33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• WuFraZselic
    mondtam neki, hogy a juve szurkolók is hasonlóan értékeltek az itteni topikba, 1-2 kivétellel :)

az meg szerintem mindegy, hogy milyen érzelmű szurkoló írta ezt a cikket / részletet.
  • Breki33
    Akárhonnan írtad ezt nem egy Juve drukker írta és önkényesen ki van emelve.

Milyen egy vagyok?

Én nem szoktam semilyen részletet kiemelni, főleg olyat állítani hogy ki írta mikor nemis úgy van.
  • cambiasso83
    És legvégül:Mert most kicsit felhúztál és azt nem bírom:)Tudod mit jelent ez?"-"-azt hogy idézek valahonnan valamiből:)
  • cambiasso83
    Nem muszáj valamit teljes egészében idézni,nem???Probléma.A könyvből is ragadsz ki neked tetsző idézeteket.Hadd engedjem meg már magam,anélkül,hogy leblamálnád,vagy belémkötnél légyszíves:)Köszönöm szépen.Ezzel tudnak felhúzni a legjobban.ha megmondják mi tetszhet és mi nem:)
  • WuFraZselic
    és arról miért nem beszél a kedves kommentelő, hogy Milito 1-1be vihette és befújták lesnek, ami még 1vonalnak se volt mondható, vagy mikor Eto'o Keitától megszerezte 22 métere a kaputól az meg eljátszotta a nagyhalált, és szintén visszafújták? vagy Dani Alves 4-5 hátulról történő szabálytalansága ellenére sem kapott 1-2 megérdemelt sárgát?
    a visszavágón meg volt 1 Messi lövés, 1 Krkic fejes, és a Piqué gól. hát igen, erről is a bíró tehet, meccs előtt kijelentette, hogy ha a Barca a 16os közelébe jut, rögtön kifelé ítél szabadrúgást
    ja, és volt még egy szánalmasan kiharcolt piros lap

azért mert utálod az Intert, levehetnéd a szemüveged, és nem csak az egyik oldal kárára hozott döntéseket ragadhatnád ki
  • cambiasso83
    Szóval te vagy az az egy:)
    Hadd ragadjak már ki részleteket.Ahogy ti szoktátok:)Kérlek.És speciál nem onnan írtam.
    És ez a részlet az amit én is gondolok.Hadd ragadjam ki:)Mert teljesen egyetértek vele.Ugye megengeded:)
    Amúgy sem neked szántam.Csak tetszett ennyi .Vagy gond?
  • Breki33
    Ez nem egy Juventus drukker véleménye hanem benitó blog beírása innen és abból is csak egy kiragadott részlet

http://nst.blog.hu/2010/04/29/aki_legyozte_al_caponet_1

És érdemes a kommenteket is elolvasni nemcsak egyoldalúan idézgetni

pl

"Úgy látom kedves _benito nem látta az odavágót mert akkor emlékezne, hogy Milito lesgólja egyértelmű volt. Milito pont az 5-ös vonalán volt, Piqué pedig 1 méterrel hátrébb. Felesleges lett volna egy leskamera mert így is teljesen egyértelmű szitu volt.
    3. És úgy látom ezt a meccset sem látta, mert akkor látta volna, hogy nem mellbe hanem hasba rúgták Tourét. Hasról meg nehezen pattan a holdra lebda"

• horpeti
    Én még bízom a Madrid első helyében. :P És akkor a szuperkupát is ők játsszák, de akkor a Barca nem sokat nyerne idén.
    Persze ez már a csak a "remény hal meg utoljára" típusú dolog, de az még megvan. Ha a Madrid X-el, vagy kikap, akkor persze már nincs miről beszélni. :)
    Kakát akarom látni a pályán, meg hogy jól játsszon, nekem annyi "elég".. :D
  • cambiasso83
    Egy Juventus drukker véleménye,egy másik helyről...és ők aztán tényleg utálnak.De ami igaz az igaz.

"Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán gyakorlatilag nincs kidolgozott helyzete, az nem antifutballt játszik, hanem olyan területvédekezést mutat be, ami egy kaukázusi juhásznak is becsületére válna. Aki 60 percen át emberhátrányban játszva is képes a fentieket megvalósítani egy idegenbeli BL-elődöntőben, az meg lehet, hogy a világ legjobb csapata. De az biztos, hogy a világ legjobb edzője irányítja.
  • WuFraZselic
    csak az ilyen szánalmas kijelentések bosszantanak. ez egy kkib*szott bl elődöntő visszavágó volt, 10 emberrel egy Barca ellen öngyilkosság támadni

arról persze senki nem beszél, hogy Mou zseniális taktikával, 4 támadóval rohamozott Londonban. vagy épp arról, hogy Messit megfogta Cambiasso és/vagy Zanetti, így a 2 meccs alatt volt annyi helyzete, mint a bajnokságba 25 perc alatt...
  • bakkerman
    ennyi,nem kell ezen tovább vitatkozni! a vébén is fogunk látni bőven antifocit,ahogy nő a tét,úgy kell minnél jobban koncentrálni,és egy VB negyeddöntőben is biztos lesz olyan csapat amelyik 1-0-nál befog állni 10 emberrel védekezni! Amúgy meg ellenpéldának ott a Bayern: Olic vezetést szerzett,és még utána se hagytak területet a Lyonnak,támadtak tovább,ami nekem nagyon szimpatikus volt! Én az Intert nem itélem el,teljesen különböző felfogású edzők csatája volt (Pep vs Mourinho)
  • WuFraZselic
    persze, antifocival verték meg a chelseat oda-vissza, és a Barcát is. büszke lennél a csapatodra, ha 11emberrel kibírna 60 percet a Camp Nouban, nem hogy 10el, lol
  • B0B0
    Én nem fogtam semmire sem a kiesést. Csupán annyit mondtam, hogy sajnálatos, hogy egy antifocit játszó együttes sikerének örömködik egy sportújság, amellett, hogy ma állandó téma, hogy segítse a FIFA és az UEFA a látványos, támadó (és nem utolsó sorban eladható) focit. Tanuljatok meg olvasni!
  • bakkerman
    könyörgöm zárjátok már le ezt a kiállításos dumát,meg azt hogy milyen játékkal ment tovább az Inter!!! :S ott vannak a döntőben,és ők vannak ott,nem mi,akkor jobban jött ki nekik a lépés a 2 meccs alatt,ennyi! holnap sorsdöntő bajnoki,amit hoznunk kell!!!
    Egyébként tegnap nézegettem a hátralévő sorsolást,és most vasárnap ugye a Real az Osasuna-t látja vendégül! Na már most ugye ez a nap május 2.-a,mint a tavalyi 6-2 időpontja,és ugye akkor azzal nyertünk bajnokságot,május 2.-án! Szal erről fantáziáltam,hogy mi nyerünk szombaton,a Real meg leikszel,vagy kikap otthon az Osasunától,és "bajnokok" vagyunk :DDDDDD
  • Cabell
    Ezért szerintem nagyon nem kell dumálni...

ez az, amit tényleg kivétel nélkül minden játékos csinált volna ilyen helyzetben...Azért nem szabad elfelejteni, hogy ezek nem lelkes amatőrök, hanem kőkemény, pénztől fűtött profik. Egy szinten túl leszarják ők a tisztességet..
  • IXEMGabeo
    erről van szó:)
  • bodajoci
    Akk is hajrá Barca. Lexarom, mindig nem lehet mindent megnyerni, hülye ember az, aki azt hitte, idén is menni fog. Talán a liga meglesz. Ha nem akk meg jövőre, oszt jónapot.
  • barcames
    a világ legjobb és legszebb fociját csapat kiesett! Ezt el kell fogadni a bírók se akarták a barcát a döntőbe.....
    De ott a bajnokság majd augusztusban a spanyol szuperkupa ezeket kell megnyerni.
    MÉS QUE UN CLUB
  • Breki33
    Egyrészt nem cimborám mint ahogy már írtam, hanem egy hozzértő szakember

Aműgy nincs olyan megkülönböztetve hogy egyértelmű les vagy nem egyértelmű les

És hogy jön ide a partjelző? Ő jól látta

Pont azért írtam le mert sok okos hozzá nem értő itt lesnek mondja
    holott nem volt az az első mecs gólja viszont les volt.

Ennyi.
  • limperatore
    tudom h 3 csapatod közül mindegyiknek jobb a védelme.. :D
  • DONGUBA
    Ezt vedelemnek nevezed?:DDDDDDDDDDDDD
    Amerre allok arra rugom a labdat es olom a jatekot.....szep volt
  • limperatore
    Inter teljesen megérdemeltem ment tovább, és nyeri meg a bl-t idén...

