Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem egyértelmû volt, melyik csapat volt a jobb...5:2 ide<#hawaii>

Visca El Barça!

Ronaldinhos10
hát igen tavaly már egész megvoltam lepõdve ha ilyen eredmény után nem kaptunk ki😄

Visca el Barça !

GTheo
Félidõben 2-0 ide, Henry és Piqué góljával 😊
Innen már nyertünk szerintem, ez nem az a tavalyi csapat, aki innen elvesztené a meccset 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tobias88
Jól kezdõdik ez a meccs <#vigyor>
GTheo
Ez a minimum 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kb én is kiegyeznék evvel;-)

Visca El Barça!

GTheo
3 pont az elõnyünk még. A következõ 4 meccsbõl, 2-t minimum kéne nyerni, és nem szabadna egyszer sem kikapni. Szerintem akkor már jól állunk.

Nem velük kell foglalkozni, olyanok amilyenek, hanem velünk. Meg kell nyerni minél több tétmeccset, mert most azok jönnek, azt OK minden:-)

Visca El Barça!

Real Madrid nevetséges bezzeg miket úszott meg ááá

Iniesta és Messi nélkül ennyi, amit tudunk, fõleg, h így állnak hozzá a srácok. Nem lehet mindig maxon pörögni...

Visca El Barça!

a legdurvább az volt, ahogy Eto'o lejött a csere után, olyan harcikedvel-örömmel jött le, mintha BL-t nyert volna... Azért egy ilyen erõs jellem, egy ilyen klasszis nagyon kell egy csapatba. Ha még csak egy lenne a Barcába... 😊

Ronaldinhos10
én is kapcsolgattam csak én a gólokról is lemaradtam😊

Visca el Barça !

tobias88
heti hetes is ment mellette <#nyes>
3 kapufánk volt, a Recre-nek meg 1.

Visca El Barça!

tobias88
felháborító, hogy csak 2-0ra nyertünk idegenben, legalábbis ahogy mostanában játszanak <#zavart1> (igaz, volt 2 kapufa is)
Hát nehéz meccs volt, de behúztuk ezt is, a forduló meg nagyon királyra sikeredett<#hawaii>
Visca El Barça!

Visca El Barça!

GTheo
2-0-ra nyertünk, Messi és Keita góljával 😊

GTheo
1-0-ra vezetünk jelenleg Huelvában, ha nyerünk akkor a Villareal elõtt 3 pont az elõnyünk, a Real elõtt 5 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
És egyébként szerintem Messi volt a legjobb a meccsen,az a durva <#nyes>
Ronaldinhos10
ez tényleg hihetetlen<#merges2><#taps>

Visca el Barça !

GTheo
Nem normális ez az ember 😊

6-0 lett a vége, Henry és Gudi is rúgott 1-1-et.

tobias88
12' <1 - 0> S. Eto'o
30' <2 - 0> S. Eto'o
43' ❤️ - 0> S. Eto'o
44' <4 - 0> S. Eto'o

ilyet is rég láttam <#vigyor>
REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
kommentátor:
"gyakorlatilag a Barcelona 4-4-3-as formációban játszik"

enyhén csalunk, ha ez igaz <#nyes>
dienesoft
na ezért kár volt, 1-1...

monduk ha a viasat6 ezt a meccset adná annak jobban örülnék... A Barca mostanában 5nél nem rúg kevesebbet a gyengébb képességû csapatoknak😄

thx

banok

Adja valami a mai bl-meccsét a csapatnak?

GTheo
Hú akkor valamit kevertem, de így is vezetünk 😄

shevy
a villareal 4-1-re nyert bilbaoban, nem x-elt

Ronaldinhos10
úgy legyen😊

Visca el Barça !

GTheo
Elsõk vagyunk a következõ fordulóig, kikapott a Valencia, X-elt a Real és a Villareal.
Most már senki sem fog minket megelõzni 😛

GTheo
Szerencsére hang nélkül néztem 😊
Elsõk vagyunk jelenleg, kikapott a Valencia.

Ronaldinhos10
hát ez a mai meccs nagyon tetszett csak attól féltem hogy a kommentátor(amilyen hüje) még a végén a Messi helyett Kásást fog mondani <#nyes><#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

GTheo
4-1 😊
Xavi
Messi
Xavi
Öngól

mike0013
teljesen igaz, hogy a Mallorca a Mal.😊
Ráadásul ez nem sportklubos, azoknak fehér színû a kijelzõjük... ez azoké, ahonnan kapja a sportklub, pl szokott lenni canal+ -os is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

banok
talán azért mert a Mallorcát rövidítik a Mal.-nak.

tobias88
Sportklub minõségét jellemzõ, hogy a Malagát Mag-nak rövidítik
tobias88
pont most nyúlta le a sportklubos kommentátor a poénomat<#vigyor>
tobias88
Valdés, Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Touré, Xavi, Busquets, Messi, Eto'o és Iniesta fog úszni a vizilabdamérkõzésen!
Ki van ma a kezdõben?

fotográfik kolomp edisön :D

Ronaldinhos10
hát a félidõ bizony 5-0 volt(livescore.com<#nezze>)!
Valdest mindig is olyan kapusnak tartottam aki képes nagy bravúrokra de ugyanakkor nagy bakikra is de az utóbbi idõben elég kiegyensúlyozott volt kivéve egy-két bakit

Visca el Barça !

shevy
te mit néztél? már 5-0 volt a félidõ

bigapó
félidõbe még csak 3:0 volt.

egyébként Valdes (megint) nem csinált túl sok jót. vegyük úgy, hogy 1-1 (összefoglaló alapján), mert volt egy nagy bénázása és egy nagy védése, de szóljatok, ha egyébként jó volt a meccsen😊

mindezt azért jegyzem csupán meg, mert nekem kezd Barthez-re hajazni aki pár évvel ezelõtt hasonlót kezdett el "játszani" a ManU-ban. Nekem roppantul nem tetszik az amit csinál, sokszor a szívbaj kerülget mikor ilyen bizonytalanul indul ki és bármi lehet a vége...

The Matrix has you...

Ronaldinhos10
hát egy 5-0 félidõ után elég nehéz motivációt adni a játékosoknak

Visca el Barça !

tobias88
megmondtam, maradt az 5-0
GTheo
Parádéé Parádéééé 😊

tobias88
és most kezdi a sport1<#vigyor2>

amúgy tuti megint az lesz, hogy 2. félidõben nem csinálnak semmit <#szomoru1>