Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
hamar feladtak 😄DDDD megneztem volna mondjuk a mieink reakciojat is, lehet Pique siro gorcsot kapott hogy mit fog kezdeni a City tamadokkal 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

REALista
<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
[HUN]FaTaL
Én egy szóval nem mondtam, hogy ez baj.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerintem sem baj, hogy a City-t kaptuk, így legalább nem egy 10 emberrel védekező csapat ellen kell görcsölnünk, hanem egy ki-ki meccset lehet játszani...

bakkerman
Tom-mal tudok egyetérteni,ha a City jobb lesz nálunk már az első körben,akkor nincs helyünk a további küzdelmekben,legalább hamar kiderül mit tud a csapat. Ha meg továbbjutunk,neadjisten még jól is játszunk,akkor jöhet a következő akadály...én nem aggódom

bár jobban örültem volna nyílván a Baselnek például,de mi van ha rajtuk túljutunk,aztán a 8 között meg kapunk egy hetest megint például a Chelsea-től? Szóval nem gáz ez a sorsolás
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.15. 13:33:25

[HUN]FaTaL
Idén a 16 között esünk ki.

tobias88
Én is mikor kihúzták a Schalke-t már éreztem hogy Real lesz. Nem hiszek az ilyen jóslásokban, csak a csalásban és a véletlenben, valamelyik volt ezek közül <#bee1>
Én örülök. 😊
Tessék bizonyítani.
Rosszul nem járhatunk, ha kizúgunk, előbb utóbb csak megjön az esze a vezetőségnek és a játékosoknak is helyreáll a hozzáállása. Lassan már csak össze gyűlik annyi pofon hogy változzon a helyzet.
Ha meg tovább jutunk akkor elmondhatjuk magunkról hogy sikerült egy erős ellenféllel szemben továbbjutni, ami a továbbiakban pluszt adhat.
Az más kérdés hogy mostanában ha tovább is jutunk azt nem valami meggyőző játékkal és kínkeservesen tesszük a nagy csapatok ellen.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
amikor behívták Riedle-t első tippem egy Juve-Dortmund volt...az bejött 😄 amikor mi kihúztuk a City-t,utána már sejtettem hogy a Realnak meg kell kapnia a Schalket,hát így lett 😄DD nem baj,már a 16 között kiderül mit tud a csapat,várom a párharcot,egyszer már túljutottunk rajtuk

Effe88
😄
bingó
sejteni lehetett😄

bakkerman
hát ez gatya...remélem a Real megkapja azért a Schalket,csak hogy továbbmehessenek 29-1-el

bakkerman
Arsenalt akarom!! 😄 szegények már annyit kaptak tőlünk 😄

tobias88
ne a juve ne a city ne a juve ne a city ne a juve ne a city ne a juve ne a city ne a juve ne a city
Most komolyan? Mi a szarért kéne igazolni? Rohadt jó a keret csak motiválatlan alibi a nagy része. Morállal kéne kezdeni valamit.

Sippie
majd felhozunk a B keretből ifjú zseniket 😄
Mindig szenvednek az ilyen beállós csapatok ellen, amíg nem sikerül egyet bekotorni. Ráadásul megint pont most hiányzott Neymar, aki Messin kívül képes 3 cselt egymás után bemutatni. Az átlövések nem találtak kaput, vagy elakadtak, a pálya is egy szar volt az eső miatt, nem kaptunk meg megint egy jogos 11-est, és most ne jöjjön senki a másik kezezéssel, mert ha nekünk befújja bíró, akkor az a másik meg sem történik...A kapufa sem segített, mind-mind olyan dolgok, amik hozzájárultak a szar játékhoz. Ez van, ha egyszer nem megy be, akkor nem fog reggelig sem. ha a 11-es befújják, és be is rúgják, esetleg nem kapufán landol a szabadrúgás, tuti, h sima liba, és teljesen másról beszélgetünk. Mindig csak a Barca ellen játszák ezt a beállós focit ezek a csippás csapatok, majd legközelebb simán kikapnak vmi másik hasonló csapattól...Csak 0:0-ig érdekük, mert nekik az is siker :/ A Barca meg nem tud megújulni, és másképp játszani.

