Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Kinyírtam volna Laportát ha Eto'ot is "elküldi", anno 4éve elküldte az egyik kedvenc csatáromat... Az akkori 28 éves Patrick Kluivertet...
u.i.: Mondjuk az Patrick hibája is volt, mert folyton bulizott és nagy volt a fizuja.
REAL MADRID
én is megyek méghozzá holnap 6-kor indulok de ez kéthetes túra abból 5 nap Barcelona<#vigyor>#vigyor>
Visca el Barça !
OFF
1 hét múlva megyek Spanyolországba, és hazafele megyünk barcelonába, a Nou Campbe, már voltam ott 3 éve de nagyon várom megint 😊
Visca el Barça !
Én ezért láttam élõben 4 éve Pirlot 😊
Oda meg hogy került??
Visca el Barça !
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mindegy, ettõl függetlenül remélem Õk nyernek.
The Matrix has you...
Yo, Bitch!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
The Matrix has you...
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
sport
A Barcelona labdarúgócsapata július 14-én kezdi a felkészülést, a játékosok egy hétig teszteken és vizsgálatokon vesznek részt, de az Európa-bajnokságon részt vevõ játékosok egy héttel többet pihenhetnek. A csapat elsõ felkészülési mérkõzését Skóciában, a Hibernian ellen játssza július 24-én, majd a Dundee United lesz az ellenfél.
Július 30-án a Fiorentina otthonában lép pályára a Barca, augusztus elején pedig már Amerikában túrázik Pep Guardiola (fotó) csapata. Augusztus 3-án a Guadalajara, 6-án pedig a New York lesz az ellenfél. A Bajnokok Ligája selejtezõjének elsõ meccsét 12-én vagy 13-án játssza a katalán gárda, néhány nappal késõbb pedig a Boca Juniors lesz az ellenfél a Joan Gamper Trophy-n. A BL-visszavágóját 26-án vagy 27-én rendezik, szeptember elején pedig már rajtol a spanyol pontvadászat.
sport
REAL MADRID
Az Il Romanista szerint egyre közelebb a Barca csapatához Amantino Mancini, miután a személyes kérdésekben megegyezett a két fél.
A katalán klub az utóbbi néhány hétben kezdett el érdeklõdni a brazil játékos iránt és Ernesto Bronzetti a napokban Rómában járt, hogy tárgyalásokat folytasson a Barcelona nevében, bár ezt egyelõre a klubtól senki nem erõsítette meg.
...............................................................................................................
29 PLUSZ HAT MILLIÓÉRT
Dani Alvés a Barcelonáé
Véget ért az elmúlt hetek egyik átigazolási históriája, Daniel Alvés átigazolási ügye, miután számos spanyol rádióállomás és lap egybehangzóan állítja, hogy a Barca és a Sevilla vezetõi pénteken este lezárták a tárgyalásokat a brazil szélsõ védõ átigazolásáról. A végösszeg 29 millió euró, plusz további hat millió a Barca jövõbeli eredményeinek függvényében.
Alvés ezzel hivatalosan még nem a spanyol bajnokság történetének legdrágább védõigazolása - mivel egy évvel ezelõtt a Real Madrid 30 milliót fizetett Pepéért -, de könnyen az lehet már augusztusra, mivel az elsõ kiegészítést azzal kaphatja meg a Sevilla, ha a Barcelona bejut a Bajnokok Ligája fõtáblájára. A késõbbiekben még további sikeres katalán szereplés esetén Alvés vételára egészen 35 millió euróig kúszhat fel, s egyes források tudni vélik, hogy az üzlet keretében az andalúziaiak megszerezték Fernando Navarrónak - a Barca korábbi balhátvédjének - a 30%-os tulajdonjogát is. Erre azért van szüksége a Sevillának, mert a Mallorcát is meg kívánják gyõzni a játékos eladásáról, a Barcának ugyanakkor már nincsenek tervei a futballistával.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha Mancinit tényleg sikerülne megszerezni akkor már nem is kéne más igazolás csak ha valaki tavozik jo lenne mert elég jo játékos és õ inkább beleillik a Barca játékába mint Hleb, Alvesnak meg pláne örülök mert Zambrotta távozása után nagyon jol erösitettük a jobboldalt igy remléem jövõre már semmi baj nem lesz a védelemel.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Alvés egy lépésre a Barcától
Csütörtökön este döntõ lépést tett a Barcelona vezetése Daniel Alvés megszerzése felé, mivel Txiki Begiristain és Marc Ingla eredményesen tárgyalt José Maria Del Nidóval, a Sevilla elnökével. Az átigazolás még nem hivatalos, ám a spanyol források egybehangzó állítása szerint immár valóban csak kisebb nézetkülönbségek vannak a klubok között. A megállapodást bármikor bejelenthetik, Alvés vételára pedig 32 és 35 millió euró között mozoghat.
------------------------------------------------------------------------------------
remélem nem kamu jo lenne ma ma vagy holnap hivatalos lenne, tényleg már csak egy támado szellemiségü játékos kellene és jo is lenne a csapat, állitolag Moutinho-ért a Sporting 20-25milliot kér meg Piqet egy évre kölcsön jo lenne ha megtudnánk szerezni de Piqevel nagy kitolás lenne ha rögötn kölcsön adnánk, amugy lassan a játékosok bemutatására annyian lesznek hogy edzömecset simán lenyomhatnának<#vigyor3>#vigyor3> kicsit kemény lenne
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
#12150: Pont ezért volt hiba eladni. Ugyan ez volt Quaresmával is...
aztán egy két év múlva vissza veszitek 30ért :\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Laporta eladta Giovani 6 + 4 millió euroért a Tottenhamnek. Kurvára nem örülök ennek hogy eladtuk, de legalább a másik kedvenc csapatomba ment.
Martin Cáceres immár a Barcelona játékosának mondhatja magát, mivel a Villarreal és a Barca is megerõsítette az átigazolás tényét. A Barca így az uruguayi védõ személyében találta meg az idei harmadik igazolását, akiért 16.5 millió eurót kell majd kifizetnie.
---------------------------------------------------------------------------------------
nagyon tehetségesnek tartják remélem hogy az is sok sikert neki a jövõbe a Barcába.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
2008 Barcelona Printed Top - blue

REAL MADRID
Szerintem drága, fõleg úgy hogy nem is túl ismert, és Milito is kb ennyi volt tavaly, bár állítólag nagy tehetség a srác.