33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#14901 Bár nem követem figyelemmel Zlatan karrierjét a Barcaban, de láttad mit művelt az Internél?Egyébként nem érdekem védeni,mert én is utálom, de tehetséges játékos, és szerintem nem felejtett el focizni,az más kérdés,hogy a spanyoloknál is alkotni kellene valamit. -
#14900 Messi zsenije megint megmutatta magat.
A spanyol kollegak megjegyzese meg talalo volt a lofeju svedrol: "A benaknal ugyesebb, az ugyesebbeknel benabb" :DD -
IXEMGabeo #14899 á térj át az Atleticora:) egy Real fan se örülne annak sztem:D -
#14898 Másodosztályú hulladék csapat a Madrid, szerintem jövőre a Barcának drukkolok. :D -
#14897 Jó kis hsz-ek.:D
Ha nagy arányú győzelmet aratunk akkor "az ellenfél nem akart játszani" , ha meg egy góllal nyerünk akkor meg kiszenvedet mákos győzelem.
Jók vagytok...:) -
#14896 Na, legalább kicsit izgulhattok ti is. :)) -
Gaba94 #14895 nem 1-2 meccsből voltam le a következtetéseket. viszont abba nem értek veled egyet, hogy eddig a Madrid "nem semmilyen játékkal" nyerte a meccseit. az volt a baj, hogy a legtöbb csapat ellenetek nem akart futballozni. mintha úgy mentek volna fel a pályára, hogy nekik mindegy mennyivel kapnak ki,csak legyen vége a meccsnek. a bajnokság nagy részében 'magabiztos' győzelmeket hoztatok,de az legtöbb esetbe nem a ti érdemetek volt,hanem az ellenfélé,akik szartak bele a meccsbe. persze voltak olyan meccseitek ahol tényleg látszott hogy odateszitek magatokat és küzdötök csapatként. (Sevilla elleni fordítás pl) ezért is volt az, hogy a komolyabb csapatok ellen lószart se értetek. viszont az utóbbi fordulókba (Zaragoza, Osasuna, talán még a Racing ellen is..) az ellenfeleitek már azért odatették magukat és pontért/pontokért szálltak harcba. ezért is az a hullagyenge teljesítmény,amit mutattok.
bakkerman: épp,hogy az Osasuna és a Zaragoza játéka volt szimpatikus,akik tényleg küzdöttek a Madrid ellen, nem úgy, mint a legtöbb csapat a bajnokságba. ha minden csapat így ment volna ki a pályára a Madrid ellen, akkor nem lenne 89 pontjuk és nem lennének még mindig partyba a bajnoki címért. arról meg nem tehetnek, hogy a 8x. percbe gólt kapnak,mivel ezek a last minutes gólok már megszokottak madridi oldalon:D
peace :) -
#14894 Én a Madridnak drukkolok, ha gyenge szarok, ha kurvajók. :)
És örülök, ha nyernek, kevésbé, ha vesztenek. :P
Most képzeld el, mit élek át a Milánnál, mind drukker?? Na ők.. ők tényleg hulladékok lettek. -
IXEMGabeo #14893 2008-as szezon úgy ahogy volt gyenge volt nem a Madrid győzelem miatt, abban az évben minden kedvencem alulmaradt pont azok ellen akiket nem bírok:D:D:D, de evvel több milliárdan voltak úgy ahogy én...:)
egyébként a 2007-es Capello siker az hogy is mondjam, egy Zaragozán és egy Espanyolon volt talán a legizgibb véghajrá volt a Spanyol bajnokságban amit valaha láttam... -
#14892 igen,a történelem könyvekbe csak az évszám,és a bajnok neve kerül be,de azért megkérdeznék pár full Madridistát,akik ott is élnek,hogy melyikre bajnoki címükre gondolnak vissza szebben,a 2007-esre,amit akkora mákkal nyertek meg,hogy az fáj,vagy a 2008-asra,amikor oda-vissza alázták a spanyol mezőnyt(beleértve minket is)... -
Monoton #14891 Ja az meg se fordult a fejedbe, hogy "fél Európa" már a VB-n van fél lábbal. Ezt többen is lenyilatkozták, hogy arra tartalékolnak. (persze nem ilyen nyersen fogalmaztak :))
