Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
teljesen megérdemelten, azthittem megint kikapunk úgy, hogy sokkal jobb a csapat <#vigyor2>
GTheo
IGEEEEEN 😄
2-1-re megvertük az Espanyolt, Messi 103. percben lõtt tizigóljával !!!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
75. percben értem haza, Gudjohnsen gólját még pont láttam 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

banok
Barcelona-Real Betis 3-2 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/241031

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
hát, a 6.ért lehet megint szólnak, hogy alázni nem kéne <#vigyor2>
Ronaldinhos10
6-1 végeredmény!!!<#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

GTheo
5-1 eddig 😊

tobias88
kedden csak tv6, szerdán tv6+m1
Rockynhooo
viasat már nem közvetít bl-t , hanem a TV6 , és kedden adták a Barca meccset felvételrõl 22:45-kor 😊 úgy lesz a dolog h 1 Bl meccs élõben az M1-en , meg 2 élõben a TV6on meg 2 felvételrõl.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mike0013
neeeee😞
francba, azt hittem szerdán sem lesz, ezért hagytam is a fenébe😞😞😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bigapó
szerdán adta az m1 is meg a viasat3 is, csak kedden nem volt, legalábbis úgy tudom. mindenestre Én az M1-en néztem a Manu meccsét.

The Matrix has you...

Ronaldinhos10
hát jó lenne épp itt az ideje

Visca el Barça !

GTheo
Ma nyerni kell ! Kell az elsõ gyõzelem a bajnokságban !

mike0013
hátja, az lenne a legjobb😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ronaldinhos10
OFF:
hát most már a UPC-sek is bevezethetnék

Visca el Barça !

tobias88
még jó hogy nekünk van, csak a szórakozóhelyen nincs, ahol nézem <#confused>
mike0013
legalább végre gyõzelem, annyira kár, hogy a tv6-on adják a bl-t😞

dienesoft
Barca Sporting 3-1, nem túl meggyõzõ játékkal..

neevous
Irónia rulzzz.

2 meccs után? Még az FM se durva ennyire :|

REAL MADRID

Ronaldinhos10
hát az edzõ cserébe még nem hiszem hogy belemenne a vezetõség de valami ultimátum kellene

Visca el Barça !

neevous
Szerintem ha mégegyszer kikapunk akkor már edzõt kellene cserélni, nem gondolod?

Ronaldinhos10
Sok lesz mert ha jövõ hétvégén sem teszünk le semmit az asztalra akkor bajok vannak<#conf>

Visca el Barça !

Az elvárt az, hogy nyerjenek hazai pályán, nem történt meg, igy gyengébben tolták. Na mindegy. Jövõhéten talán...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

neevous
Guardiola védi a csapatát

Josep Guardiola vezetõedzõ nem ismerte el, hogy csapata gyengébben játszott az elvárthoz képest a hazai bemutatkozásán a Racing Santander ellen, és védte játékosait, akik szerinte gyõzelmet érdemeltek volna.

„Nem lehet fölróni a játékosoknak semmit, mert jobbak voltak. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, és ugyan nekem is rosszul esik a döntetlen, az eredményen túl nincs miért sajnálkozni."

„Gyõzelmet érdemeltünk volna egy olyan csapat ellen, mely csak arra törekedett, hogy a meccs ritmusát széttördelje, illetve mindig ott voltak a játékosai a labda közelében. Voltak lehetõségeink, de bármilyen körülményrõl beszélek, a szavaim elveszítik az erejüket annak tudatában, hogy végül döntetlent játszottunk. Így nem sok mindent tudok ehhez hozzáfûzni" - fogalmazott Guardiola, aki visszatekintett az elsõ forduló tapasztalataira is.

„A futball az egyedüli sport, melyben úgy is nyerhetsz, hogy nem lõsz kapura. Az ellenfeleink nagyon kevés esetben jutottak el a kapunkig az elmúlt két meccsen, mégis elvettek tõlünk öt pontot" - sajnálkozott, majd végezetül is védelmébe vette Xaviékat, és a rossz eredmény okaként csak annyit ismert el, hogy „a csapatból hiányzott az erõ a gólszerzésre".

„A játékosoknak fáj az eredmény, de nekem az a dolgom, hogy támogassam õket, és biztosítsam õket afelõl, hogy jól tették a dolgukat. Nincs olyan érzésem, hogy rossz meccset játszottunk volna, mert jobbak voltunk, csak döntetlent játszottunk."

forrás: eurobarca.hu

Eléggé "magyarázom a bizonyítványomat" szagú nyilatkozat, de ennyibõl még nem lehet megítélni a munkáját...majd elvállik.

Alszanak, kicsik még.
Én vagyok a rangidõs😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

hunbasser
_:A?SDASDASDASDASDaa

két hét után megtört a csend O.o hol vagytok barca drukkerek?

