33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#31884 minek:D
ez már így is tuti nektek
grat a tj-hez, most már nyerjétek meg a cl-t -
#31883 nem is értem, min ment itt a rinya az első félidőben.. simán benne volt a gól a játékban, csak idő kérdése volt. -
ToM1113 #31882 :D:D -
#31881 El is mondott az utolsó két támadás mindent arról, amit beszéltem, félpályáról indult, felörlödött 4 védőn, visszaszereztük a labdát és elöl kellett megoldania és lőtt egy világklasszis gólt. -
#31880 Na akkor mar megegyet a biztonsag kedveert :D -
#31879 HOPPÁ :D Óriási gól. -
ToM1113 #31878 Klasszis -
#31877 Vegre mar bazmeg! Orult a szomszed :DD jolvan Alvesnek is volt egy ertelmes megmozdulasa. Na gyerunk megegyet legalabb -
#31876 Na ez van ha ő marad elől. -
ToM1113 #31875 Ne ess túlzásokba... -
#31874 MESSSSSSSSSSSSIII -
ToM1113 #31873 Leoooo -
#31872 nevező LE. -
#31871 Akkor kérdezd meg miért a félpályánál játszatják és miért nem cserélt már ez a magát edzőnek ne -
ToM1113 #31870 Messinek kéne betöltenie a szervező, labdaosztó szerepet a góllövő szereppel együtt, ez a kis csapatok ellen működik, itt azért más. -
#31869 Csodálkozol? Gólokka kellett volna vezetnünk az első félidő után, csak magunknak tettük nehézzé a mérkőzést és abban is biztos vagyok, ha nem rúgunk két gólt ma, simán kiesünk. Sőt még az Atleticot se fogjuk megverni. -
ToM1113 #31868 Tegnap kikapott a Real, ma gól nélküli meccs, elég fura.... A különbség csak az, hogy ők hazai pályán többgólos győzelemmel mennek majd tovább, nekünk meg itt kéne bizonyitani, Münchenbe nehéz lesz. -
#31867 Hagyjuk már Neymart az első labdaérintésére a második félidőben 14 percet kellett várni. Volt egy jó cselsorozata és ennyi. -
#31866 Itt ma nem lövünk gólt... -
#31865 Ugy jarattuk a labdat mintha vezetnenk... amugy mintha a chelsea ellen latnam magunkat millio helyzet, zero gol. Neymar is most felejti el h kell labdat atvenni... -
#31864 Ezzel a Rakitic-el is ma csak eggyel kevesebben vagyunk. -
#31863 Jaj dejo h hosszabit Alves, mire mennenk nelkule baz+ .... -
ToM1113 #31862 Igen, az a baj hogy még azt is kinézem ebből a meccsből hogy 0-0 lesz... A védelmünket viszont nem érzem olyan stabilnak hogy ne lehessen 1x átmenni rajta :S -
#31861 Ti idegenbe vagytok... -
#31860 Ha ti is nulla, mi is nulla, akkor ki fog továbbjutni? :D
Jobbak vagytok eddig.
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.05.06. 21:38:39 -
#31859 Igy folytatódik ki is esünk. Neymar kb mintha pályán se lenne.
Kihagyunk mindnt és pechünkre, sose Messi kerül helyzetbe, mert annyira hátul játszatják megint.
Ez egy nulla. -
#31858 Kell a pihenő a visszavágó előtt :D a meccs meg... jo ha találunk egy gólt, és nem kapunk, botrányosak az utolsó passzaink. Idegenbe meg majd megy a cumizás... -
ToM1113 #31857 Közben: Felfüggesztik a spanyol bajnokságot? Ez mi ? :D -
ToM1113 #31856 Minimum 2 góllal kéne otthon nyerni, kapott gól nélkül. Eddig jó. -
#31855 Aztaku, ennyire fölszívta magát a barca, mióta utoljára láttam őket? Most igazi játékot játszanak... -
#31854 Ilyeneket kihagyni.. Majdnem megbosszulta magát.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.05.06. 21:04:43 -
#31853 Suarez öcsém, pörögjé má fel, nem a Celta Vigo ellen vettünk bazzeg... -
#31852 Suarez menj már -
#31851 na Visca el Barca! Jó meccset, sérülésmentes játékot. Hajrá Hajrá! :D -
#31850 Én csak azt remélem, hogy ha esetleg meg is szerezzük a vezetést, és találunk mégegy gólt, akkor mondjuk egy 2-0nál nem állunk meg, aztán hereverézünk egész hátralévő időben. 3-1-es hátrányból is szarrá verte az ellenfelét a Bayern odahaza, úgyhogy igenis hajtani kell, és annyit vágni amennyit lehet... ahogy annak idején tette az ellenfél ellenünk... -
#31849 Esélyes egy 3-0 nektek
jó formában vagytok, nálunk nincs 3 alapember, lahm sajnos megint nem a helyén játszik, xabi alonso kezd, lewa maszkban törött csonttal...stb............ -
ToM1113 #31848 Barca: Ter Stegen - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar.
Neuer - Rafinha, Boateng, Benatia - Lahm, Xabi Alonso, Thiago, Schweinsteiger, Bernat - Müller, Lewandowski.
Guardiola meg akarja fojtani a középpályánkat? Gyakorlatilag ez egy 4 védős rendszer lehet 4 védekező középpályással, Müllerrel és Lewaval elől.
Ez úgy mégis micsoda? :D Itt vagy nagyon megszórjuk őket vagy kevés gólos szenvedő foci lesz.... :S -
#31847 Nem rossz tag azert Lajos :)
Neki ez csak egy "sima kis skypeolás" volt de a kissrácnak ez mekkora élmény lehetett...respect azert Lalinak -
#31846 Tegnap elegge levettek a palyarol Bélát meg a zseléset,ketszer egymasutan nem fogja tudni oket ennyire semlegesitenu a Juve. Nalam 70-30 a Real javára az eselyek -
#31845 Hát, szerintem meg pont hogy nincs közel a Madrid. "Nincs nehezebb dolog a futballban, mint legyőzni egy olasz csapatot, amelyiknek megfelel a döntetlen". A Madrid az Atletico-t is alig törte fel és idén az Atma sehol sincs a Juvéhoz képest védekezésben.
Én ma minimum 2 gólos győzelmet várok, mert sérült alapemberek az egyik oldalon, fantasztikus forma a másikon.