Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
A vereség, az vereség, természetesen mindig a vesztes csapat keres kifogásokat.Azonban a tegnapi bírói ténykedés kritikán aluli volt.Persze a Barca sem a volt a helyzet magaslatán fõleg Rijkaard cseréin akadtam ki.Elhiszem hogy be szeretné építeni a fiatalokat, de könyörgöm,tizenegynéhány éves zöldfölû fiatalokat berakni ??? AZ EL CLASSICORA ?!Messi hiányát már meg sem említem. Ez egy vicc.A tegnapi meccsen szvsz Iniesta volt a legjobb, nagyon mozgékony és rengeteg jó megmozdulása volt!Fel a fejjel, innen már csak jobb lehet ! 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bár ha belegondolok hogy a Real elleni meccsre motíválatlanul menjen ki 1 csapat a pályára,ott gond lehet.

Sztem nem voltak azok. Jól védekeztünk 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

:/

banok
SportKlub

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
fenét nem Rijkardal van itt a baj... ha Rijkard nem jött volna Barcához most sehol nem lennének...
aza helyzet hogy engem ezek az igazolások a Perez félre Realra emlékeztetnek... nem edzõ gond van itt...

Yo, Bitch!

ForzaInter
biztos õ a hibás😊

Yo, Bitch!

andaxxin
Nekem az a véleményem,hogy Rijkarrdnak mennie kéne.Szerintem nem tudja motíválni a csapatát,bár ha belegondolok hogy a Real elleni meccsre motíválatlanul menjen ki 1 csapat a pályára,ott gond lehet.
Mind1 a lényeg hogy bármennyire is utálom José Murinhot jól jártatok volna vele.
Az összekapta volna a csapatot,ebben biztos vagyok.Ja és persze ezen a meccsen jobban játszottunk😊

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

hát azért Messi multkor 3-t lõtt a Realnak

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

bázzeg lemaradtam. közvetitte vmi?

hunbasser
😄DDDDDdddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#worship>

de azért a vége húzós volt...eléggé féltem az utolsó 10 percben.de azért a végén még lõhettünk volna gólt kontrából.

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
például ha Zidane nem vonult volna vissza😄SA😄AS DASDAS

sztem meg inkább ne kezdjük el, mi lett volna ha szerencsénk van... pl ha Messi jáccot volna.
REALista
Ha szerencsénk lett volna 3-at rugunk idegnbe...<#vigyor1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ronaldinhos10
Valami a srácok fejében sem volt rendben mert szinte mindenki a saját szintje alatt játszott.Az meg hogy hány eladott labdánk volt azt érdemes lenne megszámolni(lehet hogy rekordot állitottunk fel)!

Visca el Barça !

<#vigyor1>szerencsénk lett volna, akár a meccset is megnyerhettük volna.
hunbasser
a Real pont annyit játszott,amennyit kellett: megszereztük a vezetést,és utána már nem volt értelme eszeveszettül támadni.és ha még szerencsénk lett volna,akkor a végére meglett volna a kegyelemdöfés is <#vigyor1> ya,és persze jól bekkelt a csapat 😊

ReaL MaDRid x siempre

zalan05
hát ezt megszivtuk már 7 pont a különbség remélem valahogy letudjuk majd dolgozni most ezért a vereségért sztem Rijkarrdot nem kell hibáztatni ez nem az ö hibája csak annyi hogy nem volt annyi szerencsénk mint a Madridnak pedig ha a végén belöjük a halyzeteinket akkor nyerhetünk is volna. De ez van

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Ez eléggé merész kijelentés. Én inkább azt mondanám, hogy a Real lefocizott minket.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

biztos h elmegy... ha Messi jáccott volna...HA 😞
B0B0
Lélektelen, veszélytelen, fantáziátlan játék=0!

Viszont látásra Rijakaard!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
Boldog Karáncsonyt barca drukkerek! 😊

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Rijkaardot rúgják ki... Jól játszottunk, jobban mint a Real, de ez is kevés volt...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

jo meccs volt

REAL MADRID

basszus már 7 pont a különbség...
B0B0
Hát azért nem az elsõ volt, volt egy fejes, amit Valdés vetõdve fogott...

Ronaldinhos10
Ronaldinhonak azért megy ilyen jól mert elhagyta a fejpántját(VÉGRE)<#nyes>

Visca el Barça !

GTheo
Ki adta Eto'onak ziccerbe azt a labdát? nem emléxem már :S
#11212: szerintem Deco azért nemrossz... Eto'onak nem megy úgy mint vártam, de majd formába lendül 😊 Roni meg belövi a következõt 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zalan05
szerintem Deco-t lekéne cserélni ma szerintem nincs a toppon más mindenki hajt csak nincs meg aza kis mákunk mint a Madridnak, remélem a 2félidöbe forditunk Ronninak most elég jol megy meg hajt is Henry vagy Dos Santos jöhetne és Iniesta meg visszamenne a helyére kp-ba

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

de mindig ez van... hajtanak a srácok, csomó helyzetük van, másik csapat meg kb. próbálkozik másodjára, és gól.... nemigaz<#duma>
GTheo
Mekkora makker ez a real... Jobbak vagyunk, Megvannak a helyzetek is erre a real kb az elsõ helyzetét berúgja...

dienesoft
F*szomat 0-1...Dinho midnent megtesz, nagyon jól játszik, sõt, mindenki jól játszik...de hogy a Madridnak volt kb 3 helyzete, ebbõl egyet be is lõtt...hát, szerencsésebb második félidõt.

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

buldozer99
neten hol lehet nézni?😊 pls csatornát...😄

Forca Barca

oks...neked legyen igazad!😄 jaja kellemes ünnepeket m.kinek!<#pias>
dienesoft
Ne legyen igazad! 😊

meg sztem úgy kezdünk, h gólt kapunk...mostanában minden meccs elején bekapnuk 1et.
dienesoft
Remélem jó meccs lesz! És természetesen minden Barca és Real drukkernek kellemes, békés karácsonyt kívánok! 😊

tobias88
hogyne
B0B0
Hát nem tom, én gránátvörös Télapót már láttam kék zsákkal, de fehér Télapót lilával nem <#ravasz1>

GTheo
Ha Ronie és Deco padozik akk elõnybõl indul kb a real... :\

hunbasser
meg Messi sérülése is csak csel...😊

ReaL MaDRid x siempre

Sztem játszani fog. Ez a csel <#ravasz1>

gondolom ti sem értitek miért 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
szerintem is padozik
hunbasser
Real topikban mit úgy tudjuk,hogy dinho padozni fog...>😉

mostmár nekem is +fav 😄Ddddddd (csak az el clásico idejére)

ReaL MaDRid x siempre

sztem jelenleg CR kirobbanthatatlan a MU bol ... Drogba t elvileg mi is akarjuk (sajtó szerint)

REAL MADRID

<#integet2>+fav<#vigyor1>

REAL MADRID

zalan05
FC Barcelona - Real Madrid:
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Mejuto González
Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez (Zambrotta), Milito, Abidal - Touré, Xavi, Gudjohnsen (Deco) - Iniesta, Ronaldinho (Giovani), Eto'o.
Real Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Diarra, Sneijder, Baptista, Robinho - Raúl, Van Nistelrooy.
--------------------------------------------------------------------------------
még igyse tudom ,hogy milyen lesz a kezdö sok a kérdöjel ugyhogy ugy tünik ,hogy majd csak a mecs elött tudjuk meg a kezdöt

Go Kimi!!!! Go Barca!!!