33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Plusz kupadonto
  • tobias88
    Kéne nekik szerintem egy hét szünet, mert az alap kezdő nagy része minden meccsen játszik. Sajnos ez a 37. fordulóban az Atletico meccs után lesz csak meg. Addig BL negyeddöntő visszavágó, valószínűsíthető BL elődöntők és sok sok bajnoki meccs lesz. Jah, és köszönjük meg hogy júniusban van a BL döntő mert akkor ez se lenne...
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.04.19. 11:16:44
  • Jakuza1
    Egyre kevesbe erzem az atutoerot a csapatban a komolyabb ellenfelek ellen.
    Ezt pedig annak tutom be, hogy Messit tul hatul jatszatjak. Persze tudom, hogy rengeteg golpassz ennek az eredmenye, viszont tul tavolrol jatszva egyertelmuen lelassul a jateka. Persze meg igy is egy zseni, de szerintem mar tulzas ahol jatszik mostanaban. Nem is erzem emiatt annyira veszelyesnek az elorejatekunkat, de legalabbis nem annyira veszelyesnek mint amilyen volt regen.
  • bakkerman
    nesze Bravo buntit fogott!
  • bakkerman
    SUAREZ !!!!! Oriasi a csavo amit nyujt mar hetek ota!!!
  • bakkerman
    Na hajra!!!
  • Sippie
    lol :D
  • bakkerman
    A világ legdrágább védője :D
  • bakkerman
    Ha a Real is tovabbjut,a Bayern mrg valszeg kiesik akkor vegre osszejohetne a 21. szazad legnagyobb BL donto parositasa, Barca-Real Messi vs CR7. Atombitang penge meccs lenne legalabb 3 pirossal,meg vagy 5 gollal
  • bakkerman
    Nagy meccs volt,nem gondoltam volna hogy 3at fogunk loni
  • Sippie
    nemár ilyen gólt kapni ... pedig reménykedtem hogy otthon még vágunk 4-et, aztán 7-0-ázhatnánk éveken keresztül :(
  • Sippie
    úgy látszik a PSG-nél az a szokás, hogy minden alkalommal lerúgják egy játékosunkat...
    a szurkolóik magatartása is példás, kifütyülik ha hordágyon levisznek valakit. Szép
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.04.15. 21:58:15
  • Jakuza1
    Vicces pont elotte jegyeztem meg, hogy a ket belso vedo milyen jol jatszik, kifejezetten Matyi.
    Erre jon Pique es megajandekozza az ellenfelet egy gollal. Arrol meg ne is beszeljek, hogy Suarez megint miket benazott, elso felidoben csak 3 olyan helyzete volt, amit illik berugnia, masodikban ketto es ebbol az egyik ures kapus helyzet. Erre kit cserelnek le? Neymart aki jol jatszott. 2 ajandek golt adtunk a Sevillanak,Bravo es Pique megoldotta, hogy egy kovetkezo dontetlennel mar ne nyerhessuk meg a bajnoksagot.
    Ugyebar a madrid elleni masodik felidei helyzet kihasznalasunknak is koszonhetjuk ezt.
  • Sippie
    igen, a gond akkor lesz, amikor két szék közé a padlóra esünk, se BL, se bajnokság... azért ez egy nyerhető meccs lett volna :/
  • bakkerman
    LE beleesett abba a csapdába,hogy mindenáron rá kell menni a BL-re,és egy kemény bajnoki rangadót is beáldozott hogy Párizsban jók legyünk...na ez a nagy faszság,mert ha vezettünk volna 7 ponttal,akkor azt mondom oké,adjuk le,pihenjünk,Párizsban nyerjünk,de a bajnokság nagyon kemény,2 pont az már tényleg semmi,és semmi garancia nincs arra,hogy Párizsban mindenképpen nyerni fogunk. Tavalyi meg azelőtti blamák után persze jó lenne 4 közé menni a BL-ben de azért a bajnoki cím nagyon fontos
  • Sippie
    de ha már eladom a labdát, akkor legalább futok a támadóval, mint a meszes, nem? Lazán bepasszolták középre, ő meg méteres hátrányban... A Neymar csere meg érthetetlen. Ennyire kell pihentetni?
