33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci
    Azért én sajnálnám Tourét, nem kéne eladni, soha nem értettem Pepet, h mért favorizálja jobban Busquets-t, közelébe se ér kb...
  • bakkerman
    de Touré se az,25%-al több pénzt akar keresni,az ügynöke meg megzsarolta Laportáékat,hogy ha nem kapja meg a fizuemelést,akkor elmegy a "védence"...erre Laporta azt nyilatkozta,ha valaki megadja a 25-öt mehet! igaza is van,senki se pótolhatatlan.Az a 25 millió meg mehetne Cesc vételárába
  • tobias88
    Touret 25 millióért eladni? Nem normálisak...
  • bakkerman
    így van.
  • barcames
    barcelona-sevilla meccs lesz a spanyol szuperkupáért ugye srácok???(augusztusban)
  • barcames
    a nyakán az a sárga szín nagyon szép és az idegenbeli is nagyon ütős lett:D
    ez a barcelona bivalyerősebb lesz a bajnokság kezdetéig:D
  • Coco
    hát el kell ütnie alaposan a hazaitól, nekem is bejön
  • buldozer99
    gecijó ez a zöld, nekem kurvára bejön:OO
  • bakkerman

Nagyjából 35 ezer ember előtt történt a bemutatás,ma délelőtt.
    forrás: eurobarca
  • bakkerman
    már jó pár éve nincsen szép idegenbeli mezünk...persze nem mondanám erre se,hogy csúnya,de egyszerűen semmitmondó :S például én a hazai mezre,a gallér részre tennék katalán zászlót :D
  • rumkola
    hupizöld, de zöld igen
  • mike0013
    zöld?????:D nekem az idegenbeli nagyon nem tetszik, viszont a hazai az szokásosan jó
  • Monoton
    Az idegenbeli sztem bűnronda, azon a zöld alapon a gránátvörös-kék csík olyan semmitmondó.
  • bakkerman
    +,elég jóak
  • Gaba94
    Itt vannak a jövő évi mezeink. Bejövős mindkettő, asszem kezdhetem gyűjteni a pénzt :D
  • Gaba94

• bakkerman
    mi gyönyörű kép már
  • Gaba94
  • bakkerman
    és akkor Pedrito padozik?? ejj-ejj,de szép gondok elé nézünk :D ki padozzon Pedro,Ini,vagy Ibra? :D :)
  • IXEMGabeo
    örülök neki h Villát leigazoltátok:) megérdemli ez az ember, hogy a legjobb csapatban futbalozzon
  • Oziris666
    Hát elég sokan,nincs szűrő...

Xavi,Iniesta,Fabregas együtt nemigen játszik majd a középpályán!
    Max Iniesta megy balszélsőnek Henry helyére...
  • Jakuza001
    Micsoda nyilatkozat. Emberileg is csillagos otos, nem csak labdarugokent. Ezekutan meginkabb orulok, hogy vegre hozzank jott.
  • barcames
    pep már tudja mi lesz
  • bakkerman
    nana,attól hogy szélen játszana,nem biztos hogy előkészitő lenne :)
  • Fabio Capello
    idén már hallottuk ezt, aztán valakinek mégis sikerült :)

gaba: persze, lehet balszélső, viszont akkor számolnotok kell azzal, hogy visszaesik a teljesítménye, elvégre ő vérbeli befejező, nem előkészítő :)
  • barcames
    torres villa elöl két széle messi ini:D joj középen ces és xavi:D
    hát ha ez összejön ember nem veri meg a barcát.
  • bakkerman
    áhhh,Torres még akkor sem kellene,ha Ibra végül távozna...minek??? ott van Bojan,aki 2-3 éven belül kezdőcsatár lehet a spanyol válogatottban,és aranylabda esélyes is! nem kell ide már senki,Cesc se létszükséglet,de az ő szíve katalán,és egyszer még biztos lesz Barca játékos,miért ne lehetne már idén az?! Villa pedig óriási igazolás lehet,az elmúlt években jól igazoltunk,elég Dani Alvesre,és Piqué-re gondolni,és Villa is nagyon jó lesz,érzem! a legjobb korban van,spanyol szinten tapasztalt,gólerős játékos,a BL szereplés pedig plusz motivációt ad neki :)
    Villa nyilatkozata
  • Gaba94
    Eléggé hápog ez a 70 milliós Torres-ügy. Biztos vagyok benne, hogy a vezetőség nem fog ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért sem. Akkor tudnám elképzelni a spanyol leigazolását, ha Ibra távozna. Én egyébként kifejezetten örülnék Torresnek, mivel az egyik kedvenc csatárom, de ilyen összegért ne szerződjön hozzánk.
    Capello: pedig a bal oldalon fog játszani vélhetően :)
    Forza: én is szívesen nézném a középpályán a Xavi-Ini-Cesc triót, de szerintem nem sokat fognak együtt szerepelni. az alap a Xavi-Ini-Touré/Busquets hármas lesz.
  • tobias88
    Spanyol válogatott + egy kis javítás még
  • Forza Italia
    elboldogul ott
  • Fabio Capello
    miért rakod villát szélsőbe, egyáltalán nem az a posztja :)
  • Forza Italia
    Atya ég a Barca 70m ajánlatot tesz Torresért. Bazmeg ha ez összejön + Fabregas lehidalok.

Ilyen kezdővel kiváncsi lennék ki tudná megverni őket.

