Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalan05
Ronni nem az igazi állandóan ha a kapu közelébe van feldobja magát ahelyett hogy lõne

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Bassza meg, Messi mit csinált! <#wilting>

Ha bemegy, a hónap gólja! <#falbav>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

csak maradjon is igy, vagy több gol a mieinktöl😊
zalan05
1-0 eddig jok vagyunk<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Clerc...<#falbav>
Messi <#hawaii>

remélem mostmár meglesz "az 1. gyõzelem"...
KapuBen
Erõs csoport....

LAMBORGHINI THE BEST CAR

dienesoft
Ne legyünk már ennyire pesszimisták. Azért kicsit más felfogás egy bajnoki mint egy BL-selejtezõ, ráadásul a Lyon sincs csúcsformában. Nincs mitõl félnünk!!!Hajrá!

zalan05
a csoportunk 2 meccsének felállása:

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

azt sztem mindenki reméli😊
jo meccs lesz, az biztos.
zalan05
esti keret:
Vezeti: Busacca (svájci)

FC Barcelona: Valdés; Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal; Touré, Xavi, Deco; Messi, Henry és Ronaldinho.

Olympique Lyon: Vercoutre; Grosso, Réveillère, Squillaci, Bodmer; Källström, Juninho, Toulalan; Ben Arfa, Benzema és Govou.
--------------------------------------------------------------------------------
jó mecs lesz, remélem megnyerjük<#vigyor3><#worship><#taps>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Nyerünk! <#nevetes1>

B0B0
Sok jóval nem kecsegtet...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

dienesoft
20:15 Telesport - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkõzés
FC Barcelona - Olympique Lyonnais

Srácok, ma este m1-en lesz a meccsünk. Megvan a ma esti program 😊

Nem lesz behozhatatlan! A Barca-nak most nincs jó sorozata, de biztos, hogy lesz, olyan is, amikor a Real-nak nem fog menni a játék! Minden csapatnál vannak problémák, csak nem egyszerre! 😊

Robinho14
de néhány fordulõ után lehet h már behozhatatlan lesz nektek a lemaradás.

Sziasztok!
Én is láttam az összefoglalót és az a sarkazás nekem is nagyon tetszett! 😄
Most még nem igazán megy a játék, de biztos vagyok benne, hogy néhány forduló és jönnek az eredmények!
Onnan a támadósorból nagyon hiányolom Messi-t! 😊

tobias88
valdez balfasz
buldozer99
Az nagyon buta volt...😄

Forca Barca

Robinho14
de azért a barcának elég jó védelme volt😄 de voltak olyan meccsek ahol valdes miatt buktátok a mecset nem is egy.ilyen például a chealsea-nél realnál manchesternél nincs mostanában!de ez saját vélemény😊

mike0013
Valdes igen is méltó ide😊
eddig nagyon jól teljesít, meg tavaly is õ kapta a legkevesebb gólt a bajnokságban

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Robinho14
én mindig szidtam valdest h menyire nem barca szintü játékos de tegnap volt egy nagyon nagy bravrja 😄

Csabesz6
azt tenyleg szep volt

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ja, Lyon ellen, az talán majd ráébreszti õket, hogy jó lenne hozni a jóval könnyebb meccseket.
bigapó
Ronaldinho játszott, a második félidõ elején cserélték le. Messi-t nem láttam, de helyette meg ott volt Dos Santos, aki ráadásul elég jól is nyomta a képek alapján, csak nem jött most össze. Viszont aki nagyon nagy hibákat csinált, az Thuram, két akkor bakija volt, hogy örülhetünk a 0-0-nak...

The Matrix has you...

tobias88
szerdán bl meccs
dienesoft
Francba már, hogy ezeket a meccseket nem tudjuk hozni!!! Ha így folytatjuk, a Sevilla úgy el fog minket picsázni, hogy arról kódulunk. :S Mért nem játszott Ronnie?

nemtom, de már összeszedhetnék magukat😞
Összefoglaló

Bojan mit csinált az utolsó helyzetnél <#wow1> Kár hogy nem lett belõle semmi...

fernando torres
rotty

mike0013
nem hiszem el, mi van most a Barca-val😞?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ronaldinhos10
kemény lesz az biztos nagy forméban van a Sevilla nekünk pedig nagy szükségünk van a pontokra

Visca el Barça !

Következõ fordulóban Barca-Sevilla...

Ronaldinhos10
Csak mostmár kellenek a pontok mert a Real meg a Sevilla mennek elöre mink meg csak döcögünk mögöttük és a végén nehogy lemaradjunk

Visca el Barça !

0-0 lett
Jól beragadtunk a rajtnál <#shakehead>

buldozer99
megyek fekszek,vki megdob 1 sms-el ha vége lett a meccsnek?Meg köszönném.
(sms-re felkelek😄) 06-30-649-5537

Forca Barca

már megint nem adják, a végén ez is 0-0 lesz megint:S
mike0013
jól mûködik, egyelõre 13. perc 0-0

zalan05
ITT tudsz a Barca mecshez csatornát keresni de nem 100, hogy müködik mind ,nekem csak a SPORTS TV+/Livesport megy, meg azért is szar mert csak spanyol csatornák adják.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

bigapó
sziasztok!

aki tud megbízható infót, hogy hol és mikor adják a Barca-osasuna meccset az adja már hírül itt a topikban és jó lenne link is, ha csak azon adják😊) köcce fiúk.

The Matrix has you...

banok
2 hete a Real meccset is adta a tv...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Élõ volt a sport2-n. #10368

B0B0
Az felvételrõl ment

Jah, csak akkor azt nem értem, hogy múlt héten hogyan adták a Bilbao elleni meccset. Ha jól emlékszem tv-ben néztem és nem streamen. Na mind1, remélem a mait is adják.

zalan05
Kijelölte Frank Rijkaard a 18 fõs keretét a vasárnapi, Osasuna elleni találkozóra. A névsorban megtalálható Bojan Krkics is, aki pályafutása elsõ élvonalbeli bajnokijára készül, viszont nincs ott az utazók között Lionel Messi, akinek nem jött rendbe teljesen a sérülése.

Az Osasuna elleni keret:

Valdés, Jorquera, Oleguer, Thuram, Milito, Sylvinho, Zambrotta, Abidal, Xavi, Deco, Iniesta, Touré, Gudjohnsen, Ezquerro, Giovani, Henry, Bojan és Ronaldinho.

A várható kezdõcsapat:

Valdés - Zambrotta, Thuram, Oleguer (Milito), Abidal - Touré, Xavi, Deco (Iniesta) - Giovani, Henry, Ronaldinho

Visszatekintés:

04/02/2007 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 0:0
12/03/2006 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 2:1
05/03/2005 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 0:1
08/02/2004 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 1:2
02/03/2003 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 2:2
---------------------------------------------------------------------------------
remélem nyerni fogunk és Messi szerdára rendbe jön.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

banok
a real meccset sem adják jelenleg ha nem lenne gyanús és a barca meccsnek is ez lesz a sorsa ha nem egyeznek meg a muchacok 24 órán belül...

hát holnap a sportklubon lesz 1 este spanyol meccs élõben, aztán meg a sport2-n egymás után 2 spanyol meccs élõben. Sztem 100, hogy adják.
banok
nem olyan biztos, hogy adja majd a tv...

ja nem, holnap lesz.