Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 úgy legyen

Rudee
Szombaton éjfélre megtudod <#vigyor1>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na de hol a real? 😊

Rockynhooo
azt csinálták csak amit kell idegenben , otthon is ilyen szervezettek lesznek csak lõnek is majd gólt. nem tudom hol volt a nagy trió .... ez már nem a bayern kérem...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gamecast és Match Action amit erdemes nezni

Labdabirtoklás elég súlyos

REAL MADRID

Forza Italia
Tegnap végignéztem a meccset Barcának szurkoltam mert eddig a legjobb és a legszebb focit õk játszották. A Chelseaben nagyot csalódtam. Angol focit megszényenítõen játszottak.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

tobias88
statisztikát tud valaki belinkelni?
Ronaldinhos10
hát igen Bojan és Hleb meccshiányban szenvednek egyébként jól játszottunk csak a gól maradt el majd a visszavágón...

Visca el Barça !

Bezzeg az a köcsög német Puyolnak figyelmeztetés nélkül felmutatta a sárgát. Alexet, vagy Ballackot rég ki kellett volna állítania. Mind1, idegenbe sztem egy 1:1-re jók leszünk, ha így jáccunk.

Visca El Barça!

a visszavágón nagyon nehéz dolgunk lesz:S
ma legalább 1 be kellett volna rúgnunk mert otthon a Chelsea szerintem tovább megy (de remélem nem így lesz)

GTheo
Undorító amit ez a a Chelsea játszott... Ballackot ki kellett volna állítani, második sárgával. Kár, hogy a végén Bojannak és Hlebnek volt helyzete, ha másnak lett volna, lehet hogy 1-0 lett volna.
Idegenben gólt kell lõni, ami kontrából meg is lesz ! 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

röhejes..Bojan, Hleb miket hagytak ki😮O

mindegy. ez az elõdöntõ még messze nincs lefutva,igaz ez az eredmény a Chelsea számára kedvezõ,de hazai pályán nem számíthatnak könnyû meccsre,támadni fogunk😊 és szerintem a továbbjutás is meglesz
mondjuk ez a 0-0 kicsit(igazából nagyon:\) elkeserítõ mivel megvoltak a helyzeteink,de ez van majd a visszavágón😊

cesc fábregas

én már az 1-0ás gyõzelemnek is örülnék,sõt a 0-0 miatt se verném a falba a fejem..ez a Barcelona idegenbe is képes jól játszani, és jó eredményt elérni😊
de most már koncentráljunk a 2. félidõre

cesc fábregas

Tudtam, h a cselszki azt fogja jáccani, mint a spanyol kiscsapatok. beállnak 10-en, azt lesz ami lesz. Qrva nehéz lesz nekik gólt rúgni, ha egyáltalán tudunk. Viszont az ilyen hazaadásokkal nagyon vigyázni kell.

Visca El Barça!

félidõben 0-0
elég jól játszunk viszont az ellenfél is szervezett:S nagyon kemény meccs,de a 2. félidõben gólt/gólokat kell lõni!!

cesc fábregas

pillanatokon belül kezdõdik😊

Forca Barça!

cesc fábregas

Matthew Prosac
hy, ez a link mûködni fog?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barcelona:

Valdes - Alves, Márquez, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o

Chelsea:

Cech - Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa - Essien, Obi Mikel, Ballack, Lampard, Malouda - Drogba

cesc fábregas

Hát ha úgy játszanak majd Londonban ahogy a pool ellen, akkor kevés lehet az a kettõ, elvégre a védelmünk nem elég jó. Én 5-0 ra tippelek.

GTheo
Ütni kéne ma a Chelseat!
Egy 2-0-val nagyon megelégednék 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

banok
vlaszeg igen. és valszeg Tv6 lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

majd ha meglesznek a hivatalos kezdõk beteszem

cesc fábregas

Kik a kezdõk?
hajrá fiúk!!

fotográfik kolomp edisön :D

10 meccs

REAL MADRID

buldozer99
Elõször labdát talált.

Földön fekvõt meg nem rugdosott mint Pepe..., nemtudjátok am mennyit kapott?

Forca Barca

REALista
Van az már 3:1 is.De nyilván közünk sincs a meccshez...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

vicc ez a Madrid:S most is jóformán közük sincs a meccshez azt vezetnek 2-1re:S röhejes..
nembaj😊 majd a Clásicón<#hehe>

cesc fábregas

ForzaInter
Földön fekvõt azért õ sem szokott rugdosni, meg azért még a lábát sem törte el senkinek...

Yo, Bitch!

Kövi fórumozónak aki bejön flémet kelteni büntipont.

Itt lehet témázni

REAL MADRID

Rudee
Vagy inkább 20-30.

tobias88
Mondjuk az más kérdés, hogy pl Materazzi miket csinál, semmit nem kap sose érte, pedig neki a megmozdulásaiból 2-3 év biztos kijött volna már!
Rudee
De tört, azért nem jáccott ellenünk, meg azóta se.
Pepét meg majd Metzelder pótolja, nem lesz könnyebb dolgotok.