Egyébként meg az hogy ki érdemli meg, és ki nem a bajnoki aranyat az senkit nem fog érdekelni. Bajnokág után már a kutya nem fog emlékezni ki, hogy, mit játszott. Egy dolog marad meg: az évszám mögött a bajnokcsapat neve :) -
IXEMGabeo #14890 igazából az a szerencséje van a Realnak általában, hogy mindig kihagyják ellenük a helyzeteket utána persze valami véletlen folytán is összejön a gól nekik, a Barca olykor vagy 20 helyzetet kihagy és nincs gól illetve később jön...ilyen csapat pl a United, Liverpool régen a Milan a Juve akiknek minden bement még akkor is, ha nem volt gólhelyzet... -
#14889 hát,a Real idén is ugyanazt csinálja feszült,éles bajnoki szituációban mint tavaly,itt a példa:
Barca meccsek az El Clasico után
Barcelona-Deportivo 3-0
Espanyol-Barcelona 0-0 (nulla játék)
Barcelona-Xerez 3-1
Villareal-Barcelona 1-4
Real meccsek az El Clasico után
Almeria-Real Madrid 1-2 (nulla játék,kiszenvedett győzelem)
Real Madrid-Valencia 2-0 (néhol jó egyéni játék,csapatként nulla)
Zaragoza-Real Madrid 1-2 (utolsó percekben kiszenvedett győzelem,megintcsak nulla,fantáziátlan játékkal)
Real Madrid-Osasuna 3-2 (az ellenfél az utolsó pillanatig partiban volt,és ez megint nem ízlett a Blancoknak,megint csak utolsó percekben elért gól)
Nem kell Barca szurkolónak lenni ahhoz,hogy lássa az ember,teher alatt képtelen játszani a Real Madrid azt a játékot,amit játszott az El Clasico előtt,nincsenek 3-4 gólos győzelmek,nincs CSAPATJÁTÉK,küzdelem az van ugyan,de semmi több! A Barca hiába nyerte a Clasicot,és tett szert 3 pontos előnyre,ugyanúgy megvolt a teher(sőt,lehet nagyobb teher alatt játszottak),de ugyanazt a focit játszották,amit a Clasico előtt,és semennyi időt nem adott az ellenfélnek támadásra! Nekünk nincs szükségünk utolsó perces gólokra :) Jah,és azért a Clasico hetében játszottunk az Arsenallal is,ami megint plusz pont nekünk!
Ezzel a hsz-el nem azt akarom bizonyítani,hogy sokkal jobbak vagyunk a Real-nal,mert az hazugság lenne,csak annyit mondok,hogy egyszerűen nem érdemel bajnoki aranyat a Madrid! Ha csak egy picit jobban odafigyel az utolsó 10 percre a Zaragoza,és az Osasuna,most valószínüleg nem lenne miről beszélni,és persze nem lenne tétje a Sevilla elleni meccsnek...Ennyit akartam mondani,remélem sokan értitek a mondanivalómat,nem flamet akartam kelteni,csak ezt el kellett mondanom! Na peace,este kitömjük a Tenerifét :P
-
#14888 Sok itt a hozzáértő -
IXEMGabeo #14887 hát nyugi én is tartanám a labdát, ha éppen alig maradna időm a egy kiszenvedett győzelemig... -
#14886 Az nem flegma volt, hanem labdatartás. Én speciel örültem neki, mert a vezető gól után is elég húzós volt a ráköv. 2-3 perc, így volt biztosabb. :)) Nem volt szép, de miért kéne kockáztatni, egy ilyen nagyon keserves meccs után? Őrület lett volna a végén elbukni. :) -
mate317 #14885 Jaja, de a legdurvább ahogy elkezdtek flegmázni 3-2nél ronaldóék, mintha 8-0 lenne az eredmény. A közönség meg ollézott 2 passz után... pfuj -
#14884 Barcelona-Tenerife,Liga BBVA 36.forduló
2010.május 4.
Várható kezdőcsapatok:
Valdes - Alves, Piqué (Márquez), Milito, Maxwell (Abidal) - Touré Yaya, Xavi (Thiago), Keita - Messi, Bojan (Ibrahimovics), Pedro.
Tenerife-- Aragoneses - Bertrán, Culebras, Sicilia, Héctor - Román, Ricardo - Juanlu, Alfaro, Ayoze - Nino.
