Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha igy szétkúrja a barcat akkor puta-.-

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

tobias88
Keita helyett Capel kellene inkább még a Sevilla-ból<#vigyor2>
tobias88
bíztató ez a kép <#vigyor>

Risu Führer
fasza

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Puyolt elvileg Guardiola el sem engedné.
" a 38 éves szakember már meg is nevezte azokat a játékosokat, akikre szeretné felépíteni új csapatát. A mostani keretbõl mindössze Lionel Messi, Carles Puyol, Andrés Iniesta és Bojan Krkic helye biztos a jövõbeli Barcában."
Remélem a következõ szezonunk jobban sikerül, az idei egy katasztrófa volt... Le kéne igazolnunk Németh Krisztiánt 😊

Qvajó ez a videó, sokkal jobb, mint az eddigi nikefootballosok! Ronaldinho-hoz meg no comment, õ az Isten! Azaz inkább már csak volt 😞

dienesoft
Aki Puyolt eladná az nem barcás.<#eljen>

GTheo
Pontosabban eladnák Eto'ot és jönne Benzema. De hülyeség lenne ez még, Benzema még túl fiatal ahoz hogy tõle várjunk megváltást. Eto'ot nem is szabadna elengedni, szinte minden meccsén gólt lõtt idén.
#12080: Aki Puyolt eladná az nem barcás.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Risu Führer
én úgy hallottam hogy Etot elcserélnék a lyonos Benzemára...

mentopes
Iszonyat nagy cseleket csinál Ronaldinho ebben a videóban! Konkrétan a második harmada után találhatjátok, de érdemes végignézni az egészet, mert nekem azóta tátva van a szám, hogy láttam😮

tobias88
én épp ezut szeretem benne, beleéléssel játszik
NeoMaN
Puyolt azért simán eladnám, ön és közveszélyes néha.
Viszont Xavi a középpályán nagyon fontos szerepet tölt be és szerintem õ az, aki mindig jól nyomja...

GTheo
Mindegyik hülyeség. Eto'ot nem szabad elengedni, Puyol és Xavi pedig a csapat jelenlegi szimbólumai.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
elsõ transzfer okés,többi nevetséges

tobias88
ezek fantasztikus cserék... Ibra egy köcsög játékos, Puyol alaptag meg Xavi is, tõlük nem kéne megszabadulni
Rockynhooo
A katalán klub idén nyáron a kiköltekezés helyett okos, megfontolt játékoscseréket hajtana végre. Az Interrel lebizniszelnének egy Eto'o-Ibrahimovic cserét, a Chelseanek Xavit ajánlanák Essienért cserébe, az Arsenalhoz Puyol távozhatna, a londoniak cserébe Fabregast adnák.
A Barcelona emellett természetesen pénzzel is beszállna az üzletbe, de az átigazolási díjak nagyobbik részét a játékosmozgások tennék ki. Ez leginkább Puyol esetében érvényesülhetne.

Ibrával yol járnátok az biztos.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NeoMaN
Murínnyó a Miláné elvileg...

Risu Führer
Mourinho vagy del Bosque kellene ide...

nem gondoltam volna, hogy elveszítjük ezt a meccset 😞
NeoMaN
<#levele><#levele><#levele>

GTheo
Webó mekkora gólt lõtt :|
Fasza h 4-2-4ben játszunk 😄DDD

tobias88
ez is azt mutatja, hogy mennie kell
Hát ez gyönyörû... Rijkaard beküldi Oleguert, egybõl kiegyenlít a Mallorca :S
Rockynhooo
nem tom ,sztem veszteni valótok nincs rajta... bár én inkább valaki tapasztaltabb edzõt igazoltam vna 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Cabell
Pedig milyen aranyos volt, mikor bejelentette, hogy õ nem mond le😄 Arra nem gondolt még, hogy ez senkit nem érdekel😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

banok
én se vagyok biztos abban, hogy jó ötlet egy tapasztalatlan edzõt betenni egy ilyen nagy klubhoz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

en nem tudom mit varnak Guardiolatol, es hogy ezt ki talalta ki hogy adaultessek, de ennek szerintem nagy bukta lesz a vege (ne igy legyen)
fernando torres
én sajnálom a hollandot

zalan05
LAPORTA BEJELENTETTE A VÁLTÁST
Hivatalos: Rijkaard távozik, Guardiola érkezik

Joan Laporta ma koraeste hivatalosan is elismerte, távozik a posztjáról Frank Rijkaard, helyét pedig a csapat korábbi játékosa, Josep Guardiola veszi át a kispadon. Az edzõváltás tényét a korábbi hírek szerint Laporta csak a szezon végeztével akarta bejelenteni, a tegnapi, Real Madrid elleni szégyenteljes vereség után viszont már nem köntörfalazott tovább, s a nyilvánosság elõtt hivatalosan is megerõsítette a spanyol sajtó értesüléseit.

