Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
fotográfik kolomp edisön :D
Július elején megmondta, hogy marad.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
fotográfik kolomp edisön :D
1. Valdés
2. Martín Cáceres
3. Piqué
4. Márquez
5. Puyol
6. Xavi
7. Gudjohnsen
8. A. Iniesta
9. Eto'o
10. Messi
11. Bojan
13. Pinto
14. Henry
15. Keita
16. Sylvinho
18. Milito
20. Alves
21. Hleb
22. Abidal
24. Touré
25. Jorquera
26. Marc Crosas
27. Pedro
28. Sergi Busquets
29. V. Sánchez
30. V. Vázquez
31. Jeffren
Másfél hete rendeltem meg a vendég 19-es Messi mezemet... :\
csak érdekes,ahogyan több vasat tartasz a tûzbe😊
Tud valaki adni egy listát,h az uj játékosok milyen számozásban játszanak? thx
A link alján ott van egy összefoglaló.
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8373#
The Matrix has you...
Kezdésnek nem rossz de túl gyenge volt az ellenfél majd a Fiorentina ellen bizonyithatnak<#nyes>#nyes>
Visca el Barça !
Íme Ronaldinho nem túl rövid "búcsúszövegének" a fordítása.
"Elõször is ki szeretném fejezni a hálámat az FC Barcelona szurkolóinak. Boldog voltam Barcelonában, mert az emberek mindig örömmel láttak, és tisztelettel bántak velem. Ez a szeretet nagy erõt adott nekem a mindennapjaimhoz. Szerettem a Barcában futballozni, és szerettem átélni a szurkolók örömét. Közelinek éreztem magam az FC Barcelona rajongóihoz, akik mindig kimutatták az érzelmüket irántam. Emiatt sem tudok végleg búcsút mondani a Camp Nou-tól."
"Az AC Milan szeméyében, egy nagyszerû csapathoz érkeztem, de mindenképp fájó dolog elhagyni Barcelonát, ahol nem csak gyõzelmekben volt részem, hanem hatalmas érzelmek kiváltó oka voltam. A brazilok azért szeretnek futballozni, hogy az embereket boldoggá tegyék. Ez az én feladatom is, és örülök, hogy sikerrel jártam."
"Az egykori csapattársaimnak szintén hálával tartozom. Megtiszteltetés volt számomra olyasvalakikkel együtt játszanom, akik az alázatosságot és a minõséget egy személyben testesítették meg. Egy nagyszerû csapatunk volt, ahol mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. De senki sem nyerhet örökké. Az egyéni elismeréseimet is a társaimnak köszönhetem (Aranylabda, FIFA Év játékosa cím), nem beszélve a klubbal elért címekrõl. Tehát köszönetet mondok mindazoknak akik segítettek nekem abban, hogy életem legszebb éveit a Barcelonában tölthettem el."
"Szintén meg kell köszönnöm a klub vezetõinek, hogy bíztak bennem, illetve a média egyes embereinek is ki szeretném fejezni a hálámat, amiért végig támogattak engem."
"Most búcsúzom, de a varázslatos pillanatokat magam után hagyom. Szerencsére jópár volt belõlük. Barcelonában mindig boldog voltam, és örökre a szívembe zártam azokat az idõket. A labdarúgás egy játék, egy sport, hogy mindenki élvezze. Futballozni csak mosollyal lehet. Köszönöm, hogy veletek mosolyoghattam."
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A délutáni órákban Olaszországból már tényként kürtölték világgá, hogy Ronaldinho a Milan játékosa lett, és szerdán már edzeni is fog új csapatával, ám a valóságban ekkor még közel sem értek a tárgyalások végére a felek. A Barcelona elõbb elutasította a Rossoneri 18.5 plusz 1.5 milliós ajánlatát, majd a játékos menedzsmentjével közösen sikerült egy új ajánlatot formálnia a lombardiaiaknak, ami már elnyerte Joan Laportáék tetszését, akik szem elõtt tartották a játékos elhatározását. A Barcelona ezért volt hajlandó kevesebb pénzért is elengedni a brazilt, ahhoz a 32 millióhoz képest legalábbis mindenképpen, amennyit a Manchester City ajánlott érte.
Kedden késõ este ugyanakkor nagy szükség volt a játékos és menedzsmentjének közbenjárására is, mert ha a futballista nem enged az anyagi elvárásaiból, könnyen elõfordulhat, hogy nem születik megegyezés. A legjelentõsebb áldozat Ronaldinho részérõl az volt, hogy egy korábbi szerzõdés szerint a játékos átigazolási összegének 15 %-a nem a Barcelonát illette volna meg, hanem a futballistát, de errõl a pénzrõl most lemondott az érintett. Ezen felül fontos kiemelni, hogy Ronaldinho csak 3.5 millió eurót fog keresni az új klubjában, tehát ebben a tekintetben is sokat engedett az igényeibõl, hiszen Barcelonában 8.5 millió euró volt az alapfizetése. 2005 aranylabdása csak három évre ír alá a piros-fekete milánói klubhoz, aminek az-az érdekessége, hogy a Milan négy évig fizetheti majd a Barcelonának a vételár függõben maradt részét.
A Milan most 21 millió eurót fizet ki a gránátvörös-kéknek, s a következõ években akkor ad hozzá ehhez egy-egy milliót, ha a gárda bejut a BL fõtáblájára. A papírforma szerint ez minden évben sikerülhet a Rossonerinek, így Ronaldinho vételára elérheti a 25 millió eurót.
Ezzel végérvényesen lezárul egy sikerkorszak Barcelonában, az elmúlt öt esztendõ legfontosabb játékosa távozik a klubtól, akinek jelentõs szerepe volt abban, hogy a számos sikertelen év után a katalán csapat ismét fölért a csúcsra. Az elmúlt idõszakban ugyan Ronaldinho nem hagyott maga után szép emlékeket, és a neve végül nem emelkedhetett történelmi szinten Cruyff és Kubala magasságába a klub életében, de a Rijkaard éra sikerességét elsõsorban õ határozta meg, s ezért a klub örökké hálás lehet neki.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
The Matrix has you...
- Bundesliga Fan
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2002-2003-as idény zárásakor 123 millió euró volt összesített bevétel
2007-2008-as idény zárásakor meg 308.8 millió euró
ha ez igaz akkor azonnal bele kell menni!
#acm
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
- Bundesliga Fan

The Matrix has you...
összeségében nagyon jó formában játszott végig az EB során a Spanyol csapat, megérdemelten nyerték meg a kupát. Csak tudnám, hogy akkor akik Barcások voltak azoknak hogy, hogy ilyen évük lett bajnokságban?
Annyira nem rossz játékosok vannak ott sem, mégse ment ebben az évben túl jól. Ez mind Rijkard hibája lenne? Ennyire nem tudta motiválni a játékosokat?
Egy ilyen Hamil Altintop tipusú edzõ kellene most, kicsit meghajtaná a szekeret talán😊) lásd törökök szereplését, ha nincs annyi sérült és eltiltás, akkor akár döntõbe is juthattak volna, még így is majdnem összejött😊
The Matrix has you...
De Xavi a legjobb? Hát nem tudom, sztem Senna is csinált annyit, én Puyolnak dtam volna, hibátlanul játszott, rengeteget dolgozott, ott volt mindenütt
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack