Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
David Silva remélem hozzánk igazol és Eto'o marad, úgy teljes lenne a csapat, még ha Guardiola-nak nem is kellene Eto'o, de szerintem olyan minõségû csatárt mint õ, idén nem tud a Barca venni.
sygmaBlueJersey
Hehe valahogy éreztem,h Messi megérett a 10-es re😊

GTheo
Anno vmikor a szezon közbe volt valami, hogy õ meg a felesége nem érzik annyira jól magát, de most július eleje fele megmondta, hogy mindenképpen marad. Szerintem most fog formába jönni, 20-30 gól várható tõle 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nem követem annyira, de nekem az jött le hogy nem érzi jól magát és menni akar....

fotográfik kolomp edisön :D

GTheo
Miért ne maradt volna?
Július elején megmondta, hogy marad.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Henry maradt???

fotográfik kolomp edisön :D

GTheo
Igen 😊

1. Valdés
2. Martín Cáceres
3. Piqué
4. Márquez
5. Puyol
6. Xavi
7. Gudjohnsen
8. A. Iniesta
9. Eto'o
10. Messi
11. Bojan
13. Pinto
14. Henry
15. Keita
16. Sylvinho
18. Milito
20. Alves
21. Hleb
22. Abidal
24. Touré
25. Jorquera
26. Marc Crosas
27. Pedro
28. Sergi Busquets
29. V. Sánchez
30. V. Vázquez
31. Jeffren

Másfél hete rendeltem meg a vendég 19-es Messi mezemet... :\

sygmaBlueJersey
Te a Tottenham-et és a Barca-t is ennyire magadénak érzed?😄 "Megvertük"
csak érdekes,ahogyan több vasat tartasz a tûzbe😊
Tud valaki adni egy listát,h az uj játékosok milyen számozásban játszanak? thx

tobias88
Cáceres - 2
Alves - 20

ez érdekes számozás, tán fordítva kellett volna
tobias88
Bojan gólja az nagyon szép volt!
GTheo
Megvertük a Fiorentinát 3-1re, mind a 3 gól nagyon szép volt, fõleg az elsõnél tetszett hogy a két középhátvéd hogy összehozta 😄
A link alján ott van egy összefoglaló.

http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8373#

Risu Führer
Josep Guardiola

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

bigapó
végülis van már új edzõnk? kicsit le vagyok maradva, egy hétig Krétán "éltem" 😊)

The Matrix has you...

Ronaldinhos10
A Hibernians ellen 6-0-val nyitotta meg az elõszezont a Barcelona Skóciában, miután félidõben már 4-0-ra vezetett. A katalán együttes teljesen maga mögött hagyta az elõzõ idény szenvedését, játékkedvtõl duzzadva látványosan és eredményesen futballozott végig, s 6-0-val ütötte el skót ellenfelét. Részletes beszámoló a késõbbiekben. Hibernians - Barcelona: 0-6 (0-4). Gólok: 0-1, 5': Gudjohnsen. 0-2, 15': Messi. 0-3, 17': Gudjohnsen. 0-4, 27': Pedro. 0-5, 48': Bojan. 0-6, 69': Touré Yaya.

Kezdésnek nem rossz de túl gyenge volt az ellenfél majd a Fiorentina ellen bizonyithatnak<#nyes>

Visca el Barça !

dienesoft
Nekem hiányozni fog a csapatból, még ha nem is a tavalyiból..

fernando torres
korrekt

LasCar16
A Milan új szerzeményérõl talán azt gondolták, könnyû szívvel jött el a Katalán fõvárosból, de maga Ronnie a Milan hivatalos honlapján közölt egy jegyzetet, amiben a Barcelonánál töltött éveirõl írt.

Íme Ronaldinho nem túl rövid "búcsúszövegének" a fordítása.

"Elõször is ki szeretném fejezni a hálámat az FC Barcelona szurkolóinak. Boldog voltam Barcelonában, mert az emberek mindig örömmel láttak, és tisztelettel bántak velem. Ez a szeretet nagy erõt adott nekem a mindennapjaimhoz. Szerettem a Barcában futballozni, és szerettem átélni a szurkolók örömét. Közelinek éreztem magam az FC Barcelona rajongóihoz, akik mindig kimutatták az érzelmüket irántam. Emiatt sem tudok végleg búcsút mondani a Camp Nou-tól."

"Az AC Milan szeméyében, egy nagyszerû csapathoz érkeztem, de mindenképp fájó dolog elhagyni Barcelonát, ahol nem csak gyõzelmekben volt részem, hanem hatalmas érzelmek kiváltó oka voltam. A brazilok azért szeretnek futballozni, hogy az embereket boldoggá tegyék. Ez az én feladatom is, és örülök, hogy sikerrel jártam."