  • bakkerman
    régen idegesített fel így ennyire a csapat mint tegnap,2-0-ig a pályán nem volt a sevilla,nem értem mi a lófasznak kellett így visszavenni,és elbohóckodni a meccset. Így elbohóckodják a Valencia meg az Atletico elleni meccseket és akkor pillanatok alatt lehet a 2 pontos előnyből 2 pontos hátrány
  • Christian88
    Sajnos úgy érzem 2-0 után, már a PSG ellen készültünk
  • bodajoci
    Pique ritkán hibázik mostanában, de akk nagyot...sajnos, de hogy Neymart mi a faszé kellett levinni, pont mikor végre jól játszott azt nem értem...
  • Sippie
    -2 pontos tényező
  • Sippie
    Bazd+ piqué...
  • bakkerman
    Hat ez a sevilla nem tenyezo ma
  • bakkerman
    Mekkora golt lott megint Leo,olyan lazan csinalja ezeket az eltekeros loveseket
  • bodajoci
    Montoya :D
  • bakkerman
    Matteo Darmian,Fabinho,Serge Aurier,Mario Gaspar,Lukasz Piszczek. Ők vannak képben Alves pótlására
  • bakkerman
  • bakkerman
    Lajos: 20 tétmeccs 2015-ben 13 gól,8 asziszt,nem rossz szerintem,és játékban is sokat hozzá tesz a csapathoz
  • Nyiri
    Na... Suarez is elkezdett gólokat gyártani. Csak így tovább. Kellenek az ilyen meccsek a BL előtt.
  • tobias88
    Sevilla Párizs idegenben akár dupla vereség is lehet, nem kell hozzá sok. És akkor megint jöhetnek a hurrogók, hogy hullámvölgy meg minden
  • bakkerman
    kemény hónap lesz...megjárjuk Sevillat,Párizst,fogadjuk a Valenciat,meg a PSG-t...ha ezt a 4 meccset lehozzuk úgy,hogy 6 bajnoki pont,plusz BL továbbjutás akkor semmi se lehetetlen mostmár!
  • bakkerman
    érdekes :)
  • Nyiri
    Meg kell újulni na! LE egyre inkább bizonyítja, hogy jó választás volt
  • tobias88
    13 gólt rúgtunk szabadrúgás és szöglet után idén, ami nagyjából annyi, mint Guardiola idején a 4 év alatt
  • bakkerman
    mostanra ért be úgy igazán fejben a Barca style-hoz,jócskán kevesebb hibával játszik mint ősszel,akkor a fejemet fogtam. De mostanában Piquevel jól megvannak,csak nehogy féltékeny legyen Shakira
  • Nyiri
    A tizi sem :)
  • bodajoci
    Megmondom őszintén, bár az a gól volt a legkevésbé fontos, de amit Matyi a kupameccsen rúgott szabadrúgásból, na azt még Messi is megirigyelhetné. Mostanában úgysem megy neki a szrúgásból gól... :)
  • Nyiri
    Matyi megint bebizonyította hogy fikázások ellenére ott tud azért lenni :)
  • bakkerman
    igen,nagyon nagyon kellett ez a 3 pont,és mentálisan ezek a nehéz 3 pontok többet érnek mint a gálázások. Összerázza a csapatot. Jön a BL is nemsokára,ez a 4pont előny meg soványka még. A végelszámolásnál ezek a meccsek lesznek a döntőek,nem az 5-6 gólos vagy nagyobb arányú győzelmek
  • tobias88
    Nem a másodosztályú szintű ellenfél elleni 9-1es meccsekkel lehet bajnokságot nyerni, hanem az ilyen nehéz 0-1ekkel
    Ráadásul válogatott kör után volt, ami nálunk tudjuk hogy mit jelent vagy 10 éve
  • bakkerman
    Matyi bitang fontos 3 pontot hozott tegnap