a meccs lassan,nyerjen a jobb,jó szurkolást,és

YES,WE CAN!!!!
  • WuFraZselic
    no, jó meccset kívánok estére! aki továbbjut, BL-t nyer!
  • Gaba94
    FC Barcelona: Valdes - Alves, Piqué, Touré, Milito - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Pedro, Ibrahimovic

a SPORT szerint 3-4-3 lesz a felállás. szvsz az sem elképzelhetetlen, hogy Keita lesz a balhátvéd..majd a meccs folyamán kiderül :)
    Srácok! drukkolni kell ezerrel,jobban mint bármikor máskor,mert ezek a srácok képesek bárkit elverni és képesek bárki ellen továbbjutni,akár 2 gólos hátrányból is!! ha az 'igazi' Barca játszik akkor meg lesz a döntőbe jutás! nagyon motiváltak a srácok :) Visca el Barca!

Yes, we can
  • bakkerman
    nono,otthon nem kaphatunk 2 gólt egy csapattól se,szal jó lesz 3-0-nak is :DD
  • rumkola
    akkor 5-2-őt ha kérhetem
    :DD
  • horpeti
    1-3 volt (Barca szemszögéből) az előző.
    Így 2-0 elég, vagy 3-1 hosszabbítás, vagy 5-2. :)
  • rumkola
    2 góllal vagy többel kell nyerni a továbbjutáshoz?
  • LasCar16

ezzel az élőképpel készülnek a Barca fanok az esti meccsre
  • WuFraZselic
    bocs :) valóban
  • bakkerman
    -t Piquet az a forma 1-es versenyző xd
    én is várom am,szokásos otthonról,haverokkal nézős :)
  • Oziris666
    A kedvenc kézilabdásom
    Igen ott a pont!
  • WuFraZselic
    Piquet? :)
    ájj de várom már a meccset
  • horpeti
    Most így nem ugrik be, de ha elmondod, melyik volt a 2. BL győzelme, akkor talán eszembe jut, kit vertek a döntőben, és onnantól már könnyű.
    Így most végigpörgetve a barca állományt, nem ugrik be, túl sok a változó. :D

A tavalyi évre még emlékszem, bár arra már nem, hogy ki volt az ezüstérmes... de biztos beugrana. :)
  • Oziris666
    Hát kapásból a Barcában is van egy ilyen játékos aki 2külön csapattal nyert BL-t egymást követő szezonban(sőőt pont az előző klubja ellen) :)Találóskérdés:D

Illetve még asszem Paulo Sousa nyert Juvéval egyik évben BL-t utána következőben Dortmunddal nyert(pont juve ellen) a döntőben!
  • horpeti
    Hanem?
    Csapat még nem védte meg soha a BLt, azt tudom.
    Játékos, hasonló esetben biztos volt.
    Minden esetre Eto'o biztos örülne. :)
  • Oziris666
    Nem
  • horpeti
    Viszont ha az Inter lenne a BL győztes, akkor Eto'o lenne az egyetlen játékos (a történelemben?), aki megvédte a BL címet, nem? :)
  • bakkerman
    végülis a Bayern lesz az egyik döntős,szvsz ha ma itt az Inter kibekkeli a meccset,akkor azért lesz nagy esélyes a döntőben,ha meg mi fordítani tudunk 1-3-ról,és továbbjutunk akkor azért leszünk nagy esélyesek!
    én még mindig azt mondom,hogy továbbjutunk,de kérdés az hogy milyen áron? fáradtak leszünk a Villareal elleni idegenbeli meccsen,és akkor úszhat a bajnoki cím,de ugye volt már nekünk egy kemény hetünk,amikor az Arsenal jött hozzánk,aztán a hétvégén mentünk a Bernabeuba,és ottis győztünk,szal akármi lehet még!! CSAK A BARCA,OTT LESZÜNK A DÖNTŐBEN!!!
    [már látja a tévét,amikor Puyol a Bernabeu gyepén emeli magasba a BL serleget,és ki integet Messi CR-nek hogy csácsá]
  • horpeti
    Ezt durván megmondtad! :D
    Egyébként én is igazat adok, már csak az a kérdés, ki lesz a nyertes. :)
  • tobias88
    Ma kiderül, ki lesz a döntő vesztese!
  • horpeti
    Eto'o lehet még jobban fog játszani, mert végre megfelelő hangorkánban lesz része. :D
  • bakkerman
    jah,azért az Interben van egy pár játékos,aki ilyen nézőszám mellett,ilyen hangorkánban,és hangulatban még nem játszott,és azért megfognak remegni ott a lábak! Európa Bonbonérája a Nou Camp,és ezt az Arsenal is megszenvedte :D hiába no,angliában csak a Kop tud ilyen hangulatot csinálni mint a Los Culés :)
  • limperatore
    De Mourinho egy arkangyal :D
  • tobias88
    Egy biztos szerdával kapcsolatban!

Inter a pokolban érezheti majd magát a camp nou-ban!
  • horpeti
    Hát igen, a Barca van a topon jelenleg, és úgy tűnik marad is, fiatalok, tehetségesek a játékosok.