Barcától se szégyen az 1:0 a világ legjobb védelme ellen...
  • horpeti
    Szerintem már az összes Interes full lexarja, hogy kiállítás volt-e vagy sem. Ha a Barca lenne most a döntős, akkor jönne a rinya. :D Most csak max. mosolyognak rajta.
  • Matthew Prosac
    "Mindkettőnél olyan lassításokat láttam, mint a snookerben. Megállították a képet, elforgatták, behúzták a vonalakat."

Erre a partjelzőnek nincs túl sok lehetősége a helyszínen en vivo. Erre még nem gondolt a cimborád ? xDD
    Ha olyan egyértelmű les lett volna, akkor nem kellene "snookeres" módszerekkel kikockázni. Érted...
  • mate317
    "nem fejre, vagy nyakra" :D most már ígérem nem írok egy hétig:D
  • mate317
    megnéztem a realos pirosat, rosszul emlékeztem, kicsit hátraütött, igaz, de nem fejre, nyakra. De lényeg a lényeg, ha az piros, akkor a tegnapi is.
  • mate317
    Busquesthez annyit, hogy a hétvégi real meccs 1-1 maradt volna végig, ha nem állítják ki a zaragoza játékost egy hasonló kézmozdulat miatt.
    Ráadásul ott csak kitette az evezőket a csávó, ütésnek semmiképp nem nevezném, míg motta egyértelműen gigán csapta sergiot.
  • cambiasso83
    Ja és azért én gratulálok nektek is.Szép volt.Idáig eljutni,az már mindenki győzelem.Itt nincsenek vesztesek...
  • cambiasso83
    """Várj.Ki a fasz kérdezte hogy adsz e lapot vagy nem? igazából leszarom ki vagy de nem is izgat a szép fejed meg semmid ezáltal leszarom mit kérsz:)"""

Ez egy idézet volt egy Barca drukkertől.Szép:)Ez még nektek is szégyen.Tiszteletem a kivételnek:)

Jövőre is van BL.fel a fejjel.Nem nyerhet mindig ugyanaz.ez a játék szépsége...Már csak tudjuk ennyi év után.
  • Oziris666
    Hát a saját nevelések közül kétségtelenül a leggyengébb focista...
  • myl0
    Nem ez miatt az eset miatt, de Busquetset úgy kib*sznám a Barcából, hogy a lába nem érné a földet :P (Kicsit nem szimpi nekem)
  • bakkerman
    kiestünk a BL-ból,kész,marad idén akkor 1 trófea...mert hogy innen már nem bukjuk el a bajnokságot,az BIZTOS! meg lett ölve a focink,kész. Nem vagyunk verhetetlenek,otthon se tud mindig szambázni a csapat,de küzdött,hajtott,és a hangulat is biztos odavágott az utolsó percig a stadionban,szóval nem vagyok szomorú,vagy csalódott,fel a fejjel :)
    CSAK A BARCA!

#14744: na ez rinyáldó
  • horpeti
    Nem hiába, a PES-ből sok érzéke kifejlődik az embernek. :P
  • horpeti
    A képregényes digin a kezezést is észrevettem a távoli kamerából, amikor Bojan belőtte, nem is izgattam magam egyáltalán, tudtam, hogy vissza fogja fújni. Haver meg még közeli visszajátszásnál is kérdezte, hogy most mivan. :D
  • Breki33
    csak úgy néz ki nem mindenkinek
    de a profik mint te egyből látták
  • horpeti
    Szerintem jól csinálta, bár rutintalan. Majd most megtanulja, hogy ne leskelődjön, csak füleljen, és csinálja a fetrengést. Ronaldo pl. már sírni is tud! :DDD
  • horpeti
    Ez egyértelműen látszott mindkét meccsen még a szar digi közvetítésnél is. :)
  • fecoka177
    ennyit a buszkeccről:)
  • Breki33
    Ez tévedés a 16-os túlsó végén beragadt egy Inter védő. A lassításban látszott.

DE hogy egy valóban hozzáértő embert is idézzek

"> Mindkettőnél olyan lassításokat láttam, mint a snookerben.
    > Megállították a képet, elforgatták, behúzták a vonalakat. Az egyik les
    > volt, a másik nem. Ha nem hiszed, nézz utána. Semmi érdekem a barcát
    > védeni, de lesgólt kaptak (2-1), és szabályos gólt rúgtak (nem volt les)."
  • rumkola