Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
VV- Puyol, Marquez,Milito,Abidal-Xavi,Touré,Deco-Iniesta,Eto'o,Roni
Ez a kezdõ ha Rijkaardnak van esze, de Ronie helyén Dos Santos lesz és Deco helyén Gudi...Vagy Iniestát teszi deco helyére és akk Gio-Eto'o-Ronie csatársor... Van pár variáció, Rijkaard úgyse a legjobbat fogja választani 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zalan05
A várt keret fogadja a Madridot
Frank Rijkaard kihirdette a Real Madridot fogadó keretét, melyben helyet kapott Ronaldinho Gaúcho és Thierry Henry is, a hiányzók között van viszont természetesen az elmúlt héthez képest Leo Messi.

Kapusok: Valdés és Jorquera
Védõk: Zambrotta, Puyol, Márquez, Milito, Abidal, Thuram, Sylvinho.
Középpályások: Xavi, Touré, Deco, Gudjohnsen, Iniesta
Támadók: Giovani, Eto'o, Ronaldinho, Bojan, Henry.
--------------------------------------------------------------------------
hát kiváncsi leszek Rijkarrd mivel fog elöállni, remélem most nem fog valami hülyeségget kitalálni<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
nekik jó a kiváló formában lévõ robben
zalan05
ez hülyeség Calderon is csak arcoskodni tud multkor még Kaka most meg már Ronni meg Messi se férne be a csapatba akkor ki férne be?, csak emlékeztetem Calderont Kaka nyert ezen az éven mindent Messi meg csak azért lett második mert nem voltak tavaly cimek amugy öis lehetett volna simán elsö.Ugyhogy erröl enyit de azért nyáron tuti fognak Kakának nyalni hogy menjen már hozzájuk.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
"Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke pénteken Nyonban tartózkodott a Bajnokok Ligája sorsolásán, ahol azok után, hogy csapatát összesorsolták a Romával, szólt néhány szót a hétvégi rangadóról is. A fõvárosi egyesület elsõszámú vezetõje elmondta: meg van elégedve a jelenlegi csapatával, s akkor sem igazolná le a Barcából Ronaldinhót vagy Leo Messit, ha lehetõsége volna rá. „Nem szerzõdtetném egyiküket sem. Nagyon jó keretünk van, kiváló játékosokkal, nem lenne helyük Madridban" - jelentette ki a madridi klubelnök, aki ezzel részben csatlakozott kollégája, Predrag Mijatovics mondandójához. A Madrid sportigazgatója néhány héttel ezelõtt úgy nyilatkozott, hogy nem igazolná le Ronaldinhót, s hangot adott azon gondolatainak, hogy a madridi öltözõben nagyobb az egység, és jobb a hangulat, mint a barcelonaiban."

Ronaldinho elhiszem hogy játékilag nem férne be, de Messirõl õs e gondolhatja komolyan...
tobias88
Szerdán még a Miniestadiban, csütörtökön már a La Masiában tréningezett a Barcelona Frank Rijkaard irányításával. A foglalkozás tartalma ezúttal más volt, inkább a taktikai feladatok domináltak a fizikai gyakorlatok kárára, majd nem kispályás, hanem teljes pályás egymás elleni játék következett. A kezdõjátékosokból álló gárdából pedig kimaradt Ronaldinho és Deco is, helyettük jutott szóhoz Gudjohnsen és Giovani, kérdés, kitart-e ezen csapat mellett Frank Rijkaard a Madrid ellen is. A meccs érdekessége volt, hogy a tartalékok gyõztek 2-0-ra Ronaldinho és Sylvinho góljaival.

