33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• gabber_saviola
    Eugénia
    81.93.194.**

cambiasso83
    81.93.194.**

na viszlát
  • Eugénia
    mit?na én csak drukkolok.miért baj.tényleg mi lesz európa királyi
  • Monoton
    Fejezd már be.
  • Eugénia
    mi van brekuci,.szeretlek ám.szeretek mindenkit.lolcsi.
  • Breki33
    lol

nem kell alreg
  • Eugénia
    Hajrá Barca!

Itt eddes békucik milyen értetlenek.És gusztustalanul kötekedök.

Jövőre újból mi leszünk Európa bajnokai!
  • cambiasso83
    Egyébként ha valaki megteheti ,törölje már innen a hozzászólásokat.Mert off.És zavaró lehet:)Tudom.Köszönöm.
  • bakkerman
    Laporta nyilatkozata a csütörtöki edzéslátogatása után:
    "Hűek kell maradnunk a saját stílusunkhoz. Mi vagyunk a Barça, nyerő időszakot élünk meg, a klub történetének legfényesebb időszakát. Mi vagyunk a követendő példa a világ előtt."
    forrás: eurobarca.hu

ebben minden benne van,és amit ő mond,az tényleg úgy is van! a játékosok is tudják,hogy csak előre kell tekinteni,idén még számos sikert érhet el ez a capat,és ért is el eddig! Kétszer vertük meg a nagy riválist,a BL-ben két jó csapatot is szép játékkal ütöttünk ki,a bajnokságban már-már a tavalyi Barca-t láttam,és Maxvell beépülése is pozítiv dolog,na meg a kis Pedro "feltalálása" is fantasztikus dolog!
  • bakkerman
    elééég legyeen mááár,na! aki értelmes hozzászólást nem tud beírni,az menjen vissza a saját csapata topikjába,és ott vitatkozzon!! persze tisztelet a kivételnek!! a meccs óta 2-3 hsz-em volt az Inter topikba,de egyszer sem írtam flamet keltő hsz-t,gratuláltam,ennyi (meg reagáltam egy realos beszólására). Wufrazselic,és Cambiasso83 érdemben hozzátud szólni a dolgokhoz,a többiek is követhetnék a példájukat!
  • cambiasso83
    Bocsánat.Írtam neki már az elején is.Tovább kötekedett.Mégegyszer bocsánat.Szia.
  • Monoton
    Ez már itt OFF. Lehet máshol folytatni.
  • cambiasso83
    Tudod ez azért nagyon durva volt.Megábantani másokat.Vagy hogy nem ért a focihoz ez megy.Tudod szeritem te nem értesz hozzá.Az Inter megérdemli a döntőt.Bajnokcsapatokkal játszott végig.És úgy ejtette ki a Brcat ahogy kell.

Bocs a Barca drukkerektől,mert tisztelem őket és írtam tegnap,hogy nagy grt.Csak tényleg.Ez durva volt.

Elferdíteni te szoktál a juve topicba.És mondom már az első szónál belém kötöttél anno.
  • cambiasso83
    Nanananana.Hazudom???Tartsd a szád.Válogasd meg a szavaid.És tisztelj öregem.Nem a játszópajtásod vagyok.Akárki is vagy.Nem ismersz.Nem ferdítettem el semmit.CSAK IDÉZTEM.Nézd már meg mit jelent.Mondom te mindig kötekedsz.Nem szabadna felvennem.ez nálad az alap belekötni másokba.Sajnálom.És tényleg légyszíves pattanj le rólam.Köszönöm szépn
  • WuFraZselic
    de én speciel rád nem is értettem... :D (bár akinek nem inge.. :D)
    Te, Capelloa, Groove, Trunks, FI, forzajuve-ra gondoltam, mint állandó fórumozóra, és hogy a többségük elismerte a továbbjutást.

amúgy szerintem ha normális keretek közt vitatkozunk, azzal nincs gond. vagyis én nem érzem úgy, hogy flamekeltenék. amennyiben igen, elnézést :)
  • Breki33
    Részemről lezártam

Bocs a Barca drukkerektől.

B0B0-nak meg RESPECT
  • Tomy Lee
    Máshol meg csupán ennyit mondasz mi?
    "Anyjuk picsáját jutott megérdemeltem döntőbe az Inter, nem adtak meg az első meccsen egy 11-est, tegnap meg egy full szabályos gólt. Remélem jól megszívatjuk a makaróni-falókat, gusztustalan egy a catanaccioval megfertőzött foci."

Te kis szánalmas seggfej.Nem értesz te semmihez főleg ha így vélekedsz 1 csapatról.Aki ért a focihoz azok leírták már a véleményüket,hogy megérdemelten vagyunk ott.
  • Breki33
    Nem nem ez volt a célom.

Teljesen kulturáltan leírtam az igazságot mert zavart ez az erős ferdítés.

És elárulom, ha egy szövegkörnyezetből kiemelsz vmit más jelentést kap főleg ha még mellé is hazudsz.

És hiába kezdesz el személyeskedni a másikkal és csúnyán beszélni attól nem lesz igazad.

Mosd ki a szád a pasiddal beszélj ilyen hangon, ha hagyja......
  • cambiasso83
    Nem kötök direkt beléd.Pedig vannak dolgok amiket ott te is egyoldalúan ítélsz meg.Szóval tetszett ez a pár sor.Mert egyetértek vele.Tetszett a többi is:)És azok agy részével is egyetértek.A "bekkfocival" kapcsolatban idéztem ezt.ezt meg enged már meg.Anélkül,hogy belémkötnél.Mert tényleg nem bírom.Amíg én nem teszem...
  • cambiasso83
    De egyébként tényleg lezárom.Mert te a legelső szavamba is belekötöttél anno.Tiszteld más véleményét és azt,hogy másnak mi tetszik.Esetleg milyen Idézet.Én is tiszteletbe tartom a te véleményed.és nem blamállak a Juve topicba.(Ahova nem is írtam most).
  • Voyager5
    Na! Pörög a Barca topik
  • Breki33
    A Juve topik nem az én topikom én csak az elindítója és házigazdája vagyok.
    Én speciel nem tűntem fel soha kurvaanyázni és nem járok át a másik topikjába flamelni.

És értettem de ezse igaz, de ezt nem itt fogom megbeszélni.

• cambiasso83
    Dehogynem.az volt a célod,már az első mondattal,hogy belém köss.Ezt nem bírom.
    De meg nem tudod mit jelent az hogy idézni valahonnan.Nem írtam át a monadód.Csak kiragadtam valamit.Ez az idéet lényege.
  • cambiasso83
    Olvassál már baz.meg ne lovagolj rajta.Értelmezzél már.

""""""""""""""és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy rosszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tőled nem megy.
    Beleszólsz abba,hogy ki milyen részletet IDÉZHET::::"-".tudod idéz:)

"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"""""""""""""""""
  • cambiasso83
    Olvassál már baz.meg ne lovagolj rajta.Értelmezzél már.

""""""""""""""és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy osszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tőled nem megy.

"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"""""""""""""""""
  • cambiasso83
    Engem sem érdekel.Bár tartom úgy jött le.Bár igaz nem olvasok ilyeneket.Nincs annyi időm:)
    Nagyon utálom ha valaki így felhúz ,mert értetlen.És nem érti meg ,hogy idéztem.De tulajdonképpen nem is azzal van a baja:)na mindegy.csak jobban felhúz.Kiszól a gödör a likból.
  • Breki33
    ki beszélt itt beszólásról? :-)
    Semmi ilyet nem mondtam

Mibe kötöttem én bele?
    Elmondtam, hogy nem Juve drukker írta hanem egy blogból van szövegkörnyezetből kiemelve, ennyi.

Szval valótlan állítottál és még neked áll feljebb ahelyett, hogy elismernéd.
  • cambiasso83
    De ki támadja.Neked üldözési mániád van.
  • cambiasso83
    és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy osszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tőled nem megy.