Örülnék,ha Thiago végre kezdhetne,és remélem Bojan ismét kezdő lesz! Nem érzem veszélyesnek a mai találkozót,remek felkészülés lesz a Sevilla elleni (várható) bajnoki döntőre,ahol ha nyerünk,bajnokok vagyunk. A vendégeknél Alfaro,és Nino jelenti a veszélyt,a kiscsappatnál idén ők termelték a gólokat,főleg Nino. Az első 20 percben kell megszerezni a vezetést,utána a többi jön magától! Hajrá Barca!!!! -
#14883 Rosszul mondtam, a Masudnak kell köszönni. Én már elkönyveltem a gólt, és a vereséget. :D -
IXEMGabeo #14882 áá ő gólt is lőtt a Madridnak miért kéne neki megköszönni jól játszott a Krisztián külön öröm volt mikor betalált a Madridnak:D (ki a fene számított rá h elcsúszik középen Masud?) -
#14881 Köszönd Vadócznak. :) -
#14880 köszönjük Zaragoza,Osasuna,hogy 8x percen keresztül mindkét csapat partiban volt(vagy jobbak) a Real ellen,de "valamiért" mindkét meccsen az utolsó 5 percben kaptak ki...gyakorlatilag 4 pontot "adott" oda eme két csapat a Real-nak,amivel még mindig bajnokok lehetnek! elég volt átélni ezt a 2006-2007-es szezonban...kiütjük a Sevillát,és akkor tényleg bajnokok vagyunk!! CSAK A BARCA! -
IXEMGabeo #14879 elég nagy mákja volt a Madridnak ma Vadóczék kihagytak egy 100%-os ziccert jellemző a Madridra a 90. perc ááá nem is mondok semmit... -
#14878 Én ebbe direkt nem akartam belemenni. Már lejárt lemez a Madrid szánalmazása, és annak megvédése... higgyen mindenki azt, amit akar. :)
Az tény, hogy ezt a bajnokságot már csak a Barca tudja elveszteni, nem a Madrid megnyerni.
Én abban bízom, hogy ha nem esik szét újra a csapat, akkor jövőre még jobbak leszünk. :) -
#14877 csak jusson eszedbe, hogy idáig nem semmilyen játékkal jutottak el. Egy meccs alapján meg levonni az egész mögöttük levő szezont, vicc!
Tény, hogy voltak szar meccsei a Madridnak (ahogy nektek is), de jogosan vannnak 2. helyen. A mai meccs viszont tényleg szégyen a csapatra nézve és ez alapján valóban csak 2. helyet érdemelnek.
1 pont a különbség és ennek tudatában a fosni-hugyozniuk kellene a pályán, hogy valóban megnyerjék a meccseket.
Ha netán mégis bajnok lenne a Madrid én biztosan nem fogok ünnepelni, hisz a tényekkel tisztában vagyok, nem a Madrid nyerné meg, hanem a Barca veszítené el.
Egyébként ha már fikázol, akkor normális érvekkel tegyed. -
#14876 Én meg vagyok elégedve a csapattal.
Kívánom Neked, hogy megnyerje a Madrid a bajnokságot. :P -
Gaba94 #14875 azon csodálkozom, hogy ez a Madrid ott van mögöttünk 1(!) ponttal. nulla játékkal, bő mákkal hozzák a meccseiket a kis csapatok ellen. számomra ez szánalmas, hogy egy ilyen játékot mutató csapat ott van a 2. helyen. az meg röhej, hogy a 3. gól után hátul passzolgatnak és ollézik a közönség. úgy látszik Madridba alacsony a mérce ha ez a Madrid valamilyen oknál fogva bajnok lesz,akkor leszopom magam. és ahogy ismerem a másik oldalt konfektizápor, tüzijáték minden lenne úgy,hogy oda-vissza szoptak tőlünk,ráadásul gólt sem tudtak szerezni ellenünk. nagyon bízom a Mallorcában,mert ellenük nem lesz elég ez a -semmi- játék. ez a Real jelenleg hullagyenge,bizonyítja ezt az idei szereplésük,és az a fájó,hogy még ígyis ott vannak a 2. helyen, 1 pontra tőlünk. ja és egyszer szívesen megnézném,ahogy az ellenfél mákol egy győztes/döntetlent érő gólt az utolsó percekbe és nem a Madrid.
kb. ez a véleményem:D de a bajnokság a mi kezünkbe van, és ha hozzuk az utolsó 3 meccset,akkor mindegy hogy nyeri a meccseit a Real.. -
#14874 Szánalom, aki szánalmaz. :D -
#14873 Ez így van kb, mondjuk sztem semmi nincs akkor sem, ha Abidal meg Henry játszik, az Inter ment volna tovább úgy is, meg azért a Villa dolgot nem kell kézpénznek venni még. -
Gaba94 #14872 szánalom ez a Madrid:D -
#14871 Ez tevedes mert:
1, Jon Villa.