"Az egykori csapattársaimnak szintén hálával tartozom. Megtiszteltetés volt számomra olyasvalakikkel együtt játszanom, akik az alázatosságot és a minõséget egy személyben testesítették meg. Egy nagyszerû csapatunk volt, ahol mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. De senki sem nyerhet örökké. Az egyéni elismeréseimet is a társaimnak köszönhetem (Aranylabda, FIFA Év játékosa cím), nem beszélve a klubbal elért címekrõl. Tehát köszönetet mondok mindazoknak akik segítettek nekem abban, hogy életem legszebb éveit a Barcelonában tölthettem el."

"Szintén meg kell köszönnöm a klub vezetõinek, hogy bíztak bennem, illetve a média egyes embereinek is ki szeretném fejezni a hálámat, amiért végig támogattak engem."

"Most búcsúzom, de a varázslatos pillanatokat magam után hagyom. Szerencsére jópár volt belõlük. Barcelonában mindig boldog voltam, és örökre a szívembe zártam azokat az idõket. A labdarúgás egy játék, egy sport, hogy mindenki élvezze. Futballozni csak mosollyal lehet. Köszönöm, hogy veletek mosolyoghattam."

#acm

LasCar16
6,5 millás lesz a fizuja

#acm

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

aláírásod ? :|

tobias88
hát, nagyon nem akart angliába menni, a negyedét kapta fizetésként a Milánnál
Risu Führer
Szép volt Ronaldihno sok sikert a Milánban!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

DONGUBA
Kedden a késõ esti órákban megszületett a megállapodás a Barcelona és a Milan között Ronaldinho átigazolásáról, immár hivatalosan is. A két klub bejelentette az átigazolás tényét, a brazil szerdán délelõtt megérkezik Milánóba, hogy átessen a kötelezõ orvosi vizsgálaton, délután pedig már az új csapatának az edzésén lehet jelen. A lombardiai egyesület végül nem a korábban közölt 18.5 plusz 1.5 millió eurót fizeti ki a Barcelonának, hanem jelentõsen többet, 21 plusz négy millió eurót, amibõl a négy millió euró teljesítése a Milan következõ évekbeli Bajnokok Ligája kvalifikációjától függ majd.
A délutáni órákban Olaszországból már tényként kürtölték világgá, hogy Ronaldinho a Milan játékosa lett, és szerdán már edzeni is fog új csapatával, ám a valóságban ekkor még közel sem értek a tárgyalások végére a felek. A Barcelona elõbb elutasította a Rossoneri 18.5 plusz 1.5 milliós ajánlatát, majd a játékos menedzsmentjével közösen sikerült egy új ajánlatot formálnia a lombardiaiaknak, ami már elnyerte Joan Laportáék tetszését, akik szem elõtt tartották a játékos elhatározását. A Barcelona ezért volt hajlandó kevesebb pénzért is elengedni a brazilt, ahhoz a 32 millióhoz képest legalábbis mindenképpen, amennyit a Manchester City ajánlott érte.

Kedden késõ este ugyanakkor nagy szükség volt a játékos és menedzsmentjének közbenjárására is, mert ha a futballista nem enged az anyagi elvárásaiból, könnyen elõfordulhat, hogy nem születik megegyezés. A legjelentõsebb áldozat Ronaldinho részérõl az volt, hogy egy korábbi szerzõdés szerint a játékos átigazolási összegének 15 %-a nem a Barcelonát illette volna meg, hanem a futballistát, de errõl a pénzrõl most lemondott az érintett. Ezen felül fontos kiemelni, hogy Ronaldinho csak 3.5 millió eurót fog keresni az új klubjában, tehát ebben a tekintetben is sokat engedett az igényeibõl, hiszen Barcelonában 8.5 millió euró volt az alapfizetése. 2005 aranylabdása csak három évre ír alá a piros-fekete milánói klubhoz, aminek az-az érdekessége, hogy a Milan négy évig fizetheti majd a Barcelonának a vételár függõben maradt részét.

A Milan most 21 millió eurót fizet ki a gránátvörös-kéknek, s a következõ években akkor ad hozzá ehhez egy-egy milliót, ha a gárda bejut a BL fõtáblájára. A papírforma szerint ez minden évben sikerülhet a Rossonerinek, így Ronaldinho vételára elérheti a 25 millió eurót.

Ezzel végérvényesen lezárul egy sikerkorszak Barcelonában, az elmúlt öt esztendõ legfontosabb játékosa távozik a klubtól, akinek jelentõs szerepe volt abban, hogy a számos sikertelen év után a katalán csapat ismét fölért a csúcsra. Az elmúlt idõszakban ugyan Ronaldinho nem hagyott maga után szép emlékeket, és a neve végül nem emelkedhetett történelmi szinten Cruyff és Kubala magasságába a klub életében, de a Rijkaard éra sikerességét elsõsorban õ határozta meg, s ezért a klub örökké hálás lehet neki.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bigapó
Hleb tényleg nagyon jó játékos, de egy fecske nem csinál nyarat. oda kell a többi 10 játékos(fecske) is. Ha nincs csapatjáték, akkor lõttek a sztároknak, lásd Real anno.

The Matrix has you...

Véleményem szerint a Barcelona-ra ráfér a változtatás és szerintem Hleb egy nagyon jó játékos (lesz). Persze minden kiderül majd késõbb.