"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"
  • WuFraZselic
    és engem speciel nem érdekel, hogy juve, al-ittihad vagy bordeaux drukker klaviatúrájából született az írás
  • Breki33
    Igen őt speciel régebbről ismerem és tudom hogy hozzáértőbb és objektívebb mint itt sokan akik itt támadják őt.
  • WuFraZselic
    nem tudom, azt írtam az ITTENI fórumon lévő Juve drukkerek többsége. vagyis persze nem azok a juvésok, akik csak kurv*anyázni tűnnek fel, hanem akik részt vesznek a topikod életében
  • cambiasso83
    Mit nekem úgy jött le,hogy Juve drukker.Problémád?Nem az akkor rosszul vettem ki ennyi.Mindegy odatettem,hogy idézet.Amit át sem írtam.
    Nagyon értetlen és kötekedő ember vagy.
  • WuFraZselic
    hát akkor velem van a gond, hogy mikor emberhátrányba, 2 gólos előny tudatában, a világ legjobb támadófociját nyújtó csapat ellen, egy 38 éve várt BL-döntöbe jutásért küzdő csapat beáll védekezni... =/

kérdem én akkor Tőled, B0B0-tól, mi lett volna a helyes megoldás ilyen esetbe, mondjuk a Juve vagy a Bayerntől?
  • Breki33
    Ez megint baromság honnan tudod, hogy a Juve szurkolók többsége hogy értékel?

Egyáltalán nem mindegy sőt eléggé elferdíti így a dolgokat idéz egy blog-ból mondván Juve drukker írta holott ez egyértelműen nem igaz.

És aztán még annyi sincs benne hogy elismerje...
  • cambiasso83
    Jesszus kinek szólunk be???????????????????,
    Itt az egyetlen aki beleköt a másikba az te vagy:)Úristen.Senkinek sem lett beszólva.Te jó ég...
  • cambiasso83
    Te biztos tudod,hogy ki hozzáértőbb és ki nem.mindenkit ismersz.Tudsz mindenkiről mindent.
    és tényleg úgy emeltem ki ahogy van.Nem formáltam át a saját tetszésemre.Tetszett ez a pár sor.Mert egyetértek vele.Ennyi.tényleg lovagolj máson...
  • cambiasso83
    Úgy emeltem ki azt a részt ahogy volt.Nem formáltam át.Egyetértek vele.Ennyi.Egy könyvebe se írod át.De nem kell hogy bejönnön az egész könyv.
  • Breki33
    mit ragadtam én ki?

Ember idéztem egy kommentet.

És itt nem nekem kéne levennem a szemüveget hanem nektek és elgondolkozni azon, hogy B0B0 akinek beszóltok talán hozzáértőbb itt sokaknál és van benne valami amit mond.

• cambiasso83
    Ne húzzál fel légyszíves.Önkényesen részletet kiemelni?Nem idéztem valamit,ami tetszik.Ne akard már megmondani,hogy mit idézzek és mit nem.Gyerekes.Belekötni mindenbe.Főleg te aki csak azt a részt emeli ki a tárgyalásból is ami az Interrel kapcsolatos.
    Ahogy egy könyvből,vagy bárhonnan.Mit pl. a mottóm a kedvenc könyvemből.biztos neked nincs olyan,mi?Ami bejön amivel egyetértesz.Ne legyél már értetlen.Mert azt nem bírom.Egy idézet.Egy idézőjelből.Tehát származik valahonnan.
    Nem mondtam hogy ki írta,csak azt hogy számomra úgy tűnt egy Juve drukker.De nem írtam nevet.Ennyi.Ne lovagoljál már ezen...

de ez itt off,úgy hogy be is fejeztem.Nem tetszik ne olvasd.nekem tetszik.Mert egyetértek ezen pár sorral.És ez az egyéni véleményem.Tartsd tiszteletbe.Köszönöm.
  • Fabio Capello
    Ez azért nem teljesen így van. Köteles vagy úgy kiemelni, hogy megtartsa az eredeti mondandó lényegét és álláspontját, nem pedig úgy, ahogy neked tetszik :)