Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Barca Training Shirt:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ez lenne az új idegenbeli mez? :o
Yo, Bitch!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tottikaforzainter csak félreolvasta, mert a Svéd semmilyen új szerzõdést még nem írt alá.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Yo, Bitch!
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Samuel Eto'o számára most nem lenne utolsó szempont, hogy ne érkezzenek rossz hírek a magaviseletérõl, ám a játékosnak ezt most, holtszezonban sem sikerült elérnie. Eto'o ugyanis egy kameruni válogatott mérkõzés elõtt tartott sajtótájékoztatón lefejelt egy újságírót, aki vérzett, valamit elmozdult egy foga is.
A nézeteltérés egyébként nem volt egyoldalú, mivel a konfliktus az egész kameruni csapat és a helyi újságírók között fönnállt. Ennek oka, hogy a kameruni szövetség korlátozta a sajtó munkatársainak megjelenését az edzéseken. Erre válaszul a zsurnaliszták tüntetõleg egy kérdést sem tettek föl a sajtótájékoztatóra kijelölt Eto'ónak és társainak, s el kívántak vonulni. Mikor ez egyértelmûvé vált, Eto'o dühödten megközelítette az egyik yaoundei rádióállomás riporterét, Philippe Bonyt, akit lefejelt. Az újságírónak könnyebb sérülései keletkeztek, s azt fontolgatja, hogy beperli Eto'ót. Az esetrõl ugyanakkor nincs bizonyíték, mert a többi kameruni játékos és rendezõ ideiglenesen elvette az újságíróktól a kamerákat és a telefonokat, nem engedte, hogy felvétel készüljön az esetrõl."
Ezt hívják úgy, hogy "Én nem láttam semmit".<#nyes>#nyes>
David Silva köztudottan a Barcelona egyik jelöltje a baloldali támadó középpályás - támadó pozícióba, ugyanakkor a Valenciával egyelõre nem sikerült eredményes tárgyalásokat lebonyolítani. A Valencia a hírek szerint 25 millió eurót szeretett volna kapni a játékosért, amit a Barca nem kívánt kifizetni, ám most már ennyivel sem érné be állítólag a Turia-parti egyesület. A klub vezetése ugyanis arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Silva egészen az Európa-bajnokság végéig „nem átigazolható", e döntés hátterében pedig az áll, hogy Valenciában a futballista piaci értékének emelkedésével számolnak az EB következtében.
-------------------------------------------------------------------------------------------
elég tetü eza Valancia remélem Silvanak nem fog olyan jol menni az EB-n (ezt csak a BArca érdekébe mondom<#vigyor3>#vigyor3>) és utána könnyebb lesz leigazolni mert ö tényleg jo játékos és Roni helyére jo lenne ha elmenne.
Amugy Tommy aza baj ,hogy a samsungsport tényleg sokat kamuzik de már a Goal.com-on is fent van ami eléggé egy szavahihetö oldal ugyhogy majd meglátjuk ,hogy milesz Eto meg Ibra sorsa
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Yo, Bitch!
Bár a svéd támadó maradni szeretne az Internél, José Mourinho nem tart igényt a szolgálataira - állítja a Tuttosport.
José Mourinho kinevezése napokon belül megtörténhet, a tréner ezért már javában tervezi leendõ csapatának összetételét. A legnagyobb név a távozó listáján Zlatan Ibrahimovic lehet, a svéd támadóra ugyanis nem tart igényt a portugál szakember, és már jelezte is Massimo Moratti klubelnöknek: megfelelõ ajánlat esetén nyugodtan eladhatja a játékost.
Mourinho úgy véli, Ibrahimovic az igazán fontos mérkõzéseken nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, mint a bajnokságban, ezért a fõ cél elérésében, a Bajnokok Ligája-gyõzelemben nem tudná segíteni a gárdát. Ibrahimovic iránt a Barcelona érdeklõdik, s miután a katalánok szívesen odaadnák érte Samuel Eto'o-t is, az Inter leendõ szakvezetõje jelezte Morattinak: érdemes lenne megfontolni a cserét.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ez még jo üzlet is lenne csak aza baj ,hogy ezt csak samsungsport irta ami nem mindig a legjobb forrásokból ír
<#vigyor3>#vigyor3>
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Henket igazán idehozhatnák másodedzõnek<#vigyor2>#vigyor2>, szerintem neki volt köszönhetõ, hogy BL-t nyertünk, nem pedig Franknak...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Hivatalos Keita érkezése
Az FC Barcelona a várakozásoknak megfelelõen hétfõn délután bejelentette, hogy leigazolta Seydou Keitát a Sevillától, s a mali középpályás a következõ négy évben a gránátvörös-kék klubot szolgálhatja.
