Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-1-re megvertük az Espanyolt, Messi 103. percben lõtt tizigóljával !!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
francba, azt hittem szerdán sem lesz, ezért hagytam is a fenébe😞😞😞
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
The Matrix has you...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
REAL MADRID
Visca el Barça !
Visca el Barça !
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Josep Guardiola vezetõedzõ nem ismerte el, hogy csapata gyengébben játszott az elvárthoz képest a hazai bemutatkozásán a Racing Santander ellen, és védte játékosait, akik szerinte gyõzelmet érdemeltek volna.
„Nem lehet fölróni a játékosoknak semmit, mert jobbak voltak. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, és ugyan nekem is rosszul esik a döntetlen, az eredményen túl nincs miért sajnálkozni."
„Gyõzelmet érdemeltünk volna egy olyan csapat ellen, mely csak arra törekedett, hogy a meccs ritmusát széttördelje, illetve mindig ott voltak a játékosai a labda közelében. Voltak lehetõségeink, de bármilyen körülményrõl beszélek, a szavaim elveszítik az erejüket annak tudatában, hogy végül döntetlent játszottunk. Így nem sok mindent tudok ehhez hozzáfûzni" - fogalmazott Guardiola, aki visszatekintett az elsõ forduló tapasztalataira is.
„A futball az egyedüli sport, melyben úgy is nyerhetsz, hogy nem lõsz kapura. Az ellenfeleink nagyon kevés esetben jutottak el a kapunkig az elmúlt két meccsen, mégis elvettek tõlünk öt pontot" - sajnálkozott, majd végezetül is védelmébe vette Xaviékat, és a rossz eredmény okaként csak annyit ismert el, hogy „a csapatból hiányzott az erõ a gólszerzésre".
„A játékosoknak fáj az eredmény, de nekem az a dolgom, hogy támogassam õket, és biztosítsam õket afelõl, hogy jól tették a dolgukat. Nincs olyan érzésem, hogy rossz meccset játszottunk volna, mert jobbak voltunk, csak döntetlent játszottunk."
forrás: eurobarca.hu
Eléggé "magyarázom a bizonyítványomat" szagú nyilatkozat, de ennyibõl még nem lehet megítélni a munkáját...majd elvállik.
Én vagyok a rangidõs😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
két hét után megtört a csend O.o hol vagytok barca drukkerek?
ReaL MaDRid x siempre
KISKOROM ÓTA!!!!!!!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Elnézést a zavarásért
az alábbi 2 barca mezemet szeretném eladni. Az ennek megfelelõ topikban is meghirdettem csak ott sztem a kutya se nézi <#vigyor3>#vigyor3>az elsõ 100%os állapotu a második teljesen uj még a gyári nike fityegõ is rajta van egy emberen sem volt sosem.
ha érdekel valakit akkor pü vagy email a [email protected] ra
kösz és mégegyszer elnézést az offért
nem biztos hogy ez a legolcsóbb, de ezt dobta ki legelsõnek
SZegedi vagyok.
Szeretnék kimenni egy barca-real el classico-ra. De lövésem sincs, hogy hogyan illetve hl tudnék venni egy jegyet egy ilyenn meccsre, ráadásul az elsõ sorba.
Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csatár lenne, vagy inkább szélsõ támadóközéppályás.
Különben Giuly volt ilyen, hogy a szélen marad, meghúzza vonalig és be.
Olyan hírek repkednek most, hogy Eto'ot megtartjuk és Guardiola Berbatovot elhozza. Guardiola mindenképpen akar egy erõcsatárt valószínûleg...
#12243: Nem illenek bele a szélsõk a barca taktikájába? Overmars, Giuly, Dinho, Luis Garcia, Messi ? Velük mivan? Õk mind beleillettek.