----------Valdes----------
    Alves--Puyol--Pique--Abidal
    ----Iniesta----Fabregas----
    -----------Xavi------------
    Messi------------------Vlla
    -----------Torres----------
  • barcames
    ibra helyett pl: pedro jobb lenne
    (ibra jó játékos csak öncélú nagyon amikor a szezon első meccsein nem tudta mikor kell passzolni az felháborító volt csak tartotta a lasztit...)

-de ha nem megy el és itt marad akkor remélem olyan lesz mint henry a 2 évében.
  • bakkerman
    Európa Ligának hívják,igen,ott indul,de ez hogy jön ide?
  • mate317
    Villa: király, igazi gólzsák a srác.
    Ibra: maradjon, a tavalyi barcának is abban volt az ereje, hogy 3 klasszis csatárra jutott 4 védő, idén ez a szám 1,5 volt. de messi és villa között ibrának könnyű lenne kibontakoznia, kevesebb figyelem jutna rá a védők részéről.
    Fabregas/Toure: egyértelműen yaya! Itt van Iniesta és Xavi, nem kell több jól szervező, jól passzoló középpályás. Egy klasszis szűrő kell, szerencsére van is, csak játszatni kéne!

A leendő elnök 2 szélső védőt akar, ezt viszon nem értem minek. Alves elég jobbra, ahogy Abidal és Maxvell is balra. Ha arra gondolt, hogy Dani Alvest pótló, második számú védőt(nyílván erre gondolt, mert hát ki tudná kiszorítani:D) akar, az is felesleges: ott van Puyol.

A kezdő jövőre ez legyen: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Xavi, Toure, Iniesta, Messi, Ibra, Villa
  • barcames
    juve jövőre a pajtáskupában indul majd?!
  • mike0013
    szerintem Torres nem kellene már ide... (bár imádom a spanyol válogatottat, és kb ezzel már a kezdő nagyrésze nálunk lenne:D) most Villa érkezésével Ibrát is fölöslegesnek tartom, maximum padozni lesz jó, hacsak nem az lesz, hogy Ibra középen, Villa meg szélen, de ennek nagyon nem örülnék, mert Villa-nak kell középen lennie, szélen meg megpróbálnám Iniesta-t, hogy mit művel:) persze szélre még Pedro is tökéletesen bevethető, remélem Bojannal együtt ők ketten nagyon sokat fognak fejlődni a nyáron
  • Gaba94
    Végre, Villa a miénk! :) Remélem ott folytatja a gólok tekintetében, ahol Valenciában abbahagyta. Ha sikerülne Fabregast is visszacsábítani, akkor megkockáztatom, hogy az eddigi legerősebb Barcelonát fogjuk látni a következő idényben. Egyszerűen olyan sok variációs lehetőségünk lenne, hogy az hihetetlen, és a középpályán is -Xavi vagy Ini hiányában- minőségi pótlás lenne, Cesc személyében :)
    Ibra: szvsz attól függ a maradása, hogy valamelyik angol csapat bejelentkezik-e érte, mivel jelenleg a Chelsean és a Cityn kívül senki sem tudná állni a költségeket (persze ott a Madrid is, de az megint más). Viszont valahol azt hallottam, hogy Rosell azt nyilatkozta, hogy ha megválasztják elnöknek, akkor megpróbálja elhozni Torrest. Neki kifejezetten örülnék, igaz ez Ibra távozásával járna.

"ő nem az akit le lehet venni a pályáról majd (mint messi-t)"
    Én is mosolygok a hülyeségeden :) Szerinted, ha Messit le tudják venni a pályáról, akkor ki az akit nem? Leo technikailag messze a mezőny előtt jár.. :) A másik: igen le tudják venni, de hogy? Mourinho a visszavágó után legalább 3-4(!) játékost felsorolt, akiket ráállított Messire. Szerintem ilyen eszközökkel bárkit le lehet venni a pályáról nem csak Messit. Bár hozzáteszem -minden elfogultság nélkül:D- hogy Messire néha még a 2-3 védő is kevés.
    "Ja tényleg nem volt ellenfél, mert ha volt is jött egy kopasz bíró aki elintézte,h ne legyen... ne vicceljél már mindig túlzásokba estek"
    Gratulálok!:) A Chelsean kívül minden csapatot oktattunk, gyakorlatilag az ellenfélnek köze sem volt a meccshez és itt nem a Malagat meg a Valladolidot értem, hanem a Realt, a MU-t, a Bayernt stb. persze nekünk is voltak gyengébb meccseink, de a 2009-es esztendőbe végigvertük a világot, szóval ne emlegesd egy szinten a Chelseat a Barcával (tavalyi évről beszélek, a félreértések elkerülése végett) a Chelsea egy full defenzív taktikával megölte a focit, az ilyen csapatnak nem is lett volna helye a döntőbe. Ja és abból az állítólagos 6 meg nem adott tizenegyesből, talán egy lett volna igazán jogos! (Piqué kezezése) De ennyi erővel mi is felhozhatnánk Abidal jogtalan kiállítását, vagy az első meccsen meg nem adott büntetőt. Nah mindegy, ez már lerágott csont, lépjünk túl rajta :)
    Bocs a hosszú hszért xD
  • bakkerman
    azért ne olyan hevesen,ott van a nyár Pep előtt,hogy összerakja a teamet,és ha sikerül,akkor jövőre megint oktathat a csapat,de az még a jövő zenéje :)
  • hedonist
    nem is ezt mondtam, hanem,h olyan lehet. gólok tekintetében simán:)

amúgy ja.. az a roni.. kegyetlen.