Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
nem tudjátok mivan az eurobarcaval?

dienesoft
Ma este játszunk Zaragoza ellen!

fernando torres
Rivaldonak még ugyahogy ment is ott.

B0B0
Lásd: Ronaldo esete

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

banok
csak nem hiszem, hogy neki való lenne az angol stílus. Az olasz meg pláne nem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

na jolvan, majd kiderül...
banok
õk is valahonnan szerzik az információt és nem az ujjukból szopják ki. Anyway már több helyen olvastma, hogy Roni, menedzsere szerint, nem érzi jól magát a Barcánál.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csabesz6
nemmegy sehova szerintem.
háp-háp-háp....

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaja.
zalan05
majd januárba el dõl ,hogy mi lesz addig még sok idõ van. Vagy ha majd a hivatalos honlap is megerõsiti akkor kell kezdeni félni.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

ez hülyeség... vmieik újság elindította, hogy a Chelsea megpróbálja ligazolni... aztán +ban hogy Roni szarul érzi magát a Barcában... most meg már azt írja vmi szennylap, hogy már meg is vették.<#unalmas>
mike0013
ha ez igaz (99%, hogy nem), akkor kimondhatatlanul utálni fogom a cselzit!
de ez sztem jó nagy hülyeség, csak egyszerûen nincs jobb hírük

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

B0B0
Aha. És neked a Nemzeti Sport hihetõ? <#nevetes1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

shevy
nem biztos,hogy kamu, a nemzeti sportban is van egy cikk errõl

fernando torres
ha már annyira menni akar akor inkább Milan..
am meg <#levele><#levele>

pfff...

fernando torres
Ronaldinhos10
ezt a Samsungsporton irogatták ha pedig ott megjelenik akkor biztos kacsa

Visca el Barça !

Remélem nem herdáljuk úgy el Ronaldinhot mint annak idején Rivaldot... Bár remélhetõleg ezek csak kamu hírek. De most úgy belegondoltam hogy mi lenne ha eladnánk a Chelseanek egy valag pénzért. Nem is tudom kit tudnák elképzelni a helyén, mert abból a pénzbõl bárkit le tudnánk igazolni. Talán Kaká lenne a minõségi csere, de más nem is jut hirtelen eszembe.

dienesoft
Azért az elég durva, hogy ekkora kamu híreket el tudnak terjeszteni csak azért, hogy mindenki ezt a marhaságot olvassa. Tény, nincs jó formában Ronnie, de ez az élete, a Barcelona és a futball, hagyjuk már ezt a "szomorú vagyok a csapatban és mennék Angliába" dolgot. Aki meg kitalálta ezt a kacsacikket, dugja fel a szaftos hírével együtt az újságot a seggébe (vagy a netes újságot, akkor meg a modemjét dugja föl, kábelestõl).<#conf>

pont ez, mert vhol épp az ellenkezõjét olvastam...
B0B0
Marhaság

honnan vetted ezt a cikket?
Remélem, hogy ez nem igaz, mert hiába van ott Messi, Eto'o, Henry, Ronaldinho nélkül nem Barca a Barca! Már 27 éves, és már sokan szidják, hogy már nem tud jó formában focizni, de akkor is õ egy olyan játékos, aki meccseket dönthet el és akire szükség van a Barca-ba!
Ronaldinho! - Maradj! <#smile>

\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D

zalan05
Ronaldinho továbbra sem tudott dolgozni. A játékos izomhúzódása egyelõre nem gyógyult meg, s ha ma sem tud edzeni a brazil, akkor igen jó esély lesz arra, hogy nem fog játszani a Zaragoza ellen sem.
...................................................................................
Ronaldinho boldogtalan és Londonba vágyik

A klasszis egy közeli ismerõse elmondta, hogy Ronaldinho mind fizikálisan, mind mentálisan mélyponton van, és távozni szeretne legnagyobb klubsikerei színhelyérõl. A Chelsea tulaja, Roman Abramovics minden követ megmozgat Ronaldinho megszerzéséért, és a játékos ügynökével, azaz bátyjával egyeztetve a napokban elsõ lépésként 50M fontos ajánlat megtételére készül.

A spanyol sajtóban egyre többet cikkeznek Ronaldinho éjszakai tivornyáiról, és erre vezetik le rossz formáját is, bár a 27 éves brazil tagadja a vádakat és edzõje is hisz neki.
-----------------------------------------------------------------------------
most ez igaz mert minden második sportoldalon ezt látom, igaz egy Ronaldinho-Drogba vagy Kalou cserét eltudnák képzelni vagy Essien is jo lenne.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

remélem az internek nem adja meg magát:S
fernando torres
asszem a Chelsea

nna el lett kiabálva...😞
fernando torres
<#eljen>

GTheo
Na így már csak egy ponttal mennének....