2, Henry kb ezerszer veszelyesebb meg rossz formaban is mint Jeffren.
Tipikisan Guardiola marhasagai miatt ment el az Inter merkozes.
Abidalt kellett volna jatszatni balhatvedkent az elso merkozesen, mert sokkal megbizhatobb mint Maxwell. A masodik merkozesen meg mar hamarabb lekellett volna vinni Ibrahimovicsot, es Jeffrent nem szabadott volna beallitani ha van egy Henry.
De nem, neki elvette az eszet az, hogy osszeveszett Henryvel, mint ahogy megfosztotta a csapatot Eto'o-tol, pont ezen okokbol. -
#14870 ezek a "rögök" abból keletkeztek,hogy jött Ibra,meg lett bontva a támadó sorunk,Henry leüllt padra,csak csereként pedig nem tudott hozzátenni annyit a játékhoz...Sokan hiába követelik a kezdőbe Titit,meg hiába szapulják a svédet,változás nem lesz jövőre se: Pedro szélen,Ibra középen,ennyi. Pep felől Henry simán mehetne az USA-ba,1 sztár idén is jönni fog,a választások miatt,valszeg egy szélső kp,ami igencsak nem kedvez Henrynak! Pep semmiről se tehet,csupán azt játszatja,aki hozzá tud tenni a játékhoz. az Inter ellen meg azért jött be Jeffren,mert annyit tud csinálni,mint Henry! lássuk be,a franciának lejárt az ideje,és biztos sok ezer katalán köszöni neki ezt a 2,5 évet :) -
#14869 Talan ennyire kellett volna kiallnia Eto'o vagy eppen az Inter elleni masodik merkozesnel Henry mellett.
Jeffrent jatszani ilyen merkozesen amikor mindent be kellene vetni? De inkabb nem tette mert mar honapokkal ezelott osszeveszett vele, akarcsak anno Eto'oval es ennek az eredmenye lett egy pocsak tobb tizmillios rafizeteses uzlet Ibrahimovicsal, mert senki ne gondolja, hogy az idei szezonja utan barki adna erte annyit amennyiert megvettek..
Csodalkozik mindenki, hogy nem ment a jatek Henrynek, mikor nem is kapott jateklehetoseget Guardiola pikkelese nyoman ?
Egyertelmuen az idei rogoket az uton maga Guardiola okozta nem pedig a csapat, azert nem kellene ezek a dolgok folott elsiklani sem. -
#14868 El sem tudom mondani, mennyire szimpatikus, hogy Guardiola ennyire kiáll Bojan mellett.. -
#14867 Szép, magabiztos győzelem! Csak így tovább a fennmaradó 3 meccsen is! -
#14866 nagy meccs volt,az eredmény önmagáért beszél!! Bojan kezdőcsapatba állítása nagyszerű húzás volt,szerintem meg is lepte a Villareal védelmét,Ibra-ra voltak berendezkedve! Messi éppen annyit játszott,amennyit kellett a 3 ponthoz,néha elönzőzte,néha rosszul passzolt,de egész meccsen húzta a csapatot! :) Xavi két zseniális megmozdulása is önmagáért beszél,a szabadrugás,meg a gólpassz Messinek. Alves egész meccset végig futotta,ahogy szokta,és sok labdát szerzett. Puyol sok szituációban mentett óriásit,Piqué is hozta a szintet! Én Busquets-et már nem erőltetném ebben a szezonban,megértem hogy nagy rajta a nyomás,meg küzd,hajt,hogy ott lehessen a VB-n,de ilyen sorsdöntő meccseken nem lenne szabad elvesztenie a fejét! Lehet hogy Bojan is olvasta Villa-s cikket,és felpörgette magát? :P -
bodajoci #14865 Háát ez könnyebben jött mint vártam. -
#14864 nem csodálom, Krkic zseniális -
rumkola #14863 Ibra eladó -
#14862 ennyi... Bojant kell játszatni Ibra helyett nyárig, aztán nyáron meg venni kell egy csatárt (személyszerint örülnék Villa-nak)