Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Alves játéka nagyon nagyon tetszett, Henry meg mintha az Arsenalban játszott volna, úgy nyomta 😊
Ha megverjük a Realt és a Villarealt akkor 9 pontos elõnyünk lesz, a Real nincs valami jó formában, de El Classico lesz, arra össze szokták szedni magukat, a Villareal mostanában egyre gyengébb, elkéne kapni mindkettõ csapatot 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Visca el Barça !
Visca El Barça!
Visca el Barça !
Visca El Barça!
Titi végre elkezdett focizni, kíváncsi leszek a jövõheti el classicora 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
az ember szíve nem szurkolásra termett, egyesek viszont kifejezetten szentimentális viszonban vannak egy "szeretett" klubbal.
szerintem az a normális, ha egy vagy több játékos játéka miatt ül le a meccs elé valaki.
pl 6-7 éve a ZTE gyõzelmeknek örültem, de azóta kicserõlõdött az egész keret, ez már egy másik csapat. miért drukkoljak nekik?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A liga honlapját megismerem, nagyon jól tudom hogy hány sárgája van.
REAL MADRID
Mint írtam, egyik honlapon a sérültek közé rakták, ezért mertem megkérdezni hogy mi van. Azt tudom hogy hány sárgánál jár.
Kérdeztem valamit, amire talán nem lenne nehéz válaszolni, de mindegy.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Visca El Barça!
[ Na jó, Eto'o mellett azért Ibra se semmi, de Eto'o jobb formában van...]
Most 6 pont az elõnyünk, a Villareal nyerhet holnap, de szerintem a Valencia nem fog, a Betis most jó formában van.
Real: egy kezdõcsapatnyi sérültük van, meg az edzõ is impotens, szal nem feltétlen Nistelrooy kiesése a fõ ok
Barca: múlt héten a Getafe döntetlent játszott, most meg megverték a Madridot, tehát azért nem feltétlen Messi hiánya miatt volt döntetlen az a meccs.
United: itt lehet igazad van😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A Real meg azóta bukdácsol, hogy sérült van Nistelrooy. Hihetetlen, mennyire függ egy-két csapat egy-egy kulcsjátékosától: Real: Nistelrooy, United: C. Ronaldo, Barca: Messi, ha kiesnek ezek a játékosok, máris nem megy úgy a csapatnak, ahogy addig ment.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ezért kötelezõ a gyõzelem ! ;]
Visca El Barça!
Visca el Barça !
fotográfik kolomp edisön :D
Ha zavartam,akkor törölhetitek.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
C.Ronaldo örülhet hogy az értékelésbe beleszámít a tavasz, mert õsszel Messi az 1. 2. és 3. legjobb C.Ronaldo szavait felhasználva, de mégis õ lesz az aranylabdás a BL gyõzelem miatt