Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Kicsit nyúltak az Allianz Arena ötletébõl

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zalan05
itt vannak a Camp Nou tervei:

----------------------------------------------------------------------------
sztem nagyon brutális lesz <#vigyor3><#worship><#worship>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

DONGUBA
kell a faszomnak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

B0B0
Ok, akkor már le is van beszélve a bunda a Sevillával! 😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nah szóval ha ma nem nyerünk akkor jön Murinnyó <#idiota>

B0B0
Nah, remélem így Dos Santos is több idõt kap majd! 😊

zalan05
Ronaldinho Gaúcho kihagyja a Sevilla elleni bajnoki rangadót - közölte a klub orvosi csapata szombaton kora délután. A brazil a pénteki edzésen szenvedett kisebb izomhúzódást, melyet nem hoztak nyilvánosságra a Barcánál, csupán annyit, hogy szükséges volt a 19 fõs keret, mert néhány játékosnak kisebb problémája van. Mint kiderült, az egyetlen, aki kisebb mértékben sérült volt az Ronaldinho, az izomhúzódása pedig nem jött rendbe ma délig. Frank Rijkaard így õt hagyja ki a keretébõl, s valaki más lesz Henry és Messi társa a támadósorban. Erre a pillanatnyi formák alapján Andrés Iniestának van a legjobb esélye.

------------------------------------------------------------------------
FC Barcelona - Sevilla FC
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Undiano Mallenco

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Iniesta (Xavi), Deco - Messi, Iniesta (Ronaldinho sérülése után) és Henry.

Sevilla: Palop, Dani Alves, Escudé, Boulahrouz, Dragutinovics - Keita, Renato, J. Navas, Duda - Kanouté, Kerzsakov.
------------------------------------------------------------------------------
szivás hogy pont most sérült meg de valahogy akkor is hozni kéne a 3pontot.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Prince23
No fiókák,,, megnyugodtam...
21:45

B0B0
A magyarok (mint az összes nem spanyol) TV-k adnák, ha nem háborúzna a jogokért a két nagy spanyol TV társaság

Hát remélem biztos 😄
Ez nem a magyarokon múlik amúgy...

Prince23
Ez biztoshír? mert a barca meccseit nem akarják adni a magyarok..(?)

Sport1 21:45

Prince23
A holnapi meccset nem fogja adni a Sport tv??? (sevillás)

ha most a Lyon ellen olyan jó volt a védelem, mi lesz ha Puyol is jáccik majd😊
dienesoft
Ja és szombaton <#idiota>.

dienesoft
21:45 Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 4. forduló, Barcelona-Sevilla (élõ)

Hurrá, már megint jó késõn lesz, ezt utálom. De legalább hétvégén!

Beckham

Itt a hiba, az nem Real Madrid, hanem Perez elnök madridja, két különbözõ dolog.
Pl. ez a vezetõség el is engedte Beckhamet (aki amúgy nagyon felszívta magát tavasszal), leszámolt Ronaldoval 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Ha visszaolvasol, akkor látod, hogy én végig elleneztem Henry leigazolását...

Beckham (csak hogy példát említsek)

Henry 😄D, de tudom amirõl eldöntöd hogy olyan, az úgy van és kész. 😄

Nem tudom Metzelder, Pepe, Sneijder, Heinze, Drenthe mióta kirakatember, én még nem láttam õket. 😊 Azmeg hogy sokért vesszük õket vedd már észre ez nem kiváltság, a sok pénz átka, bárkiért bejelentkezünk, 2x annyit kérnek érte, tudják hogy a Realt le lehet húzni, de ez egyéni szoc problémánk sztem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Oda hát, egy olyan klubba, ahol a kirakatembereket is szívesen megveszik hatalmas pénzekért.

ideje volt már😊
zalan05
Visszatért Puyol!!

Teljes értékû edzésmunkát végzett Carles Puyol a Barcelona csütörtök délelõtti átmozgató tréningjén, ezzel gyakorlatilag lezárta a rehabilitációját, mely egészen június 21. óta tartott, mikor megmûtötték a térdét. A játékos június 20-án a Mamelodi Sundowns elleni barátságos mérkõzésen, Dél-Afrikában szenvedett a bal térdén oldalszalag szakadást, s ezt követõen napra pontosan három hónap elteltével ismét edzésbe állt. A csapatkapitány a hivatalos orvosi engedélyt még nem kapta meg a játékra, ezt várhatóan a következõ napokban fogják megadni az orvosok, így a Sevilla ellen még bizonyosan nem lép pályára. Puyol a jövõ héten szerdán este sorra kerülõ Zaragoza elleni bajnokin azonban már valószínûleg a nevezettek között lesz, és adott esetben csereként pályára léphet.
------------------------------------------------------------------------
nagyon jó hír remélem minnél hamarabb bevethetõ lesz<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

