Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szezon közben repül, akkor szezon végén megint cserélünk majd? 😄
Mert az tuti hogy most vagy ideiglenes edzőt tudnánk csak alkalmazni vagy megint valami hozzá nem értőt.
Szép dolog azzal próbálkozni ami 1x bejött már... de olyan hogy egy tapasztalatlan edzőből a világ legjobbja lesz nagyon ritka alkalom. Guardiola volt ilyen. Most szakembert kell igazolni, nem lutrit.
PS3 Slim 250 PC
Közben Martino is "kipakolt"
„Nagyon furcsa és kellemetlen élményeim voltak Barcelonában. Úgy éreztem, mindenki azt várja, hogy behódoljak Messinek. Az egyik edzés végén aztán odamentem hozzá, és azt mondtam: »Lionel, mindenki tudja, hogy ha felvennéd a telefont, és felhívnád az elnököt, azonnal az utcán találnám magam. Te vagy itt a főnök, de nem kell erre emlékeztetned mindennap…”
ha az Atleticot nem verjük meg akkor LE is repül
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Végre egy normális kezdő....
PS3 Slim 250 PC
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.07. 17:48:08
mostmár nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége ennek a dolognak,sokkal mélyebb és szerteágazóbb a FOS amibe van a csapat mint 2008-ban,akkor hullott egy edző,meg világsztár játékosok
"A jelen kommünikében szeretném bejelenteni, hogy úgy döntöttem, befejezem az FC Barcelonával fennálló eddigi munkaviszonyomat."
"Ez a három és fél hónap megadta azt a lehetőséget, hogy más szemszögből is lássam a klubot. Nagyon sokat tanultam, rendkívül hálás vagyok, és most szeretnék kipróbálni tovább dolgokat, megismerni újabb perspektívákat más helyeken is. Szeretnék fejlődni mind személyesen, mind szakmailag annak érdekében, hogy a jövőben talán visszatérhessek ide, és vissza tudjam adni azt, amit megkaptam itt ezen felejthetetlen évek során."
"Rendkívüli módon hálás vagyok a dolgozóknak, a vezetőknek, az elnöknek és a technikai vezetésnek, hogy bíztak bennem, és segítettek ebben az átmeneti időszakban, ami nem egyszerű nekem. És elsősorban a közönségnek, akiket már játékoskoromban is nagyon közel éreztem magamhoz, és most, hogy visszavonultam, ez csak fokozódott."
"Szerettem volna úgy elköszönni tőletek, hogy még játszom, de az élet nem mindig úgy alakul, ahogyan szeretnénk."
"Szerencsés voltam és vagyok is azért, hogy ennyi szeretetet kaptam, ezért csak hálát adhatok, és ne felejtsétek, hogy mindig itt lesztek a szívemben."
ezen a klubon jelenleg csak egy előrehozott választás segítene,egy teljesen új friss vezérkarral,és fiatal tenni akaró emberekkel a futball szakosztály élén. Átigazolási tilalom ide vagy oda,sokkal nagyobb gondok vannak a háttérben mint a zöld gyepen. Persze előbbi kihat az utóbbira,és sajnos LE nem alkalmas arra,hogy ezt a hatást enyhíteni tudja. Láttuk a Realnál mire "képes" egy totál fogalmatlan vezér ember (Ramon Calderon),3 éves elnöksége alatt 1 óriási mákkal kiszenvedett bajnoki cím,meg egy olyan bajnoki cím ahol a Barca romokban volt tavasszal,ennyit tudott felmutatni.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.06. 17:09:28
Mar korabban is szo volt, hogy emiatt elhagyja a barcat. Most talaltak rajta egy fogast, pedig semmi koze ahhoy hogy az ifiket, milyen modon igazoljak, hiszen eddig is ezt tettek, sot az osszes nagycsapat ezt az elvet uzi, csak annyira kozpontban volt mar a barca az elmult evekben, hogy az "rosszakaroi" igy is gyengiteni akartak. Az osszes nagycsapatot ugyanigy ellehetne tiltani.
#31476: Szerintem Puyol a süllyedő hajót hagyja el és majd az új elnökkel tér vissza.
http://goo.gl/gd6Zi5
Igen, remek, meg minden, de a vezetőséget ki fogja meneszteni?
PS3 Slim 250 PC
nos,ahogy azt írtak facebookon egy kommentben, "Xavi,itt az ideje felülni egy USA-ba tartó gépre,és csak oda jeggyel"....kezdem azt hinni,hogy nem normálisak a játékosaink
A masik jol nezze meg mindenki milyen buntetot kapott a real es mi egy latvanyosabb kezezesert semmit, csak szettarta a kezet a biro.
Szegyen az hogy zseleshaju szamolatlanul loheti a kamu tiziket, mi meg a nyilvanvalokat se kapjuk meg.
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az uruguayi El Observador beszámolója szerint Luis Suárez hatalmas meglepetéssel készült a Montevideóban található Pereira Russell gyermekkórház kis betegeinek.
A Barcelona csatára a Pérez Scremini Alapítvánnyal együttműködve 500, játékokkal teletömött ajándékkosarat adományozott a gyerekeknek, akiknek a karácsonyt is a kórházban kell tölteniük.
„Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok neked és a szeretteidnek" – állt a csomagokon elhelyezett kártyán, amelyet Suárez az aláírásával is ellátott.
<#eljen>#eljen>
Pozitívumok:
- Sokkal többször próbálkoztak kényszerítővel átjutni az ellenfél védelmén, mint korábban, emiatt persze többet is hibáztak, de ez még mindig jobb mint ha szokás szerint kitették volna oldalra Alvesnek vagy Albanak.
- Pique, Pedro 😊
- Letámadás
- Messi jobb lába (Mindkettőt jobbal lőtte. Az második zseniális volt)
Negatívumok:
- Az egész középpálya
- Suarez
Messi 2. gólja 0:46-tól:
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.17. 17:09:33
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Montoya egyértelműen Alves utódja lehetne, ebből a srácból világklasszis lesz, nyugodtan elszerencsétlenkedhetjük őt is....
PS3 Slim 250 PC