Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinhos10
Akinek van Barca Tv az most örülhet

Visca el Barça !

most akkor nem is közvetítik sehol??
tobias88
NEM ADJA, DE A KOMMENTÁTOR JÓ VOLT😊

" ezt adjuk kárpótlásúl, vagy ..... nem tudom kit emlegetnek a tv elött"

jól tudta hogy anyázok..
REALista
Sõt biztos hogy nem adja...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hát a Sport2 nem biztos hogy adja a tv-s társaságok vitája miatt.

zalan05
aha de én most csak a netes TV-ket irtam.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Meg Sport2

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zalan05
az esti mecset ezeken a csatornákon lehet majd nézni.
-Gol Tv (TVUplayer)
-Guandong S.(TVanst,Sopcast)
-Shanghai S.(TVanst,Sopcast)
-True 1 (Sopcast)

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

dienesoft
Jó a kezdõnk.Kíváncsi vagyok az újakra, Abidal, Touré, illetve Henry-õ rá vagyok a legkíváncsibb.Jó lenne egy 4-et 5öt vágni nekik. Jó kezdésnek 😊. Ilyenkor nem szabad betlizni, nézd meg a Man.U-t hol van a táblázaton. Nah, hajrá Barca ma este 19:00-tól!! 😊

fernando torres
Henry nem kezd?
Oleguer ááhhh

zalan05
A Racing ellen fölálló 18 fõs keret:

Kapusok: Valdés és Jorquera
Védõk: Zambrotta, Oleguer, Thuram, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Deco; Marc Crosas
Csatárok: Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry és Ezquerro.

Racing Santander - FC Barcelona:
Santander, El Sardinero
19:00
Vezeti: Muñíz Fernández

Racing: Toño, Pinillos, Oriol, Garay, L Fernández - Colsa, Duscher, J. López, O. Serrano - Bolado, Munitis.

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Oleguer (Márquez), Thuram, Abidal - Touré, Iniesta, Xavi - Messi, Ronaldinho és Eto'o.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

cserélgették a copa américa alatt is a mezeket, mindig más viselte a 10est is, gondolom most is.
zalan05
Ronaldinho: Ez lesz életem legjobb szezonja!

Az elmúlt idényben nem ment se a brazilnak, sem csapatának a játék. Ronaldinho most nagyon fogadkozik.

Az elmúlt szezonban a szurkolók többet vártak Ronaldinhótól, igaz, az egész Barcelonától is. A csapat a mögöttünk álló idényben nem tudott trófeát begyûjteni, ez pedig nem fordulhat elõ két egymást követõ évben. A katalánok ennek érdekében erõsítettek a nyáron, és az elõttünk álló szezon elõtt már nagyon fogadkoznak.

- Mindent elkövetek, hogy ez legyen pályafutásom legsikeresebb szezonja. Minden elõjel arra utal, hogy ez sikerülhet is, nagyon elégedett vagyok a az elõszezonban nyújtott teljesítményemmel. Ahogy egyre jobban formába lendülök, nõ bennem a motiváció is – jelentette ki Ronaldinho, aki elárulta, sokat beszélt csapattársaival az elmúlt szezonban történtekrõl: - Sokat beszéltünk a rosszul sikerült elõzõ szezonról, és most mindenki együtt dolgozik, hogy újra bajnokcsapattá válhassunk.
----------------------------------------
most a 20-as mezbe volt ki volt akkor 10-es.Remélem tényleg jo szezonja lesz csak elne szolja magát.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
már látom, 2szer jobb mint káká, ez a jelzés😊
tobias88
hányas mez van rajta?
zalan05
Ronaldinho gólja Algéria ellen.Azért nem rossz visszatérés egy gól és egy gólpasz.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
Henry gólja a szlovákok ellen.Volt egy pár helyzete.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Hát azért Heinze jóval jobb sztem és gólerõsebb is (lásd magyarok ellen)

Prince23
Nem értem a Barca vezetõket. Oleguert miért tartják meg?! Én õt Heinzével azonosítom tudásilag. Valaki adna rá magyarázatot? Vagy esetleg Oleguer protekciós? XD

Elvihették volna inkább Oleguert, hisz remek védõ <#gonosz1>

B0B0
Köztünk szólva, Belletti több klasszissal jobb mint Zambrotta vagy Oleguer!!! Barmok ezek, hogy eladták (Saviola feeling)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

dienesoft
Sok sikert Belletinek, és köszönjük a gólt, örök hálánk! 😄

zalan05
Thuram készen áll a játékra

Lilian Thuram elmondása szerint készen áll a játékra a rövid bokasérülése után, így pályára léphet Santanderben vasárnap a bajnokság rajtján. A francia szerint az állapota már nagyon jó, hiába edzett még szerdán délelõtt a csapattól elválasztva, s ha Rijkaard számít rá, ott lesz a hétvégén a Barcelona kezdõjében.
------------------------------------
jo hír remélem Marquez fog kezdeni mellette.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
Belletti a Chelsea-ben!

Óriási meglepetésre a Chelsea-ben folytatja a pályafutását Juliano Belletti, akiért ugyan volt érdeklõdõ klub a Premier League-bõl, ám a Chelsea neve egyszer sem merült fel a hírekben. Belletti három idény után hagyja el a Barcelonát, s a neve örökre beíródott a klub történelmébe, hiszen az õ góljával nyerte meg az együttes a Bajnokok Ligáját 2006-ban.

A „párizsi hõs" tehát elhagyja a Barcát, melynek elsõsorban az-az oka, hogy a következõ idényben nem lenne biztosított számára a rendszeres játéklehetõség. A Barcelona technikai vezetése ugyanis elsõsorban Zambrottával és Oleguerrel kívánja megoldani a jobbhátvéd poszt betöltését, a brazil szélsõ így némileg létszám felettivé vált.