Uolsó sorra és arra, Rijkaard hülye, felhívnám a figyelmet...
Nem rossz a vidi 😉😄

dienesoft
Nagyon kemény 😊 Tetszik! 😊

zalan05
itt egy kedvcsinálo video az El Clasico-ra ,a madridos topikbol van de nagyon durva szerintem.<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
jol jártunk a Celtic-el már ugyis megszoktuk a skotstilust a Rangers miatt sztem kötelezö a tovább jutás

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Barcelona - Celtic a BLben, otthon meg kell verni õket, idegenben X is jó lenne...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Az is lehet, de ha a madrid megvenné még C.Ronaldot az lenne a kész vicc, most is megvették Robbent és alig játszik...
#11179: Én is ezt mondtam, akkor jöhetne C.Roni vagy vki ha Roni menne, én legszívesebben Andersont hoznám a MUból, eszméletlen jó az a gyerek... Már régebben is mondtam amikor a Portoban volt hogy el kéne hozni. Drogba szerintem nem kéne, minek még 1 vérbeli csatár? úgy is van már 3 csatár 1 posztra... inkább ilyen szélsõ csatár féle kell ha elmegy Dinho.. Szélsõhátvéddel egyetértek, Zambrotta helyére, meg Abidal helyére 3 év múlva kb 😄 De Abidal játéka nekem nagyon tetszik.

zalan05
szerintem csatár vagy 2évig nem fog jönni max Ronni HA elmegy akkor a helyére valaki a középpály is jo most , inkább hátvédet fognak venni de oda is csak szélsöt ugyhogy én nem nagyon álmodozok Ronaldolrol mert csak jo pár év mulva akar spanyolo.-ba jönni ,Drogba meg ha elmegy a chelsea-böl akkor ugyis a Milanba vagy a Real-ba fog menni.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

<#shakehead> Sp.o-ban szeretne focizni, akár ezalatt a Madridot is értheti... énmeg azt olvstam h Drogba akar jönni, én meg inkább õt látnám (ami amúgy se történik meg) a csapatban, mint Cristiano Ronaldot.
GTheo
Mondjuk ebbe van vmi, aki Laporta kedvence az elég nagy bizalmat élvez, lásd: Henryért 2 évig gurizott hogy megszerezze...
Olvastam egy cikket hogy C.Ronaldo szeretne Spanyolországban játszani, nem biztos h most de szeretne... Én nem szeretem C.Ronaldot, de ha Roni nem indul meg felfele teljesítményben és eltudnánk jóáron passzolni akkor abból jöhetne C.Roni... Nem szeretem Ronaldot de azért Messi Ronaldo a 2 szélen, Eto'o középen, elég durva lenne...Dos Santos meg még nem érett be, neki kell még 1-2 év minimum, meg is kéne erõsödnie mert elnyomják mint Krkicet...
[ szvsz Krkic jobb játékos lesz szerintem... Legjobb spanyol csatár lesz Bojan... ]

zalan05
az éven ugyse fog elmenni egyikse mind ketten Laporta kedvencei max nyáron

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Csak kell vmi indok h miért küldjék el... Gyõztes El Clásico után nem lehet elküldeni, de ha meg kikapunk az nagyon para... :\ Esetleg ha X lenne és vmit elcseszne...

hát Ronninak nagyobb mint neki az 100...
dienesoft
Egy biztos:Riijkardnak nincs nagy jövõje..

GTheo
Ha most megverjük a Madridot úgy hogy Roni nem játszik vagy nem túl sokat akk feltételezhetõ hogy elmegy... DE ha kikapunk és Roni csak csere lesz, akkor Rijkaard megy... Legjobb megoldás az lenne ha nyernénk, Ronie csereként beállva megnyerné a meccset és vhogy elhúzna Rijkaard...

tobias88
Roni távozik félévkor, az tuti... Hülye, ha marad
GTheo
Én is most olvastam, hát kiakadtam hülye ez a Rijkaard... És most már kijelenthetõ hogy vagy Rijkaard vagy Ronie távozni fog...2 meccsen sorozatban nem hagyja ki senki se Ronit ha nincs vele vmi baja... Kérdés h Laporta ki mellett áll... Decot meg nemtudom miért nem játszatja... De Eto'oban nagyon bízok az El Clásicon 😊

zalan05
A Barcelona várható kezdõcsapata: Víctor Valdés; Puyol, Milito, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Giovani és Samuel Etoo (marca)
-------------------------------------------------------------------------------------
remélem azért Deco vagy Ronny fog játszani, meg azért a Marca elég szépeket tud irni ha akar.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

én is olvastam, nem lep meg... 😄

dienesoft
A KS szerint az év játékosa Lionel Messi. 😊 Szerintem jobb volt, mint Kaká, oké, õk nyerték a BL-t, de szerintem akkor is munkabírása, gyorsabb, nagyon találékony, stb...