A Barça vezetõi hétfõn este ültek össze, s döntöttek az edzõcserérõl, mely akkor még nem volt hivatalos, ám a kiszivárogott hírek biztosra vették, hogy Frank Rijkaardot a B csapat jelenlegi mestere, a játékosként a csapat korábbi kapitánya Josep Guardiola váltja a padon. A hír pedig igaznak bizonyult, ma pedig már hivatalossá is vált, miután az igazgatótanács is áldását adta a holland leváltására és Guardiola kinevezésére.

Frank Rijkaard hivatalosan június 30-ig marad a Barça alkalmazásában, spanyol kollégája pedig ezt követõen fogja átvenni tõle a csapat irányítását.

A korábbi hírek egyébként arról számoltak be, hogy Laporta valószínûleg csak a szezon végén jelenti be hivatalosan is az elnökség és az igazgatótanács döntését, a tegnapi El Clásicón elszenvedett 4-1-es vereség azonban már most lépésre sarkallta a presidentét, aki így már ma, röviddel hét óra után a sajtó képviselõi elé állt, s megerõsített minden információt: jövõre Guardiola lesz a Barcelona vezetõedzõje.
------------------------------------------------------------------------------------------
sajnos várhato volt és idelye is volt, sajnálom Rijkaardot de nem ment már neki

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Ronaldinhos10
elvileg június 30-án mivel Rijkaard addig van hivatalosan a Barca alkalmazásában

Visca el Barça !

mike0013
nem tudom melyik volt, de vagy azt hallottam, hogy nyár elején/szezon után jelentik be, hogy új edzõ vagy akkor már jön is, de jó lenne, hogyha már akkor jönne

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tobias88
mikor váltja Rijkaardot Guardiola? mert jó lenne ha az alapozást már õ csinálná, én pepben sokkal többet látok, mint a már hitehagyott jelenleginkben
fernando torres
ügyes a srác

GTheo
A Barca B-s Thiago játszott tegnap a Spanyolország - Franciaország U17es meccsen, adott 2 gólpasszt és rúgott 1 gólt, elég jól nyomta 😊
http://www.youtube.com/watch?v=RcuqnOAxxcs
A stílusa tisztára Decora hasonlít szerintem.

dienesoft
Nekem kedvem sincs beszélni a tegnapi meccsrõl....nincs mit róla. Szégyen és gyalázat amit tegnap csináltunk a pályán...Eurobarcán is kicsit kifakadtak.

tobias88
jah, az igaz, de a 3 gól különbség úgy is megvolt
GTheo
Az elsõ gólnál is volt szabálytalanság, na mind1.
Jobb volt a Real sokkal, Rijkaardnak most bekéne jelentenie hogy távozik a szezon végén, sajnáltam már a képek alapján :S
Robben gyerek nagyot játszott, Robinho miért csak csere volt?

hunbasser
szvsz meg nem kéne elesni ennyitõl...a 2.gól elõtt volt csak kamu Ramos megmozdulása,kicsit nagy lendülettel ment,és talán kicsit hosszan is tolta meg,jobbnak látta ha felugrik,minthogy beleszaladjon a védõbe,vagy valami,amúgy nem a játékvezetésen múlik 😊 már lehetne akár 3 vagy 4-0 is.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
aha,hát 2 nemlest azért nekünk is befújt lesnek,de nem baj 😉

ReaL MaDRid x siempre

dehogy a bíró. csak fos a barca sajna.

GTheo
Na bazdmeg ma a bíró is a reallal van, nézzétek meg alaposan a 2 gólt. Az elsõnél vmeik realos felrúgta Marquezt, a másodiknál meg nem volt szabálytalanság. Na mind1, szarok vagyunk.

igaz 😄D

BUDA > miskolc.

NeoMaN
Milyen csapat ez a Barca bazmeeeeg?

és hogy sikítoztak mikor meglátták<#circling>
tobias88
tán így jobb
tobias88
Risu Führer
legalább 0-3😄

És reméljük ez most sem lesz másképp.ugyértve,legalábba végére legyenek már gólok bõven...
dienesoft
De kár, hogy mai meccs maximum csak az önebcsülésünk miatt fontos... azért hajrá fiúk, az jó lenne, ha megszórnánk õket! Elvégre tét nélkül minden jobban megy :]