Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Visca el Barça !
Visca El Barça!
ma legalább 1 be kellett volna rúgnunk mert otthon a Chelsea szerintem tovább megy (de remélem nem így lesz)
Idegenben gólt kell lõni, ami kontrából meg is lesz ! 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mindegy. ez az elõdöntõ még messze nincs lefutva,igaz ez az eredmény a Chelsea számára kedvezõ,de hazai pályán nem számíthatnak könnyû meccsre,támadni fogunk😊 és szerintem a továbbjutás is meglesz
mondjuk ez a 0-0 kicsit(igazából nagyon:\) elkeserítõ mivel megvoltak a helyzeteink,de ez van majd a visszavágón😊
cesc fábregas
de most már koncentráljunk a 2. félidõre
cesc fábregas
Visca El Barça!
elég jól játszunk viszont az ellenfél is szervezett:S nagyon kemény meccs,de a 2. félidõben gólt/gólokat kell lõni!!
cesc fábregas
Forca Barça!
cesc fábregas
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Valdes - Alves, Márquez, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o
Chelsea:
Cech - Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa - Essien, Obi Mikel, Ballack, Lampard, Malouda - Drogba
cesc fábregas
Egy 2-0-val nagyon megelégednék 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
cesc fábregas
hajrá fiúk!!
fotográfik kolomp edisön :D
REAL MADRID
Földön fekvõt meg nem rugdosott mint Pepe..., nemtudjátok am mennyit kapott?
Forca Barca
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nembaj😊 majd a Clásicón<#hehe>#hehe>
cesc fábregas
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Pepét meg majd Metzelder pótolja, nem lesz könnyebb dolgotok.
Lehet amúgy vissza kéne állítani a halálbüntetést, nem? Legalább erre az esetre. <#levele>#levele>
Szar Bayern, szar Bayern :)
2.: Labdát talált elõször
Nem hinném hogy a 2 eset összehasonlítható amúgy, mert Pepe lábat és hátat rúgott úgy, hogy õ azt is akarta eltalálni! Fél éves eltiltást érdemel szerintem amúgy, többet nem!
cesc fábregas
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Gólszerzõk: Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry
Iniesta parádésan játszott, gálázott a csapat, úgy hogy Messi egy percet sem játszott.
Az 1 gólos gyõzelmek meg nem olyanok, hogy épp hogy meglett. Ha láttál volna néhány mecsünket elejétõl a végéig, akkor láthattad volna, hogy bármelyiket behúzhattuk volna nagyobb különbséggel is. Remek példa a múltkori Almería elleni mecccs, ahol a vendég kapus 7-8 nagy bravúrjának köszönhették a vendégek, hogy csak hármat kaptak.
A Sevilla elleni õszi meccs eredményét pedig ha így tudod, akkor emlékezhetsz az összeállításokra is. Igen, 9 hiányzónk volt, akibõl 7 minimum kezdõ lett volna.
A Clássico meg olyan lesz, ahol valóban bármi lehet. A 3 évvel ezelõtti 0-3 is, meg a tavalyi 4-1es alázós gála is.
én így látom a helyzetet és szerintem reális,de majd elválik mikor a pályán kell bizonyítani😄
cesc fábregas