Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Jajah, nagyon szép meglátásai voltak!<#vigyor2>
GTheo
Xavi lett az EB legjobbja 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Rivaldot is nagyon imádom, a kedvenc a Valencia elleni ollózós gólja 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tobias88
Én akkor, amikor Rivaldo a Barcához igazolt (1997) borzalmas összegért, akkor lettem Barca drukker! Az elött még nem is néztem a focit, meg nem drukkoltam<#vigyor2>
GTheo
Én még a "holland barca" miatt lettem holland és barca drukker 😊

Risu Führer
jaja nekem a kedvenc játékosom volt akkoriban õmiatta szerettem meg a Barcát 😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

GTheo
Ma egy sajtótájékoztatón Adebayor azt nyilatkozta, hogy marad az Arsenalban. Ez valószínûleg azt is jelenti, hogy Eto'o marad Barcelonában 😊))) Ez az idei legjobb "igazolás" 😛
Kinyírtam volna Laportát ha Eto'ot is "elküldi", anno 4éve elküldte az egyik kedvenc csatáromat... Az akkori 28 éves Patrick Kluivertet...

u.i.: Mondjuk az Patrick hibája is volt, mert folyton bulizott és nagy volt a fizuja.

Ramos és Puyol nemkicsit jól tolják a védelemben 😉

REAL MADRID

GTheo
A 2dik és 3dik gólt pedig a Barca nevelések, kivétel Silva 😄

Barcások összehozták a spanyol vezetést <#hawaii>

<#wow1> mégjobban irigyellek😄
Ronaldinhos10
OFF
én is megyek méghozzá holnap 6-kor indulok de ez kéthetes túra abból 5 nap Barcelona<#vigyor>

Visca el Barça !

nem kicsit irigyellek😊
tobias88
15nél sokkal többet fognak kérni érte
GTheo
Arshavin álma hogy Barcelonában játszon. 15 millió euro körüli az ára, lehet hogy lekéne csapni rá 😊

OFF
1 hét múlva megyek Spanyolországba, és hazafele megyünk barcelonába, a Nou Campbe, már voltam ott 3 éve de nagyon várom megint 😊

Ronaldinhos10
valami ilyesmi van a háttérben<#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

tobias88
pénz beszél, Dunga behív Ronaldinho <#vigyor>
Ronaldinhos10
azt tudom hogy 3 23 év feletti játékos is mehet de gondolom Ronaldinho hivtam volna be utoljára a jelenlegi teljesitménye alapján

Visca el Barça !

tobias88
úgy, hogy 23 éven felüli is játszhat 3, de fõleg azért mert a Kína busás összeget "adományoz" ez miatt a Brazil szövetségnek <#vigyor2>
GTheo
Az Olimpiára 3 23 év feletti játékos is mehet.
Én ezért láttam élõben 4 éve Pirlot 😊

Ronaldinhos10
Dunga behivta Ronaldinhot az olimpiai keretbe<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Oda meg hogy került??

Visca el Barça !

Hát még jó mert akkor ki sem jutotak volna XD!
Csabesz6
De nem te vagy a mérce.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hát azért szeretnék olyan "szarul" játszani mint Deco! Vagyis nekem elég lenne ha felle olyan jó játékos lennék mint õ!
bigapó
hát ha nálatok a sok eladott labda jó játék akkor jó meccset néztem...pfff

mindegy, ettõl függetlenül remélem Õk nyernek.

The Matrix has you...

tobias88
nagyjából jah, jól játszott<#vigyor2>
ForzaInter
eddig a portugál válogatott legjobbja volt mindkét meccsen, nem tudom te mit néztél😄D

Yo, Bitch!

tobias88
Butaság netovábbja a Barcánál, hogy most lett az elsõ számú kiszemelt Villa, mindenki tudta, hogy kiváló játékos... Eb elött megúsztuk volna 25 millióért, de most 40 alatt esélytelen
Rockynhooo
engem lenyûgöz épp hogy mennyire yo 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NeoMaN
Nem tudom te mit nézel, de szerintem a portugáloknál õ irányít és kurva jó formában van.
:S

bigapó
kicsi off, de Deco-n látszik, hogy nagyon szar szezonja volt, iszonyú gyengén játszik, 10/1-es jó passzokkal. egy mákos gólja volt, kész.

The Matrix has you...

nemtudom errefelé minden csak ugy eltûnik 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
hol a fotó? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

A katalán együttes hat felkészülési meccset és két Bajnokok Ligája-selejtezõt játszik a spanyol bajnokság rajtja elõtt.
sport
A Barcelona labdarúgócsapata július 14-én kezdi a felkészülést, a játékosok egy hétig teszteken és vizsgálatokon vesznek részt, de az Európa-bajnokságon részt vevõ játékosok egy héttel többet pihenhetnek. A csapat elsõ felkészülési mérkõzését Skóciában, a Hibernian ellen játssza július 24-én, majd a Dundee United lesz az ellenfél.

Július 30-án a Fiorentina otthonában lép pályára a Barca, augusztus elején pedig már Amerikában túrázik Pep Guardiola (fotó) csapata. Augusztus 3-án a Guadalajara, 6-án pedig a New York lesz az ellenfél. A Bajnokok Ligája selejtezõjének elsõ meccsét 12-én vagy 13-án játssza a katalán gárda, néhány nappal késõbb pedig a Boca Juniors lesz az ellenfél a Joan Gamper Trophy-n. A BL-visszavágóját 26-án vagy 27-én rendezik, szeptember elején pedig már rajtol a spanyol pontvadászat.
sport

REAL MADRID

GTheo
Mancinit ne.

zalan05
Mancini a Barcaba tart

Az Il Romanista szerint egyre közelebb a Barca csapatához Amantino Mancini, miután a személyes kérdésekben megegyezett a két fél.