73' Valladolid <1 - 0> Real Madrid

18' M. Salgado

41' L. Butelle

60' B. Fernandez

70' <1 - 0> P.M. Lopez

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

próbálják:C már nyáron vmeik csapat már le akarta igazolni, nem?
fernando torres
Olasz lapértesülések szerint az FC Internazionale januárban megpróbálja leigazolni az FC Barcelona portugál középpályását, Decót.

Ronaldinhos10
csak az a baj hogy Rijkaard nem idegesiti magát azon hogy valami új támadó felállásunk legyen ez a játék pedig elõbb utóbb edzõ cserét eredményez

Visca el Barça !

nagyon jok voltak, csak a köv. meccs a Zaragoza ellen lesz, ott is ilyen jól kéne jáccani😊
szép volt a tegnapi gyõzelem, gratula a srácoknak! <#eljen>
ez talán egy remény, hogy a Barca újra egyenesbe jön...
én a legjobban Messi-t bírom, aki szépen és eredményesen játszik 😊
a szerdai BL meccshez meg nincs hozzáfûzni valóm... szép volt fiúk!

\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D

A védelmünk bizakodásra ad okot, de támadásban ki kell találni valami újat, mert ez a játék az idegenbeli meccseken édeskevés lesz. Meg nem lehet arra játszani minden meccsen, hogy majd Messi lõ egy gólt.

hát sztem ónrinak semmi nem jött össze..

Prince23
Azért nekünk is voltak circa 3 erõs helyzetünk...(renátó, kerzsákov, kánúté) nem is értem miért nem mutatták az összefoglalódban, biztos barca drukker készítette😄

zalan05
ITT a mecs összefoglaloja és a gólok.Sztem is végig jobbak voltunk a védelmünk nagyon durva volt addig amig Olegeur be nem állt Henry-nak a helyzetén majdnem elsirtam magam de mindegy szép voltcsak igy tovább.<#vigyor3><#worship>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Ezt a Horváth Ferike magyarázta be nektek, hogy Messi nyerte meg a meccset??? Nem tudom emlékeztek-e, de az elsõ góljáig igencsak eltûnt a mezõnyben. Aki elõl jól játszott az Henry (gólpassz ugye) na és késõbb Dos Santos (11-es), úgyhogy tuljadonképpen õk azok akik kikaparták a gesztenyét Messinek. Jó, persze, be kellett rúgni, az elsõ gól nehéz is volt, csak ne adjuk már neki az egész érdemet! Marquez iszonyat jó volt hátul (leradírozta Kanutét a pályáról) na és persze Iniesta szenzációsan kevergetett és szemfüles passzokat adott.

Megmondom õszintén szólva, azt hittem, hogy az lesz a legnagyobb téma a meccs után, hogy egy bombaerõs ellenfelet vertünk meg Ronaldinho nélkül és erre jó 3 éve nem volt példa

mike0013
nagyon szép volt😊
végig jobbak voltunk!
viszont mi van oleguer-rel? mikor csukják már le😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

dienesoft
Na látom, nyertünk 2-1-re. Sikeresen bealudtam az elsõ félidõben, még a gólokra se néztem fel. A lényeg, hogy megvan a 3 pont, túlvagyunk egy nagyon kemény meccsen. Messi megint vitte a hátán a csapatot? Vagy esetleg egy összefoglalót valaki bedobna link formájában? Köszönöm elõre is 😊

Ronaldinhos10
Még mindig nem tudom megérteni Rijkaardot tavaly megvettük Thuramot és ha nem is játszassa akkor legalább ilyenkor a mérkõzés utolsó 10-15 percében behozhatná, de nem itt van nekünk a fasz Oleguer<#falbav><#falbav>

Visca el Barça !

zalan05
2-1-re nyertünk, Olegeur beállt és kb 2 perc mulva gólt kaptunk rola gratulálok hozzá.De azért szép volt lényeg a 3pont

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
Ólégeci összehozott 5 perc alatt 1 gólt...
NeoMaN
Lio
2-0 ide
😊)))))))))

NeoMaN
11-es!

NeoMaN
ánriii....

Messi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sérült is, már meg is operálták a lábát, jo 3-4 honapot kimarad😞
tobias88
Senki se nézi a meccset? Eto'o-val mi van? Mert én úgy tudom hogy sérült..