33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#31804 Plusz kupadonto -
#31803 Kéne nekik szerintem egy hét szünet, mert az alap kezdő nagy része minden meccsen játszik. Sajnos ez a 37. fordulóban az Atletico meccs után lesz csak meg. Addig BL negyeddöntő visszavágó, valószínűsíthető BL elődöntők és sok sok bajnoki meccs lesz. Jah, és köszönjük meg hogy júniusban van a BL döntő mert akkor ez se lenne...
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.04.19. 11:16:44 -
#31802 Egyre kevesbe erzem az atutoerot a csapatban a komolyabb ellenfelek ellen.
Ezt pedig annak tutom be, hogy Messit tul hatul jatszatjak. Persze tudom, hogy rengeteg golpassz ennek az eredmenye, viszont tul tavolrol jatszva egyertelmuen lelassul a jateka. Persze meg igy is egy zseni, de szerintem mar tulzas ahol jatszik mostanaban. Nem is erzem emiatt annyira veszelyesnek az elorejatekunkat, de legalabbis nem annyira veszelyesnek mint amilyen volt regen. -
#31801 nesze Bravo buntit fogott! -
#31800 SUAREZ !!!!! Oriasi a csavo amit nyujt mar hetek ota!!! -
#31799 Na hajra!!! -
#31798 lol :D -
#31797 A világ legdrágább védője :D
-
#31796 Ha a Real is tovabbjut,a Bayern mrg valszeg kiesik akkor vegre osszejohetne a 21. szazad legnagyobb BL donto parositasa, Barca-Real Messi vs CR7. Atombitang penge meccs lenne legalabb 3 pirossal,meg vagy 5 gollal -
#31795 Nagy meccs volt,nem gondoltam volna hogy 3at fogunk loni -
#31794 nemár ilyen gólt kapni ... pedig reménykedtem hogy otthon még vágunk 4-et, aztán 7-0-ázhatnánk éveken keresztül :( -
#31793 úgy látszik a PSG-nél az a szokás, hogy minden alkalommal lerúgják egy játékosunkat...
a szurkolóik magatartása is példás, kifütyülik ha hordágyon levisznek valakit. Szép
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.04.15. 21:58:15 -
#31792 Vicces pont elotte jegyeztem meg, hogy a ket belso vedo milyen jol jatszik, kifejezetten Matyi.
Erre jon Pique es megajandekozza az ellenfelet egy gollal. Arrol meg ne is beszeljek, hogy Suarez megint miket benazott, elso felidoben csak 3 olyan helyzete volt, amit illik berugnia, masodikban ketto es ebbol az egyik ures kapus helyzet. Erre kit cserelnek le? Neymart aki jol jatszott. 2 ajandek golt adtunk a Sevillanak,Bravo es Pique megoldotta, hogy egy kovetkezo dontetlennel mar ne nyerhessuk meg a bajnoksagot.
