33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• marci9507
    Idáig egy nagyon izgalmas meccset láthattunk,sok barcelona helyzettel.
    Ez a meccs már megvan:)
  • tobias88
    Megnézném, hogy hányadjára sikerülne ez a megkerülős csel Ibrának és a végigfutás, amit most Bojan csinált...
  • marci9507
    0:1 Messi-nek hála.
  • bakkerman
    várható kezdőcsapat a Villareal ellen:

Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell – Touré, Xavi, Keita – Messi, Pedro és Ibrahimovic.

A Villareal utolsó 6 bajnokijából 5-öt megnyert,hazai pályán pedig csak kétszer kaptak ki idén,így nagyon nehéz meccsre számítok :S De ha ma nincs meg a 3 pont,akkor elmegy a bajnokság,ha megszerezzük a győzelmet,akkor nagyon közel kerülünk hozzá :) nagy vízválasztó meccs lesz!
  • Breki33
    jó szeme lehet
  • adam46

Van partjelző is a meccsen. :)
  • Breki33
    persze okoska
  • limperatore
    ezt mindenki tudja h jogosan esett ki :D
  • Breki33
    szerinted, én viszont B0B0-val értek egyet

de unom már inkább rádhagyom
  • Micsu
    "Nem vagyok Barca drukker csak sajnálom hogy a szimpatikusabb csapat kiesett szerintem jogtalanul"

azzal a játékkal amit a két meccsen mutattak teljesen jogosan esett ki a csapat
  • Breki33
    Az lehet, viszont az indexes Barca fórumon amikor berakták tök normális hozzászólások voltak erre míg itt beszólások mert be mertem rakni egy Barca-val kapcsolatos cikket.

• Voyager5
    Amikor a firkászok a sz.gép mögül próbálják kisakkozni, hogy mit láthatott a bíró, nos szerintem az már erőlködés.
  • Breki33
    vegyél be hashajtót :)
  • limperatore
    :D görcs
  • Breki33
    nem vagyok anti interes és hazugság hogy ebben lelem örömöm

Juve-s vagyok !

és nem én kezdtem ugyebár
  • Breki33
    ember senkinek sem akarok és nemis kell bizonyítani

kint volt ez a hír az indexen és mivel a barcáról szól beraktam

És miért lenne ez erölködés?
    Nem vagyok Barca drukker csak sajnálom hogy a szimpatikusabb csapat kiesett szerintem jogtalanul.
  • WuFraZselic
    azért mert anti-Interes, és ebben leli örömét

amúgy ilyen én is tudok, hahó

na de off vége, elnézést
  • bakkerman
    most kinek akarsz bizonyítgatni?? ember,térj észhez,kiestünk,ennyi! és ha nem látta mivan??? én azért nem dumálok,mert tavaly egy bizonyos Övrebo "eléggé" segített minket,attól függetlenül bántó a kiesés,de ezzel együtt kell élni,ennyi!!
  • Voyager5
    Kezd unalmas lenni ez az erőlködés. A bíró valószínűleg már a gól előtt befújta a szabadot, így nem is tudhatta, hogy gól lesz.
  • Breki33
    A bíró nem látta a kezet, de elvette a gólt !

Képtelenség, hogy De Bleekere játékvezető lássa a feltételezett szabálytalanságot, ami miatt érvénytelenítette a Barca BL-döntőt érő gólját.

http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/04/30/nem_lathatta_a_kezet_de_elvette_a_golt/
  • Breki33
    teljesen másról volt szó de ez az okostóni ezt sem érti
  • rumkola
    nemtom ennek mi köze a barca topikhoz de mindegy
    am én is az internek drukkolok, aki megverte a barcát az megérdemli a bl-t
  • limperatore
    istenem :ASD:ASD breki nem tudja feldolgozni hogy az inter jobb volt a barcánál, ennyi az egész

többi juve drukkernek respect amiért korrekten értékeltek !

aki azt mondja hogy a barca a 2 meccs alapján döntőt érdemelt volna az nagyon elfogult vagy vak vagy utálja az intert :D

Páran nagyon összefognak törni 22-én hogy az Inter felért a csúcsra ;)))
  • bakkerman
    megtaláltam,hát full kamu,Laporta már nem fog semmilyen üzletet nyélbe ütni a választások előtt,azt meghagyja az utódjának,és szvsz nem Villa fog érkezni! Nagy név fog jönni,az biztos,de én még mindig a Fabregas-Clichy-Silva trióból hoznék valakit :)
  • bakkerman
    forrást pls,eléggé kamu hírnek tűnik,legalább 2 évig nem igazolnánk csatárt,pláne nem ilyen ajánlattal...40 millát+egy rohadt tehetséges gyereket nem éri meg odaadni egy 28 éves játékosért...40 millából jöhetne 1 jobbhátvéd,1 balszélső középpályás
  • rumkola
    "40 millió euróba kerül a tranzakció, amelynek részeként a 28 éves támadóért a kialkudott pénz mellett a Valenciához kerül az ifjú Bojan Krkic és az ex-barcás, jelenleg a Vfb Stuttgartban játszó fehérorosz Alekszandr Hleb is."
  • rumkola
    +hleb+kp
    :D
  • Fabio Capello
    a valencia nem lesz olyan hülye hogy elcserélej villát henryre :D
  • rumkola
    Villa!!!!!!!!! Igeeeeeen :DDDD
    Bojant nagyon sajnálnám, szerintem Henry fog menni /őt is sajnálom, de már nem az igazi/.
  • barcames
    DAVID VILLA jönne és cserébe Bojanka és Hleb menne a Valenciába.
    (Bojant nem kéne mert úgy járna a barca mint fabregasal)
  • IXEMGabeo
    ki a fene lehetett ez nő létére mit szórakozik nem is értem ki tudja mennyire mondott igazat h nem ő volt e...
  • Breki33
    ugyanaz mindkettő ip-je tehát alreg
  • horpeti
    Kísértetiesen hasonlított néhány KONAMI topikos szócsatához, csak az ellenfelek voltak mások. :)
  • Breki33
    pff nagyon vicces petike
  • horpeti
    Hát én nemtom, de ha azt mondom, hogy "köcsög Barcás csicskák", akkor nekem is feltörték. Szóval ha ez van, engem is tiltsatok. :D Remélem nem lesz gond. :)))
  • IXEMGabeo
    azt hiszem 2 embernek feltörték a regjét, valaki itt szórakozik, Gabber_Saviola beszélj cambiassoval sztem ez nem ő volt!! Eugénia se...itt valaki hackerkedik nagyban
  • horpeti
    Breki miért nincs kitiltva? Generálja itt a feszkót a kissrác.. :PP
  • IXEMGabeo
    pff ilyen felesleges vitákat...lassan tényleg le lehet zárni mindent a témával kapcsolatban...

cambiasso83 egy kiadós szex az jól jönne neked nyugodj meg:D:D:D

meccs után: Mourinho és Valdes esetnél azt hittem hirtelen Mourinho annyira ünnepelt volna h megölelte volna Valdest:D:D
  • bakkerman
    lol,hülye állat
  • cambiasso83
    Mi van velem?Na szórakozzál már?Sose drukkolnék a Barcának.