ReaL MaDRid x siempre

neevous
😊

vFORCA BARCA!!!!!

KISKOROM ÓTA!!!!!!!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Ronaldinhos10
hát ja ezen a hétvégén mindenki szopott<#vigyor3>

Visca el Barça !

buldozer99
Sevilla is😄

Forca Barca

Ronaldinhos10
Lesz ez még jobb is(Real is bukott)!<#vigyor5>

Visca el Barça !

GTheo
Fasza... Kezdésként vereség a Numanciától...

Szép napot Barca drukkerek
Elnézést a zavarásért
az alábbi 2 barca mezemet szeretném eladni. Az ennek megfelelõ topikban is meghirdettem csak ott sztem a kutya se nézi <#vigyor3>az elsõ 100%os állapotu a második teljesen uj még a gyári nike fityegõ is rajta van egy emberen sem volt sosem.

ha érdekel valakit akkor pü vagy email a [email protected] ra

kösz és mégegyszer elnézést az offért

tobias88
Hogy Ronaldinho milyen kondícióban van, azt tökéletesen mutatja, hogy az elsõ gólnál a bronzmeccsen nem akart odafutni (vagy nem volt ereje) gratulálni a gólszerzõnek, annyira fáradt volt!
tobias88
elsõ sor az szinte lehetetlen a sociok miatt, de internetes jegyirodáknál vásárolhatsz jegyet, pl:

nem biztos hogy ez a legolcsóbb, de ezt dobta ki legelsõnek
Sziasztok!

SZegedi vagyok.
Szeretnék kimenni egy barca-real el classico-ra. De lövésem sincs, hogy hogyan illetve hl tudnék venni egy jegyet egy ilyenn meccsre, ráadásul az elsõ sorba.

Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

tobias88
Ennyit arról, hogy Eto'o nem kell... Hálaég Henry is formába jött! Az a Pedro gyerek meg nagyon jó, ha nem Guardiola lett volna az edzõ, õ is elmegy, és késõbb bánhatta volna a Barca
Csak sajnos Dinho már elment..
sygmaBlueJersey
fifában néha én is megcserélem a szélsõket pont ezért mert csel utan jobban jön ki a jobb/bal lábra😄D

GTheo
Igen, ezt régen Rijkaard papa találta ki, Dinho balról jött befele és Messi jobbról, Eto'o meg középen volt. Verhetetlen csatár hármas volt 😊

Csabesz6
Persze, mer becselezi magát, aztán bamo vazze!<#idiota><#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sygmaBlueJersey
Ez igaz,kivéve h messi bal szélsõ! Messi jobb szélen játszik mindig! Annak ellenére,h bal lábas. Ez azthiszem rijkaard mániája,pl Iniesta aki jobb lábas ,rendre balszélen játszott,pedig ö középsõ középpályás eredetileg.

GTheo
A barca szélsõ kp-val nem nagyon játszott, és szerintem nem is fog, csak ha Messi nincs...
csatár lenne, vagy inkább szélsõ támadóközéppályás.
Különben Giuly volt ilyen, hogy a szélen marad, meghúzza vonalig és be.

tobias88
Silva szélsõ középpályás, akiket te felsoroltál, azok inkább szélsõ csatárok! Õk szélrõl mennek be a kapuig általában, Silva pedig szélen marad és beadja a labdát.
GTheo
Amikor idejött akkor még nem szélsõ volt, de itt végig bal szélsõ csatárt játszott...

sygmaBlueJersey
Ronaldinho nem szélsõ uramisten😄 Messi az egyetlen de rá is inkább aztmondanám,hogy csatár aki a szélrõl indul be a kapu felé aza jobbtámadó,teljesen más,mint david silva.Giuly ugyanígy csak õ még inkább csatárnak mondható.Overmarsról nem tudok nyilatkozni akkor még nem néztem ennyire,h ki mit hogyan.de ez h dinnyo ez viccnek is rossz..irányító ,szervezõ,támadó középpályás istenem.

GTheo
Végre észhez tértek a csapatnál, Eto'o valószínûleg marad 😊
Olyan hírek repkednek most, hogy Eto'ot megtartjuk és Guardiola Berbatovot elhozza. Guardiola mindenképpen akar egy erõcsatárt valószínûleg...

#12243: Nem illenek bele a szélsõk a barca taktikájába? Overmars, Giuly, Dinho, Luis Garcia, Messi ? Velük mivan? Õk mind beleillettek.

sygmaBlueJersey
Hát remélem nem megy hozzátok Silva... csak elherdálódna,mint Quaresma,vagy az összes szélsõ ott,a barca taktikájába, nem illenek bele az olyan tipusú játékosok.

GTheo
100%-ban egyetértek. Eto'o-t nem lehet pótolni idén.