33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Nyiri
    Ha összejönne a classico, akkor a bóhócliga hozta az elmúlt két év BL döntőjét... :)
  • bakkerman
    Na a Real eleg kozel a tovabbjutashoz,ma nekunk kell odatenni magunkat es johet a Clasico a BL-ben! Hajra nagy nap a mai,oriasi meccs lesz!!
  • bakkerman
    Mazinho (Rafinha és Thiago édesapja): "Az, aki egészen biztosan utazik Berlinbe a Bajnokok Ligája fináléjára, én vagyok."

ezt jól eltalálta az öreg :D
  • fonak
    Őszintén szólva nem igazán értem, hogy lehet külföldi csapatokért ilyen szinten szurkolni, és anyázni egymást fölöttük. Azaz értem persze (amikor suliba jártam, külföldi együttesek (mármint zene) felett ment ez, csak kicsit nevetségesnek tartom.
  • UUUU
    Nap hozzászólása az NS-en miután Messi átadta a tizit. MEGANAGY

"
    jeseusquick
    2015-05-02 18:16:42
    és még azt a rizsát nyomja a magyar ujságirogató sereglet meg a rejálmandrill-fanok ájtatos sport-tévés gyülekezete hogy -ihaj,hogy rivalizál a messi meg a kingkong7.hát nem! messi ember, egy igazi közösségi lény, olyan egészséges fajta, a kingkong7 cimü portugál bohóc meg egyszerüen beteg individuum, és az is marad amig él,. még akkoris ha a reját-dúcse vesz neki még vagy 2-3 aranylabdát. az a szerencsétlen mint a megszállott,valóban rivalizál, de messihez amig él nem fog tudni felérni soha, sem mint ember, és sem mint futballista. de a reklám-firkászok csak etessék rendületlenül a sok rejálos druggert,hisz azokkal együtt-egyszerüen ugatják az objektivitás képességét, mondhatnánk-azt sem tudják mi az az objektivitás."
  • bakkerman
    közben Cordobában már 6-nál jár a csapat (Leo dupla,plusz gólpassz)

7-0,Messi odaadta a büntetőt Neymarnak
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.02. 17:44:13
  • nagy hős
    Remenykedj nyugodtan, az egesz csak kacsa :)
  • tobias88
    Madridnak nagyobb érvágás ez mint nekünk, remélem Danilo-t se tudják már beregisztrálni. Igaz, ahhoz sajnos már későn van, mert a fellebbezéssel ők is elhúzzák télig. Szóval pont nyáron lesz nagy bevásárlás. Pogba meg hasonlók
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.04.29. 17:20:43
  • bakkerman
    na úgy tűnik a Realt meg az AtMa-t is elmeszelik két átigazolási szezonról. Állítólag ugyanazt a hibát követték el,mint anno mi. Nem tetszik a spanyol dominancia az öregnek,vagy épp Platininek? Meg is értem,az angol foci sehol nincsen,a németet a Bayern viszi,az olasz idén valamit letett,de ők se annyira acélosak. De még ha valóban el is tiltják a két madridit,akkoris a világ legjobb két csapata a Barca és a Real marad,mert a Bayernen kívül mindenki fényévekre van tőlük
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.04.29. 13:13:15
  • tobias88
    Nem hiszem hogy ott bárki is kezd majd
  • Mor3llo
    És a hétvégén még van egy 'kusen elleni meccs is, hátha ott is kiesik még 2-3 ember :D
    komolyan tragikomédia az egész, ellenetek majd lehet az ificsapatunk fog felállni. Kár, hogy a gyújtogató Breno már nincs benne, kicsit alápörkölne a BL-himnusz alatt a Barca 11-nek :))
    Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.04.29. 10:22:40
  • tobias88
    Viszont pep kezd megőrülni ahogy látom
  • tobias88
    Bl meccsel kapcsolatban olyan szempontból azért esélyesebbek vagyunk a Bayern-nél, hogy Alaba, Ribery és Robben biztosan, Lewandowski valószínűleg nem játszik az első meccsen. Így is erősek de az 5 legjobb játékosukból 3 kiesett
  • [HUN]FaTaL
    Most értem haza. 5-0, és pont egy ilyen félidőről maradok le :D
  • bakkerman
    30. perc utan mar 4-0 a Getafe ellen :D Messi gol-golpassz,Neymar gol-golpassz, Suarez gol-golpassz! Szerintem nem kerdes hogy a vilag 5 legjobb tamadojabol 3 nalunk jatszik...oriasi ez a trio
  • bakkerman
    Pedig neki nem szokasa :O
  • tobias88
    Ez a bíró sose szeretett minket, bár az érzés évek óta kölcsönös...
  • Nyiri
    Pofázott
  • bakkerman
    Alba mi a faszomat csinált
  • homeless
    0-2 :) Eddig nem mertem leírni, de elképesztő, hogy mekkora különbség van a Messi-Neymar-Alexis és a Messi-Neymar-Suarez hármas között.
  • rojiblanco
    Sziasztok! Egy cikk a ma egy éve elhunyt edzőről.