NeoMaN
zalan05
Henry és Rijkaard még bízik
Bár a múlt héten már arról lehetett hallani, hogy Thierry Henry biztosan nem gyógyul meg a hétvégi Barcelona - Real Madrid mérkõzésig a hátproblémáiból, Frank Rijkaard a minap egy rádióinterjúban elmondta, némi remény még van erre. Henry vasárnap ismét labdás edzésen vett részt Juanjo Brau erõnléti edzõ társaságában, s minden bizonnyal abban reménykedik, hogy továbbra is jó ütemben javul a sérülése, így pedig akár pályára is léphetne a hétvégén a Real Madrid ellen. Nem zárta ki ennek lehetõségét Frank Rijkaard sem, ám az is köztudott, hogy az orvosok és a technikai személyzet nem támogatják a francia pályára lépését a találkozón, nehogy visszaesés következzen be az állapotában. További hír Henryval kapcsolatban, hogy 2007-ben a második legjobb játékosnak választották Franciaországban, az elsõ Frank Ribéry lett a Bayernbõl.
-------------------------------------------------------------------------------------
jo lenne ha tényleg felépülne még ha csak cserének is akkor is és grat a második helyhez majd jövõre ujra elsö lesz.
<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Ronaldinhos10
pedig Messi odasétált a kispadhoz a második félidõ elején nem úgy nézett ki mint akinek komoly balya van,de sajnos már az eurobarcán is megerõsitették hogy lesérült😞

Visca el Barça !

fernando torres
szép volt bizony,mondjuk kellett hozzá ez a Valencia is.hátha ez az eredmény felpörgeti a srácokat köv fordulóra.

Marquez játéka nagyon tetszett.

zalan05
szép volt fiuk a Madrid ellen is elfogadnák egy ilyen eredményt Messit nagyon sajnálom remélem hamar rendbe fog jönni.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

0-3

Izland támad 😊

fernando torres
picsába Messi...

NeoMaN
Messi - 1 hónap
Bazmegbazmegbazmeg!!!!

basszus... Messi 1 hónapig nem lesz...ráadásul az El Clássicót is elmulasztja😞(
Látom ti is simán veritek õket 😊
Mi történt ezekkel idén, , bár most erõszakosabbak 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zalan05
félidõ 0-2 nekünk jok vagyunk Messi helyett Gio jött be remélem nincs komoly baja és játszhat a MAdrid ellen

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

NeoMaN
Roni dejófej GECC!!!!!!!!!
😄DD

NeoMaN
Mikrofonfejû.
😄

tobias88
A 2. gól elött vagy 50szer passzoltak, vagy többször, úgy hogy valencia játékos nem ért bele! Tisztára, mint 2006ban az Argentín gól, szerintem nagyon szép volt, viszont a kommentátor annyira nem kommentálta<#levele><#wow3>
<#idiota><#nyes>
tobias88
Bal fasz<#bee1>
NeoMaN
Gudi milyen poszton játszik? 😛

NeoMaN
Ehhh....Afrika
😛

fernando torres
könyörgöm,kis csapatok ellen miért nem lehet igy játszani?

...dejó formában van😄D
fernando torres
hhuuhh Eto'o ....<#eljen><#worship>

háát...Eto'o visszatért😊
DONGUBA
mekkoraaaaaaaaaaaaaaaaaaa gooooooooooooooooool

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

NeoMaN
uhh, én sem tudtam geciek!

Hajrá Barca! Büntessen Afrika és Argentína legjobbja!

Zambit sajnálnám kúvára. Egyetlen olasz akit nagyon bírok. RASPECT ZAMBI!
😞((

LasCar16
húúúwazze ezt nézem😊

#acm