A Barcelona ezzel párhuzamosan bejelentette, hogy Keita 2012-ig írt alá, a kivásárlási ára 90 millió euró lesz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
na megvan a nyár elsö igazolása sok sikert neki a Barcába, igy legalább már van 2stabil VKP-nk
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Nem úgy volt, hogy Garay hozzánk jön?<#zavart1>#zavart1>
"Lionel Messi határozottan kijelentette, hogy részt kíván venni az augusztusban esedékes nyári olimpiai játékokon Pekingben, s errõl a vágyáról nem kíván lemondani, mert mint mondta: „olimpián soha többé nem fogok tudni játszani." Messi ezért nem lehet majd ott a Barcelonával a Bajnokok Ligája selejtezõ mérkõzéseken, ha a katalán egyesület végül elengedi a legnagyobb sztárját a tornára az argentin válogatotthoz. „Úgy gondolom, hogy a Barcánál megértik majd a vágyaimat, s nem hiszem, hogy konfliktus lenne ebbõl a dologból. Még azt sem tudjuk ki lesz az ellenfelünk a BL selejtezõben, de a Barcelona egyébként sem csak tõlem függ, nélkülem is meg tudja nyerni a meccseit. Remélem a szurkolók is meg fognak érteni ebben a kérdésben" - magyarázta Messi, aki elmondta azt is, kiváló erõben érzi magát már most, a vakációja elõtt is. „Nagyon jól érzem magam, pihentem már eleget, amíg sérült voltam" - válaszolt az újságírók kérdéseire."
ezt kiemelném:
"de a Barcelona egyébként sem csak tõlem függ, nélkülem is meg tudja nyerni a meccseit."
(lehet más szezont nézett<#nyes>#nyes>)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
„Én vagyok az elnök, ezért én vagyok a felelõs itt mindenért, azonban vannak olyan dolgok, amiket nem tudok megakadályozni.” – mondta sejtelmesen Laporta a két sztárral kapcsolatban.
„Eto’o áldozatkész és hûséges labdarúgó, egy igazi egyéniség. A klub egyik emblematikus alakja, aki rengeteg dicsõséget hozott a csapatnak. Ha távozik, megérdemli, hogy a kellõ tisztelet övezze majd.” – tette hozzá.
Az elnök csodálata figyelemre méltó, azonban tegyük hozzá, szavaiból kiderül, hogy nem ragaszkodik foggal-körömmel csatárához. Csakúgy, mint Ronaldinho esetében, akivel kapcsolatban kerek-perec kijelentette, szerinte új kihívásra van szüksége, amit nem biztos, hogy Barcelonában talál meg.
„Látszott, hogy a szezon során nem tudja felvenni a ritmust, kétlem, hogy ez magánéleti vagy közérzetbeli probléma lett volna. Az edzõ látta, hogy nincs megfelelõ erõállapotban és elhatározta, hogy nem játszatja addig, amíg tökéletes nem lesz. Ronnie azonban nem tudta felhozni magát.” – így az elnök a 2005-ös év aranylabdásáról.
Laporta hozzátette, hogy tavaly nem akartak megválni tõle, bíztak benne, hogy megtalálja korábbi formáját, azonban bármennyire is profi a brazil hozzáállása, idén ez nem sikerült.
„Ronaldinho rengeteget tett a klubért, de most új kihívásra van szüksége. Ez minden játékos életében elõfordul, és itt az idõ, hogy ne szolgálja tovább a Barcelonát, de úgy szeretném, hogy távozzon, mint Rijkaard, megbecsüléssel és tisztelettel.
A katalán klub elnökének nyilatkozata a késõbbiekben nagy port kavarhat, hisz ha diplomatikusan is tette, de gyakorlatilag kitette csapatából a két világsztárt."
Már meg sem lepõdök a nemzeti sporton, az utolsó bekezdés alapján fél éve nem néztek a Barcelona felé...
Xavi, Iniesta, Puyol
Barca nevelések a vállogatottban:
Fernando Navarro, Güiza, Sergio García, Cesc Fabregas
hm...
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Bár számos magyarországi sportmédium tényként közölte, hogy a Barcelona megszerezte magának Rodrigo Palaciót a Boca Juniorstól, az átigazolás semmilyen formában nem valószínû, s nem hogy megállapodásról, még tárgyalásokról sem lehet beszélni a felek között. Az Eurobarca megítélése szerint Palacio Barcelonához való igazolása szinte kizárható ezen a nyáron.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
ezt olvasd el hogy tájékozodj kicsit, de nem biztos
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Eto'o nál pedig sajna elég kiszámítható, hogy mi lesz vele, hónapokig fog érte próbálkozni a Spurs, majd elsõ kérésre elmegy a Chelseabe.😞
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Valdes-Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Roni,Iniesta-Henry,Messi,Eto'o,Krikic meg kéne tartani, akár egy gerincet😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Csak szar szezonja volt, mint az egész Barcanak.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Deco távozik biztosan, ma nyilatkozta.
Alveshez nagyon közel állunk, ennek nagyon örülök 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]