http://hu.blastingnews.com/sport/2015/04/tito-vilanova-elete-palyafutasa-halala-00364339.html
  • Nyiri
    Én félek picit tőle, de bízom benne mindenképp. Az biztos hogy ezt a Barca-t nem verik 7-0 ra
  • Sippie
    Micsoda meglepetés született a sorsoláson, azta :D
    Azért remélem revansot veszünk a Bayernen...
  • bakkerman
    Ha mi jutunk tovabb,1 meccsen meglephet minket a Real,ha meg a Bayern,akkor oket megint ugy elpicsazzak mint tavaly az elodontoben. Iden tenyleg nagy esely van a cimvedesre a BL-ben a Real reszerol...nekunk ket meccsen oda kell tenni magunkat a nemetek ellen,ez a lenyeg,bizom a sracokban!!
  • bakkerman
    En mar reg nem gondolom hogy vannak veletlenek a sorsolasnal
  • Jakuza1
    Mert ugy gondolod vannak veletlenek? :) Csak nem ebben a milliardos bizniszben.
  • Jim Morrison
    csak mert te szeretted volna:

1. MÉRKŐZÉSEK
    Május 5., kedd
    Juventus (olasz)–Real Madrid (spanyol)
    Május 6., szerda
    Barcelona (spanyol)–Bayern München (német)
    2. MÉRKŐZÉSEK
    Május 12., kedd
    Bayern München–Barcelona
    Május 13., szerda
    Real Madrid–Juventus
  • bakkerman
    Varhato volt
  • tobias88
  • tobias88
  • bakkerman
    99% hogy a bajorokat kapjuk
  • Nyiri
    Emiatt is külön nevetséges hogy Pep a orvosi stábra kente a vereséget. Olyan kispaddal ami neki van.
  • Mor3llo
    nálunk meg nem játszott Ribéry, Robben, Schweini, Alaba, Benatia, Martínez még az odavágón sem

minden viszonyítás kérdése :)
  • tobias88
    Én örülnék egy Juve Barca sorsolásnak, azaz mi játszanánk majd a visszavágón otthon
    Aztán úgy is a Reál kapja őket...
  • tobias88
    És Messi nem játszott jól egyik meccsen sem. Mi lesz akkor ha belelendül. Portoban nem játszott Danilo meg a legjobb középhátvédjük, szóval ezért voltak olyan lukasak + a Bayern minden helyzetét belőtte
  • Nyiri
    Nagyon durva a tavasz amit az Barca nyomat. A Bayerntől fosok :D
  • bakkerman
    Elozetesen nem gondoltam volna hogy sima 5-1-el lepunk tul a PSG-n,hianyzok ide vagy oda,ez szep teljesitmeny volt
  • bakkerman
    Nemyar duplajaval eddig 2-0 :))
  • bakkerman
    Izgalmasabb meccs lesz,mint a mienk...azert a Bayern meg siman tovabbjuthat,a PSG-nek meg csoda kell. Streamen kilehet fogni valami jominosegut es lehet nezni a csapatot :)
  • Nyiri
    A TETŰ SPORT1 ELMEHET A KURVA ANYJÁBA. Bayern meccset adja.