Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
5-0 mellesleg a félidõben..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ronaldinhos10
hát igen azt én sem értem Bojan mért cak ritkán kap szerepet az utóbbi idõben, mivel a teljesitménye mást mutat

Visca el Barça !

GTheo
Basel - Barcelona 0-5
Gólszerzõk: Messi, Bojan(2), Busquets, Xavi

Végre Bojan is játszott és megmutatta hogy mit tud !

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

dienesoft
Gyõzelem! A 3 pontot azért behúztuk.

GTheo
Idegenben (bõven) elég... Tavaly alig tudtunk nyerni idegenben...
Szerdán irány Baselbe, aztán jön az Almería szombat este. Mind a kettõ meccs kötelezõ gyõzelem !

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ronaldinhos10
elég sovány volt de azért megvan<#vigyor>

Visca el Barça !

GTheo
Nyertünk 1-0-ra 😊

Az élet tele van meglepetésekkel <#vigyor3>

REAL MADRID

Kösz, már tudom...
Megtettem Messit elsõ góllövõnek, aztán még pályán sincs basszameg.

<#boxer>

fotográfik kolomp edisön :D

GTheo
Messi és Puyol csere. Eto'o góljával vezetünk 1-0-ra, Henry adta a gólpasszt.
Pozitívum: Touré kezdõ.

tobias88
Nah, ilyet se gondoltam volna, hogy Madridosnak köszönök meg egy Barcás hátteret, de azért KÖSZI!
Messi és Henry kezdõ ma?

fotográfik kolomp edisön :D

REAL MADRID

GTheo
Esélytelen 😊

sygma7
én nem is szeretem a barca-t,régen madridos voltam,raúl forever😊 de messi nagy kedvencem,nem is baj,h rosszul megy nekik,mert hátha eligazol akkor messi,mondjuk hozzánk😄 jo ez elég rossz indulatú,sorry <#nyes>

Cabell
Káká?😄😄 Amugy megerdemelne, kar, hogy a csapata szanalmasan rossz volt az elozo szezonban, ezert szinte biztosan nem kapja majd meg...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

sygma7
megérdemelné

GTheo
Henryé volt a legszebb szerintem, bár Eto'o visszahúzós csele is kemény volt 😊

banok

dienesoft
Nagyon állat volt a tegnapi meccs! :] Ilyen felfogással, aktivitással kéne játszani a BL-ben is és a bajnokságban is, mindig!

Ronaldinhos10
hát adtunk ma rendessen az Atleticonak(nagyon tetszett)<#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

tobias88
na azért a sport 1es kommentátor is

"de ki ne emlékezne amikor Messi a középpályán átvette a labdát, és 3-4 embert becsapva a kapus mellett nem sikerült belõnie"

1 embert cselezett ki <#vigyor>
tobias88
Messi szerintem kezdi megérezni azt a szép véraláfutást a lábán, már eléggé sétál
tobias88
antonio lopeznek ez a 2. sárgája volt, mindenhol azt írják
dienesoft
5-1 :] Ilyen jók sosem voltunk ebben a szezonban.

Nuno88
az munka mi történik itt? 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

dienesoft
Etooooooooooooooo!!! :]:] 4-1, alázáááááááás!!

dienesoft
Jók vagyunk, de azért a Barcát ismerve innét is tudunk elbukni :]...de hajrá fiúk!! Jó a meccs.

tobias88
3-1, Busqets béla eladta megint <#zavart2>
11 perc alatt 3-0 ez már alázás lehet max,gj jók vagyunk

tobias88
6. perc, 2-0 <#vigyor><#vigyor>
tobias88
Ez pont fordítva szokott lenni, mindig az Atletico szerzi a vezetést korán meg, hálaég most mi <#vigyor>

MOSTMEG 11es <#vigyor>
banok
az a ti nagy mákotok, hogy van egy Messitek. 😊

GTheo
Én csak a két barca gólt láttam, de akkor megnézem a kapott gólunkat is...
Messi második gólja csodálatos 😊

tobias88
Puyol nem szokott ekkorát hibázni, remélem formába jön végre
limperatore
ez a Messi mekkora király 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ronaldinhos10
Isten vagy Messi<#nyes><#worship><#worship><#worship>

Visca el Barça !

GTheo
Ismét Messi mentett meg minket, hasonlóképpen. A 94. percben Messi megrúgta második gólját, ezzel 2-1-re megvertük a Shakhtart idegenben 😊

tobias88
neeem, semmi más nem történt
Rockynhooo
😄 de a játékosok nem bunyoztak ?😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tobias88
az Espanyol szurkolók, meg az egyetlen helyen, ahol van 10 méteren keresztül kerítés, áttörték, pedig mellette is el tudtak volna menni <#vigyor>
Brolly
A Barca szurkolók petárdát kezdtek el dobálni az alattuk lévõ espanyol szurkolókra, a többi meg jön magától.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

banok

Rockynhooo
*haver

Rockynhooo
havar mesélte este hogy volt vmi balhé ??? mi történt?

mike0013
azta milyen meccs volt ez😄 szerencse a végén mellettünk állt, igaz megérdemeltük a gyõzelmet😊 szép volt, bár megijedtem amikor félbeszakították a meccset, mert ugye lendületben volt a csapat, de szerencsére semmi sem változott😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ronaldinhos10
hát azért remélem látunk még eredményesebb játékot is,nekem valahogy olyan érzésem volt hogy éppen összehoztuk valahogy azt a gyõzelmet

Visca el Barça !

Fabio Capello
maradjunk a 93. percnél... 😄