Visca El Barça!

bakkerman
az milyen ciki lesz amikor neadjisten nem nyerünk idén (se) semmit,és majd júniusban azzal nyugtatnánk magunkat hogy "majd igazolunk" és akkor felvillan a kép HOGY NEM IGAZOLHATUNK 😄DDD a mostani keretből csak elvenni lehet,hozzáadni nem...2016 jan.1-ig

Sippie
akkor csak a szokásos... jólvan. Jó lesz nekünk idén is a 3. hely a bajnokságban 😄
bakkerman
próbálkozott de neki se ment,nem jutottak el hozzá a labdák,kénytelen volt visszalépegetni de neki meg nem fekszik az a stílus,elnyomták bent

Sippie
suarez? vagy nem is játszott?
bakkerman
ötlettelen passzolgatás,állófoci,Getafe ziccerrel,mi igazából el se jutottunk ziccerig. Neymar hiánya nagyon érezhető volt,Leonak éppen nem volt kedve focizni,Xavi szokásos 1 méteres oldalpasszok,semmi kreativitás,Iniesta bedobása se hozott javulást,nulla volt az egész csapat. Az baszott fel leginkább,hogy a letámadásaink jól működtek,sok labdát szereztünk félpályánál,de akkor meg is állt a csapat,nem volt lendület,és megvártuk amíg visszaáll a Getafe...érdemes megnézni a Realnál hogy működik a letámadás,a két futóbolondot mindig megtalálják közvetlenül a labdaszerzések után,ezért termelik ipari mennyiségben a gólokat. Amíg ők AK 47-el lövöldöznek addig a mi fegyverünk maximum egy vizipisztoly
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.14. 11:09:39

Sippie
én szerencsére nem néztem... a játék is szar volt? vagy helyzeteink megvoltak, csak nem mentek be?
bakkerman
lehet jobb lett volna ha megfeledkezek a meccsről és csak az eredményt nézem meg...

Sippie
<#levele>
bakkerman
megy a meccsünk,Getafe - FCB sport2

tobias88
Hát, én talán a Basel-t, az Arsenal-t és a Sahtar-t akarnám mindenképp elkerülni, mert ez a három csapat volt az amelyik egyszer egyszer nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elő. A Juve és a City stabilan közepes teljesítményt nyújtott végig, nem voltak valami nagyon jók
bakkerman
Juve,Basel,Leverkusen,Arsenal,City,Sahtar,Schalke. Közülök kerül ki az ellenfelünk a 16 között a BL-ben.
Én részemről elégedett lennék ha a City-t és a Juventust elkerülnénk,a többi csapat verhető.

bakkerman
Behuztuk azert! Az elso felidoben szenvedtunk de ket villanas eleg volt 😊 a masodikban mar tanarian porgettuk a perceket, sima gyozelem lett a vegere! Csak igy tovabb

Sippie
köszi 😄
tobias88
digit streamen
yeah

Sippie
aztán lehet jobban járok ha nem nézem, ez eddig kurvagyenge 😄 Neymarhoz hozzá sem érnek, és folyamatosan nullázza le magát, félidő előtt mentő viszi el ha így folytatja 😄 Ibrára meg miért is kéne figyelni, elvégre tök veszélytelen játékos...
Sippie
aki nem digisporton nézi, az milyen streamet ajánl, ami stabil?
tobias88
Eskü nem tudom, hogy ebből milyen felállás jön ki:

