Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a kezdõ ha Rijkaardnak van esze, de Ronie helyén Dos Santos lesz és Deco helyén Gudi...Vagy Iniestát teszi deco helyére és akk Gio-Eto'o-Ronie csatársor... Van pár variáció, Rijkaard úgyse a legjobbat fogja választani 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Frank Rijkaard kihirdette a Real Madridot fogadó keretét, melyben helyet kapott Ronaldinho Gaúcho és Thierry Henry is, a hiányzók között van viszont természetesen az elmúlt héthez képest Leo Messi.
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védõk: Zambrotta, Puyol, Márquez, Milito, Abidal, Thuram, Sylvinho.
Középpályások: Xavi, Touré, Deco, Gudjohnsen, Iniesta
Támadók: Giovani, Eto'o, Ronaldinho, Bojan, Henry.
--------------------------------------------------------------------------
hát kiváncsi leszek Rijkarrd mivel fog elöállni, remélem most nem fog valami hülyeségget kitalálni<#vigyor3>#vigyor3>
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Ronaldinho elhiszem hogy játékilag nem férne be, de Messirõl õs e gondolhatja komolyan...
Uolsó sorra és arra, Rijkaard hülye, felhívnám a figyelmet...
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
#11179: Én is ezt mondtam, akkor jöhetne C.Roni vagy vki ha Roni menne, én legszívesebben Andersont hoznám a MUból, eszméletlen jó az a gyerek... Már régebben is mondtam amikor a Portoban volt hogy el kéne hozni. Drogba szerintem nem kéne, minek még 1 vérbeli csatár? úgy is van már 3 csatár 1 posztra... inkább ilyen szélsõ csatár féle kell ha elmegy Dinho.. Szélsõhátvéddel egyetértek, Zambrotta helyére, meg Abidal helyére 3 év múlva kb 😄 De Abidal játéka nekem nagyon tetszik.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Olvastam egy cikket hogy C.Ronaldo szeretne Spanyolországban játszani, nem biztos h most de szeretne... Én nem szeretem C.Ronaldot, de ha Roni nem indul meg felfele teljesítményben és eltudnánk jóáron passzolni akkor abból jöhetne C.Roni... Nem szeretem Ronaldot de azért Messi Ronaldo a 2 szélen, Eto'o középen, elég durva lenne...Dos Santos meg még nem érett be, neki kell még 1-2 év minimum, meg is kéne erõsödnie mert elnyomják mint Krkicet...
[ szvsz Krkic jobb játékos lesz szerintem... Legjobb spanyol csatár lesz Bojan... ]
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
remélem azért Deco vagy Ronny fog játszani, meg azért a Marca elég szépeket tud irni ha akar.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Bár a múlt héten már arról lehetett hallani, hogy Thierry Henry biztosan nem gyógyul meg a hétvégi Barcelona - Real Madrid mérkõzésig a hátproblémáiból, Frank Rijkaard a minap egy rádióinterjúban elmondta, némi remény még van erre. Henry vasárnap ismét labdás edzésen vett részt Juanjo Brau erõnléti edzõ társaságában, s minden bizonnyal abban reménykedik, hogy továbbra is jó ütemben javul a sérülése, így pedig akár pályára is léphetne a hétvégén a Real Madrid ellen. Nem zárta ki ennek lehetõségét Frank Rijkaard sem, ám az is köztudott, hogy az orvosok és a technikai személyzet nem támogatják a francia pályára lépését a találkozón, nehogy visszaesés következzen be az állapotában. További hír Henryval kapcsolatban, hogy 2007-ben a második legjobb játékosnak választották Franciaországban, az elsõ Frank Ribéry lett a Bayernbõl.
-------------------------------------------------------------------------------------
jo lenne ha tényleg felépülne még ha csak cserének is akkor is és grat a második helyhez majd jövõre ujra elsö lesz.
<#vigyor3>#vigyor3>
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Visca el Barça !
Marquez játéka nagyon tetszett.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Izland támad 😊
Mi történt ezekkel idén, , bár most erõszakosabbak 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Hajrá Barca! Büntessen Afrika és Argentína legjobbja!
Zambit sajnálnám kúvára. Egyetlen olasz akit nagyon bírok. RASPECT ZAMBI!
😞((