Belletti szerzõdése ugyan 2008-ig tartott volna, ám ezt már biztosan nem tölti ki, s a következõ években a londoni kékeket szolgálja. A Chelsea 5.5 millió eurót fizet a 31 esztendõs játékosért, aki a Barcával két bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját, s két spanyol Szuperkupát nyert.

Belletti már Londonban tartózkodik, és csütörtökön teljesíti a kötelezõ orvosi vizsgálatot, majd aláírhatja a szerzõdését José Mourinho gárdájával.
---------------------------------------
Sok sikert neki!!!(ha igaz a hír)

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0

zalan05
nem tud valamelyikõtök új Barcás képeket vagy hogy honnan lehet leszedni mert megpróbálnák valami bannert csinálni, de nem garantálok semmit.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

mike0013
Marquez jól szerepelt a copa america-n szóval remélem itt is jól fog, oleguer meg csak takarítsa a népet, lehetõleg szabályosan😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

dienesoft
Igen, Marquez tripla nullás teljesítménye a tavalyi évben nagyon meglepõ volt, pedig szerintem igen nagy tudású játékos. Remélem jó formába lesz, mert én Oleguerbe továbbra sem bízok úgy, mint Puyol-ba, meg a többiekbe...(nyugodtan le lehet b*szni érte, de én továbbra sem szeretem.Ha Racing ellen bizonyít, azt mondom, oké) 😊

Ronaldinhos10
hát ha nem épül fel elég komolytalan lesz a védelem közepe Márquez Oli hát csak abban bizhatunk hogy Márquez formája javult a tavalyihoz képest mert ha nem Oleguer elég vékony kis oszlop lesz a védelem közepén

Visca el Barça !

zalan05
Thuram sérült, elhagyta a válogatottját

Lilian Thuram már Barcelonából egy kisebb sérüléssel utazott el a francia válogatotthoz, bár arról egyelõre nincs nyilvános információ, hogy milyen típusú az eset. A veterán bekk mindenesetre máris elhagyta a válogatott edzõtáborát, s visszatér a Barca bázisára, hogy kezeltesse magát. Mivel egyelõre kérdéses a sérülés foka, Thuram játéka bizonytalan a Barcelona vasárnap esti, santanderi bajnoki rajtjára. Frank Rijkaard biztosan nem számíthat a rajton a sérült Puyolra, Edmílsonra, Gudjohnsenre, a válogatottal készülõ Krkicsre és az eltiltott Gabi Militóra.

remélem nem komoly és felépül a Racing elleni mecsre

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

dos Santos marad, de szvsz Krkic nem... megy vissza a B csapatba.
zalan05
jah énis, széleken nagyon jó Ronni vagy Messi cseréjének õ lesz a legjobb.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Bizti, a mester agyba-fõbe dícsérte

fernando torres
Giovani remélem marad az elsõ csapatnál.

fernando torres
komolyan hihetetlen..amit a Bayern ellen is csinált..<#levele>

B0B0
Játszott percek:
Oleguer 520
Belletti 91

Ez sajnos elõrevetíti a posztot! 😞(((

zalan05
a felkészülési idõszak eredményei.

Elõszezon mérkõzései:
Dundee United - FCB 0-1
Hearts - FCB 1-3
Beijing Guoan - FCB 0-3
Yokohama Marinos - FCB 0-1
Mission Hills - FCB 0-4
Bayern München - FCB 0-1

Góllövõlista:
Giovani 4
Ronaldinho 3
Henry 2
Eto'o 1
Iniesta 1
Xavi 1
Messi 1

Gólpasszok:
Eto'o 3
Xavi 2
Henry 1
Sylvinho 1
Ronaldinho 1
Iniesta 1

Játszott percek:
Oleguer 520
Xavi 479
Thuram 450
Touré Yaya 417
Iniesta 399
Eto'o 355
Zambrotta 355
Henry 334
Ronaldinho 331
Abidal 315
Giovani 280
Valdés 270
Sylvinho 219
Jorquera 180
Motta 149
Ezquerro 137
Deco 135
Oier 90
Belletti 91
Bojan 90
Crosas 88
Olmo 57
Maxi 48
Messi 45
Márquez 45
Milito 29
Valiente 19
Dimas 13

Maxi Lopez az Fc Moszkva gárdájába igazolt 2millió €-ért

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
ok, csak majd nehogy forditva legyen<#vigyor3><#circling>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

LasCar16
nagyon pörög a sevillai srác😄DDD

#acm

Prince23
Hi Barca szurkolók!
Szept. 23-án reszkessetek😄DDD<#zavart1><#nyes><#nezze><#nevetes1>
(nem fenyegetés, csak amolyan piszkálódás😄) nem ám komolyan venni xd, de télleg kapni fogtok😄

B0B0
Igen, Osasuna! Köszi! 😊

fernando torres
régen rengeteg ilyen gif képem volt..gól,csel

Csabesz6
100% hogy osasuna

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sztem Osasuna

bár szvsz Mallorca ellen...
passz de nagyon fasza gol volt😊
B0B0
Gyerekek! Ezt ki ellen rúgta???

akkor ott van dos Santos+ Krkic is😊
Nuno88
Messi gól <#whatever>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bigapó
no, de mi van akkor, ha valamelyik "sztár" lesérül? akkor legaább lenne kit odatenni😊 tudom, hogy nem egy szép dolog kispadra szerzõdtetni, de Én megtenném😊)

The Matrix has you...