- Bundesliga Fan

dienesoft
Én nagyon örülök neki :] Nagyon szeretem az Arsenal fociját, szerintem nagyon jó hatással lenne ránk Hleb.

Én speciel nem nagyon örülök neki. Remélem meglepetést fog okozni 😊

Rockynhooo
még nem hivatalos de az eurobarca tény ként közli.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tobias88
megvették<#levele>
NeoMaN
miiiiiiiiiiiiiiii????

tobias88
szerk.: multidõ sajnos <#rinya>
tobias88
Hlebet mi az istennek akarják megvenni????<#wow3><#szomoru1>
tobias88
Laportáékról csak ennyit:

2002-2003-as idény zárásakor 123 millió euró volt összesített bevétel
2007-2008-as idény zárásakor meg 308.8 millió euró
tobias88
"A világ talán leghíresebb, ám semmiképp sem tekintélyes bulvárlapja, a 'The Sun' értesülései szerint a Chelsea komolyan megfontolja Samuel Eto'o megszerzését, mivel Didier Drogba könnyen elhagyhatja a klubot, s a Milánba igazolhat. Eto'óval könnyen pótolhatná az elefántcsontpartit a kékmezes gárda, s ennek érdekében állítólag 22 millió eurót, valamint még Florent Maloudát is fölajánlaná a Barcának. Malouda azok közé a játékosok közé tartozik, akik elnyerték a Barcelona technikai vezetésének tetszését, mivel a franciával sikerülne betölteni a baloldali támadórészleget, bár az átigazolás lezárná Andrej Arsavin ügyét, az oroszra már nem lenne szüksége a Barcelonának. A hír valóságtartalmára ugyanakkor nincs garancia, s könnyen elõfordulhat, hogy a felvetés csupán a képzelet szüleménye..."

ha ez igaz akkor azonnal bele kell menni!
LasCar16
remélem én is h marad Laporta 😊, vasárnapi szavazás más eredménnyel zárulna akkor a R10 transzfer is sokat csúszna=/ Rossel viszont asszem megtartaná Ronaldinhot :s nem tom nektek mi a jó de maradjon Laporta 😄

#acm

tobias88
REmélem maradnak Laportáék, mert gazdaságilag mindenképpen elõnyös amit eddig csináltak! Biztos anyagi hátteret kell teremteni a klubbnál, mert még van adósság bõven, amit le kell rendezni! Nameg, ha most menesztik õket a sociok a 66%os szavazásukkal esetleg, átigazolási téren marad az aznapi helyzet a következõ egész szezonra, nem erõsítenénk és nem adnánk el azokat akik nem kellenek...
REALista
<#whatever>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Matthew Prosac
a lényeg hogy te okos vagy

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
kövezzük már meg mert elírta :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Érdekes, én még semmilyen HAMIL Altintop-ról nem hallottam, bár ha logikusan követekeztetek a magasfokú ismeretet tükrözõ beszélgetésetekbõl, akkor azt kell, hogy tippeljem: a kis Hamil az Altintop testvérek, Hamit és Halil kisöccse lehet...

- Bundesliga Fan

NeoMaN
<#taps><#worship>

<#hawaii>

bigapó
jah, de😊) kicsit elírtam😊) de legalább ti tudjátok így is kire gondoltam, nem vagytok véletlenül Uri Geller utódjai? 😄DD

The Matrix has you...

tobias88
ezt a piszok gyorsaságot <#vigyor>
tobias88
nem inkább Fatih Terim-re gondolsz? <#zavart1>
GTheo
Hamil Altintop játékos. Fatim Terim a török edzõ 😄

bigapó
jól el is tûnt utánna Kluivert, pedig istentelen jó focista volt, asszem akkor láttuk utoljára válogatottban is😞

összeségében nagyon jó formában játszott végig az EB során a Spanyol csapat, megérdemelten nyerték meg a kupát. Csak tudnám, hogy akkor akik Barcások voltak azoknak hogy, hogy ilyen évük lett bajnokságban?
Annyira nem rossz játékosok vannak ott sem, mégse ment ebben az évben túl jól. Ez mind Rijkard hibája lenne? Ennyire nem tudta motiválni a játékosokat?

Egy ilyen Hamil Altintop tipusú edzõ kellene most, kicsit meghajtaná a szekeret talán😊) lásd törökök szereplését, ha nincs annyi sérült és eltiltás, akkor akár döntõbe is juthattak volna, még így is majdnem összejött😊

The Matrix has you...

Ramos defenzívre lett fogva, biztos nem tetszett a döntnököknek 😊, hibázgatott is az elején.
De Xavi a legjobb? Hát nem tudom, sztem Senna is csinált annyit, én Puyolnak dtam volna, hibátlanul játszott, rengeteget dolgozott, ott volt mindenütt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
Ááá, nem... Elvileg támadóközéppályás volt, de sok hiba volt az elõrejátékában. Sergio Ramost én hiányolom a legjobb 23as keretbõl.
fernando torres
Iniesta is lazán megkaphatta volna