REALista
Szerintem csak Bobo tipikus lenézõ stilusa...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
arra gondol hogy jó csapathoz, jó edzõ való 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fernando torres
<#worship><#eljen>

zalan05
1-2 kép a tegnapi mecsrõl:

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Oda is való!

ezt meg nem tudom mire vélni...

nektek elõbb fel kéne érni a 3. helyre 😄DDD

Csabesz6
<#rolleyes>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hát ne legyen igazam, de ha esetleg elküldik Rijkaardot akkot sztem tuti õt hozzák.

fernando torres
nanem..olyat nem szeretnék.

B0B0
Bebaszna! Majd amikor a Real lecsúszik a 3. helyre valagba rúgják Schustert és majd odamegy! Oda is való!

Most hogy elküldték Mourinhot a Chelseatõl, attól tartok elég lesz egy kis botlás és máris hozzák Rijkaard helyére.

tobias88
a játékstílusuk miatt 15 nincs...
Rockynhooo
asszem a Dos Santos, Krikic , Messi , triónak van jövõje 😊 és még 15 év elõttük áll 😮

Prince23
Gratula, szuperek voltatok tegnap. Végre Henry talált

na grat, egész jók voltatok.

Pl. a védekezésetek stabilabb mint a Realé. Vagy a Lyon volt gyenge?

eZo
Grat. a gyõzelemhez !
Sevilla sajnos kikapott 😞
Spanyol házidõntõt akarok, ahol mi leszünk az egyik fél 😄
Hala Madrid !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

B0B0
Nekem Marquez játéka tetszett. Õ volt hátul a biztonság!

És Giovaninak nagyon drukkoltam, hogy gólt lõjön, kicsit sajnálom, Henry lõtte be azt, amit õ csinált meg.

Ronaldinhos10
jók voltunk de ennek a játéknak még fejlõdni kell az biztos!
de ami nagyon tetszett hogy Ronaldinhot amikor lecserélte Rijkaard látszott az arcán hogy szomorú és mérges és ez jó mert rávezeti hogy jobban kell játszania ahhoz hogy bentmaradjon

Visca el Barça !

Nah azért szép lett így a vége. A 2. gólig viszont nagyon nyögvenyelõs volt. Addig azt éreztem, hogy tuti ki fog egyenlíteni a Lyon, mint azt az elõzõ szezon vége fele tette ellenünk pár csapat. Annyi különbséget látok a tavalyi csapathoz képest, hogy bár elöl maradt a néha tanácstalanság, néha villanás, de legalább hátul stabilak vagyunk Abidalnak és Militonak köszönhetõen. Nekem személy szerint Yaya játéka is tetszett, nagyon labdabiztos volt. Jól beilleszkedtek õk így hárman. Henry elég görcsös volt, de remélem ez a gólja kicsit ellazítja egy kicsit. A 2 kicsinek is örültem hogy beálltak.

Ez a Henry csak pénzkidobás volt. Inkább adták volna nekem azt a sok lóvét.<#hehe>

(ez a gólja semmit nem jelent, ezt bárki belõtte volna)

zalan05
szép volt ,szép kezdés és azért megérte Henryt nem lecserélni<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
De gyönyörû gólt lõttünk 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Rockynhooo
de megérdemelte ez a Fiu ! hihetetlen mit játszik ez az ember!
"Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire" xDDDDDD

Robinho14
biztos összerugott henry és ronaldinho😛 messi mindig hzza a formáját legalábbis amenyt én láttam 😄 szerintem nagyon nagy futbalista már most is.

dienesoft
Nah, szünet. Jók vagyunk, viszont Messi viszi a hátán a csapatot.Mert Ronnie és Henry nagyon sántítanak.De eddig aránylag jók vagyunk, még 1 vagy 2 gólt kéne rúgni a 2.félidõben. Hajrá Barca!

dienesoft
Nah, szünet. Jók vagyunk, viszont Messi viszi a hátán a csapatot.Mert Ronnie és Henry nagyon sántítanak.De eddig aránylag jók vagyunk, még 1 vagy 2 gól kéne 2.félidõben.

kiváncsi vok, a 2 fiatal 1ütt jáccik-e majd.
Balyy
Nem tom figyeltéteke de a hosszabításban 0-0 volt kiírva! ezt csak így érdekesség képpen!
Egyébként nem rossz meccs! Messi nagyon nyomja!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!