1. Ter Stegen, 3. Piqué, 5. Sergio, 7. Pedro, 8. Iniesta, 9. Suárez, 10. Messi, 11. Neymar, 14. Mascherano, 15. Bartra, 24. Mathieu
bakkerman
milyen faszán elkapott momentum,a támadó triónk egy képen 😊 be is raktam háttérnek,remélve hogy este ízleni fog nekik a PÁRIZSI <#eplus2> FCB - PSG ! A csoportelsőségért!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyértelműen nem találja még a helyét, teljesen más felfogásban kellene játszania a Barcelonában mint a Poolban. Míg ott elsősorban rá játszották a labdákat és beindították őt addig itt aktívan ki kell vennie a részét a passzjátékban. Mivel a beindulásokkal még mindig rosszul állunk, kevés a mozgás, inkább a biztos passzokra megyünk, ezért a kaputól messzebb ha megkapja a labdát inkább passzol, a közeli helyzetek meg elrontja.... Ha azt nézzük hogy Neymar se kezdett túl jól, akkor a jelenlegi játéka elfogadható, hisz gólpasszokat oszt, veszélyes szituációkat teremt. Reméljük belejön.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Milyen gyenge ez az angol bajnokság, hogy egy Suarez gólkirály tudott lenni, itt spanyolhonban meg alig lő be valamit... bohócpremierliga 😄
tobias88
Na ez a fejes gól nem kellett volna, mert így lehet megtéveszti LE-t, miközben húgyfos volt ma Pique. Első gól 1 az 1ben övé, Puyol ilyeneket 1 lábon ugrálva is kivédekezett és a másik nagy helyzet is az övé volt, mikor nem lépett ki, hogy les legyen.
bakkerman
Basszameg mi lenne velünk Leo nélkül...

[HUN]FaTaL
baszdmeg aszittem 6-kor kezdődik a meccs...

bakkerman
katalán derbi 5-től!
Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Rakitic, Xavi - Suárez, Messi, Neymar.

néha berakhatná Lucho egyébként MATS-ot is a kapuba,attól függetlenül hogy mennyire homály volt a PSG ellen,de azért nem kéne leírni őt...

tobias88
mostanában azért ha nem megy a Madridnak, azért az első találat mindig megszületik lesgólból vagy kamu tiziből...
bakkerman
kb 70%-on pörögtünk tegnap,csak én azt nem értem hogy mi a faszra várunk,és mikor akarunk foggal körömmel hajtani,és 110%-on pörögni? Amikor a Real már 17 ponttal fog vezetni? Arra várunk? 😄 nagyon gyenge volt ez a tegnapi

Szégyen. Nyertünk 1-0ra, úgy hogy aValencia teljesen megérdemelte volna a pontot. Volt 1 talán nem les gólunk, de teljesen ötlettelenül, rosszul játszott a Barca. Az évek során sikerült középcsapattá romlanunk. Egy olyan középcsapattá amelynek semmi elképzelése, taktikája és a nagycsapatok ellen rendszerint szenved és elbukik. Aztán 4-5 meccsente van egy mérkőzés amin viszonylag jól játszik a csapat és fölényesen nyer egy kiscsapat ellen.

Van egy védelmünk ami bármikor képes a bakira. Évek óta nem tudjuk ráncbaszedni mert az évente 1 sztárjátékos leigazolása a támadószekcióba fontosabb a reklám miatt. Van egy középpályánk ami már több mint 5 éve alkotja a tengelyt és megújulni már nem fog. A kreativitás pedig már azokból is ki lesz irtva akikben megvolt eddig. Elől pedig egy nehezen belelendülő Suarez aki talán fél Messitől és Neymartol hogy ha nem passzol és rálövi vagy cselez, akkor kiutálják. Messi ma nagyon gyenge volt megint majdnem sikerült 1-2x úgy eladni a labdát hogy az ellenfél elfuthasson. Alves szar.

Ez a 2 vkps felállás pedig ebben a formában felejtős... Ha eddig nem volt meg az ihlet hát most ezzel a felállással totál tanácstalanság volt.
De majd olvassátok a nyilatkozatokat... Szuper lesz.

PS3 Slim 250 PC

sz4bolcs
de szépen beívelte középre

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
sikerült végre

sz4bolcs
google sem segít, teljesen kétségbeesek 😞

sz4bolcs
stream??

Sippie
Piqué megint kurva okos egyébként, a pálya végéről odarohan egy sárgáért... remélem lesz még egy ügyes becsúszása is egy második sárgáért...