Lehet amúgy vissza kéne állítani a halálbüntetést, nem? Legalább erre az esetre. <#levele>

tobias88
1.: Nem törte el a lábát tudtommal
2.: Labdát talált elõször

Nem hinném hogy a 2 eset összehasonlítható amúgy, mert Pepe lábat és hátat rúgott úgy, hogy õ azt is akarta eltalálni! Fél éves eltiltást érdemel szerintem amúgy, többet nem!
ne aggódj..jó ez a 2-2😊 a Madrid sem fogja elhozni a 3 pontot Sevillából. jövõhéten az El Clásicón biztos nem így fog játszani a csapat,mint tegnap. szerintem a Real Valenciában egy pontot sem fog szerezni😄 szóval nem kell parázni,nem rajtunk van a nyomás, az más kérdés, hogy ha tényleg megnyerné a bajnokságot a Madrid az rohadt igazságtalan dolog lenne..de úgyse fogja megnyerni<#hehe>

cesc fábregas

Rudee
Mikor Dani Alves lábat tört, azt hogy kommentáltad? Racing ellen volt, ugye? Tapsoltál neki? Maldecido...

Rockynhooo
okos vagy ismét 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nem örülök ennek a 2-2 nek egyszerûen nincs igazság ha innen elbukjuk ezt a bajnokságot...nálunk nincs botrány nincs elnökválasztás van csapatszellem nincs nálunk ámokfutó Pepe aki egy állat...és ha elveszítjük akkor széttöröm a tv-t megint... Realt muszáj lesz megverni vhogy abban reménykedem h a Real is leikszel és marad a 6 pont! Valenciát pedig megölöm ha nem fog a Real ellen hajtani..

Huh de nehéz meccs volt ez, de azért van tartása a csapatnak, mert a 2. félidõt keményen megnyomtuk. Az elsõ góljuk ismét Valdezé volt:-/ Eccerûen szögleteknél , meg beadásoknál nulla ez a fickó, hiába véd szembõl jövõ labdákat nagyon jól, nem ez az elsõ meccs, ami rajta (is) megy el.

Visca El Barça!

És még a ziccerek kimaradtak...nagyon ilyesztõ vége lett volna ha nem<#wow1>

Visca El Barça!

Ronaldinhos10
csak birjuk ki igy az elkövetkezendõ 3-4 mérkõzést😊

Visca el Barça !

GTheo
Barcelona - Sevilla 4 - 0
Gólszerzõk: Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry

Iniesta parádésan játszott, gálázott a csapat, úgy hogy Messi egy percet sem játszott.

4-0 ra vertük a Sevillát...

Rudee
Amíg az 1-0ért ugyanannyi pontot adnak, mint a 4-0ért, addig fölösleges ilyenrõl beszélni. A szenvedésekrõl meg annyit, hogy valahogy mégis sikerült összehozni egy-egy hatost illetve ötöst a Betisnek és a Bilbaonak, vagy épp 4et Gijónba a Sporting ellen.
Az 1 gólos gyõzelmek meg nem olyanok, hogy épp hogy meglett. Ha láttál volna néhány mecsünket elejétõl a végéig, akkor láthattad volna, hogy bármelyiket behúzhattuk volna nagyobb különbséggel is. Remek példa a múltkori Almería elleni mecccs, ahol a vendég kapus 7-8 nagy bravúrjának köszönhették a vendégek, hogy csak hármat kaptak.
A Sevilla elleni õszi meccs eredményét pedig ha így tudod, akkor emlékezhetsz az összeállításokra is. Igen, 9 hiányzónk volt, akibõl 7 minimum kezdõ lett volna.
A Clássico meg olyan lesz, ahol valóban bármi lehet. A 3 évvel ezelõtti 0-3 is, meg a tavalyi 4-1es alázós gála is.

több esélyünk van megverni õket, mint nektek..ti a kis kiesés ellen küzdõ, a tabella 2. felében lévõ csapatok ellen is csak szenvedtek, nem tom mit csináltok majd mikor jönnek az igazi ellenfelek. oké most mi is ilyen 1-0ákat játszunk, de nekünk nem csak a bajnokságra kell koncentrálni:\ másrészt a sevillát idegenbe 3-0ára vertük, tehát hazai pályán se fog nagy gondot okozni. ha jól tudom ti otthon szoptatok ellenük. a valencia sincs nagy formában, szóval szerintem õket is behúzzuk, ti szemszögetekbõl már máshogy látom a helyzetet😄 ha az el clásicón is ezt a focit játsztáok akkor asszem nekünk +3 pont😊 igaz ha úgy alakul nekünk jó az X is. ami azért reálisabb mivel a meccs a 2 BL elõdöntõ közé esik:S
én így látom a helyzetet és szerintem reális,de majd elválik mikor a pályán kell bizonyítani😄

cesc fábregas

buldozer99
lol 😄😄😄 ilyen jót régen röhögtem😄

Forca Barca

crisfehn
a madrid ha ellenetek jó formában játszana ti nem lennétek a pályán sem.

Rudee
Mint ahogy Ti se nyertek az ellen a hármas ellen.

tobias88
A Madrid megint borzalmasan játszik, és megint megszerezte a vezetést!

De nem idegesít, mert ilyen játékkal nincs esélyük minden meccset megnyerni a nehéz ellenfelek ellen, lehet hogy még nyerni sem fognak, olyan rosszul játszanak!