De Bosque óta nincs csapatépítés, így nehéz. Igazad van. Hiába várják el az eredményeket, nem így működik. Ha várnának 2-3 évet ezzel a kerettel, jó edzővel, más lenne:) De nem várnak..
  • IXEMGabeo
    azt a keretet mondjuk a Budapest Honvédba elfogadtam volna:) én kispesti lakos vagyok talán ha van közelálló csapat hozzám az apám és a nagyapám által is akkor az a Budapest vagy Kispest Honvéd:)
  • bakkerman
    nem rossz teljesítmény azért a 6 évből 2 bajnoki cím,ha egy Valencia-ról,vagy egy Arsenalról,vagy egy Shalke-ról lenne szó,de azért 6 év alatt milyen keretei voltak a Realnak??? olyan keretekkel legalább kettőt kellett volna még nyernie
  • IXEMGabeo
    ja igen és benned megvan a klubhűség, régen gyerekként én is Realos voltam amikor Figo, Zidane, Morientes, még Beckham, Ronaldo, Roberto Carlos, Salgado is ott volt, de aztán elpártoltam tőlük vhogy azóta nem találtam csapatot magamnak, inkább a futballnak szurkolok, fair playnek és a szép focinak jelenleg a világon a Barcelona játsza a legszebb focit sztem...
  • IXEMGabeo
    teljesen jól gondolkozol, nem szidsz más szurkolók csapatát toleráns vagy mégtöbb ilyen arc kéne erre a Fórumra...Madridról nekem az a véleményem, hogy hiába számolnak velük hiába, oly nagy a vezetés elvárása h azonnal bajnokság és BL megnyerése holott még csapategység sincs, hiába akarnak, ha eközben egyetlen edzőt nem hagynak dolgozni a csapatnál, mert nem biztos hogy az edző a hibás a sikertelenségért...csoda ha a Madridnál 1 évig kibírja 1 edző...Capello is bajnok csapatot csinált a Madridból elzavarták, Schuster bajnokcsapatot csinált, következő évbe nyeretlenségi széria miatt elzavarják:O:S Juan De Ramos addig se bírta ki pedig milyen veretlenségi szériát csinált a Madriddal tavaly és akkor itt van Pellegrini aki egy remek edző és el fogják zavarni tutira mondván ő a hibás h a milliókból összevásárolt Kaká-t, Benzemát, Ronaldot, XaBi Alonsot, Garay-t nem tudta összepakolni holott még időt kellene neki hagyni sztem...és azt mondom nem véletlen h 8 éve nem tudnak semmit se nyerni Európában, a spanyol kupát 94 óta nem nyerték meg és a bajnokságot is ímmel ámmal tudták begyűjteni az utóbi időben 2x (2004 Valencia, 2005-06 Barca, 2007-08 Real Madrid, és tavaly Barca nyert) ha idén is bajnok lesz a Barca akkor 6 év alatt 2 bajnoki címet nyert a Madrid ami sztem nem rossz bár finoman szólva sem a 20. századi csapat:)
  • horpeti
    Igen, én ezért nem tartom szimpatikusnak, amikor pl. azzal szídnak egy klubot, hogy mennyit költött, és sehol nincsen (nem csak Madrid esetében, de persze főleg náluk), és akkor egymásnak esnek a szurkolók, egymást anyázva, meg lealázva...

Honnan tehet arról pl. a Madrid szurkoló, hogy ilyen a klubvezetés. :) Én örülök, hogy sok szimpatikus és kedvenc arc van a csapatban, és várom, hogy alkossanak. Ha beépítenének néhány fiatal tehetséget a vásárlást helyett, ugyanúgy örülnék, ha van játék. Ha nincs, akkor meg tök mindegy, mennyit költ, nem örülök.
    Persze az én szukolói fanatizmusom nem abban merül ki, hogy lekvaanyázom a Barcát, meg egyéb riválist, meg lealázom, ha veszít, hanem abban, hogy 5 éve szarok, és mégis drukkolok nekik, annyira kialakult a klubhűség..

Pl. ami most a Milannal megy, nagyon elkeserít. Meg persze a Juvet is sajnálom. De attól még várom, hogy legyen vmi. :)

Mondjuk , jó hogy Barca topik, de legalább pörög. :)
  • IXEMGabeo
    sac per kábéra mondtam a 70-et:D áá akkor is egy műceleb ez a Ronaldo és abban is biztos vagyok h nála sokkal jobbak vannak a világon...
  • IXEMGabeo
    erről van szó a szurkolóknak az eredmény kell:)
  • horpeti
    A drukkernak persze hogy az a jó, ha játszik a csapat, és eredménnyel párosul. Én Madrid szurkolóként hol nem xarom le a bevételt, meg a gazdaságpolitikáját.. Nekem attól nem lesz jobb, hogy 8 millió mez fogyott el. Ezt a részét a vezetőségre bízom, én a játékot várom. Ezért bosszantó, ha rossz vezetőségi döntés van. De ezzel nincs mit tenni, el kell fogadni. Persze ezért szoktak elfordulni szurkolók a klubtól, de van, aki kitart, és várja.

Azért szerencsére már játék is van, nem csak a fotózkodás. :) Persze még mindig lehetne jobb. :)
  • bakkerman
    több mint 90 millió volt az a 70 :) Azért rugdossák Ronaldot,meg azért idegesebb is itt a La Liga-ban,mert teljesen más környezet veszi körül,itt nem tud 3 emberen átmenni gond nélkül,mint angliában,ott neve volt,ott a közönségnek szórakoznia kell,itt meg eredmény kell a real drukkereknek, nem a bicajcselfélpályán...persze lehet,sőt tuti hogy már visszahozta az árát,és azért a Kaká mezek is biztos szépen fogynak,de én inkább azt mondom,ne játsszon nálunk médiaceleb,ne legyenek égbeszökő mez eladásaink,ne legyünk a leggazdagabb klub,nekem elég ha JÁTSZIK a csapat,és ez eredménnyel párosul :)
  • barcames
    nem is fog...