A katalán klub az utóbbi néhány hétben kezdett el érdeklõdni a brazil játékos iránt és Ernesto Bronzetti a napokban Rómában járt, hogy tárgyalásokat folytasson a Barcelona nevében, bár ezt egyelõre a klubtól senki nem erõsítette meg.
...............................................................................................................
29 PLUSZ HAT MILLIÓÉRT
Dani Alvés a Barcelonáé

Véget ért az elmúlt hetek egyik átigazolási históriája, Daniel Alvés átigazolási ügye, miután számos spanyol rádióállomás és lap egybehangzóan állítja, hogy a Barca és a Sevilla vezetõi pénteken este lezárták a tárgyalásokat a brazil szélsõ védõ átigazolásáról. A végösszeg 29 millió euró, plusz további hat millió a Barca jövõbeli eredményeinek függvényében.

Alvés ezzel hivatalosan még nem a spanyol bajnokság történetének legdrágább védõigazolása - mivel egy évvel ezelõtt a Real Madrid 30 milliót fizetett Pepéért -, de könnyen az lehet már augusztusra, mivel az elsõ kiegészítést azzal kaphatja meg a Sevilla, ha a Barcelona bejut a Bajnokok Ligája fõtáblájára. A késõbbiekben még további sikeres katalán szereplés esetén Alvés vételára egészen 35 millió euróig kúszhat fel, s egyes források tudni vélik, hogy az üzlet keretében az andalúziaiak megszerezték Fernando Navarrónak - a Barca korábbi balhátvédjének - a 30%-os tulajdonjogát is. Erre azért van szüksége a Sevillának, mert a Mallorcát is meg kívánják gyõzni a játékos eladásáról, a Barcának ugyanakkor már nincsenek tervei a futballistával.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha Mancinit tényleg sikerülne megszerezni akkor már nem is kéne más igazolás csak ha valaki tavozik jo lenne mert elég jo játékos és õ inkább beleillik a Barca játékába mint Hleb, Alvesnak meg pláne örülök mert Zambrotta távozása után nagyon jol erösitettük a jobboldalt igy remléem jövõre már semmi baj nem lesz a védelemel.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

NeoMaN
Valamikor 1,5 éve írhattam ide, hogy Alvest meg kell venni!
😊

zalan05
KÖZEL 35 MILLIÓÉRT
Alvés egy lépésre a Barcától

Csütörtökön este döntõ lépést tett a Barcelona vezetése Daniel Alvés megszerzése felé, mivel Txiki Begiristain és Marc Ingla eredményesen tárgyalt José Maria Del Nidóval, a Sevilla elnökével. Az átigazolás még nem hivatalos, ám a spanyol források egybehangzó állítása szerint immár valóban csak kisebb nézetkülönbségek vannak a klubok között. A megállapodást bármikor bejelenthetik, Alvés vételára pedig 32 és 35 millió euró között mozoghat.
------------------------------------------------------------------------------------
remélem nem kamu jo lenne ma ma vagy holnap hivatalos lenne, tényleg már csak egy támado szellemiségü játékos kellene és jo is lenne a csapat, állitolag Moutinho-ért a Sporting 20-25milliot kér meg Piqet egy évre kölcsön jo lenne ha megtudnánk szerezni de Piqevel nagy kitolás lenne ha rögötn kölcsön adnánk, amugy lassan a játékosok bemutatására annyian lesznek hogy edzömecset simán lenyomhatnának<#vigyor3> kicsit kemény lenne

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
ahogy olvasom, a Triplázásának köszönhetõ, hogy megveszi a Tottenham, mert meg akartak bizonyosodni, hogy feljavult sérülésébõl
tobias88
Quaresmát még a mai napig se értem, hogy miért adták el... Giovannit is csak kölcsönbe kellett volna, 5 év múlva egy nagyon jó játékos lesz belõle, aki akár alaptagja is lehetne a csapatnak
GTheo
Az.

#12150: Pont ezért volt hiba eladni. Ugyan ez volt Quaresmával is...

Rockynhooo
<#wilting>
aztán egy két év múlva vissza veszitek 30ért :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ez már biztos? <#szomoru1>
GTheo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Laporta a jó büdös kurva anyádat ! Remélem leváltják most már. Számomra ez volt az utsó húzása.

Laporta eladta Giovani 6 + 4 millió euroért a Tottenhamnek. Kurvára nem örülök ennek hogy eladtuk, de legalább a másik kedvenc csapatomba ment.

zalan05
Hivatalos Cáceres érkezése

Martin Cáceres immár a Barcelona játékosának mondhatja magát, mivel a Villarreal és a Barca is megerõsítette az átigazolás tényét. A Barca így az uruguayi védõ személyében találta meg az idei harmadik igazolását, akiért 16.5 millió eurót kell majd kifizetnie.
---------------------------------------------------------------------------------------
nagyon tehetségesnek tartják remélem hogy az is sok sikert neki a jövõbe a Barcába.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

aaz😊
NeoMaN
Gyönyörû!!!!!

2008 Barcelona Printed Top - blue

REAL MADRID

GTheo
Leigazoltuk Cacerest, 16,5 millió euroért.

Szerintem drága, fõleg úgy hogy nem is túl ismert, és Milito is kb ennyi volt tavaly, bár állítólag nagy tehetség a srác.

tobias88
"A kameruni sajtó továbbra is teljesen föl van háborodva Samuel Eto'o múlt heti tette után, mikor a támadó lefejelt egy újságírót, Philippe Boneyt, akinek eltörött a karja, ..."

érdekesen fejel az Eto'o az biztos<#vigyor>