33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#15061 Azért Villa nem egy szint az akkor Ronaldoval :D -
#15060 Olyan hülyeségeket beszélsz mindig megmosolyogtatsz:)
normális barcásoknak grat nagyon jól jártok vele az tuti, ő nem az akit le lehet venni a pályáról majd (mint messi-t), olyan lehet, mint Ronaldo volt nálatok anno. -
#15059 akkor úgy látszik, itt nem olyan szigorúak a szabályok, mint Forma-1-ben :) -
#15058 Ezt nevezem! Villa és valószínűleg Fabregas is. A Barcelona ésszel vásárol.
Nagyon kiváncsi leszek erre a csapatra. Szerintem megállíthatatlanok lesznek. -
#15057 június 1.-től játszhat hivatalosan meccsen,mert akkortól lép érvénybe a szerződése,akkortól van már a játékengedélyén a Barca neve,de viszont Barcás,Unicefes mezben villoghat akár pénteken is :) -
#15056 te meg aztán tudod:D
spanyoloknál a Torres-Villa kettős alap. Nincs is mégegy olyan támadó aki kinyomná Villat:D -
barcames #15055 ha a reálba ment volna nem menne most a vb-re mint szegény benzema meg gago... -
#15054 grat Villához, nagyszerű gólvágó!
egy technikai jellegű kérdés: nem júniusban indul hivatalosan az átigazolási időszak? hogyhogy a szponzorok nem reklamálnak, hogy addig semmiféle Barcás cuccban nem jelenhet meg? -
#15053 szerda, 12:47 - Hivatalos: David Villa az FC Barcelona játékosa! A korábban a Real Madrid által is megkeresett játékos négy évre bruttó 7 millió eurós fizetésért ír alá, vételára tisztán 40 millió euró, s pénteken mutatják be.
Gratulálok hozzá ! Nagyon jó vétel ! -
#15052 pénteken 13:30-kor indul a bemutatás,egy sajtótájékoztatóval a Nou Camp Párizs termében,utána pedig szokás szerint a pályán folytatódik. -
barcames #15051 várd ki h még mi lesz ott nyáron:D (tevez vagy adebayor elmegy akkor ibra jó lesz oda neki való csapat lenne) cselzibe meg minek???? drogba anelka ennyi -
#15050 hehe,eurobarcán már nyílt is Villa topik :D de szép is lenne ott látni a Fabregas topikot is
[sóhajt] -
#15049 hogy mindig egyel többet lőjjenek,mint kapnak :) sajna idén nem jött be nekik :D am én is várom Villa bemutatását,hátha fogja majd adni a Barca TV élőben,utoljára Henke Larsson volt méltó a 7-esre :) (nem bántom Guddyt) -
#15048 csak azt áruld el, minek nekik egy harminckettedik csatár? -
barcames #15047 citybe megy remélem... -
barcames #15046 Villa 7 mez és pénteken bemutatják:D:D:D
ebben az évben is már jobb volt a csapat mint tavaly, de jövőre....:D:P -
#15045 Ja tényleg nem vot ellenfél, mert ha volt is jött egy kopasz bíró aki elintézte,h ne legyen... ne vicceljél már mindig túlzásokba estek. -
bodajoci #15044 Ne emberkedjé, én a tavalyi szezonra gondoltam...Akk nem volt ellenfél. -
rumkola #15043 cseréljük vissza, hogy BOCS mégse
:D -
#15042 ezek a dolgok jövőhét elején valszeg eldőlnek :) sőt,Villa-t ugye a hírek szerint pénteken mutatnák be,Fabregas szerződéséről jövőhéten kezdenek tárgyalni(nem a csapattal,vele),Mourinho pedig a szombati meccs után eldönti hol folytatja :) -
#15041 40milliót dee persze:P
még 10ért se vinné senki a bosnyákot...:D -
#15040 már ha Mourinho odamegy. és ha Fabregas és Villa valóban Barcelonban köt ki. -
#15039 Milánóba is szép győzelmet arattatok :DD: -
#15038 amire óriási az esély.
Csak attól tartok, h Mourinho lesz a Real edzője és megint olyan taktikád dolgoz ki amivel megöli a Barca fociját:S -
bodajoci #15037 Remélem jön Fabregas is Villa után, azt akk más dolgunk nem lesz, mint megint végigverni a világot -
#15036 új hír,hogy a vezetőség kész eladni Ibrat,ha egy kérő megadná a 40 milliót,az alatt nem eladó! így hogy Villa se kis pénzért jön,mindenképp meggondolandó,hogy maradjon-e....10m€-ós fizuért pedig azért tegyen már valamit...mármint Ibra -
#15035 ééés igeeen! a nyár első szerzeménye -
#15034 Fabregas egyre közelebb. Micsoda csapat lesz te jó ég. -
#15033 hát igen,semmivel se csinált többet mint esetleg Keita,Paulo Assuncao,vagy Baraja... -
barcames #15032 alonso te jóó ég -
#15031 mondjuk én Mata helyére tettem volna be CR9-et,és Messi mellé Higuaint,dehát nem én döntök :) -
#15030 a 2009-2010-es la liga év csapata:
---------------------VALDES(FCB)-------------
ALVES(FCB)-----PIQUÉ(FCB)-----PUYOL(FCB)-----Filipe(Deportivo)
----------Xabi Alonso(Real Madrid)-----XAVI(FCB)-----------
Jesus Navas(Sevilla)-------------------------Mata(Valencia)
---------Ronaldo(Real Madrid)-----MESSI(FCB)
katt -
#15029 abban bízom, hogy Kaka még most is elég bevételt hoz Pereznek, hogy hagyja. :) -
#15028 Hát most azért hál istennek olyan a keret, hogy talán nem tudják nagyon elqrni, bár a vezetőség mindenre képes. :D
Elég megint 1-2 kulcsjátékost eladni... pl. Kakát nagyon sajnálnám, főleg, ha Angliába menne... Mit keresne ő ott... :) -
#15027 Fabregas... -
#15026 ott a kulcs a hszedben,nem kell a Real keretén változtatni,elég egy Mourinho ahhoz,hogy újra régi fényében tündököljön,vagy legalábbis arra az útra lépjen,amilyenen a Del Bosque érában volt. Az jó nekünk, mert kapunk egy régi,bombaerős Realt,jó nektek,a spanyol futballnak,és a világ labdarugásának! -
#15025 Hát egy BL döntő már nálam szintlépés. A csapat képes erre, ha tényleg jó csapatként működik. Ahhoz meg kell Murinho. Összejöhetett volna most is simán (Lyon, Bayern...), de nem sikerült, pedig azért megvoltak bőven a lehetőségek.
Pelle ugye már elment, úgyhogy ha már nem folytathatja azt, amit elkezdett, akkor még jobb jöjjön. :) Lehet, hogy hozzányúlás nélkül is szintet lépne a Madrid magától is, de megint hozzá fognak nyúlni erősen, attól tartok... -
#15024 mert úgy hozzászoktak, h nem tudnak leszokni róla:D -
#15023 Szintlépés? 96 pont helyett 106, vagy mi? Sose értettem hogy Madridban miért küldik el állandóan az edzőket... -
#15022 Jaja. A szintlépéshez Murinho kell, nem Villa, ezt biztosan látom. :)
Aztán már csak szintentartani kell majd... :))