Ugyebar a madrid elleni masodik felidei helyzet kihasznalasunknak is koszonhetjuk ezt. -
#31791 igen, a gond akkor lesz, amikor két szék közé a padlóra esünk, se BL, se bajnokság... azért ez egy nyerhető meccs lett volna :/ -
#31790 LE beleesett abba a csapdába,hogy mindenáron rá kell menni a BL-re,és egy kemény bajnoki rangadót is beáldozott hogy Párizsban jók legyünk...na ez a nagy faszság,mert ha vezettünk volna 7 ponttal,akkor azt mondom oké,adjuk le,pihenjünk,Párizsban nyerjünk,de a bajnokság nagyon kemény,2 pont az már tényleg semmi,és semmi garancia nincs arra,hogy Párizsban mindenképpen nyerni fogunk. Tavalyi meg azelőtti blamák után persze jó lenne 4 közé menni a BL-ben de azért a bajnoki cím nagyon fontos -
#31789 de ha már eladom a labdát, akkor legalább futok a támadóval, mint a meszes, nem? Lazán bepasszolták középre, ő meg méteres hátrányban... A Neymar csere meg érthetetlen. Ennyire kell pihentetni? -
#31788 régen idegesített fel így ennyire a csapat mint tegnap,2-0-ig a pályán nem volt a sevilla,nem értem mi a lófasznak kellett így visszavenni,és elbohóckodni a meccset. Így elbohóckodják a Valencia meg az Atletico elleni meccseket és akkor pillanatok alatt lehet a 2 pontos előnyből 2 pontos hátrány -
#31787 Sajnos úgy érzem 2-0 után, már a PSG ellen készültünk
-
bodajoci #31786 Pique ritkán hibázik mostanában, de akk nagyot...sajnos, de hogy Neymart mi a faszé kellett levinni, pont mikor végre jól játszott azt nem értem... -
#31785 -2 pontos tényező -
#31784 Bazd+ piqué... -
#31783 Hat ez a sevilla nem tenyezo ma -
#31782 Mekkora golt lott megint Leo,olyan lazan csinalja ezeket az eltekeros loveseket -
bodajoci #31781 Montoya :D -
#31780 Matteo Darmian,Fabinho,Serge Aurier,Mario Gaspar,Lukasz Piszczek. Ők vannak képben Alves pótlására -
#31779 -
#31778 Lajos: 20 tétmeccs 2015-ben 13 gól,8 asziszt,nem rossz szerintem,és játékban is sokat hozzá tesz a csapathoz -
Nyiri #31777 Na... Suarez is elkezdett gólokat gyártani. Csak így tovább. Kellenek az ilyen meccsek a BL előtt. -
#31776 Sevilla Párizs idegenben akár dupla vereség is lehet, nem kell hozzá sok. És akkor megint jöhetnek a hurrogók, hogy hullámvölgy meg minden -
#31775 kemény hónap lesz...megjárjuk Sevillat,Párizst,fogadjuk a Valenciat,meg a PSG-t...ha ezt a 4 meccset lehozzuk úgy,hogy 6 bajnoki pont,plusz BL továbbjutás akkor semmi se lehetetlen mostmár! -
#31774 érdekes :)
-
Nyiri #31773 Meg kell újulni na! LE egyre inkább bizonyítja, hogy jó választás volt -
#31772 13 gólt rúgtunk szabadrúgás és szöglet után idén, ami nagyjából annyi, mint Guardiola idején a 4 év alatt -
#31771 mostanra ért be úgy igazán fejben a Barca style-hoz,jócskán kevesebb hibával játszik mint ősszel,akkor a fejemet fogtam. De mostanában Piquevel jól megvannak,csak nehogy féltékeny legyen Shakira -
Nyiri #31770 A tizi sem :) -
bodajoci #31769 Megmondom őszintén, bár az a gól volt a legkevésbé fontos, de amit Matyi a kupameccsen rúgott szabadrúgásból, na azt még Messi is megirigyelhetné. Mostanában úgysem megy neki a szrúgásból gól... :) -
Nyiri #31768 Matyi megint bebizonyította hogy fikázások ellenére ott tud azért lenni :) -
#31767 igen,nagyon nagyon kellett ez a 3 pont,és mentálisan ezek a nehéz 3 pontok többet érnek mint a gálázások. Összerázza a csapatot. Jön a BL is nemsokára,ez a 4pont előny meg soványka még. A végelszámolásnál ezek a meccsek lesznek a döntőek,nem az 5-6 gólos vagy nagyobb arányú győzelmek -
#31766 Nem a másodosztályú szintű ellenfél elleni 9-1es meccsekkel lehet bajnokságot nyerni, hanem az ilyen nehéz 0-1ekkel
Ráadásul válogatott kör után volt, ami nálunk tudjuk hogy mit jelent vagy 10 éve -
#31765 Matyi bitang fontos 3 pontot hozott tegnap