Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a link a Barcelona-Valencia meccsre mutat, nem pedig a tegnapi el clásicó-ra.

DE nem baj, ezt is letöltöm, köszi szépen!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

banok
teljes meccs
torrent, Sky Sports cap

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ronaldinhos10
és tudtok olyan oldalt ahol a meccs teljes leirása fent van(szögletek,kapurarugások stb.)????

Visca el Barça !

bigapó
elsõ félidõben még 75-25 volt, de mondták a "szakértõk" is, hogy ez semmit nem jelent, mert inkább odadom nekik a labdát, csak én nyerjek, szal... persze tudom, ha nincs náluk a labda nem rúgnak gólt, de a foci nem így mûködik (sajnos vagy hála istennek??) 😊

The Matrix has you...

banok
Barcelona-Real Madrid 2-0 :::: 14 perces összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/282280

labdatartás: 66% - 35%

Ronaldinhos10
Tudna nekem valaki mondani egy labdabirtoklási arányt?? mert egyenlõre nem találtam sehol

Visca el Barça !

tobias88
ilyen meccset le akarsz tölteni? szerintem nem volt valami szuper, de biztosan fent lesz torrenten, csak várj pár napot
SZiasztok!

Nem tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne jó minõségben letölteni a meccset? a tegnapi el clásicó-t. Torrent-en sem találom.

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

bigapó
Casillas-nak köszönhetik megint, hogy nem lett nagyobb bukta belõle, szvsz. egyrészt a tizenegyes, másrészt kivédte a szemünket😄

The Matrix has you...

Messinek kellett volna lõnie aztán Xavinak és talán Alvesnek végül még a lepcses Henryt tettem volna 4. lövõnek Eto'o t max 5. nek mert tudom hogy szarul rúgja a multban is volt hogy kihagyott egy párat

ez nem olyan biztos... 1. gólt nehéz megrúgni látjátok belõtték az elsõt a 83. perc környékén és be is kaptak mégegyet szval itt meg lehetett volna durván legalább a 3-4 gólos VE

nyertünk!!!! nagyon örülök ideje volt 3 év után ismét elkapni a Madridot 12 pont velük szemben és még a Sevilla és a Villareal egymást fogja kinyírni még ma😄

GTheo
IGEEEN !
Megvan a kötelezõ gyõzelem, 12 pont az elõny a Madrid elõtt.
Eto'o-ra nagyon ideges voltam amikor kihagyta a tizit, de amikor berúgta már el is felejtettem 😄
A Madrid meg vicc, hogy az a taktikájuk hogy megölni Messit.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ronaldinhos10
FORCA BARCA<#worship><#worship><#taps><#taps><#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

Arra értettem, h a tét nyomta agyon a játékunkat, amúgy kösz a gratulációt. Ez volt az egyetlen esélye a Madridnak, hogy 10-en védekeznek. Szal az elvárás az nagyon nagy volt, ez megláccott a meccsen.

Visca El Barça!

tobias88
de amúgy tényleg <#vigyor>
REALista
Ja meg ha a Real-t nem Real-nak, a Barcát meg nem Barcá-nak hívják meg se nézem a meccset..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
arra gondolt, ha egy kiscsapat így védekezik, ilyen jól, és kontrából ennyire jók, azt valószínûleg jobban megverte volna a Barca
REALista
"Ha ezt a csapatot nem a Real Madridnak hívják, akkor agyonvertük volna õket. "

Ezt szerintem csak te érted...😊
Amúgy grat a gyõzelemhez.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

inkább ha a barcát nem barcának hívják, kap ki nagyon a real. de mivel rangadó volt, minen madridi igyekezett 200%-on teljesíteni

Huh, beszartam, behugyoztam<#mf1>, de megvan!!! Ha ezt a csapatot nem a Real Madridnak hívják, akkor agyonvertük volna õket. De megvan, szép volt<#vigyor2>.

Visca El Barça!

Forrest Gump
Nah, jól van!
Minden megbocsátva Etonak. 😄
Grat. jó meccs volt.

REAL MADRID

buldozer99
és milyen igazuk volt a stódióban,messi az ilyet berugja nem mint a drenthe gyerek...

Forca Barca

buldozer99
meeesssssiiiiiii😄😄D😄😄😄😄😄

Forca Barca

tobias88
ilyen góllal nyerni egy classicón
buldozer99
etoooooooooooooooooo

Forca Barca

Forrest Gump
Nálam is õk benne vannak a háromban.
A 3. meg vagy Messi, vagy Alves.
Ennyi.
tobias88
Egyértelmûen Henry vagy Xavi rúgta volna nálam
Forrest Gump
A faszért Eto rúgja a tizit!!!!:S
Nálam a 4. lenne a sorban.
banok
b+ kivédte

banok
büntetõ

buldozer99
Messit széttrugják ...

- tudsz te kulturaltan is forumozni ugye? -

Forca Barca

buldozer99
Gyerünk srácok!!!!

Barca mez rajtam😉

Forca Barca

meg kell szakadni minden rossz sorozatnak egyszer gyertek már szurkolni kell a csapatnak a bíztatás...gyerünk gyerünk én már a sálamat is elõkészítettem a meccsre

GTheo
Pont ezt akartam írni 😊
Nem nyertük meg a tegnap esti "gálát" 😄
Hétvégén KELL nyerni, ez a tegnapi meccs teljesen mindegy volt. 3 éve nem vertük meg a Realt, utoljára még 2005. November 19-dikén a Santiago Bernabeúban 3-0-ra 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ronaldinhos10
Hát ez a meccs egy kis szórakozás volt a fiataloknak

Visca el Barça !

Hát a csikóvédelem, még nem az igazi, de a mezõnyjáték egész jól ment. Mind1, nem ez a meccs a lényeges<#beka3>

Visca El Barça!

tobias88
elõbb leállnak szerintem
Realnak esélye se lesz ellenünk 6-ost fogunk rõgni nekik😄

ezt öröm visszanézni😊 nekem már hiányom van idén megkell nyernünk a bajnokságot torony magas a csapat egyelõre😊 ja és jó lenne a BL-t is nagyon pipa vagyok a Manchesterre hogy tavaly kivertek minket fújj...

Azt én sem vitatom, persze, h nagyobb az esély, csak ne igyunk elõre...

Visca El Barça!

Matthew Prosac
el classicon a real kikap, schustert meg kirúgják a gerelybe. szerény jóslatom 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ronaldinhos10
a mostani Barcaban több van 3 kapufánál a mostani Real pedig egy romhalmaz persze ettõl még a Classicon lehet bármi de az esélyünk jóval nagyobb élni kell vele

Visca el Barça !

Nyugalom srácok a klasszikó az más tészta. Elég, ha rúgunk 3 kapufát õk, meg találnak egy bepattanós gólt...persze ne legyen igazam<#awink>

Visca El Barça!

jövõ héten rommá verjük a realt

Ronaldinhos10
remélem jövõ héten jól megtömjük õket<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

buldozer99
Real megint nincs a toppon😄,40.perc vezet a Sevilla 3-1re...

Forca Barca

Ronaldinhos10
ez a dolog majd az elsõ nagyobb meccsen kiderül a BL csoportkörök után ugyis jönnek a nagycsapatok, sztem Messinek szabad mozgást kell hagyni tegnap ott kint a szélen nagyon megfogták akkor tudott labdát kapni amikor visszajöt vagy kicsit beljebb ment középre

Visca el Barça !